Reviews van deze auteur

Veel beloven weinig geven etc.

Review over Partner Select

De intake was goed, aardige vrouw. Het geeft hoop op een goede bemiddeling. Er is ook de verzekering dat na beëindiging van het betaaltraject er nog gezocht zal worden tot er een match is. Dat is ook niet zo.
Om de maand een voorstel, meestal zo ver weg dat 3 uur reizen nodig is. een keer iemand aan de telefoon gehad die duidelijk geen zin had om ver te reizen wou na afspreken niet zo ver reizen zei hij, wat neerkwam op: hij 20 km tegen ik 70 km reizen. Niet bepaald iemand die graag een ontmoeting wil. Ook een al gestopte klant die nog uit het oude bestand werd gehaald besloot op het laatste moment niet op te komen dagen. Dat soort kneuzen kunnen ze voor zichzelf houden. Geen goede kijk op de persoon aan de telefoon. Veel gepraat over eigen ervaringen door bemiddelaarster. Uiteindelijk verdween deze vrouw door ziekte uit het zicht en werd vervangen. Geen enkele ontmoeting gehad in 1 jaar, wel 1200 euro armer en een illusie rijker. Ze doen alsof ze ter zake kundig zijn, maar niets is minder waar, het is duidelijk dat ze ons zien als verdienmodel en zeurende, te veel eisende klanten de je zoet kunt houden door ze een wortel aan een hengel voor te houden. Een gelukte match is hier slechts een toevalstreffer, er zijn weinigen die dat geluk treft.
Dit eindigde vorig jaar oktober, het is nu weer oktober, en tot op heden nooit meer iets gehoord. Dit is een slechte, geldrovende organisatie, geen enkele compassie voor de klanten. Waardeloos, nooit aan beginnen!!

Sterke punten
De intake door iemand die niet bemiddeld

Zwakke punten
Gebrek aan mensenkennis en inzicht en bereidheid zich daadwerkelijk in te spannen voor je.

reacties: