Geschillen Commissie Relatiebemiddeling

Als u bent ingeschreven bij een Erkend relatiebureau gaat meestal alles wat redelijkerwijs te verwachten is van een relatiebureau naar wens. Soms voldoet de dienstverlening niet aan uw verwachtingen. Neem in dit geval tijdig contact op met uw relatiebureau. In de meeste gevallen komt u er dan samen uit. Een enkele keer niet. Hoewel u denkt het gelijk aan uw kant te hebben, komt u met het bureau niet tot een oplossing. Wat dan? Naar de rechter stappen is vaak ingewikkeld, kostbaar en tijdrovend. Voor dit soort problemen is de Geschillencommissie Relatiebemiddeling in het leven geroepen. Het doel van De Geschillencommissie is om geschillen tussen cliënten en relatiebureaus op een goedkope, snelle en eenvoudige manier uit de wereld te helpen.

Geschillen Commissie Relatiebemiddeling Reviews

  Geschillencommissie Relatiebemiddeling voor zekerheid

  Wat een een relatiebureaus zijn er in Nederland en hoe vind je de beste? Ik ben me nog aan het oriënteren, maar één ding weet ik wel: ik kies er voor eentje die aangesloten is bij de Geschillencommissie Relatiebemiddeling (GCR). Als er ooit iets mis mocht gaan dan kun je je recht halen. Nu nog welke van de 9 aangesloten bureaus: 40PlusRelatie, Alerte, CountrySideDating Date & Match Dating Oost Haloa InterDuo PartnerSelect Relatiebasis is voor mij de beste?

  Sterke punten
  Duidelijke site.

  Zwakke punten
  Welke van deze 9 goede relatiebureaus is voor mij de beste? Hoe moet ik kiezen?

  Geschillencommissie Relatiebemiddeling een goede zaak

  Ik overweeg me in te gaan inschrijven bij een erkend relatiebureau en twijfel tussen relatiebureaus bij Branchevering Erkende Relatiebureaus (BER) en bureaus bij een vereniging de AVR. Echter alleen de relatiebureaus van de BER zijn ook aangesloten bij de Geschillencommissie Relatiebemiddeling (GCR) en dat lijkt me toch in principe beter en veiliger.

  Sterke punten
  Duidelijke website met 3 onafhankelijke commissieleden.

  Zwakke punten
  Wel zware juridische kost, maar misschien kan dat ook niet anders.

Bezoek Geschillen Commissie Relatiebemiddeling

Schrijf je eigen review