Dating Oost Relatiebemiddeling - 13 Reviews

Last updated: 3 november 2017
Dating Oost Relatiebemiddeling Logo

90.9% aanbevolen, 13 Reviews

  1. Dating Oost Relatiebemiddeling informatie
  2. Dating Oost Relatiebemiddeling Reviews
  3. Schrijf ook een review over Dating Oost Relatiebemiddeling

Dating Oost Relatiebemiddeling informatie

Persoonlijke bemiddeling van Dating Oost
Wij zijn Dating Oost, een organisatie die zich bezighoudt met persoonlijke relatiebemiddeling en internetdating alleen voor het oosten van Nederland!

U wilt helemaal niet daten via internet, maar graag persoonlijk bemiddeld worden? U voelt er niet veel voor om steeds achter de computer te zitten en te mailen? Dan kunnen wij u persoonlijk helpen iemand te vinden die bij u past; discreet en deskundig. U komt op bezoek bij de consulente en tijdens dit gesprek maakt u uw wensen kenbaar voor een nieuwe relatie. Elk mens is anders, zo ook elke relatie. Dating Oost is een erkend relatiebureau (keurmerk) en aangesloten bij de BER, Branchevereniging Erkende Relatiebureaus en bij de Geschillencommissie Relatiebemiddeling (GCR).

Dating Oost Relatiebemiddeling Details

Hits: 2299

URL: http://www.datingoost.nl/index.php?pagina=32

Categorieën: Relatiebemiddeling

Reviews: 13


Maak nu een gratis account aan op Dating Oost Relatiebemiddeling

Dating Oost Relatiebemiddeling reviews (13):

Dating Oost Relatiebemiddeling - weduwe op jonge leeftijd

0

Review:
ik heb me man verloren op jonge leeftijd. Dat is geen pretje. ik voelde me al een tijd alleen. Toen zag ik een adv van dating oost en ik dacht ik probeer de gok. en na een goed gesprek met de consulent Gettie een goede bemiddeling ben ik in contakt gekomen met peter. Hijy was me eerste date en na meerdere dates voelde ik me verlieft worden. We hebben samenwoon ideen. - plannen. wil Gettie verschikkelijk bedanken. Had het anders niet gedaan. die stap genomen. groetjes yvette

Sterke punten:
goede begleiding
zitten er bovenop

Zwakke punten:
het kost veel geld. maar kosten ze allen- blijj dat ik het gedaan heb

Yvette beveelt Dating Oost Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost Relatiebemiddeling - Al 4 jaar gelukkig in de liefde

1

Review:
Bij toeval kom ik hier op deze site terecht. Besluit ter plekke ook mijn ervaring achter te laten. Ik heb n.l. al sinds febr. 2011 en (lat)relatie dankzij relatiebureau Datingoost. Zag gewoon een advertentie in De Gelderlander en belde voor informatie. Wat wel belangrijk voor me was is dat Datingoost is aangesloten bij een branchevereniging. Voor mij een voorwaarde. Een open telefoongesprek gehad zonder verkoopverhaaltje en de prijs werd ook direct vermeld. Volgende dag knoop doorgehakt en afspraak vastgelegd. Uiteindelijk binnen enkele weken al een brief met daarin de profielgegevens van een dame. Geen vervolgafspraak. Toen kwam de 2e brief, en niet te geloven, er was een vonk. Direct! Deze dame, nu al 4 jaar mijn vriendin, stal m'n hart na het overlijden van m'n echtgenote. Na een erg verdrietige periode, deze stap nemen was vreselijk moeilijk, heeft dit mij opnieuw levensvreugde gegeven.
Ik kan alleen maar lovend spreken over de eigenaresse van het bureau; met veel tact ben ik ontvangen tijdens de inschrijving. Kan me nog goed herinneren dat er niet op de klok werd gekeken. En ze kon goed luisteren. Kreeg ook nog goede (dating)adviezen mee...
Dit is mijn positieve review, dat zal een ieder begrijpen.

Sterke punten:
Betrouwbaar
Goed bereikbaar, ook 's avonds
Kennis van zaken

Roelof beveelt Dating Oost Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost Relatiebemiddeling - heel goed, ook betrouwbaar, uit het oosten

0

Review:
Ik was in 2012 ingeschreven bij een groot buro denkende dat dit goed was . Consulent komt bij de mensen thuis omdat ze moet zien hoe ik woon, dat is dan goed voor de voorstellen van de vrouwen.nou, dat heb ik gemerkt, vrouwen uit steden anderhalf uur bij mij rijden vandaan, ik woon in Enschede. Dat is toch te ver.verkeerd nivo wat niet bij mij paste.hoe komt dat?vrouwen worden uitgezocht op het hoofdburo en kennen mij niet eens. Nu heb ik een gied buro. VIA MIJN BUURMAN KWAM IK HIER TERECHT. hij had hele goede ervaring met mevr schepers. Ik nu ook. Ik heb met verschillende vragen en een keer twijfels gebeld en krijg altijd antwiird.of wordt teruggebeld.heb leuke vrouwen ontmoet en nu relatie/vriendin sinds poosje. Gaat heel goed. DIT IS BETROYWBAAR BURO!

Sterke punten:
Altijd te bereiken
goede adviezen en fijn contakt
speviaal gekozen omdat de dames uit mijn omgeving komen

Zwakke punten:
-

Wim t. beveelt Dating Oost Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost Relatiebemiddeling - serieus genomen

0

Review:
Mijn ervaringen met Dating -Oost: Na een zéér persoonlijke intake kreeg ik al snel een partner voorstel, erg bijzonder omdat ik eerder was ingeschreven bij een ander bemiddelingsbureau en het maanden duurde alvorens er een voorstel kwam.
Bij het eerdere bureau kwamen de meest vreemde partner voorstellen, regelmatig daar aangegeven het gevoel te hebben niet serieus genomen te worden. Er werd niets mee gedaan, ze hadden het geld binnen en daar ging het volgens mij om.
Hoe anders bij Dating Oost, Getty gaat zelf op zoek, ze kent haar klanten. Je hebt het gevoel serieus genomen te worden en daar gaat het volgens mij om.
Je krijgt snel een reactie op je vragen, kortom erg prettig allemaal.


Sterke punten:
Serieus genomen voelen, snelle reactie op mail, korte lijnen

Zwakke punten:
tot op heden niets

Joke beveelt Dating Oost Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost Relatiebemiddeling - Relatiezon

0

Review:
Bij Dating Oost voel je je bij binnenkomst al thuis. De consulente stelt het zoekende hart gerust en er ontstaat een plezierig en vertrouwd gesprek.
Er wordt een passende partner bij jouw profiel gezocht.

Verlies je als ingeschrevene natuurlijk niet in roze wolken, vioolmuziek en te knappe dates bij een ontmoeting. Blijf met je benen op de grond en ervaar de klik, de vonk. En lukt het niet meteen, dan zoekt de consulente naar een andere leuke partner.

Over de manier waarop Dating Oost met de bemiddeling omgaat daar is maar een woord voor TOP en dat schrijf ik niet vanuit een gekleurde bril, een nieuwe relatie moet kansen krijgen en zich ontwikkelen. Deze kans krijg je zeker bij dit bemiddelingsbureau.

Sterke punten:
Persoonlijke gesprekken.

Eerlijkheid

Bereikbaarheid.

Aantal kansen.

Het geheim van de ideale partner blijft geheim. Je beslist uiteindelijk zelf.

Zwakke punten:
Op dit moment kan ik er geen bedenken.

Anna Janse beveelt Dating Oost Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost Relatiebemiddeling - Een zeer fijne relatie nu

0

Review:
beste mensen,
ik stond nog maar net ingeschreven bij buro datingoost. toen de bemiddelingsdame mij al vrij vlot benaderde dat ze een weduwe had in dezelfde woonplaats als de mijne werd er eerst keurig gevraagd of ik hier bezwaar tegen had omdat het enigszins mogelijk was dat ik deze weduwe zou kennen.
dit bleek niet zo te zijn en we hadden een eerste afspraak.
deze is zeer goed verlopen.
deze afspraak is zo goed verlopen dat we inmiddels een relatie hebben van meer dan 2 jaar!
het gaat bijzonder goed. natuurlijk is het begin moeilijk, je hebt beide kinderen, dit moet wennen en groeien. dat is voor onze kinderen niet altijd makkelijk. maar ook zij moeten het verdriet van het verlies van hun vader en moeder verwerken. dat duurt even. ik heb een goed contact met ze en wil dit vanzelfsprekend zo houden.
maar, ik laat niet mijn leven leiden door mijn kinderen, zij gaan tenslotte ook weer verder met hun (liefdes)leven.
respect móet er blijven. nu loopt het goed en maar ik houd een lichte afstand naar haar kinderen toe. langzaam aan gaat dat steeds beter.
uiteraard zijn wij goed te spreken over de dame schepers die ons samen heeft gebracht.
mijn vriendin had 3 mannen ontmoet alvorens ze mij 'tegenkwam'.
hier zat geen klik, dit is ook niet af te dwingen.
ook zij is zeer te spreken over de bemiddeling van dit buro. wij komen allebei uit de buurt en vonden het ideaal dat bemiddeling in onze eigen regio plaats kon vinden. nu is het zelfs maar 5 minuten fietsen!
binnen een half jaar waren we samen.
namens ons, complimenten.
een bos bloemen hebben we enkele maanden geleden daar al afgegeven.

Sterke punten:
betrouwbaar buro, vriendelijke begripvolle en vrolijke dame die bemiddelt.
neemt alle tijd, ook voor de telefoontjes met vragen die we, zelfs na het intakegesprek, soms nog hadden

Zwakke punten:
geen

JP.v H beveelt Dating Oost Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost Relatiebemiddeling - verliefd

0

Review:
Bij deze wil ik Dating-Oost ontzettend bedanken, omdat voor mij de zon weer is gaan schijnen. Na het overlijden van mijn echtgenoot was ik na een tijdje weer opzoek naar een nieuwe relatie. Heb me laten inschrijven bij Dating-Oost tijdens een goed gesprek met Getty.
De tweede date was raak, heb een ontzettende leuke en lieve man ontmoet, zijn allebei weer verliefd tot over onze oren. Dit allemaal dankzij Getty.Ik zou iedereen die op zoek is naar een relatie Dating-Oost aanbevelen,het kost wat maar als je geluk hebt krijg je er heel veel voor terug, dat is het waard.

Getty heel erg bedankt dat wij weer gelukkig zijn.
Groetje Henk&Ineke.

Sterke punten:
Er wordt serieus gezocht naar iemand die bij je past.
Je wordt met respect behandeld tijdens het intakegesprek.
Heb weer een relatie,ben weer gelukkig, iets wat je een tijd geleden niet had durven te dromen.

Ineke beveelt Dating Oost Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost Relatiebemiddeling - Het bureau gaf niet op!

0

Review:
Ik wil hier mijn absolute lof uitspreken over de consulent van Datingoost. Zij heeft gewoon niet opgegeven!! Ik ben een jaar ingeschreven geweest en heb meerdere voorstellen gehad, waarvan zelfs een langdurige relatie. Het was jammer dat dit niet werkte uiteindelijk, maar goed, zo gaat dat. Na een paar maanden belde de eigenaresse van het bureau me weer of ik misschien, geheel vrijblijvend, iemand wildeontmoeten. En mijn jaar met eluke voorstellen was al voorbij. Deze persoon was óók echt leuk, alleen, hoe lullig, hij vond mij niet zo leuk... Dat kan.
Ik heb Datingoost heel hartelijk bedankt, ik vond dat echt super dat ze me opnieuw benaderde.
Wat denk je. Belt ze me wéér een paar maanden geleden. Ze vond het zo jammer voor me dat ze me niet gelukkig had kunnen maken en of ik het leuk vond nóg een keer weer iemand te ontmoeten. Zó attent. Ze zei dat ook letterlijk. En je gelooft het of niet; ik benzo gelukkig met de man die ze me stuurde. Ze gaf gewoon écht niet op!! Ik vind dat echt een warme douche waard! Mijn vriend vindt naturlijk hetzelfde. Ik mag namens hem spreken en hij zegt dat ze twee leuke dames had gestuurd gedurende zijn inschrijfperiode maar er was geen klik tussen hen. Maar de derde was ik dus. We hebben het zó fijn samen. We doen samen fijne dingen, oh, zó fijn. Ik ben zo blij. Ik had het ook echt nodig.
100% lof over dit bureau Datingoost.
met vr gr Nelly

Sterke punten:
Een eigenaresse/consulente met een ongelooflijke drive voor haar mensen.

Zwakke punten:
absoluut geen één!!!

Nelly beveelt Dating Oost Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost Relatiebemiddeling - Geluk

0

Review:
In onze directe nabijheid heeft iemand haar geluk weer gevonden via de professionele relatiebemiddeling van DatingOost.
Het is erg mooi om te zien dat als iemand ervaring heeft met mensen en relaties, 2 mensen weer gelukkig kan maken.

Sterke punten:
Professioneel, veel ervaring en gevoel en humor

Zwakke punten:
Geen

Elisabeth beveelt Dating Oost Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost Relatiebemiddeling - niet meer alleen

0

Review:

Na ongeveer een jaar na de scheiding heb ik me in laten schrijven bij dating oost, persoonlijke relatiebemiddeling. Je maakt dan een afspaak met de consulente van dating oost en kom je voor een uitgebreid gesprek bij haar in de spreekkamer.
Ik werd op een vriendelijke manier ontvangen met een kopje koffie of thee erbij en er werd kennis gemaakt over allerlei persoonlijke zaken en wensen.
Ik vond het erg pretttig en relax, en kreeg het gevoel van vertrouwen weer terug om aan een relatie te beginnen.
Bij de scheiding die ik heb meegemaakt had ik dat gevoel niet meer, en dacht alleen maar:alle mannen zijn hetzelfde, maar door een goed gesprek met haar kon zij mij overtuigen dat je samen toch weer gelukkig kan worden.
Door de jarenlange ervaring en goede mensenkennis die zij heeft heb ik een date gehad met een hele lieve man waar ik nu nog een relatie mee heb.
Als je ergens mee zit kun je haar altijd bellen, ze weet dan ook wie ze voor zich heeft en ze neemt de tijd voor een goed gesprek met je voor een oplossing.
Ook wil ze graag op de hoogte blijven hoe het verder met je gaat, dus bij dating oost ben je zomaar geen nummer.
.Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Sterke punten:
eerlijk,goed vertrouwen, goed gesprek, veel mensenkennis, als er iets is kun je weer bij haar terecht, ze heeft een luisterend oor, geeft goed advies,een persoonlijke relatiebemiddelijg vind ik prettig.

Zwakke punten:
Eigenlijk kan ik hierbij geen zwakke punten bedenken.
Als je een man of vrouw hebt ontmoet voor een relatie moet je toch verder je eigen beslissing nemen of het het klikt en klopt zodat je verder met elkaar kunt leven.
Ik heb niet meer mannen gehad dan deze ene man, maar bedenk;wat je precies zoekt vind je toch niet, bij ieder vind je wel wat.

Schrijf ook een review over Dating Oost Relatiebemiddeling

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Dating Oost Relatiebemiddeling aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Dating Oost Relatiebemiddeling aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Dating Oost Relatiebemiddeling


Home » Relatiebemiddeling » Dating Oost Relatiebemiddeling