Reviews van deze auteur

Super tevreden

Review over Toekomst Relatie

Ik heb zeer goede ervaringen met Toekomst Relatie. Ik had maar één enkele date nodige om mijn grote liefde te ontmoeten. Eigenlijk ongelofelijk dat Paula van Toekomst ons zo goed door had en meteen aan elkaar heeft gekoppeld. Ze doet het super goed, is lief, luistert goed, vraagt naar je achtergrond, toekomstplannen, hoe je je dag doorbrengt, waar heb je hekel aan, wat maakt je juist blij.
Toen ik Martijn heb ontmoet voelde het meteen goed net alsof ik hem al jaren kende. En hij had het zelfde. Wij zijn sinds mei samen en zijn allebei verliefd, het voelt zo vertrouwd. Vandaag hebben we samen Paula gebeld en haar bedankt en beloofd dat wij in de toekomst nog iets laten weten.
Wat ons betreft is Toekomst Relatie een uitkomst.

Sterke punten
eerlijk, betrouwbaar, kent jou zo goed dat ze iemand aan jou voorstelt die echt goed bij je past, je voelt je meteen op je gemak bij Paula

Zwakke punten
voor ons geen

Grote liefde gevonden

Review over Toekomst Relatie

Ik heb een zeer goede ervaring met Toekomst Relatie. Via Paula heb ik mijn huidige vriend Joris gevonden. Joris is een liefdevolle en leuke man en wij hebben het geweldig samen. Paula heeft bijzonder goed aangevoeld dat wij bij elkaar zouden kunnen passen. Echt knap, hij was mijn eerste date en ik zijn tweede! Ik heb heel lang getwijfeld om me aan te melden maar achteraf ben ik hier natuurlijk heel blij om. Ik had een heel sterk gevoel tijdens het intakegesprek dat zij mij bij mijn grote liefde zou brengen. En dat heeft ze ook gedaan. Dus ik kan Toekomst Relatie echt aanbevelen.

Sterke punten
ze luistert erg goed, stelt steeds aanvullende vragen, ook over de kinderen, over je toekomst plannen, wat maak je blij, waar heb je hekel aan. Zo komt het dat ze de mensen goed kent en de juiste personen aan elkaar koppeld

Wij gaan samenwonen

Review over Toekomst Relatie

Ik ben zeer tevreden over de bemiddeling van Paula van Toekomst Relatie, ze kent haar cliënten heel goed en voor mij heeft ze veel betekent. Ik heb via haar de liefde van mijn leven kunnen vinden.
Paula bedankt. Dit is het berichtje dat ik naar haar heb gestuurd. Voor ons heeft de bemiddeling heel goed gewerkt, wij zijn gelukkig.....

Hoi Paula
Ik wilde je even laten weten dat jouw gevoel over Steef en mij uit gekomen is. Wij gaan binnenkort samenwonen, het voelt voor beide heel goed. Ik weet nog dat ik in het begin best mijn twijfels had, jij wist me te overhalen en ik wil je bedankten voor je intuitie en actie.
Het had zo moeten zijn, wij genieten van en met elkaar en hopen op een mooie toekomst.
Lieve groeten,
Julia

Sterke punten
de menselijke aanpak, inzet, mensenkennis en luisterend oor van Paula

Zwakke punten
voor ons geen

reacties: