Teleurstellend

Zeer prettig intakegesprek, matches worden echter gedaan door mensen op het kantoor. Dat is denk ik een gemiste kans. 1e voorstel was gedaan, telefonisch met elkaar gesproken, maar ik wilde geen verder contact. Daarna mijn ervaring besproken met de consulent om de matching verder te optimaliseren. 2e en 3e voorstel werden steeds minder passend: dezelfde levensfase en hetzelfde toekomstbeeld is niet voldoende voor een match. Ik heb me toen per direct uitgeschreven. Het leek alsof matching door een computerprogramma was gedaan. Alle voorstellen hadden bijna dezelfde persoonsomschrijving. Er wordt niet gekeken naar uiterlijk; passen deze mensen bij elkaar ook mbt uitstraling? Bij aanmelding werd mij verzekerd dat de ingeschreven leden zeer divers waren, die indruk kreeg ik niet. Ledenbestand deed mij wat conservatief aan. Vriendelijke gesprekken gehad, maar van de matching kwaliteiten ben ik niet onder de indruk.

Sterke punten
Prettige telefoongesprekken

Zwakke punten
Matching kwaliteit is niet in orde

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

4 reacties

Nou, ik zou er mee stoppen. Ondertussen leunen ze bij Partner Select achterover en het geld stroomt binnen. (Naast hun kantoorbaan of andere werkzaamheden) Ik had ook de ervaring; wat ik ook vroeg of overlegde, het werd nooit aangepast. Altijd te ver weg wonend. Of die klik niet. Nou ja, je weet wel wat ik bedoel. Ik heb wel eens gevraagd hoe zij bemiddelen. Nooit antwoord gekregen. Inderdaad even in de kaartenbak kijken, niet eens de tijd nemen. Dat is mijn indruk. Lekker geld ermee verdienen. Er zal heus wel eens goed tot stand gekomen zijn. Maar die 60% of 75% wordt echt niet gehaald waar Partner Select overpraat. T is gewoon gemeen over de ruggen van mensen die graag een partner willen zo te handelen. Nee, het was mijn eigen schuld werd er beweerd. Dan had ik naar een therapeut moeten gaan, omdat ik zei dat ik teleurstellend was. Nou aan mij mankeert niks. Ik ben gezond, zie er redelijk uit. Lekker stoppen. En vakantie van dat geld vieren. Groetjes

Ik denk dat je bij elke relatiebureau in een vrijwel lege vijver vist. Dat concludeer ik uit het feit dat kandidaten weinig voorstellen krijgen. En de mogelijke partners wonen te ver weg, wat betekent dat er in je provincie niets te vinden is.

Beste Marie,

Een klacht zien wij als een gratis advies. Om deze reden wil ik je bedanken dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.

Je bericht nodigt uit om er inhoudelijk op in te gaan. Helaas gebruik je niet je echte naam, waardoor het voor ons moeilijk is om volledig te reageren. We doen het daarom met de ervaring die je zelf beschrijft en nodigen je uit om je naam bij ons bekend te maken. Op dit forum zien we ook fake reviews, waardoor jouw review meer kracht krijgt als je jezelf bekend maakt.

Allereerst is het fijn om te vernemen dat het intakegesprek en de verdere contacten goed zijn verlopen. Dit is onderdeel van onze dienstverlening waar we veel tijd aan besteden. Jammer dat je toch tot een beoordeling van 1 van 5 sterren bent gekomen.

De bemiddeling bij ons bureau is een team prestatie. Je hebt het intakegesprek met je regio consulent die in contact staat met een matchmaker op kantoor. Deze matchmaker is je contactpersoon tijdens de inschrijving en is ook de contactpersoon van alle mensen met wie de consulenten in de aangrenzende regio's intakegesprekken voeren. Zo kan je matchmaker voorstellen doen, die handmatig geselecteerd worden, en daarnaast stelt je consulent matches voor als hij of zij eerder of later een intakegesprek met iemand heeft die bij je past. Zo kunnen we maximaal persoonlijk voor iedereen werken en missen we geen kansen.

Ik mis in je reactie waarom het eerste contact stopte. Wel jammer dat je het bij alleen een telefoongesprek hebt gehouden. Uit onze praktijk en onderzoek blijkt dat 2 tot 3 keer elkaar ontmoeten je de beste kansen geeft. Goed dat je contact zocht met je matchmaker en je ervaring hebt gedeeld. Hierdoor kunnen we een nieuw beter voorstel doen.

Helaas mis ik waarom je het 2e en 3e voorstel afwees. Tussen de regels door lijkt het dat je hen wat foto betreft niet vond aanspreken. Op dit vlak weten we uit de praktijk en onderzoek dat afgaan op een foto je relatiekansen beperkt. Een foto is een momentopname en je kunt niet weten hoe de persoon in werkelijkheid op je overkomt. Mensen die elkaar ontmoeten en het 2 tot 3 dates de kans geven, hebben beduidend meer succes.

De beschrijvingen hebben inderdaad in opmaak veel van elkaar weg. Voor de herkenbaarheid gebruiken we eenzelfde format. Inhoudelijk zijn ze verschillend op de punten waar mensen verschillend zijn. Anders dan op datingsites waarin beschrijvingen het karakter van een persoonlijke salespitch hebben, hebben onze beschrijvingen slechts een ondersteunende functie om informatie over elkaar te ontvangen voor de eerste date. Wij gaan er namelijk van uit dat mensen die zich inschrijven open staan voor een ontmoeting, nieuwsgierig zijn naar de match en de persoon achter de beschrijving. Als je de beschrijving gebruikt om ons werk opnieuw te doen en net zoals bij een datingsite zelf gaat selecteren, dan past de keuze voor een matchmaker niet.

Mocht je matchmaking opnieuw een kans willen geven, dan is het een overweging om te kiezen voor een bureau dat geen foto's verstrekt bij de match. De meeste bureaus doen dit niet. Als je ons opnieuw het vertrouwen geeft, dan zou ik je willen vragen er in mijn.partnerselect.net niet voor te kiezen om de foto voorafgaand aan de ontmoeting te zien. Dit is een nieuwe instelling waardoor we merken dat er nog meer relaties ontstaan.

In ieder geval hoop ik dat je een liefdevolle partner zult vinden. Omdat wij weten hoe fijn het is om een duurzame relatie te hebben, blijven we ons hier dagelijks voor inzetten. Er is niets mooiers dan aan de wieg te staan van dit geluk.

Met vriendelijke groeten,

Arjan

Al mijn geld kwijt.
En ben alleen.
Trap er niet in mensen!

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partner Select
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden