Reviews van deze auteur

Fijne en persoonlijke bemiddeling

Review over Partner Select

Tijdens de Pinksterdagen van 2015 heb ik me bij Partner Select ingeschreven.
Na een zeer plezierig telefonisch contact heb ik in overleg met Arjan (een medewerker van het bemiddelingsbureau) besloten om het intakegesprek bij mij thuis te laten plaats vinden.
Ik vond het een buitengewoon serieus en duidelijk gesprek, waar letterlijk alle noodzakelijke punten werden besproken.
Uiteindelijk rolde daar een profiel uit, dat volkomen overeen kwam met de werkelijkheid.
Arjan, mijn bemiddelaar, had heel goed geluisterd en dat vond ik een bemoedigend begin.
Na drie voorstellen en evenveel afwijzingen ontving ik bij mijn vierde voorstel een positieve reactie.
De man die positief op mij had gereageerd bleek een buitengewoon aardige persoon te zijn. Het gangbare advies om een eerste ontmoeting niet al te lang te laten duren, was bij ons niet aan de orde. Het klikte enorm en we hebben uren met elkaar gesproken.
We gaan nu vier maanden met elkaar om en onze toekomst ziet er veelbelovend uit.
Deze match heb ik aan Partner Select te danken en met name aan Arjan en zijn heel persoonlijke aanpak.

Sterke punten
De persoonlijke aanpak, de meestal goede bereikbaarheid per telefoon, maar ook via de mail en de zeer servicegerichte medewerkers.
Ook na een afwijzing van een voorstel is het prettig dat je kunt navragen wat de reden is van de afwijzing. Iedereen is n.l. verplicht zijn/haar afwijzing toe te lichten.
Ook vond ik het prettig dat ik, gerelateerd aan mijn leeftijd en geslacht, een garantie kreeg van een bepaald aantal matches binnen een jaar. En dat , bij het niet behalen van dat aantal, ik na een jaar gratis voorstellen zou blijven ontvangen tot de garantie was behaald.

Zwakke punten
Ik ontving drie maal een voorstel, waarvan twee keer de voorgestelde heer al een dame had ontmoet en vergeten was zich af te melden.
Daar was ik best ontdaan over, want het is heel onaangenaam om afgewezen te worden, terwijl de reden van de afwijzing voorkomen had kunnen worden.
Ik heb toen ook duidelijk laten weten, dat ik dit soort afwijzingen niet meer wilde horen en dat het bureau dan maar eerst moest uitzoeken of de betreffende man nog wel beschikbaar was. Daar is naar geluisterd.

reacties: