Reviews van deze auteur

Schot in de roos

Review over Partner Select

Met enig voorbehoud had ik mij ingeschreven bij Partnerselect. De negatieve recensies brachten wat twijfel, maar onder het mom "niet geschoten....." heb ik het toch gedaan.
De kennismaking was super goed. Een heerlijk gesprek gehad, waarin ik duidelijk kon aangeven wat ik wel en niet wilde.
Vervolgens wachten op de voorstellen. Dit liep in het begin stroef. De eerste vrouw was niet meer beschikbaar (was overigens niet bekend bij Partnerselect), geen voorstel, en voorstellen, die niet volledig aansloten bij hetgeen ik had aangegeven. De teruggekoppelde zaken over de aangeboden voorstellen werden door de bemiddelaar goed opgepakt en meegenomen bij het volgende voorstel.
Na een halfjaar ingeschreven te hebben gestaan, kreeg ik het voorstel van een vrouw, waarmee ik graag kennis wilde maken. Ook zij wilde met mij kennismaken. We hebben elkaar gebeld en vervolgens een date afgesproken. De tip om de eerste date kort te houden, was aan ons niet besteed. Het klikte enorm goed tussen ons. Een nieuwe afspraak werd gemaakt. Tijdens deze tweede date sprong de vonk bij mij over. Zij had iets meer tijd nodig om in te zien, dat wij een geweldig stel zijn. Wij zijn heel gelukkig samen en maken plannen voor de toekomst. Bedankt Partnerselect voor dit schot in de roos.

Sterke punten
* Prettig gesprek bij de kennismaking
* De mogelijkheid om face-to-face met de bemiddelaar te praten
* Luisteren naar zaken om de match beter aan te laten sluiten op jouw wensen
* Persoonlijke benadering, ondanks dat veel via de website verloopt
* Goedkoper dan de meeste relatiebureaus
* Snelle reactie op vragen / emails
* Voorstel met foto
* Een vaste bemiddelaar, die je altijd kunt bereiken

Zwakke punten
* Slechts eenmaal per maand een voorstel
* De mogelijkheid, dat je geen voorstel ontvangt

reacties: