Toekomst Relatie

TOEKOMST RELATIE is een relatiebemiddelingsbureau voor singles in Brabant in de leeftijd van 40 tot 75 jaar.

Toekomst Relatie Reviews

  Slecht

  Slechte begeleiding. In Julie ingeschreven november een afspraak totaal mijn type niet. Heb hier een klacht over ingediend. Kreeg de mededeling dat er niet genoeg kandidaten waren.

  Zwakke punten
  After sale en niet genoeg communiceren met de klant.

  Ik zoek een vrouw 40 55 jaar

  Ik weet niet ik ben nieuw

  Sterke punten
  Ik weet niet

  Zwakke punten
  Ik weet niet

  Gelukt!

  Een nieuwe relatie - enkele jaren na het overlijden van mijn vrouw - om mijn leven weer mee te delen... Maar hoe? Een bemiddelingsbureau? Dat is toch raar? Maar met enige begeleiding leek toch beter dan puur internet daten. Toch flinke twijfel, allerlei sites bekeken, en die van Toekomstrelatie.nl sloot het meeste aan bij mijn eigen beleving. Een mailtje typen - dat voelde nog steeds o.k. - Dan toch maar verzenden en maar zien. Michaela van Toekomstrelatie belde al snel op, en ook mijn twijfels over daten in corona tijd kon ze laten verdwijnen. Na nog een telefoongesprek, zei ik o.k., ik ga ervoor! Bij de uitgebreide intake (een heel prettig gesprek van een paar uur) zei ze ook: je hebt er maar één nodig... En een paar dagen later belde ze op - met een mogelijke date...Ik was natuurlijk best nerveus voor mijn allereerste date... Maar het klikte! Na de eerste afspraken belde ik met Michaela, gebruikte haar als coach eigenlijk, als klankbord voor mijn onzekerheden. En, verbijsterend genoeg, die eerste date is mijn allerliefste geworden, de geweldige vrouw waarmee ik vol overtuiging de toekomst in ga!

  Sterke punten
  De zeer goede toegangkelijkheid en persoonlijke coaching, ook na een date

  met vertrouwen de toekomst in

  Zeer weloverwogen heb ik de stap gezet om me aan te melden bij Toekomst Relatiebemiddeling. Het contact met Michaela voelde meteen heel prettig. Ze stelde me op mijn gemak, was heel reëel en zei: "je hebt er maar 1 nodig". De ontmoetingen waren spannend, maar ook daarin begeleidde ze me en was ze altijd belangstellend naar het verloop. Als het een tijdje duurde voor ze een mogelijke match had, liet ze even wat van zich horen. Het voelde heel oprecht en betrokken. Het eindresultaat is dat ik een fantastische man heb ontmoet, waarmee ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet zie.
  Michaela, ik ben je enorm dankbaar!

  Sterke punten
  persoonlijk contact

  Liefdevol en betrokken

  In een opwelling heb ik (69) me aangemeld bij Toekomstrelatiebemiddrling. Omdat ik in het midden van het land woon kreeg ik te maken met Michaela ten Siethoff.
  Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn. De intake bij mij thuis was heel prettig. De vragen waren relevant, de reacties toonden menselijk inzicht. De eerste bemiddeling kwam na anderhalve maand ( tussendoor werd ik op de hoogte gehouden) Ik was aangenaam verrast door het gemaakte profiel. Dat had ik zo nooit kunnen maken. Na de eerste ontmoeting met mijn date, had ik de hulp van Michaela nodig om hem een duwtje te geven. Ook dat verliep probleemloos. Ben nu bijna 3 maanden gelukkig met de partner die ik via Toekomstrelatiebemiddrling heb gevonden. En bij ‘strubbelingen’ vind ik altijd een luisterend oor als ik opbel, met een goed advies ( of een kwinkslag)

  Sterke punten
  Betrokkenheid
  Goed kijken

  Persoonlijk benadering - partner gevonden

  Na 3 jaar alleen te zijn geweest begon corona, toch ben ik gaan daten en ik ben bij Paula terecht gekomen. Persoonlijke benadering met een goed intake gesprek waarvoor tijd wordt genomen. Paula probeert te matchen op de basis in een relatie, daarvoor zijn duidelijk eerlijke profielen opgesteld (zonder foto). Na 4 min of meer mislukte eerste dates hebben we een samen een analyse gemaakt en de 5e date goed voorbereid. Ik voelde me veel meer zelfverzekerder, en had daardoor ook een betere eerste indruk, met goede vragen om 't gesprek op gang te krijgen. Dat heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen. Ik ben nu samen met een geweldige leuke vrouw. En we ontdekken nog steeds overeenkomsten in de kleine dingen.

  Sterke punten
  Matchen op de basis in een relatie, persoonlijke benadering, goede profielen. Analyse van feedback van eerdere dates.

  Zeer positieve ervaring

  Het intakegesprek met Paula heb ik als zeer prettig ervaren. Paula stelde me meteen op mijn gemak ondanks dat ik best wel zenuwachtig was. Al snel verliep het gesprek zeer vlot en op een ontspannen wijze. Daardoor kreeg Paula veel en de juiste informatie. Ik had niet in de gaten dat 2 uur zo snel voorbij kunnen gaan. Een ontzettende aardige en kundige vrouw. Dat bleek ook wel toen ik mijn profiel voor de eerste keer las. Het profiel paste voor 100 % bij mij. Zeer kundig opgesteld. Ik had op mijn profiel niets aan te merken. Het was in een keer goed.

  Toekomstrelatiebemiddeling werkt echt goed!

  Na weken twijfel heb ik mij eindelijk ingeschreven bij Andra van Toekomstrelatiebemiddeling. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Na een uitgebreide intake bij mij thuis is ze op zoek gegaan naar een geschikte date. Bij de eerste date moest ik even wennen, maar bij de tweede date was er meteen een klik met Marieke.We zijn nu erg gelukkig met elkaar.

  Sterke punten
  - uitgebreide intake
  - veilig ,vertrouwd en discreet
  - prijs/kwaliteit prima

  Zwakke punten
  geen

  Gekoppeld

  Paula bedankt dat je Jan en mij gekoppeld hebt,wij kennen elkaar nu 10 maanden en het gaat hartstikke goed.

  alle lof voor Paula

  mijn eerste match was meteen de goede.
  hoewel ik eerst terughoudend was,heb ik toch een tweede
  afspraak gemaakt. met de eerste 3 weken nog wat berichtjes over en weer. maar met de tweede afspraak was het meteen raak. wij zijn Paula dan ook eeuwig dankbaar.

  Sterke punten
  zeer persoonlijke benadering,met n intake gesprek bij je thuis,daar neemt ze ook de tijd voor.

  Zwakke punten
  geen

  Paula Bedankt

  Beste Paula,

  Zoals ik je toen ook direkt heb laten weten, was mijn ontmoeting met Audrey er een die bij mij zeer sterke gevoelens voor haar had losgemaakt.

  Ik ben dan ook erg blij dat we weer met elkaar in contact gekomen zijn en inmiddels samen een hele fijne en gelukkige relatie hebben.

  Wij samen willen jou dan ook bedanken voor je inzet en het bij elkaar brengen van ons twee, want zonder jouw bemoeienis waren wij elkaar nooit tegengekomen.

  Rest ons jou heel veel succes met je prachtige werk te wensen, zodat je heel veel mensen zoals ons twee gelukkig kan maken.  Paula bedankt!  Audrey en Jan

  Sterke punten
  Fijne en vertrouwde bemiddeling

  Hoop doet leven

  Andra neemt veel tijd voor je, geeft goede adviezen. Een paar ontmoetingen gehad maar helaas nog geen maatje mogen ontmoeten. Maar ik ben overtuigd dat het toch een keer gaat lukken.

  Sterke punten
  Neem de tijd voor intake gesprek, Je ben geen nummer

  Zwakke punten
  Eigenlijk niet van toepassing al ben ik nog zoekende.

  De ware

  Els en Theun

  Ik schrijf dit voor ons beide. Ik (Theun) ben gescheiden geen kinderen en +/- 2 jaar single. Els is 5 jaar weduwe en heeft 2 kinderen. Els heeft een keer een advertentie in een plaatselijk weekblad van Toekomstrelatie gezien en uit geknipt ( heeft ze nog steeds). Niet direct hier iets mee gedaan. Ik heb ook in een weekblad deze advertentie gezien en de site bezocht maar verder niets mee gedaan. Op mijn leeftijd (66 jaar) kom je, ook al sluit je je niet af van de wereld, niet zomaar een single dame tegen. Na verloop van tijd toch maar weer eens de site van Toekomstrelatie bezocht. Eindelijk besloten om een afspraak te maken met Paula, relatieconsulente bij Toekomstrelatie. Na een lang en uitgebreid intake gesprek besloten me in te schrijven.
  Els heeft na een nare ervaring, via een internetdating site, de uitgeknipte advertentie weer tevoorschijn gehaald en een afspraak gemaakt met Paula. Ook zij heeft een uitgebreid intake gesprek gehad, en haar wensen en verlangens kenbaar gemaakt. Paula heeft, uit de gesprekken die ze met ons heeft gehad, de match tussen ons gemaakt. Voor beide de eerste match. Wat niemand verwacht had, zeker wij niet, klikte het vanaf het eerste moment. Bij de eerste ontmoeting sloeg de vonk al over. Alles sluit perfect bij elkaar aan. Ook de relatie met de kinderen en kleinkinderen gaat perfect. Voor mij mag dit tot in lengte van dagen blijven duren. Een pril maar zeer gelukkig paar.

  Sterke punten
  Door het uitgebreide intake gesprek, en aan kunnen voelen wat de wensen e.d. zijn, een goede match gemaakt.

  Zwakke punten
  Geen

  Super tevreden

  Ik heb zeer goede ervaringen met Toekomst Relatie. Ik had maar één enkele date nodige om mijn grote liefde te ontmoeten. Eigenlijk ongelofelijk dat Paula van Toekomst ons zo goed door had en meteen aan elkaar heeft gekoppeld. Ze doet het super goed, is lief, luistert goed, vraagt naar je achtergrond, toekomstplannen, hoe je je dag doorbrengt, waar heb je hekel aan, wat maakt je juist blij.
  Toen ik Martijn heb ontmoet voelde het meteen goed net alsof ik hem al jaren kende. En hij had het zelfde. Wij zijn sinds mei samen en zijn allebei verliefd, het voelt zo vertrouwd. Vandaag hebben we samen Paula gebeld en haar bedankt en beloofd dat wij in de toekomst nog iets laten weten.
  Wat ons betreft is Toekomst Relatie een uitkomst.

  Sterke punten
  eerlijk, betrouwbaar, kent jou zo goed dat ze iemand aan jou voorstelt die echt goed bij je past, je voelt je meteen op je gemak bij Paula

  Zwakke punten
  voor ons geen

  Prima match!

  Na enige minder goede ervaringen met internetdaten op twee verschillende bekende en grote sites heb ik na enig wikken en wegen besloten Paula van Toekomstrelatie te bellen. De advertentie lag al een paar weken op tafel. Een hele goede beslissing. Heel vriendelijk te woord gestaan en een afspraak gemaakt voor een gesprek.
  Tijdens dit gesprek wordt er een goede profielschets gemaakt en gaat Paula op zoek. De eerste date was aardig maar niet wat ik zocht. Aan de hand van de feedback kwam er een tweede date. Een schot in de roos!
  Naar mijn idee is de persoonlijke benadering en de fijntuning de reden voor het succes van slagen bij Toekomstrelatie.

  Sterke punten
  Persoonlijke benadering, luisteren en goede matching. Schappelijke prijs.

  partner gevonden

  Na 7 jaar alleen te zijn geweest ben ik terecht gekomen bij Toekomstrelatie omdat daten via internet niet goed voelde voor mij. Via Toekomstrelatie heb ik tijdens de 2e date mijn huidige partner ontmoet. Op basis van eigenschappen en overeenkomsten heeft Paula ons aan elkaar gekoppeld.
  We zijn nu zo'n 9 maanden verder en hebben nu een fijne LAT relatie. Goede match Paula.

  Sterke punten
  Paula heeft duidelijke, eerlijke profielen opgesteld. Op basis daarvan wil je iemand wel of niet ontmoeten. Een goed profiel is dus heel belangrijk.
  Er wordt gebruik gemaakt feedback die je geeft als een date niet gewerkt heeft. Zo kan er nog specifieker gekeken worden naar de volgende date.

  Zwakke punten
  Voor een eerste date wordt geen gebruik gemaakt van een foto. Dat heb ik jammer gevonden.

  Grote liefde gevonden

  Ik heb een zeer goede ervaring met Toekomst Relatie. Via Paula heb ik mijn huidige vriend Joris gevonden. Joris is een liefdevolle en leuke man en wij hebben het geweldig samen. Paula heeft bijzonder goed aangevoeld dat wij bij elkaar zouden kunnen passen. Echt knap, hij was mijn eerste date en ik zijn tweede! Ik heb heel lang getwijfeld om me aan te melden maar achteraf ben ik hier natuurlijk heel blij om. Ik had een heel sterk gevoel tijdens het intakegesprek dat zij mij bij mijn grote liefde zou brengen. En dat heeft ze ook gedaan. Dus ik kan Toekomst Relatie echt aanbevelen.

  Sterke punten
  ze luistert erg goed, stelt steeds aanvullende vragen, ook over de kinderen, over je toekomst plannen, wat maak je blij, waar heb je hekel aan. Zo komt het dat ze de mensen goed kent en de juiste personen aan elkaar koppeld

  Wij gaan samenwonen

  Ik ben zeer tevreden over de bemiddeling van Paula van Toekomst Relatie, ze kent haar cliënten heel goed en voor mij heeft ze veel betekent. Ik heb via haar de liefde van mijn leven kunnen vinden.
  Paula bedankt. Dit is het berichtje dat ik naar haar heb gestuurd. Voor ons heeft de bemiddeling heel goed gewerkt, wij zijn gelukkig.....

  Hoi Paula
  Ik wilde je even laten weten dat jouw gevoel over Steef en mij uit gekomen is. Wij gaan binnenkort samenwonen, het voelt voor beide heel goed. Ik weet nog dat ik in het begin best mijn twijfels had, jij wist me te overhalen en ik wil je bedankten voor je intuitie en actie.
  Het had zo moeten zijn, wij genieten van en met elkaar en hopen op een mooie toekomst.
  Lieve groeten,
  Julia

  Sterke punten
  de menselijke aanpak, inzet, mensenkennis en luisterend oor van Paula

  Zwakke punten
  voor ons geen

  gevonden

  Mijn gesprek met Paula was zeer gedegen.....het was een uitgebreid intervieuw. IK was benieuwd wat er op zou volgen. Met een week of 3 had ik mijn eerste ontmoeting met Maria. Ik kreeg gelijk een warm gevoel toen ik haar voor de eerste keer zag....het was een gezellige avond.
  Dit gevoel bleek wederzijds te zijn.
  We hebben de tijd genomen om elkaar te leren kennen, zijn samen leuke dingen gaan doen, zoals wandelen en stadsbezoek. Onze gevoelens voor elkaar werden steeds sterker.
  Al snel waren we veel bij elkaar en om een lang verhaal kort te maken.....we hebben net besloten om over een half jaar te gaan trouwen. Nooit gedacht dat mijn inschrijving zo snel en goed zou eindigen. Mijn dank aan Paula.

  Wij zijn heel gelukkig samen!

  Ik wil even doorgeven, dat het helemaal super gaat ,tussen Kees en mij. We zeggen regelmatig tegen elkaar, dat we geluk hebben gehad,dat jij
  deze goede date hebt geregeld voor ons !!!
  Kees en ik zoudenwaarschijnlijk elkaar nooit tegen zijn gekomen, zonder jou bemiddeling!!!

  We zijn samen heeeel gelukkig en zijn nu het stadium voorbij van kennis
  maken met elkaars fam. En vrienden,wordt nu allemaal weer gewoner en
  makkelijker. Nogmaals, we denken nog regelmatig aan jou en zijn beide heel erg dankbaar, dat je dit voor ons gedaan hebt. Het leven ziet er nu veel
  Mooier uit en de klik tussen Kees en de kids is helemaal goed !!!
  is ook weer een zorg minder hoor!!!
  We gaan er samen iets mooi' s van maken en nogmaals , super bedankt voor alle goede zorgen, mochten we horen, dat er nog bekende een relatie zoeken, zullen we zeker jou naam laten vallen!!!

  Ik had zelf eerlijk gezegd, nooit gedacht dat er zo iets mooi's is
  opgebloeid tussen Kees en mij , ik heb altijd gedacht, ja bij andere is het
  gelukt, wil niet zeggen, dat ik dit geluk ook ga vinden., maar zie hoe het allemaal kan lopen, we genieten met volle teugen van elkaar !!!

  Super bedankt en ik hoop ,dat er nog veel mensen bij jou terecht komen,
  want alleen is ook maar alleen !!!

  Sterke punten
  Paula is heel lief en werkt hard voor ons. We zijn super gelukkig nu, en waarderen het werk van Paula heel erg.

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen!

  Paula deed het

  Paula heeft snel en doeltreffend en vooral met haar vertrouwde manier van werken, mij en mijn nu nieuwe vriend geweldig gelukkig gemaakt.

  Sterke punten
  doortastend,effectief, goede tips bij elk voorstel, helder.

  Zwakke punten
  geen, ja het duurde wel vier maanden voor ik de juiste man kreeg...maar hij was het waard!

Bezoek Toekomst Relatie

Schrijf een review