Waardeloos

Bijna geen enkel voorstel kwam in de buurt van een acceptabel voorstel. Aangezien de voorstellen waardeloos bleven heb ik tegen beter weten in een paar keer maar gezegd dat ik wel contact wilde, maar zoals verwacht was er totaal geen match. Weggegooid geld dus.

Zwakke punten
Het lijkt wel of ze een beperkt bestand hebben met mannen die ze kunnen voorstellen want geen van allen kwam in de buurt van een leuk voorstel.

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

2 reacties

Ik denk dat ze weinig aanbod hebben omdat er maar weinig mensen zijn die een fors bedrag vooruit willen betalen zonder garantie op een partner waar het mee klikt.
Ik denk hoe hoger het bedrag des de minder aanbod in partners.

Naar aanleiding van je informatie heb ik je dossier erbij kunnen pakken.

Voor mij is het moeilijk om je reactie op dit forum te plaatsen temeer omdat de inschrijving alweer dateert uit 2011.

Volgens onze gegevens heb je gedurende 3 maanden 3 voorstellen gekregen hetgeen in de relatiebemiddeling goed te noemen is. Dat je positief hebt gereageerd op voorstellen terwijl je niet positief was maakt voor ons het bemiddelen complexer. Juist als we in het begin directe feedback krijgen kunnen we een zoekprofiel doorgaans goed aanpassen.

Bij je inschrijving koos je ervoor om de betaling in twaalf maandelijkse termijnen van 39,95 euro te voldoen. Toen werkte PartnerSelect nog met contracten van een jaar. Inmiddels is het mogelijk je met een maand opzegtermijn op ieder moment uit te schrijven.

Nadat we het contact met de laatste man tot stand hadden gebracht, heb je hem gezegd dat je iemand anders had gevonden. Enkele maanden daarna schreef je jezelf uit, omdat je nog steeds een fijne relatie had.

Graag verzoeken we je om contact met ons op te nemen. Wij streven er altijd naar om elke vorm van ongenoegen weg te nemen. Ik hoop dan ook dat er na een gesprek meer begrip voor elkaar ontstaat.

Je kunt me bereiken op 088-1997010 of een bericht sturen. Ik hoop spoedig van je te vernemen.

Met vriendelijke groet,

Bas,
bemiddelaar

--------------------------------------------------------
PS SERVICEBELEID
--------------------------------------------------------
Wij werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening en streven naar maximale klanttevredenheid. Relatiebemiddeling is mensenwerk, per definitie complex en het gaat vaak gepaard met al dan niet hevige emoties. Liefde, geluk en teleurstelling staan soms dicht bij elkaar.

Verloopt onze bemiddeling niet naar wens: stuur een e-mail naar [email protected] of bel met 088-1997070. Elke situatie nemen wij serieus. We zullen ons maximaal inzetten om tot een oplossing te komen. In de praktijk slagen we hier bijna altijd in.

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partner Select
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden