Gelukkig

Na jarenlang zoeken kwam ik mijn ware liefde niet tegen. Daarom besloot ik me aan te melden bij Samen verder. Er kwam een consulente bij mij thuis die alles goed met me doorsprak. Ik voelde me gehoord en had het gevoel dat ze iets voor mij konden betekenen. Na een paar maanden kwam het bericht dat ze iemand voor me gevonden hadden. We spraken af om een keer te gaan wandelen en het was heel gezellig. Van het een kwam het ander en inmiddels zijn mijn vriend en ik alweer 2 jaar samen. Volgend jaar willen we gaan trouwen. Ik kan eindelijk weer zeggen dat ik gelukkig ben. En dat ben ik lang niet geweest.

Sterke punten
Fijne ontmoeting met de consulente, ik voelde me gehoord.

Bezoek Samen Verder Reviews over Samen Verder

5 reacties

Herkenbare zinsstructuur.
Bovendien een jonge 32 jarige vrouw die zich bij een heel duur bureau inschrijft, terwijl een 32 jarige vrouw volop keus heeft.
Geen woord over de hoge kosten in dit review.
Ik geloof helemaal niks van dit review en vermoed dat dit de zoveelste nepreview is!

Ik vind de positieve reviews ook op elkaar lijken.

Dirk en MGTOW reageren op reacties van heel veel datingbureaus. Wie zijn jullie en waarom doen jullie dat? Jammer dat jullie deze positieve ervaring in twijfel trekken. Waarschijnlijk zijn jullie niet eens op de hoogte van onze kosten. We hebben veel meer mensen rond de 30 die zich bij ons inschrijven. Dat zijn allemaal leuke mensen die in hun eigen kring nog niet een christelijke partner zijn tegengekomen.

Idd, denk niet dat het helemaal klopt.

Relatiebureau geven vooraf geen inzicht in de grootte en de samenstelling van het ledenbestand. Gezien de absurde bedragen en de veel goedkopere alternatieven is het aannemelijk dat er maar heel weinig keus is. De bemiddelaars kennen de kandidaten ook niet goed genoeg. Wat weten zij meer als de mensen die een uitgebreide omschrijving lezen? Wat is hun meerwaarde? Garanties krijg je ook niet. Misschien de belofte van 1 contact in de zoveel tijd. Maar gaat die persoon bij je passen?
Voor mensen die geen internet hebben en geen enkel benul hebben van wat er in de wereld te koop is EN die beschikken over de nodige naïviteit kan het verleidelijk zijn. Een paar sukkels per maand die er in stinken levert toch een leuk zakcentje op.

Bezoek Samen Verder Reviews over Samen Verder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Samen Verder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden