Niet aan beginnen!

Ruim 2 jaar geleden ben ik lid geworden van PS, omdat de site een goede uitstraling had en er zoveel garanties waren, dat het niet anders kon of je moést wel succes hebben via hen. Het bureau garandeert 6 contacten voor een jaar lidmaatschap en als je die daarna nog niet hebt, blijf je net zolang lid voor 4,95 per maand totdat je 6 contacten hebt gehad. Klinkt goed, zou je dus zeggen. Trap er echter niet in!

De contactvoorstellen zijn heel erg standaard, elke persoon heeft hetzelfde verhaal met hier en daar wat andere informatie ingevuld. Soms gebeurt het dat je 3 maanden geen voorstel krijgt en dat voor 100 euro per maand! En denk maar niet dat je een voorstel kunt afwijzen, ook al geef je je redenen nog zo uitgebreid weer. Als de betreffende persoon wél positief heeft gereageerd, rekenen ze het gewoon als een contact. Met de reden, dat je niet genoeg moeite hebt gedaan om het in hun ogen fantastische voorstel uit te proberen. Met andere woorden: ook al zie je die persoon totaal niet zitten, je moét maar contact met haar opnemen en een contact opofferen.

Nu 2 jaar later ben ik ruim 1000 euro armer en heb nog geen enkel contact gehad. Alle vrouwen waar ik negatief op reageer, hebben volgens mijn contactpersoon allemaal wél positief op mij gereageerd (toevallig hoor) en worden gewoon als contact gerekend. Alle vrouwen waar ik positief op heb gereageerd, hebben mij allemaal afgewezen (ook al zo toevallig). Onlangs klopte het bureau aan voor het verlengen van mijn lidmaatschap en het opnieuw maandelijks gaan betalen.

Kortom: puur bedrog, slechte voorstellen, slechte service, geldklopperij!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

reacties

Beste,

Je reactie heb ik doorgelezen. Gezien het feit dat je nog bij ons ingeschreven staat, is het belangrijk dat je contact met ons opneemt.

We kunnen de inschrijving evalueren, je klachten proberen op te lossen en op zoek gaan naar een leuke partner voor je. Eventueel kunnen we een nieuwe bemiddelaar voor je aanwijzen indien er een vertrouwensbreuk is met je bemiddelaar.

Het vinden van een partner is geen eenvoudige zaak. Emoties spelen mee, nuance verschillen of niet objectieve zaken zoals bijvoorbeeld iemands uiterlijk zijn soms ook belangrijk. Onze ervaring is dat we zeker een nieuwe en frisse herstart kunnen maken en dat doorzettingsvermogen lonend is. Soms maakt een kleinigheid het verschil tussen succes en een afwijzing.

Ik ben ervan overtuigd dat er nog van alles mogelijk is!

Wat mij betreft tot snel.

Met vriendelijke groeten,
www.partnerselect.net

Arjan,
bemiddelaar
088-1997070


------------------------------------------------------------
PS SERVICEBELEID
------------------------------------------------------------

Wij werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening en streven naar maximale klanttevredenheid. Relatiebemiddeling is mensenwerk, per definitie complex en het gaat vaak gepaard met al dan niet hevige emoties. Liefde, geluk en teleurstelling staan soms dicht bij elkaar.

Verloopt onze bemiddeling niet naar wens: stuur een e-mail naar [email protected] of bel 088-1997070. Elke situatie nemen wij serieus en de behandeltijd is maximaal 2 weken. We zullen ons maximaal inzetten om tot een oplossing te komen. In de praktijk slagen we hier bijna altijd in.

Ik denk er over na om mij in te schrijven bij dit bureau. Na jouw berichtje vraag ik mij alleen af hoe het zit met de kosten. Volgens mij zou het rond de 500 euro uitkomen. Mag ik vragen hoe het bij jou meer dan 1000 euro is geworden? Dan moet ik er misschien toch nog een keer over nadenken!

Ik ben heel tevreden heb een hele lieve man leren kennen en inmiddels zijn we getrouwd.
Ken meerdere die hier tevreden over zijn service was erg goed.

Ontevreden! zei:

"En denk maar niet dat je een voorstel kunt afwijzen, ook al geef je je redenen nog zo uitgebreid weer. Als de betreffende persoon wél positief heeft gereageerd, rekenen ze het gewoon als een contact. Met de reden, dat je niet genoeg moeite hebt gedaan om het in hun ogen fantastische voorstel uit te proberen. Met andere woorden: ook al zie je die persoon totaal niet zitten, je moét maar contact met haar opnemen en een contact opofferen"

Dit probleem heb ik dus ook.
Ik ben van mening dat als je een voorstel krijgt en de ene persoon reageert (+) en de ander (-) ,= geen contactmoment. De personen gaan niet met elkaar afspreken dat is logisch. Je gaat niet met iemand afspreken die je niet ziet zitten. Als je dan toch afspreekt, geef je eigenlijk de ander valse hoop, dat is dan helemaal oneerlijk ten opzichte van die ander.

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partner Select
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden