Pier Ebbinge Relationship

Pier Ebbinge Relationship, Persoonlijke partner search Pier Ebbinge Relationship is een relatie adviesbureau voor de \'happy few\' dat zich richt op de langdurige relatie. Pier Ebbinge Relationship is niet actief in relatiebemiddeling en dating. De partner search adviespraktijk onderscheidt zich door gedegen knowhow, analyse en advies, doeltreffende relatiemarketing en persoonlijke aandacht. Vrijblijvendheid is er niet bij.

Pier Ebbinge Relationship Reviews

  Super slechte ervaring

  Ik heb een slechte ervaring met Pier Ebbinge en zijn relationship bureau. Je betaalt veel te veel geld voor geen enkele zekerheid. Als er n.a.v. het plaatse van de advertentie geen resultaat is dan is het jouw probleem en doet Pier Ebbinge helemaal niets meer voor je. Ik zou niemand aanraden met hem samen te werken. Een persoonlijke mening en weerwoord worden niet gewaardeerd dan negeert Pier Ebbinge je gewoon volledig. Een gesprek is onmogelijk als het hem niet zint. Zeer onprofessioneel. Mijn mening: je nooit inschrijven voor veel te veel geld bij deze meneer!

  Sterke punten
  geen een

  Zwakke punten
  te duur geen enkele zekerheid onbehoorlijke behandeling onaardige, zelfingenomen, arrogante man

  Peperduur bureau, bemiddeling en service beneden peil

  Na het lezen van het boek, cupido voor de rijken, werd ik herinnert aan mijn slechte ervaring met PE. Inmiddels een aantal jaar geleden stond ik ingeschreven bij PE. Geen succes! Ik reageer anoniem omdat er ook een schaamte en angst zit om herkent te worden. Dat is de reden waarom ik mij destijds bij PE heb ingeschreven en een behoorlijke investering heb gedaan. Het is voor een dame met status en aanzien nou eenmaal niet makkelijk om via de reguliere weg een gelijkwaardige en geschikte partner tegen te komen met dezelfde intenties en die ook nog past. PE leek voor mij een serieuze, professionele en betrouwbare partij. Al snel had ik spijt. Gedurende het proces kwam ik erachter dat het moest gaan zoals hij het in zijn hoofd had. De evaluatiegesprekken na een ontmoeting verliepen al evenmin soepel. Ik was absoluut niet tevreden over de matches. Prima mannen hoor, maar er waren geen overeenkomsten in leefstijl, opvattingen, normen-waarden, interesses en humor te vinden. Ik vroeg mij werkelijk af wat de reden was om mij aan deze mannen voor te stellen. Toen ik om een toelichting vroeg kreeg ik te horen dat ik een lastige tante ben die veel te kritisch is. Eerlijk gezegd was ik overrold door deze reactie. Ik bleef met een rotgevoel achter en voelde mij gekleineerd. Ik las het boek en viel van de ene in de andere verbazing. Hij gebruikt ervaringen van cliënten om het verhaal smeuïg en pikant te maken. Hoezo discreet en anoniem. Ik word er weer misselijk van. Ik ben vast niet de enige die een slechte ervaring heeft met PE, maar die vanwege schaamte en angst om herkent te worden niet met hun klacht naar buiten durven komen. Misschien maakt PE daar stiekem misbruik van. Het zou mij niets verbazen namelijk…

  Ebbinge in de NRC

  Onlangs had de NRC een 2 pagina's tellend artikel geplaatst waarin Pier Ebbinga kon uitleggen wat hij deed. Misschien was dit gewoon een betaalde reclame-opdracht vanuit Pier, of de redactie vond het wel een goed idee om deze trouwe adverteerder met vermakelijk leesvoer in het zonnetje te zetten. Ik vond het artikel ook wel grappig vooral toen Pier zich uitliet over de verwende prinsesjes met eisenlijsten, oftewel die dus onbemiddelbaar zijn. Het tarief is ook grappig. Kosten zijn 20.000 maar bij succes komt er nog een extra bedrag bij van 20 a 40 mille . Dus pak hem beet 50.000 voor een succesvolle bemiddeling van een Pier. Dat doet Pier omdat hij zo begaan is met de mensen die een partner zoeken. Zijn vader was arts en bij een intake gaat hij als een arts te werk. Zooo zorgzaam, ontroerend gewoon...... Mocht het niet slagen dan heb je voor 20.000 euro een mooie stukje proza waarin je zelf het onderwerp bent. Dat kun je dan inlijsten en dan is het kunst.

  Zo grappig

  Ik lees de advertenties van Pier omdat ze zo grappig zijn. En dan vraag ik me af waarom al die prachtexemplaren die hij aanprijst nog alleen zijn. Of weer alleen zijn.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Geen.

  grote advertentie

  Onlangs zag ik een vrij grote en opvallende contactadvertentie van P.E.R in de NRC staan. Vraag me niet hoeveel zo'n advertentie kost en in hoeverre het in verhouding staat met de gedeclareerde kosten. De tekst waarin een man werd aangeprezen is geheel volgens de stijl die je vaker in dit soort advertenties ziet: korte bondige zinnen waarin iemand omschreven wordt als uniek en bijzonder. Met een minpuntje erbij om het toch wat geloofwaardig maken. Ik moet zeggen zeker geen slechte tekst. Alleen ziet de vrouw dan vooraf geen foto van desbetreffende man, wat me toch een nadeel lijkt ten opzichte van een datingsite waar een overschot van mannen te vinden is, met foto. Hoeveel vrouwen zullen hier op reageren? Maar goed, feit is dat PER al in ieder geval al een klant heeft..............

  Zwakke punten
  te duur

  Peperdure relatiebureau

  Als je wilt weten hoe duur dit relatiebureau is moet je naar de linkerkolom gaan op de hoofdpagina, dan naar Partner Search en dan klikken op Honoraria en kosten. Ik lees daar bedragen van: Interview en gesprek bij jou thuis van 500 euro plus 50 cent/kilometer. Opdracht na interview 7.000 euro. Advertentiekosten 12.000 euro. Succes honorarium minstens 10.000 euro. Ik denk niet dat een lezer nog interesse heeft en dit kan betalen. Als je me niet gelooft kijk dan zelf op de site, ik fantaseer niet. Tel ik de bedragen op dan kom ik op een bedrag van 500 + 100 (geschatte reiskosten) + 7.000 + 12.000 +10.000. Totaal 29.600 euro, afgerond ongeveer 30.000 euro. Echt waar je bent ongeveer 30 duizend euro kwijt voor een partner. Ik denk niet dat deze relatiebemiddelingsbureau lang zal bestaan.

  Sterke punten
  Geen idee Ja de rekening van 30 duizend euro is een sterk punt.

  Zwakke punten
  Het relatiebureau is alleen voor miljonairs, maar die hebben volgens mij dit bureau niet nodig. Als je miljonair bent komen de vrouwen vanzelf op je af.

Bezoek Pier Ebbinge Relationship

Schrijf je eigen review