Reviews van deze auteur

Teleurstelling

Review over Partner Select

Ik had mij vorig jaar voor een gratis intake gesprek gemeld nav een promotie die Partner select stuurde. Niet wetende dat ik hiervoor een jaar later alsnog voor werd aangerekend toen ik lid werd.

Het eerste voorstel vond ik bijna een belediging, geen enkel aanknopingspunt met wat ik had aangegeven. Toen ik het voorstel afwees, kreeg ik nota bene nog te horen van Partner Select dat zij altijd aanraden het contact aan te gaan omdat zij meer over de persoon die ze voorstellen weten dan in het voorstel staat. Waarom geef je dan niet aan waarom je iemand hebt voorgesteld was mijn reactie waarop geen antwoord, behalve dat ik kennelijk geen vertrouwen in de bemiddeling had. Met andere woorden je mag eigenlijk niet afwijzen.

Als je het sommetje maakt, dan begrijp ik wel waarom. Je krijgt in principe een voorstel waarop je binnen 2 weken moet reageren. Dan is de aanbeveling het contact aan te gaan. Met andere woorden je betaalt 64,95 euros voor een voorstel per maand. Als je meteen afwijst moeten ze helaas weer aan de slag en daar zijn ze natuurlijk niet op berekend.

Enfin Partner Select vroeg om nog een kans, maar helaas was het tweede voorstel nog erger dan de eerste en sloegen ze de plank nog verder mis en heb ik alles opgezegd.

Al met al meer dan 300 euros verder en twee niets zeggende voorstellen, waarbij je je afvraagt of het niet gewoon een computer is die ze gebruiken en op bepaalde trefwoorden zoeken.

Enorme teleurstelling.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Weinig professioneel
Houden absoluut geen rekening met wat je hebt aangegeven bij wat je graag in een persoon zou willen zien of zoekt

reacties: