Teleurstellend

Geef hier aub geen geld aan uit! \\r\\nZe beloven van alles en spelen uiteraard enorm in op je gevoel maar puntje bij paaltje is het allemaal gebakken lucht. Intake gesprek van 2 uur en daar volgt dan een profieltekst uit die echt om te huilen is. \\r\\nDaarbij luisteren ze niet naar wat je aangeeft en krijg je soms een match die eigenlijk niet binnen het profiel past. \\r\\nEcht niet doen, zonde van het geld!!

Sterke punten
Per maand opzegbaar

Zwakke punten
Onbetrouwbaar

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

5 reacties

Het woord 'intakegesprek' kunnen ze beter veranderen in 'intrapgesprek'.

Succesvol koppelen tussen twee mensen kan alleen als ze elkaar zien en gesproken hebben. De vonk moet overspringen, dat kan een consulent niet voorspellen. Die wilt alleen maar geld binnen halen.

Hoe langer mensen ingeschreven staan hoe meer ze er aan verdienen. De uitbater heeft dus geen belang bij een snelle en succesvolle koppeling. Het maakt de uitbater dus ook niks uit dat er maar weinig mensen in de kaartenbak zitten of dat deze paar mensen onmogelijk te koppelen zijn.

Beste Lisa,

Is het mogelijk dat je een vergissing begaat en je ervaring bij een andere organisatie is opgedaan? Bij PartnerSelect heeft er de afgelopen 2 jaar geen Lisa ingeschreven gestaan die mee heeft kunnen maken wat jij beschrijft.

Mocht dit het geval zijn, dan zou ik je vriendelijk willen verzoeken je reactie te verwijderen. Op deze manier schaad je het belang van de mensen die bij ons staan ingeschreven. Ik hoop dat je begrijpt dat we hiervoor opkomen.

Mogelijk heb je een andere voornaam gebruikt, zou je dan aan ons bekend kunnen maken wie je bent? Treed je liever niet uit de anonimiteit, zou je dan in ieder geval aan kunnen geven waarom de beschrijving bedroevend was, hoeveel voorstellen je hebt gehad, hoe vaak je op date met iemand bent geweest en wat er precies niet goed ging?

Het ligt niet in onze aard om op te geven en wij geloven in een goede afloop. Om deze reden komen we graag met je in contact. Waarschijnlijk zijn er nog goede voorstellen mogelijk en lukt het ons om je succesvol voor te stellen.

Ik kijk uit naar je reactie.

Met vriendelijke groeten,

Arjan


--------------------------------------------------------
PS SERVICEBELEID
--------------------------------------------------------

Duurzame relaties tot stand brengen, dat is waar wij een kick van krijgen en waarvoor wij sinds 1997 ons dagelijks inzetten. Wij werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening en streven naar maximale klanttevredenheid. Relatiebemiddeling is mensenwerk, per definitie complex en het gaat vaak gepaard met al dan niet hevige emoties. Liefde, geluk en teleurstelling staan soms dicht bij elkaar.

Verloopt onze bemiddeling niet naar wens: stuur een e-mail naar [email protected] of bel met 088-1997000. Elke situatie nemen wij serieus. We zullen ons maximaal inzetten om tot een oplossing te komen. In de praktijk slagen we hier bijna altijd in.

Vorig jaar rond deze tijd dacht ik; zal ik Partner Select eens gaan proberen? Ik zag wel meest negatieve reviews, maar ook positieve. In mei 2021 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en kreeg ik een intake gesprek van anderhalf uur via beeldbellen. Deze dame was wel aardig; ja en ik was goed bemiddelbaar, zei ze.
Van mei 2021 tot november 2021 ben ik ingeschreven geweest. Wat een teleurstelling en wat een geld. Ik heb ruim 850 euro betaald voor niks, voor noppes. De eerste 2 maanden had ik de intensieve. Kosten 149 euro per maand. Dat waren 4 voorstellen ongeveer. Daarna 89 euro per maand. Zeg maar dat ik 8 voorstellen heb gehad, waarvan 2 ontmoetingen. Allemaal te ver weg wonend, niet aan "mijn eisen" voldoen. Ik belde iedere keer op, zodat mijn voorkeuren konden worden bijgesteld maar nee hoor. Er wordt gewoon niks mee gedaan. Mijn contactpersoon was ene Bas. Hij beloofde mooie woorden. Maar Bas werd Arjan. Misschien omdat ik te "veeleisend was" , kreeg ik Arjan als contactpersoon. Kortom om een lang verhaal kort te maken; een en al teleurstellingen. Van dat geld had ik op vakantie kunnen gaan. Had ik maar naar mijn onderbuikgevoel geluisterd. Bij een datingapp had ik soms betere resultaten. Nu sta ik nog onbetaald ingeschreven. Dit in overleg met Arjan. Maar daar komt helemaal niks uit. Niet doen. Laat je niet verleiden daar zulke bureaus. Ik ben een gewoon leuke meid, ziet redelijk goed uit. Niet ziek actief etc. En toch niet gelukt, helaas. Groetjes

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partner Select
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden