Reviews van deze auteur

In een keer raak

Review over Partner Select

Omdat ik al een aantal jaar geen echte relatie meer had gehad en ik me door de corona-maatregelen extra realiseerde hoe ongezellig en eenzaam ik dat eigenlijk vond, besloot ik dat er iets moest gebeuren. Alleen had ik van internetdaten eigenlijk mijn buik al wel een beetje vol. Maar wat kon ik dan doen, zeker in coronatijd? Toen hoorde ik van een bevriende collega over Partnerselect. Haar dochter had haar vriend via Partnerselect gevonden en was nog altijd zeer gelukkig met hem.
Ik besloot eerst een informatief gesprek aan te gaan, om te kijken of deze organisatie en haar aanpak ook iets voor mij zou kunnen zijn. Al vanaf dat informatieve gesprek kwam ik in een warm bad terecht. Het was een reëel, prettig, open en eerlijk telefoongesprek. Daarna volgde het persoonlijke intakegesprek bij mij thuis, dat bijna 1,5 uur duurde, met een zeer vriendelijke consulente die oprecht in mij geïnteresseerd was en na afloop van het gesprek mijn profiel heeft geschreven. Dat profiel heeft mij aangenaam verrast... zeer treffend en to the point maar ook complimenteus, wat natuurlijk altijd fijn is. Het was mooi om te zien hoe goed ze op basis van dat ene gesprek een treffende beschrijving van mij had weten te maken. Zelf zou ik het zo niet hebben durven (en kunnen) opschrijven, maar het klopte wel en het voelde - zeker uit de pen van een ander - passend en goed.
Toen kreeg ik mijn allereerste voorstel: Albert. Eigenlijk sloeg ik niet meteen aan op zijn profiel en foto, maar een paar punten maakten me nieuwsgierig, dus besloot ik dat ik toch maar aan hem voorgesteld wilde worden en dan wel zou zien of die mindere punten in de beschrijving in het echt ook mindere punten zouden blijken. Ik had immers niets te verliezen.
Ik bleek ook Albert’s allereerste match en ook hij bleek er niet heel veel van te verwachten. Het was pas ons eerste voorstel, dus hoe groot was de kans dat dat ‘m ook meteen zou zijn? Maar vanaf het eerste telefoongesprek, hadden we een klik, zodat we meteen een paar uur zaten te praten en nog lang niet uitgesproken waren. De eerste echte ontmoeting volgde dan ook al snel en smaakte naar meer, ondanks dat we vanwege de corona-regels braaf op 1,5 meter afstand waren gebleven. We waren allebei overdonderd hoe goed de match voelde!
De 1,5 meter afstand hebben we al snel losgelaten en nu, een klein half jaar later, is dat goede gevoel er (gelukkig) nog steeds. Wij weten beiden: Dit klopt! We hebben ook tegen elkaar gezegd: als we zelf op een datingsite hadden gezocht, waren we misschien wel aan de ander voorbij geswiped, op zoek naar eigenschappen en kenmerken die we ook al in eerdere (mislukte) relaties hadden gezocht, maar niet konden vinden. Nu werden we gekoppeld aan iemand waar we misschien zelf niet direct aan hadden gedacht en dat bleek de juiste match.
Dankjewel dus, Partnerselect! Ik heb jullie inmiddels al aan meerdere mensen aanbevolen!

Sterke punten
Vriendelijke mensen die je het gevoel geven dat ze je echt willen helpen

reacties: