Reviews van deze auteur

Slechter kan niet

Review over Partner Select

Na een gesprek waarin door PS veel wordt beloofd besloten mij in te schrijven. Vrouwen genoeg en na maximaal drie voorstellen zou ik een partner hebben. Alle wensen, zaken e.d doorgesproken en dan, maakt PS er een puinhoop van.
Als je belt voor een voorstel wordt er een profiel gestuurd van een vrouw die totaal niet matched. Je stuurt hele verhalen wat niet klopt en krijg je bericht dat ze er zeker rekening mee houden, niet dus.
Je schrijft je in voor een bepaalde periode met maximaal 6 voorstellen. Wat schetst mijn verbazing, twee kandidaten reageren niet en worden gewoon meegeteld. ook de voorstellen die totaal niet matchen worden meegeteld. Dus na 6 voostellen, waarvan er 1 een date opleverde en waarbij blijkt dat PS over een weer verkeerde informatie heeft verstrekt wordt je uitgeschreven want je hebt gekregen waar je recht op had. Te absurd voor woorden. Hun doen hun werk niet of niet goed en wordt ten koste van de kandidaat gebracht.
Ze halen het dan in hun hoofd om je aan te schrijven met een nieuw voorstel tot inschrijven en moet je ? 600,- betalen en geven ze ook nog aan nu zeker een partner te vinden. Dit gelooft geen mens meer.
Mijn advies, zoek een ander bureau en zeker niet deze. Onpersoonlijk, vreselijk commercieel en maling aan hun clienten.

reacties: