Uniek Dating

Uniek Dating is een website welke relatiebemiddelingsdiensten biedt aan personen met een licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme vanaf 18 jaar. Via Uniek Dating krijgen deze mannen en vrouwen de gelegenheid om in contact te komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Je kunt daarbij onder begeleiding daten of je kunt vriendschappelijke contacten onderhouden. Lijkt de site je interessant? Meld je dan vandaag nog snel en eenvoudig aan op Uniek Dating. De site zelf is zeer overzichtelijk en handig in gebruik. Na je aangemeld te hebben volgt een intake gesprek alvorens je van start kunt gaan met het vinden van een unieke date. Als je op de startpagina van de site bent zie je in het menu direct waar je de werkwijze van de site kunt doornemen, wat de tarieven zijn voor de diensten welke geboden worden, waar je je kunt aanmelden en de geplande activiteiten. Daarnaast hoef je je verder geen zorgen te maken, dat je veiligheid of privacy in het geding is of zal zijn op deze site. De beheerders van de site zorgen ervoor, dat je persoonsgegevens beschermd worden en dat ze niet zomaar verstrekt worden aan derden, ook niet voor commerciele doeleinden. Via deze site kun je dus veilig en discreet in contact komen met andere leuke en unieke mannen en vrouwen.

Doelgroep

UniekDating is een landelijk relatiebemiddelingsbureau welke speciaal is ontwikkeld voor mannen en vrouwen met een licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme vanaf 18 jaar, oftewel Unieke mensen. Deze personen krijgen via Uniek Dating de gelegenheid om op een veilige en discrete manier in contact te komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Je kunt dan onder begeleiding daten of vriendschappelijke contacten leggen met andere gebruikers. Lijkt deze site je interessant en wil je ook in contact komen met een leuke gelijkgestemde heer of vrouw? Meld je dan vandaag nog aan bij Uniek Dating.


Aanmelden

Lijkt Uniek Dating je interessant en wil je ook gebruik maken van hun diensten? Meld je dan vandaag nog snel en eenvoudig aan op deze unieke site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar, in het menu, te klikken op het tabje 'aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben komt er direct een online aanmeldformulier tevoorschijn. In dit formulier vul je enkele persoonlijke gegevens in zoals je naam, geboortedatum, werkende e-mail adres, telefoonnummer en woonsituatie in alsook je beperkingen. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je gerust klikken op het tabje 'aanmelding versturen'. Zodra de aanmelding binnenkomt wordt een intakegesprek voor je gepland. Hierna kun je dan gebruik maken van de diensten van deze site om in contact te komen met een interessante date.


Prijzen

Veel personen vragen zich af wat Uniek dating hen als relatiebemiddelaar zal kosten. Op deze site dien je onder andere het inschrijfgeld te betalen, je kunt een van de drie abonnementen kiezen en voor de begeleiding van een date betaal je per keer. De kosten voor deze diensten zien er als volgt uit: - Inschrijfgeld, 39,95 eenmalig - 3 maanden abonnement, 24,95 per maand - 6 maanden abonnement, 18,95 per maand - 12 maanden abonnement, 13,95 per maand - Begeleiding van een date, 15,00 per keer


Activiteiten

Je zult je wel afvragen welke extra mogelijkheden deze site je biedt als relatiebemiddelaar. Op de site zelf tref je een activiteiten kalender aan. Op de startpagina dien je in het menu te klikken op het tabje 'activiteiten'. Je ziet dan welke activiteiten gepland staan, wanneer deze gehouden zullen worden, de tijden en locatie. Je kunt dan op het tabje 'meer informatie' klikken om te weten te komen wat je kunt doen om deel te kunnen nemen aan de geplande activiteiten.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van Uniek Dating, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site door een e-mail te sturen naar [email protected] Je kunt daarnaast ook telefonisch contact opnemen met de organisatie door te bellen naar het telefoonnummer (06)52324045 of (06)52357279. De klantenservice medewerkers proberen al je vragen zo snel en correct als mogelijk te beantwoorden.


Artikelen over Uniek Dating

Nieuw: MEE Dating voor mensen met een lichte beperking

Op de website MEE Dating kunnen mensen met een lichte beperking sinds kort op zoek naar de ware liefde. De site is een initiatief van MEE Drenthe, een organisatie die mensen met verschillende handicaps ondersteunt. Voor hen is het vaak moeilijker om een partner te vinden. De werkwijze van MEE Dating is uniek. Medewerkers gaan de eerste twee keer als begeleider mee op een date en houden voor ... [...]

Uniek Dating Reviews

  Ben erg blij voor mijn broer

  Ik ben erg benieuwd voor mijn broer wat hij hier gaat treffen,maar als ik hem mag geloven is hij er positief over,hij heeft al lang niet gedated, we zullen zien

  Ideale datingsite

  Sinds mijn cliënt op deze datingsite zit, heb ik hem niet zo vrolijker meer gezien dan voorheen,hij was wanhopig en zat op deze site vol verwachtingen, top dat dit kan, ik ben benieuwd naar mijn client,hoe het hem verder gaat aflopen

  Sterke punten
  Heel veel

  Zwakke punten
  Kan mij er weinig bedenken,

  Ikk Ben heel erg bly

  Ik he'd al contact gehat met mensen,ben heel erg bly,

  Sterke punten
  Genoeg

  Zwakke punten
  Geen itee

  Goeie bemiddelingsite

  Na mijn intake-gesprek, wat ik al verwachte, kreeg ik goeie hoop op de site zelf, en wist dat ik gelijk zou krijgen, je betaald er misschien wel wat meer voor dan normaal, maar dan krijg je ook oprechte hulp die ze in hun diensten je aanbieden, en doordat je hun betaald ligt de logica ook wel dat je zelf de gelegenheid hebt om te reageren, en dat de bemiddelaars zelf de rest voor je doen is een zegen, niet veel datingsites of bemmidelingsites kunnen dat zeggen, en daar betaal je dan nog heel veel meer voor, dus voor alle mensen met een licht verstandelijke beperking, probeer vooral uniekdating.nl uit,het zal je wat tijd en geld kosten, maar je krijgt letterlijk waar voor je geld,👉 *en nooit geprobeerd is altijd mis geschoten!*👈 onthoud dat heel goed 😉

  Sterke punten
  Ze doen, waarvoor ze staan

  Zwakke punten
  Niet

  Fijne datingsite

  Ik ben razent benieuwd wad mei gaat komen, ik kreeg er eem goed gevoel over,

  Sterke punten
  Goed luisterend oor, begeleiding en/of ouders

  Zwakke punten
  Kan ik nog niet bedenken

  Fijn contact,

  Mijn cliënt, was razend benieuwd, hebben via uniekdating contact gehad, mijn cliënt wacht af, maar heeft goeie hoop

  Sterke punten
  Goeie contact bij intake gesprek, en communicatie tussen uniekdating en begeleiding verloopt goed

  Zwakke punten
  Vooralsnog geen

  Tot nu toe alles goed geregeld

  Ik heb tot nu toe een intake gesprek gehad, met succes! , ik wacht de rest af! Maar ik heb er een goed gevoel over,

  Sterke punten
  Tot nu toe, interesse in de persoon, en willen er zakelijk werk van maken om de cliënt gelukkig te zien worden

  Zwakke punten
  Nog geen!!!!!!

  Jammer hoor

  In het begin dacht ik nog wat een mooi initiatief. En wat fijn dat zoiets bestaat. Maar ik heb de afknapper van mijn leven gehad. Een keer een date gehad waarvan ik onbewust die ander aan het huilen heb gemaakt. En ook nog een date coach erbij die zich ook geen raad met de situatie wist. En ook nog eens op haar teentjes was getrapt. Omdat zij ook nog die ander moest troosten en kalmeren. En daar heb ik dan vijftien euro voor betaald. Omdat er begeleiding bij is nou heb er amper wat aan gehad.

  Sterke punten
  Het enige positieve wat ik nog er over kan opschrijven is. Toen mijn begeleidster ging bellen om uit te leggen dat deze manier niet bij me past. Ze me per direct wilden uitschrijven. En ze bereid waren om voor mij een uitzondering te maken. Want eigenlijk had ik volgens de regels wat uniekdating hanteert. Er een jaar aan vast gezeten. Ik had een mail hierover moeten krijgen. Maar ik zelf heb dat mailtje nooit gekregen. Mijn begeleidster wel godzijdank.

  Zwakke punten
  Hoge kosten onbegrijpelijk dat ze dat van mensen met een beperking kunnen vragen. Waarvan zeker 99,9 procent afhankelijk is van een uitkering. Dat zal echt verboden moeten worden. Erg gemakzuchtig en erg traag met reageren en afhandelen met de mailtjes. Er kan rustig weken overheen gaan voor dat je een berichtje van ze terug krijgt. En er is weinig keus.

  Slechte service

  Nou je mag niet zelf bepalen of je iemand leuk vind Hun bepalen voor je En hoge kosten Weinig keus

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Hoge kosten Weinig keus Hun bepalen

  Persoonlijk en veilig

  Ik als begeleider van een client ben erg tevreden over de werkwijze! Persoonlijke intake en dates die begeleid worden door een deskundige coach. Ken niet veel datingsites die zo persoonlijk en veilig zijn voor zo'n laag tarief.

  Sterke punten
  Persoonlijk, veilig

  Zwakke punten
  ?

  Fijn contact

  Ik, als begeleidster van een client, welke ingeschreven staat bij UniekDating heb goede ervaringen met UniekDating. Vooraf kreeg ik een goede indruk van het aanbod, ze hebben goed meegedacht. Bij de intake kon ik als begeleider aanwezig zijn en het intakegesprek was erg prettig. Inmiddels heeft mijn client zijn eerste date achter de rug. Een enorme boost voor zijn zelfvertrouwen. Ook de activiteiten die UniekDating organiseert vindt mijn client ontzettend leuk.

  Sterke punten
  persoonlijk, enthousiast team, deskundig

  Zwakke punten
  vooralsnog geen

  teleurgesteld

  Na een intakegesprek kreeg ik na een paar dagen een inlogcode. Eenmaal ingelogd werden mijn twijfels al snel bevestigd, de verhouding tussen man en vrouw is veel te groot en er staan maar weinig mensen ingeschreven. Met als gevolg dat er bv voor mij maar drie dames in Brabant tussen de 18 en 102. De beperking die ze hebben kun je over het algemeen niet licht noemen. Uniekdating bepaald in eerste instantie of je met iemand in contact komt of niet en niet de persoon waarop je hebt gereageerd

  Sterke punten
  Persoonlijke intake

  Zwakke punten
  Niet transparant over de verhouding man vrouw en niet erg meewerkend in een oplossing. Veel te duur voor de meesten. Alleen geschikt voor jonge mannen (20-30) die hebben nog enigszins een keuze.

  al snel kenismaking

  k had al snel mail en berichtj van iemandvan meedating..het was leuk gesprek met iemand, mn verhaal aan kweit kon. ook al kenismaking gehad.

  Sterke punten
  snel, leuk, ben blij

  Zwakke punten
  weet ik neit

  Goede begeleiding

  Ik vind de begeleiding prettig, hebben veel andere sites neit.

  inschrijf kosten

  Ik vind de in schrijf kosten een beetje te hoog en ik vind betalen om een vrouw te vinden een beetje vreemd.

  Sterke punten
  weet ik nog niet

  Zwakke punten
  hoge inschrijf kosten

  te lang wachten

  Als je 1 aan geef op de site dat je leuk vind krijgt je mailtje van meedating. En dat was in begin de zelfde dag nog maar de laatste tijd is er zooitje. Je kan 2 weken op wachten voor ze je mailtje hebben gelezen en dat ze jou berichten dat ze die gene die je leuk vind om berichtje te sturen. En vervolgens zijn er meer mensen die op zelfde persoon hebben reageert die persoon ook leuk vind als jij. En dan krijgt je te horen dat er meer waren die het leuk vinden en dat ze laten weten als die gene ook jou leuk vind. Terwel ze veel beter en meer na moeten kijken in de mail maar dat zoen ze niet. Als ze niet aan kunnen dan nemen ze mensen bij die het bij houd. En daar betaal je nou voor voor zo slechte service.

  Sterke punten
  Mogen ze eerst wel weer bewijzen dat ze goede sterke punten hebben.

  Zwakke punten
  Ze zijn erg zwak in afhandelen van de mailtjes en veel te laat met reageren het kan paar dagen tot 2 weken duren dat je berichtje van meedating krijgt

Bezoek Uniek Dating

Schrijf je eigen review