Reviews van deze auteur

reactie op roos

Review over Partner Select

Hallo Roos,

Ik heb precies dezelfde ervaringen als jij, (zie onder jouw review)! Kan me er dus helemaal in vinden. Ongeveer E 950,00 kwijt en dan zulke ervaringen. Eigenlijk schandelijk.

Daarom zei ik in mijn reviewl, 50+match kost nog geen E 100,00 per jaar en je kunt zelf regelen op wie je reageert. Al is het op 50 personen. En je kunt per maand, kwartaal, een half jaar of een jaar inschrijven.

Heel wat anders dan bij partnerselect, als je geluk hebt 1 persoon per maand, waarvan je nog moet afwachten of hij bij je profiel past. Wil je 2 voorstellen per maand, dat kost dan E 25,00 extra, kassa.

Groeten Ank

positieve ervaring

Review over 50plusMatch

Ik heb tot nu toe positieve ervaringen met 50plusmatch en zou deze datingsite toch aanbevelen bij anderen.

Regelmatig nieuwe mensen, een aantal zonder foto. Maar dan houd je nog een leuk aantal mensen over. En die foto komt vaak later nog.

Kijk eerst even verder voor je je inschrijft.

Review over Partner Select

Ik wil toch even laten weten, dat je misschien beter even verder kunt kijken voor je je inschrijft bij zo'n duur bureau.
Na een vruchteloos jaar bij partnerselect, waar lang niet alles positief was(een paar dingen wel), is mijn ervaring bij 50+datingselect vele malen beter. En veeel goedkoper.

Oke, je weet niet of iemand al een relatie heeft, maar daar ben je bij niemand 100% zeker van, ook niet bij dure bureaus. Je verstand gebruiken bij contacten, verder hopen dat alles goed gaat. Tenslotte bestaat je hele leven uit de hoop dat alles goed gaat toch? Niets is zeker.

Sterke punten
Vriendelijk intakegesprek.

Zwakke punten
Kosten van lidmaatschap voor vrouwen hoger dan voor mannen.
Vaak geen voorstel.
Er wordt niet altijd gelet op dingen die je aangeeft dat je die beslist niet wilt.
Nog een paar dingen, maar dit is het belangrijkste.

reacties:

Review: Kijk eerst even verder voor je je inschrijft.

Beste mijnheer Kalkman,

Erg vriendelijk dat u reageert op mijn verhaaltje. Toch denk ik dat het niet veel nut heeft om hier nog verder over te praten. Er is al zoveel gepraat, dat heeft niet veel opgeleverd.
Ik heb het gevoel, nu iets openbaar op internet wordt gezet, men actiever wordt. Dat begrijp ik, u wilt liever geen minder goede recentie. Maar voor mij is dat altijd alleen voor de buhne. Komt iets in het openbaar, dan kan het opeens allemaal geregeld worden.
Duidelijkheid bij de medewerkers over voorwaarden zou goed zijn. Het een wordt gezegd, het ander daarna gedaan. Ook duidelijkheid over de kosten, dat het voor mannen goedkoper is, dan voor vrouwen. Dan pas kan men goede afwegingen maken.
Om dit nog een keer te bespreken zodat partnerselect kan leren van mijn ervaringen, dat is niet nodig. Het zou allang duidelijk moeten zijn wat mijn ervaringen zijn, dus dat nu nog een keer bespreken heeft geen toegevoegde waarde. Dus met andere woorden, als hier nog niet uit geleerd was, zal dat nu ook niet lukken.
Bedankt voor uw antwoord.
Met vriendelijke groet,
ank

Review: waardeloos

Beste "ik"
Ik had me voor proef ingeschreven, nog niet betaald. Maar ik herken precies wat u schrijft. Ik kreeg meteen allerlei mails met dat ik bij favorieten gezet was, dat veel mensen interesse in me hadden, dat ik gewild was.
Ik dacht, is dat zo, of is dit taktiek. Toch dat ik, vooruit, ik doe het voor 3 maanden. Het viel me op dat onder het half jaar abonnement stond, wat je allemaal kreeg als full member. Als je de 3 maanden of 1 maand aanklikte kwam het er niet onder te staan. Dat vertrouwde ik niet, maar omdat er bij stond dat de voorwaarden voor het full memberschap gold, dacht ik, die andere abonnementen zijn ook full members. Alleen voor een kortere tijd. Oke, ik doe het gewoon. Maar opeens kreeg ik de ingeving om een te googlen op reviews. En las ik dit. Dus ik denk dat je alleen kunt mailen etc. als je voor een half jaar lid wordt. En bij de kortere alleen plaatjes kunt kijken. Daar betaal ik natuurlijk niet voor. Voor alle zekerheid mijn profiel maar verwijdert. Ik gok het niet.

Review: Heb niet zo heel veel goede ervaringen.

Geachte mevrouw Droog,

De punten die ik beschrijf zijn niet aangegeven. Via telefoon en mail heb ik informatie gehad, die dus blijkbaar niet helemaal klopte. Het lijkt een beetje alsof het dommigheid van mijn kant is, zoals u het beschrijft in de 1e alinea. Dat is niet zo, ik heb eerder het idee dat de medewerkers niet precies weten hoe het zit. Vermoedelijk denkt u dat zelf ook, omdat men werkt aan een nieuwe werkwijze waar een dergelijjk misverstand niet meer kan ontstaan, zie 2e alinea.

Met groet,
An