Teleurstellend

Intakegesprek was op zich goed. Eerste voorstel niet passend maar wat echt teleurstellend was dat de profiel beschrijving van ons bijna hetzelfde was. Er wordt gewoon een standaard format op los gelaten. Een soort invul zinnetjes worden er gebruikt. Je krijgt dus geen op maat gemaakte beschrijving. Dus is de tekst niet veelzeggend. Voor mij een domper maar de reactie dat je gewoon ook moet afspreken ook een domper. Dan kan ik zelf beter op een andere datingsite gaan. Dan zeggen de teksten gemaakt door de persoon zelf meer.
Mijn ongenoegen wel gedeeld met de bemiddelaar maar voelde me niet gehoord. Nu deze maand dus geen voorstel gekregen. Conclusie: schrikbarend duur en je krijgt er niks voor.

Sterke punten
Aardige vrouw bij intake. Ze geven je het gevoel dat het gaat lukken. Wel snel contact met bemiddelaar.

Zwakke punten
Bemiddelaar heeft mij nog nooit gezien, kent me niet.
Duur, in tweede maand al geen match gekregen .
Ga me uitschrijven. Eigenlijk voelt het alsof ik besodemietert wordt terwijl het wel over iets belangrijks gaat.

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

1 reactie

Beste M,

Vervelend om te vernemen dat je een teleurstellend gevoel hebt. Helaas doe je dit anoniem en kan ik daarom verder niet inhoudelijk reageren, anders dan op wat je geschreven hebt.

Je geeft aan dat de persoonsbeschrijving een standaard format is. Dit klopt en hier kiezen we bewust voor. Een voorstel zien wij als een uitnodiging om contact te leggen en dient alleen als achtergrondinformatie voor bij een eerste date. Dit kan heel goed een vast format zijn. Zouden we van iedere beschrijving een uniek stukje proza maken, dan hebben we daar extra gekwalificeerd personeel voor nodig en we moeten meer tijd aan dit onderdeel besteden. De prijs van de inschrijving gaat dan omhoog, waardoor er zich minder mensen inschrijven en er minder keuze bij de bemiddeling ontstaat.
Je hebt ervoor gekozen om je door een relatiebureau te laten matchen. Het meeste succes bereik je door open te staan voor een match en de ontmoeting aan te gaan. Wil je het het selectieproces liever zelf op basis van de beschrijving doen, dan kun je beter voor een datingsite of app kiezen. Hier moet de beschrijving eruit springen zodat je onderscheidend bent ten opzichte van alle concurrenten die ook contact wensen en met hun beschrijving willen opvallen. Het is daar om die reden belangrijk om er extra aandacht aan te besteden.

Verder geef je aan teleurgesteld te zijn, omdat je in de tweede maand van je inschrijving geen voorstel kreeg. Mijn vraag is: Heb je gekozen voor het pakket van minimaal 2, 4 of 6 contactmogelijkheden per jaar? We hebben geen pakketten waarbij we een voorstel per maand beloven. Dit doen we niet, omdat we teleurstellingen willen voorkomen. We weten namelijk dat we een voorstel per maand niet waar kunnen maken en willen alleen beloven wat we wel waar kunnen maken.

Het is moeilijk voor mij om te reageren op je gevoel dat je niets krijgt voor je geld. We geven altijd aan dat je het een half jaar tot een jaar de tijd moet geven. Na 6 contactmogelijkheden is 75% van de mensen geslaagd. Als je met deze mindset verder gaat, dan zul je merken dat er veel mogelijk is. Het voelt ook als verstandig om samen met je bemiddelaar alles nog eens goed door te spreken.
Wil je toch liever stoppen, maak dan gebruik van onze maandelijkse opzegbaarheid. Iets dat overigens uniek is binnen de relatiebemiddeling. En mocht je dan in een later stadium het langer de tijd willen geven, dan kun je binnen het jaar verder zonder dat je opnieuw inschrijfgeld betaalt.

Ik hoop ons standpunt op deze wijze goed te hebben belicht en wellicht dat er meer begrip door is ontstaan. Stuur anders gerust een e-mail naar [email protected] of maak een belafspraak met mij via 088-1997000.

Met vriendelijke groeten,

Arjan

--------------------------------------------------------
PS SERVICEBELEID
--------------------------------------------------------
Wij werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening en streven naar maximale klanttevredenheid. Relatiebemiddeling is mensenwerk, per definitie complex en het gaat vaak gepaard met al dan niet hevige emoties. Liefde, geluk en teleurstelling staan soms dicht bij elkaar.

Verloopt onze bemiddeling niet naar wens: stuur een e-mail naar [email protected] of bel met 088-1997000. Elke situatie nemen wij serieus. We zullen ons maximaal inzetten om tot een oplossing te komen. In de praktijk slagen we hier bijna altijd in.

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partner Select
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden