Gelukkig

Wat jammer dat op sommige reviews zo vreemd gereageerd wordt. (Jaloezie?)
Het concept van samen verder kan ik juist ook iedereen aanbevelen.
Binnen een jaar heb ik via samen verder een hele lieve vrouw mogen leren kennen.
Inmiddels heel gelukkig getrouwd.
Samen verder heeft mijn E-mailadres, dus voor mensen die echt graag willen weten of het iets is wil ik graag verder informeren nadat ze contact hebben gezocht met samen verder. Deze mogen mij dan best benaderen.
Zit dus niks nep aan.

Sterke punten
Gewoon heel mooi concept met eerlijke info, en persoonlijk contact.

Zwakke punten
Gewoon geen.

Bezoek Samen Verder Reviews over Samen Verder

57 reacties


Ik denk eerder aan wantrouwen omdat er geen tarieven op de website staan. Dat is geen goed teken en is meestal heel duur. Ik heb nog nooit gehoord dat een kerk eenzame mensen door verwijzen naar Samenverder. Volgens mij zal kerken mensen elkaar laten kennismaken via activiteiten voor alleenstaanden. Dat is goedkoper dan bij een dure relatiebureau wat de meeste alleenstaande niet kunnen betalen. Vandaar dat ze bij jullie 1 jaar geduld moeten hebben. En opvallend dat er een paar positieve reviews achter elkaar komen. Is verdacht, maar kan toeval zijn.

Natuurlijk staan er geen tarieven op hun website. Eerst moet je bewerkt worden met gladde verkooppraatjes en valse beloften waarna het bedrag van vele honderden euro's boven water komt. Je hebt toch wel wat over om je levenspartner te ontmoeten????
Maak er maar uitgekleed verder van ipv samen verder. Al dit soort bureautjes (bijklussende mooipraters) drijven op naieve en eenzame mensen die uit wanhoop heel veel geld uitgeven. Er is geen enkele garantie op succes. Vaak zijn er amper mensen ingeschreven en wachten mensen maanden op een voorstel. Iemand die ze zelf misschien nooit benaderd zouden hebben, maar ja, weiger je dan werk je niet mee en mag je ook niet zeuren dat honderden euro's tevergeefs waren. Die honderden euro's gaan denk ik niet naar de kerk maar naar de zakken van een bijklusser. Halleluja

Beste Dirk en MGTOW,
Misschien handig om een andere hobby te gaan ontdekken dan deze site onnodig en onterecht gedurende lange tijd in kwaad daglicht te stellen?
Sorry, maar verwijs jullie liever naar een digitale kleuterklas.

Een christelijk bureau?
Dan mogen ze uit naastenliefde mensen bijeen brengen. Maar dat doen ze niet. Ze vangen veel geld. Gelijk de tollenaars en huichelachtige Farizeeërs. Dit heeft niks met christelijk te maken en alles met commercie. Kijk maar op de website. Niks over kosten. Je moet een brochure aanvragen en die brochure staat niet online, maar krijg je per post. Na een week (als je bij bent gekomen van de prijzen zeker), wordt je opgebeld. Lees: bewerkt. Dit is een werkwijze die wel meer bureaus hanteren. Naïeve mensen trappen er in.

En als er een succesvolle bemiddeling heeft plaatsgevonden dan wordt hier breeduit mee geadverteerd. Net zoals de winnaars van een loterij. Zo van, zie je wel dat het kan. Maar al die mensen die honderden, misschien wel duizenden euro's hebben gedoneerd die hoor je niet. Vermoedelijk schamen zij zich dat ze er in zijn gestonken.
Dit soort bureaus krijgen geen enkele wettelijke inperkingen. Er zijn geen onafhankelijke en overkoepelende instanties die toezien op de gang van zaken. Het is een juridisch niemandsland met naieve en eenzame mensen als loslopend prooi.

Marc, leuk voor je dat je iemand gevonden hebt via deze site maar vraagje: Het geld is het nu dubbel en dik waard, aangezien je iemand hebt gevonden maar stel, dat je niemand had aangetroffen, wat gewoon ook kan, had je deze site dan ook zo aanbevolen? bedoel hiermee te zeggen, dat je dan dat geld wat je hier in heb gestoken, dan gewoon kwijt bent. Was het dan ook dit alles waard? Nogmaals, veel geluk samen.

Beste Maurice,

Begrijpelijk dat je dit stelt. Het blijft wel behoorlijk wat geld. Maar op groepsreizen e.d. te gaan om contacten te leggen kost zeker te weten meer. En....na een jaar hoef je niet meer te betalen, maar blijf je wel ingeschreven staan. Uit jezelf dan contact opnemen met samen verder zal niemand on de weg staan toch?
Maar je opmerking vind ik zeer begrijpelijk. En bedankt voor je goede wensen.
Mocht je zoekende zijn, dan wens ik je het allerbeste toe.

Haha wat een vergelijking. Met groepsreizen!!!
Met een groepsreis heb je tenminste een geheel verzorgde vakantie naar een fijn oord (naar jouw keuze) en ja, een kans dat je een leuke vrijgezel tegenkomt. Bij samen verder krijg je voor hetzelfde geld iets soortgelijks maar dan ZONDER de vakantie. Die vakantie is voor de uitbaters van samen verder die zulke sommen geld vragen dat ze het niet eens op hun website durven te vermelden.
Wat zullen de uitbaters van deze pseudo christelijke site zich rotlachen als ze op een ver tropisch oord aan hun cocktail lurpen.

@ Marc
Dirk en MGTOW zijn de twee mannen die principieel negatief reageren op positieve reviews, want het feit dat zij geen vrouw kunnen vinden komt natuurlijk niet door hen, maar door sites en door vrouwen. Wat leuk om te lezen dat je een goede ervaring hebt, dank voor je heldere review

Marc, nee hoor, ben al 5 jaartjes samen maar ik reageerde gewoon omdat het toch best wel veel geld is, als er niks uit komst, nogmaals, dat kan natuurlijk ook gebeuren. Heb de mijne trouwens via paiqe leren kennen maar dat terzijde. Veel geluk samen.

@Michael
Nee het komt omdat dit soort bureaus principieel mensen uitmelken. Maar als ik dat zeg ben ik zogenaamd iemand die geen vrouw kan vinden. Nou via samen verder zal dat inderdaad niet lukken ja. De paar naieve en hopeloze vrouwen die daar syaan ingeschreven zullen zeker niet mijn type zijn.

Ik heb even op internet gezocht wie die mysterieuze MGTOW is. Wikipedia zegt hierover het volgende:
Men Going Their Own Way (Mannen die hun eigen weg gaan) is een levensstijl van een online gemeenschap van mannen die ideologische onthouding van contact met vrouwen beoefenen. Hierin worden zij ondersteund door websites en vormen van sociale media. MGTOW leden hebben gezworen om weg te blijven van vrouwen, te stoppen met daten en geen kinderen te krijgen, teneinde hun soevereiniteit, kapitaal, en vrijheid te behouden.

Ik heb al een vriendin, en een buurvrouw die mij ern oogje op me heeft.

Beste Dirk, (en MGTOW).
Succes met je buurvrouw. Nu nog een baan van 6.00 tot 18.00 uur. Dan ben je goed bezig, en vermoei je anderen des te minder.
Hopelijk worden jullie maatjes😍.
En...gaan jullie gauw André sites bezoeken🙃.
Bah,...wat zijn jullie een stel gefrustreerde mislukkelingen zeg.
Einde reacties.

@Marc
Ik heb een normale eerlijke baan.
Maar wat kost nou een bemiddeling bij Samenverder? Tot nu toe ontwijk je steeds die vraag.
Verder reageer ik niet altijd negatief op positieve reviews. Maar nogmaals hoeveel vraagt het christelijke relatiebureau Samenverder?

@brouwer: als MGTOW kun je gewoon daten hoor. Kijk eens wat videos van sandman.
@Dirk: ja men draait om de hete brei heen. Geen woord over de kosten. Dit is in lijn met de website zelf waar ook met geen woord gerept wordt over de kosten. Een vraag op de man af wordt beantwoord met een 'groepsreis'. Het zou mij niet verbazen als deze pseudo christelijke bemiddeling meer dan 1000 euro kost. Ik ga zelf geen brochure aanvragen

Waarom staat de gratis brochure niet online?
Als je die aanvraagt moet je je persoonlijke gegevens invullen. Zoals adres, telefoonnummer nummer en e-mailadres. Daar hou ik niet van. Ik wil geen verkoper/consulent thuis op bezoek of aan de telefoon.
Staat er in de brochure wel de prijzen?

Als ze de brochure online zetten dan zijn de mensen nog niet voorbereid en voorbewerkt ten aanzien van de torenhoge kosten.

Marc gaf toe dat het behoorlijk wat geld kost. Volgens mij zijn ze alleen in naam Christelijk.

Als iemand zich niet kan verdedigen met goede argumenten die ingaat op de inhoud, dan gaat men schelden, op de man spelen en niet op de inhoud.
Wikipedia omschrijft dit heel mooi.

Argumentum ad hominem (Latijn voor "argument op de mens") is een logische drogreden die de positie van de opponent in diskrediet brengt. Het is een tegenwerping die betrekking heeft op de persoon die een bewering doet, niet op de bewering zelf.

Geen vrouw vinden heeft ook een voordeel.Je kan dan je centen zelf opdoen (voor zover je ze niet aan een bureau geeft).

Waarom zou het niet Christelijk zijn om geld te vragen voor werk dat men verricht?
@Dirk. Dat men persoonlijk bij jou en MGTOW wordt komt ook door jullie (voor)oordelen over waar sites en vrouwen aan zouden moeten voldoen. Daarbij zijn jouw meeste reacties volkomen nietszeggend, zoals bij een review over SecondLove vragen of die persoon wel eens een transgender ontmoet heeft? Eigenlijk gaan vrijwel al jullie reviews en reacties niet over de genoemde site en daarmee slechts digitale vervuiling.

Dat Dirk en ik hier ageren tegen de praktijken van dit soort schimmige bureaus is natuurlijk volkomen begrijpelijk:
- exorbitante kosten
- geen transparantie (geen tarieven op website
- geen garantie
- geen onafhankelijke toezichthouder
- opdringerige verkooptechnieken
- onduidelijk ledenbestand
- wat ik nog vergeten ben

@MGTOW. Jij schrijft; 'Natuurlijk staan er geen tarieven op hun website. Eerst moet je bewerkt worden met gladde verkooppraatjes en valse beloften waarna het bedrag van vele honderden euro's boven water komt. Je hebt toch wel wat over om je levenspartner te ontmoeten????''
Dat is een nogal forse beschuldiging. Heb je zelf deze ervaring gehad?

Ik las in een review dat het tegen de 48,- per maand is of zo. Ter vergelijking, InnerCircle met 40,- en ParShip kosten 45,- en bieden dan slechts een platform, terwijl hier blijkbaar voor je gezocht wordt. Dan zijn dat m.i. totaal geen exorbitante kosten.

Geen garantie? Op wat? Een huwelijk. Hoe kunnen ze nou garantie geven?

En Dirk reageert op vrijwel alles, gaat altijd meer om Dirk dan om de site...

Waarom mogen de leden van een relatiebureau niet zelf zoeken? Als het 48 euro per maand kost, kunnen ze dat toch vermeiden?


Bezoek Samen Verder Reviews over Samen Verder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Samen Verder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden