Reviews van deze auteur

Niet wat je verwacht

Review over Samen Verder

In oa het RD wordt vandaag positief gesproken over dit relatiebureau. Jammer. Je zou gekoppeld worden aan iemand die past bij jouw wensen. In eerste plaats lijkt het erop dat er voornamelijk vrouwen ingeschreven staan.
Mijn ervaring is namelijk dat je allesbehalve gekoppeld wordt aan goede matches. Qua kerkelijke achtergrond zeker niet maar ook niet als het gaat om belangrijke principes die je mijns inziens zou moeten delen. Het lijkt er vooral op dat je een voorstel krijgt (na meerdere keren contact gehad te hebben) van iemand die zich toevallig ook heeft ingeschreven. Erg teleurstellende ervaring. Dan kun je zeker beter online gaan daten via datingssite is mijn advies.

Sterke punten
Alleen het kennismakingsgesprek

Zwakke punten
Doen niet wat wordt beloofd.
Niet genoeg beschikbare dates wordt dan gezegd.
Je moet er telkens zelf achteraan.
Ik had twee keer een voorstel waarvan beide totaal niet pasten qua bijvoorbeeld principes, geloof, hobby's, interesses etc

Niet inschrijven!

Review over Samen Verder

De intake was positief en klonk veelbelovend. Vervolgens hoorde ik niks....dan zelf maar contact opnemen. Toen was er zowaar een voorstel waar ik uiteraard op ingegaan ben. Wat een teleurstelling. Niet gelovig, niet sportief, verlegen, geen initiatief etc. Juist datgene wat ik zo belangrijk vond, was niet aanwezig. Duidelijk aangegeven richting 'samen verder' . Oh....dan zou de persoon zich ander aan hun voorgesteld hebben. Vervolgens weer lange tijd niks. Ik weer gemaild. Toen kwamen ze weer met voorstel. Wat bleek(na doorvragen van mijn kant)? Opnieuw geen enkele match. Nota bene een gamer die ook autistische trekjes zou hebben, niet sportief/ondernemend, niet positief betrokken bij kerk/geloof. Uiteraard is dat geen afspraak geworden. Toen ik later belde met het bureau vertelde een dame me gewoon dat ik te veeleisend zou zijn en dat een man van 'lager niveau ' beter bij me zou passen. Ik zette dus te hoog in! ? Uiteindelijk na ruim jaar en veel gebel en gemail nog 1x leuke date gehad. Geen relatie geworden maar toch. Ik vind het samenvattend echt heel triest. Ze beloven veel maar weten bij voorbaat dat ze het niet kunnen waarmaken. Je betaalt maandelijks maar hoort niks verder. Ze adverteren zelfs in het reformatorisch dagblad zag ik. Terwijl ze iemand aan je voorstellen die eigenlijk niks met geloof heeft. Hopelijk begrijpen ze iets van hoe belangrijk het is om juist mensen te matchen die qua geloofsbeleving en omgeving bij elkaar passen....nee dus. Echt niet inschrijven is mijn advies. Iig niet wanneer je nog geen 40 bent en er vanuit gaat dat dergelijk bureau jou minimaal vier keer in een jaar een passend voorstel doet.

Sterke punten
Alleen het intake gesprek

Zwakke punten
Amper contact, weinig mogelijke dates, zeer slechte matches

reacties:

Review: Zwart gat

Helaas. Ook voor mensen die 2x naar kerk gaan hebben ze geen goede matches in hun bestand is mijn ervaring ;-)

Review: Niet inschrijven!

45 per maand (gedurende jaar) en kennismakingsgesprek 150. Maar dat is inmiddels paar jaar geleden.
Eigenlijk zouden ze 'geen match, geld terug actie' moeten aanbieden.

Review: Niet inschrijven!

Beste Dirk, daar gaat het me ook niet om. Dat begrijp je. Maar ik verwacht eerlijke voorlichting. En als er geen match is....dan ook graag geen voorstel. Want dan heb je er vier gehad (4 voorstellen die echt niet passen) waarna vervolgens gezegd wordt dat hun zich gehouden hebben aan de beloofde vier voorstellen. Dus dat ze niet meer verder voor je zoeken.

Review: Niet doen

Zeer herkenbaar helaas. Ook midden van land. Geen lastig profiel oid ;-) Zo teleurstellend. Is best stap om je voor zoiets in te schrijven. En je doet het juist dan bij zo'n bureau omdat je er vanuit gaat dat hun weten wat matchen inhoudt....

Review: Gelukkig

Fijn dat je partner gevonden hebt. Ik ben idd benieuwd naar de positieve kant. Want dat zie ik helaas niet. Prima dat er geld gevraagd wordt maar dan moet daar mijns inziens wel professie tegenover staan. De paar voorstellen (die gedaan werden nadat ik weer gebeld en grmaild had) waren volledig willekeurig. Geen match. Ik had net zo goed op straat een willekeurige man kunnen aanspreken...En toen ik buiten betaalde periode om aangaf dat er nog geen goede match geweest was (2 slechts die écht niet passend waren), werd mij gezegd dat ik geen betalend lid meer was dus er niet meer gematcht werd. Mag ik vragen binnen welke leeftijdscategorie u valt? Wellicht dat het aantal voorstellen daar deels aan ligt. Maar laat dergelijk bureau daar dan aub eerlijk in zijn. Dit is heel frustrerend en verdrietig.