Teleurstelling

Ik had mij vorig jaar voor een gratis intake gesprek gemeld nav een promotie die Partner select stuurde. Niet wetende dat ik hiervoor een jaar later alsnog voor werd aangerekend toen ik lid werd.

Het eerste voorstel vond ik bijna een belediging, geen enkel aanknopingspunt met wat ik had aangegeven. Toen ik het voorstel afwees, kreeg ik nota bene nog te horen van Partner Select dat zij altijd aanraden het contact aan te gaan omdat zij meer over de persoon die ze voorstellen weten dan in het voorstel staat. Waarom geef je dan niet aan waarom je iemand hebt voorgesteld was mijn reactie waarop geen antwoord, behalve dat ik kennelijk geen vertrouwen in de bemiddeling had. Met andere woorden je mag eigenlijk niet afwijzen.

Als je het sommetje maakt, dan begrijp ik wel waarom. Je krijgt in principe een voorstel waarop je binnen 2 weken moet reageren. Dan is de aanbeveling het contact aan te gaan. Met andere woorden je betaalt 64,95 euros voor een voorstel per maand. Als je meteen afwijst moeten ze helaas weer aan de slag en daar zijn ze natuurlijk niet op berekend.

Enfin Partner Select vroeg om nog een kans, maar helaas was het tweede voorstel nog erger dan de eerste en sloegen ze de plank nog verder mis en heb ik alles opgezegd.

Al met al meer dan 300 euros verder en twee niets zeggende voorstellen, waarbij je je afvraagt of het niet gewoon een computer is die ze gebruiken en op bepaalde trefwoorden zoeken.

Enorme teleurstelling.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Weinig professioneel
Houden absoluut geen rekening met wat je hebt aangegeven bij wat je graag in een persoon zou willen zien of zoekt

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

4 reacties

Eigenlijk is het wel raar.
Bestel je bij BCC of Mediamarkt een televisie naar je eigen wens dan krijg je die ook en je betaald bijna €2000,-
Betaal je bij een relatiebureau €2000,- zodat ze voor jou een man of een vrouw zoeken, maar ze vinden niks dan ben je het geld kwijt.

Boter bij de vis, die uitdrukking kennen ze niet bij relatiebureaus.

In deze tijd liggen vrouwen voor het oprapen als je euro's hebt. Houden of dat iemand van je houdt bestaat niet meer. De meeste grotendeels zitten in de schulden en zoeken het liefste sugardaddy's. Ook moslims vrouwen zoeken mannen met geld en willen huwelijke en grote feest en als alles plaats heeft gevonden begint mevrouw zich te irriteren aan de man en blijkt dat alles 1 grote leugen te zijn. Want mevrouw wil scheiden en partner alimentatie en 2 kinderen en scheiden en in de bijstand terecht komen. En het ging haar puur om het geld en die dure bruiloft en verder helemaal niets met de man. Ik heb 1 ding geleerd je kunt iemand van binnen niet lezen, hoe diegenen over je denkt. Iemand die van je houdt bestaat niet meer, we leven niet meer in de jaren 50 want die tijd is allang voor mij. Nu leven we in de 24 century alles is maar voor een korte tijd. Gekke mannen geven zelfs een bedrag van 10.000,- euro tot met 50.000,- euro aan die wijven, omdat ze denken dat ze er beter van worden.

Monsters hebt je over al als ze van je kunnen eten doen ze dat zeker. En onthoudt 1 ding echte liefde bestaat niet meer en je ziet mensen rond die doen als of ze gelukkige zijn in de oog van mens, dan hoor je later die vrouw heeft weer iemand anders en dan heeft die man weer iemand anders of het draait dat je een relatie kan krijgen als je iemand anders mans probleem of schuld aflost inruil als overeenkomst een relatie kunt krijgen door middel van een stek.

Ik zou met een bedrag van 2000,- toch kiezen voor een haar transplantatie. Dan moet ik echt goed gek zijn dat ik mijn hard werkende geld moet investeren in een stink site wat niets oplevert.

Beste Anoniem,

Het is altijd vervelend om te lezen dat iemand teleurgesteld is over ons werk. Omdat het (laten) zoeken naar een partner uiterst gevoelig ligt, liggen teleurstelling en blijdschap heel dicht bij elkaar. In de basis is iedereen meer of minder teleurgesteld totdat er een succesvol contact is gelegd. Soms is hier veel geduld voor nodig en ontstaat zo’n contact pas na een jaar of na meerdere contacten. Je moet jezelf iedere keer weer opladen en constructief feedback geven in de hoop dat een volgende voorstel beter is. Dit is niet makkelijk. Omdat een 100% match helaas maar zelden mogelijk is, gaat het erom of het deel dat niet overeen komt te overbruggen is of niet. Met geluk kan een eerste of tweede voorstel raak zijn. Regelmatig zorgen deze voorstellen echter voor een scherper zoekprofiel en beter beeld van wie je bent. De eerste voorstellen zorgen ook wel eens voor onbegrip en het verlies van vertrouwen in het proces. Zoals ik het begrijp, is dit in uw situatie zo gelopen.

Veel mensen beleven het proces van het zoeken naar een partner en ook de inschrijving bij een relatiebureau als een “emotionele rollercoaster”. Daarnaast gebeurt er nog van alles in het eigen leven. Om deze reden is onze bemiddeling maandelijks opzegbaar. Heb je zelf iemand gevonden, verlies je (tijdelijk) het vertrouwen in goede voorstellen of kun je (even) niet open staan voor een relatie. Je kunt je dan ieder moment uitschrijven en betaalt de opvolgende maand als laatste termijn. Komt het vertrouwen terug, stopt de relatie onverwacht of kun je jezelf weer open stellen voor nieuwe contacten, dan kun je jezelf weer aanmelden en start alles direct weer op. Zo heeft u relatief weinig voor onze dienstverlening betaald. Waar de meeste relatiebureau u aan het voldoen van het volledig jaarbedrag van gemiddeld 1.500 euro houden, kon u zich vanwege onze werkwijze na betaling van 300 euro uitschrijven.

Helaas wilt u volledig anoniem blijven. Bij uw voornaam hebt u “Anoniem” ingevuld en in alle eerlijkheid hebt u inhoudelijk uw klacht niet kenbaar gemaakt. U geeft alleen aan dat de voorstellen niet aan uw wens voldeden. Graag komen we met u in contact om inhoudelijk in te gaan op de zaken die beter kunnen. Waarschijnlijk kunnen we een verbeterslag maken en de voorstellen beter op uw wensen aan laten sluiten. We willen u vragen ons hiervoor de kans te geven en bieden u daarom een gratis evaluatiegesprek en 3 maanden gratis bemiddeling aan om uw vertrouwen weer te herstellen.

Ik hoop snel van u te vernemen.

Met vriendelijke groeten,

Arjan,
bemiddelaar


--------------------------------------------------------
PS SERVICEBELEID
--------------------------------------------------------
Wij werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening en streven naar maximale klanttevredenheid. Relatiebemiddeling is mensenwerk, per definitie complex en het gaat vaak gepaard met al dan niet hevige emoties. Liefde, geluk en teleurstelling staan soms dicht bij elkaar.

Verloopt onze bemiddeling niet naar wens: stuur een e-mail naar [email protected] of bel met 088-1997000. Elke situatie nemen wij serieus. We zullen ons maximaal inzetten om tot een oplossing te komen. In de praktijk slagen we hier bijna altijd in.

Ik ben 'ervaringsdeskundige' als het gaat om PartnerSelect (ik heb dit beschreven in mijn tekst van 11 december 2015, op deze pagina), en ik kan alleen maar herhalen wat ik eerder al aangaf, dat ik mijn ervaringen niet herken in de soms zeer negatieve verhalen die ik hier van tijd tot tijd lees.

Ik denk dat het goed is dat PartnerSelect (in dit geval Arjan) een duidelijke en gefundeerde reactie heeft gegeven, en het blijft natuurlijk belangrijk om te bedenken: het verloop van een contact tussen een man en een vrouw, na een eerste kennismaking, laat zich niet voorspellen.

In reactie op Dirk: een televisie is een voorwerp dat je aankoopt, en dat in die zin niet kan 'tegenvallen' (als het 100% functioneert, uiteraard). Een televisie blijft nu eenmaal altijd die televisie. Maar het contact tussen twee personen is niet vast omlijnd, zal per definitie een ontwikkeling doormaken en wordt beïnvloed door zeer veel factoren (met name door de persoonlijke geschiedenis van ieder: eerdere relaties, teleurstellingen enzovoorts, ieder van ons brengt 'bagage' mee). Er is dus altijd een zeker risico dat een rol speelt, en een investering in een relatiebemiddeling geeft per definitie geen 100% zekerheid (zoals ik zelf nu ook heb ervaren). Maar wat is wél zeker in het leven? Overal kun je wel of geen interessante personen tegenkomen en je kunt wel of geen geluk hebben. En een relatiebemiddelingsbureau kan je in contact brengen met iemand, die misschien heel goed met jouw profiel overeenkomt, en van wie het de moeite waard is om een eerste kennismaking aan te gaan.

Niet meer, maar zeker ook niet minder!

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partner Select
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden