Ilse Relatiebemiddeling - 11 Reviews

Last updated: 13 december 2019
Ilse Relatiebemiddeling Logo

40% aanbevolen, 11 Reviews

  1. Ilse Relatiebemiddeling informatie
  2. Ilse Relatiebemiddeling Reviews
  3. Schrijf ook een review over Ilse Relatiebemiddeling

Ilse Relatiebemiddeling informatie

Van harte welkom op de website van Ilse Relatiebemiddeling, het grootste relatiebureau van Nederland voor hoger opgeleiden op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling.
En dat is niet voor niets... Onze werkwijze en zonodig ons onbeperkt lidmaatschap zorgen aantoonbaar voor een hogere slagingskans. Daarom vinden sinds onze start in 1997 ieder jaar weer vele singles via ons hun partner.

Ilse Relatiebemiddeling Details

Hits: 1363

URL: http://www.ilserelatiebemiddeling.nl/

Categorieën: Relatiebemiddeling

Reviews: 11


Maak nu een gratis account aan op Ilse Relatiebemiddeling

Ilse Relatiebemiddeling reviews (9):

Ilse Relatiebemiddeling - Teleurgesteld

8

Review:
Eeg teleurgesteld in dit bureau.

Matches via de mail die niet overeenkomen met verwachtingen. Na een forse betaling geen enkele ontmoeting gehad (!)

Vooraf had ik liever te horen te horen gekregen dat ze geen personen in hun bestand hebben die aan mijn ‘verwachtingen’ voldoen.

Het bureau gooit de klacht natuurlijk op het feit dat ik de matches afwijs. Niet gek als het niet overeenkomt met de punten die je op geeft.

Jammer, weggegooid geld wat mij betreft!!

Sterke punten:
/

Zwakke punten:
Zie bovenstaande

Roos beveelt Ilse Relatiebemiddeling NIET aan bij vrienden/bekenden

Ilse Relatiebemiddeling - Match

7

Review:
Mijn vriendin en ik maken binnenkort onze eerste reis samen. Inschrijven bij Ilse? Doen!

Sterke punten:
Inspirerend, duidelijk en eerlijk.

Zwakke punten:
Soms moet je uit je comfort zone.

Rob beveelt Ilse Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Ilse Relatiebemiddeling - Duidelijk

2

Review:
Als je slaagt, is het natuurlijk makkelijk om tevreden te zijn. Verloopt je bemiddeling lastiger dan ligt het misschien al gauw aan het bureau. Mijn ervaring is echt prima. Ik vond de intake heel verhelderend en gaandeweg werd me duidelijk dat bemiddeling geen bestelling plaatsen is. Ze hebben me geholpen verder te kijken ...

Sterke punten:
Deskundig, duidelijk, beloven niets wat ze niet kunnen waarmaken.

Zwakke punten:
-

Anne beveelt Ilse Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Ilse Relatiebemiddeling - Spijt!

0

Review:
Ben onwijs teleurgesteld in dit bureau. Had in ieder geval verwacht een paar leuke contacten op te doen, geen enkele ontmoeting in 8 maanden. Een paar die mij niet aanspraken, maar ik kon foto's met een papegaai ook gewoon niet serieus nemen.

Sterke punten:
? nee

Zwakke punten:
De communicatie tussen het 'hoofdbureau' is heel beperkt via e-mail. Heb weinig matches gehad, zo'n 12 in 8 maanden waarvan verschillende van tevoren al niet aansloten (leeftijd, religie). Foto's met een papegaai vond ik dan weer minder aantrekkelijk. Heb spijt dat ik zoveel geld aan dit bureau heb uitgegeven, weinig tot niets voor terug gekregen. Heb uiteindelijk een paar keer contact gehad met dit bureau maar het lag allemaal alleen maar aan mij en ik moest niet zo kinderachtig doen!! Professionaliteit was ver te zoeken.

Jesse beveelt Ilse Relatiebemiddeling NIET aan bij vrienden/bekenden

Ilse Relatiebemiddeling - Verspilling van tijd, energie en veel geld! klanto

3

Review:
Bij een gewone datingsite heb je meer keuze en reactie dan bij dit bureau. Echt een verspilling van mijn tijd, geld en energie. Niet mee in zee gaan. Mooie verhalen in het begin maar als je eenmaal getekend hebt hoor je bijna niets meer van ze.

Sterke punten:
De consulente (in het voortraject) vond ik vriendelijk en klantgericht, daarom ben ik hier ook mee in zee gegaan. Spijt van.

Zwakke punten:
Je kunt van tevoren niets te weten komen over hun bestand en hoe groot dat is. Ik vermoed dat die erg klein is want je krijgt weinig matches toegestuurd. Je moet meteen een contract tekenen en daarna krijg je een brief waarin volgens hen alles in staat en die er vooral voor dient om geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen. Dat doen ze ook niet, ik heb op geen enkele manier de wil gevoeld of inzet gemerkt voor een duurzame relatie. Heb zelfs het idee dat ze dit in de avonduurtjes er even tussendoor bij doen om zo goed geld te verdienen (inschrijving was 1200 euro!!). Je krijgt geen begeleiding bij het schrijven van je voorstel. Ze noemen dit een presentatie maar het is een kopie van een paar woorden die je zelf invult. Als je ze wilt bellen zijn ze moeilijk te bereiken en kunnen ze alleen op hele specifieke tijden terugbellen. Ze hebben maandenlang mijn naam fout geschreven en mails naar een fout e-mailadres te sturen. Ik heb weinig voorstellen toegestuurd gekregen en nog minder die ook echt matchen. Uiteindelijk zeiden ze dat ik ook nog kosten moest betalen als ik me wou uitschrijven omdat ik zo ontevreden was.

Karin beveelt Ilse Relatiebemiddeling NIET aan bij vrienden/bekenden

Ilse Relatiebemiddeling - Fijn service, goede begeleiding en leuke contacten

0

Review:
Na lang aarzelen toch de stap genomen en daar ben ik blij om!

Het eerste contact verliep meteen prettig en ook daarna heb ik professionele, vriendelijke begeleiding en al enkele leuke voorstellen gekregen!

Ik voel me in tegenstelling tot bij andere sites, serieus genomen en op waarde geschat.

Zou anderen zeker aanraden de stap met Ilse Relatiebemiddeling te wagen!

Sterke punten:
Professioneel
Serieus
Prettig
Duidelijk
En... al een heel leuk afspraakje gehad met iemand met wie het klikt!

Zwakke punten:
Nog niet ontdekt!

Michelle beveelt Ilse Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

Ilse Relatiebemiddeling - Ze sturen niet eens een brochure.

2

Review:
In de omgeving van Zwolle wonend vraagt ik info aan via de Ilse site.
Dan word ik gebeld door consulent het Noorden.
Die zegt: dat kan alleen maar via e-mail in PDF formaat.
Maar ik wil gewoon een brochure lezen in mijn luie stoel.
Hij zou een afdruk sturen.
Volgens hem hoorde ik bij de consulent het Oosten.
Beetje vreemd.
Dan had de consulent het Oosten beter kunnen bellen. Toch?
Nu ruim 2 weken later nog niets ontvangen.

Ilse, hoogopgeleid heeft de zaak kennelijk niet in de hand.

Ik vind het nogal onbetrouwbaar en ga er niet mee in zee.

Sterke punten:
Nog niet ervaren.

Zwakke punten:
Dat zal waarschijnlijk gezien het voorgaande nog wel; meer zijn.

Henk beveelt Ilse Relatiebemiddeling NIET aan bij vrienden/bekenden

Ilse Relatiebemiddeling - Ervaring met Ilse relatiebemiddeling

3

Review:
Ik sluit me aan bij de ervaring van de vorige schrijfster. In het begin komt het professioneel over met (ingehuurde) psychologen en een test. Vervolgens krijg je iedere maand 1 tot max 3 voorstellen. Vragen over de procedure worden nogal kortaf beantwoord. Let wel: je betaalt vooraf zo'n ? 1.000!!! Dus ik vind dat je wel wat niveau mag verwachten. Jij en de andere partij krijgen 5 werkdagen om te reageren en als beide partijen positief hebben gereageerd krijg je de gegevens zodat een afspraak kan volgen. In de zomer gaan ze gewoon n maand dicht. Mij werd niet duidelijk gemaakt op grond van welke overwegingen zij vonden dat er een match was. Een paar keer werd de plank enorm misgeslagen qua afstand, lengte, leeftijd (van kandidaat én zijn kinderen), huisdieren. Kreeg het idee dat het behoorlijk at random gebeurde. Ik ben in ieder geval niet geslaagd. Enige voordeel is de hoge drempel door het inschrijfgeld waardoor je gehuwde mannen en goudzoekers uitsluit. Ik snap de arrogantie niet want het concept zou moeten werken. Oh ja: wat ook slecht is: de kandidaten zijn erg makkelijk te Googelen. Voornaam en beroep en woonplaats en iedereen weet alles van je....

Sterke punten:
Hoge drempel. In aanvang goede psychologische begeleiding.

Zwakke punten:
Slechte aftersales, arrogant, niet duidelijk waarom een match tot stand komt.

Karin beveelt Ilse Relatiebemiddeling NIET aan bij vrienden/bekenden

Ilse Relatiebemiddeling - klantvriendelijkheid en verhouding prijs- kwalitei

5

Review:
Ilse relatiebemiddeling maakt zich sterk door het hebben van deskundige begeleiding/ bemiddeling. Echter mijn ervaringen zijn: "schrijf je vooral in en laat verder niets van je horen".
Mijn ervaringen met Ilse relatiebemiddeling zijn bijzonder klant-onvriendelijk,vind ik de prijs-kwaliteitverhouding slecht en ervoer ik weinig professionele bemiddeling bij het vinden van een duurzame relatie.
De kwalificatie relatiebemiddeling dicht ik hen niet toe wellicht moeten ze gewoon een eigen datingsite beginnen, dan kunnen mensen een betere, objectievere keus maken.

Sterke punten:
Persoonlijke en deskundige begeleiding waren belangrijk voor mij. Dit was bij aanvang ook het geval middels een psycholoog en bemiddeling in de buurt De testen en begeleiding waren goed echter...

Zwakke punten:
Na eenmaal ingeschreven en betaald te hebben stopte degene die de bemiddeling deed en waar ik dus de eerste contacten mee had gehad met haar werk voor Ilse relatiebemiddeling. Dit werd overgenomen door iemand die 150 km verder kantoor hield. Het contact met deze persoon heb ik als erg negatief ervaren. (en uiteindelijk ook met de ondersteuning van het buro met de klachten die ik had)
Er werd mij bij herhaling aangegeven dat ik nergens recht op had. Verder werd mij gezegd dat ik onvoldoende actief zou zijn via datingsites???? Op grond waarvan men dit aangaf is me niet duidelijk mogelijk omdat ik hierbij geen hulp vroeg.
De enkele voorstellen die ik ontving pasten niet in de voorkeuren die ik had opgegeven (veel te oud of veel te ver van mijn woonplaats).
Ik had me op uiteindelijk op een datingsite ingeschreven op aandringen van het buro.

Op een gegeven moment werd ik op grond van het hebben van een kortstondige kontact, tot stand gekomen via internet, gemeld dat ik op basis daarvan werd uitgeschreven. Op mijn reactie dat er geen sprake was van een duurzame relatie, waar ik voor had ingeschreven, werd gereageerd: "Dan heb je toch een leuke tijd gehad" en : "Het buro maakt uit wanneer er sprake is van een duurzame relatie op basis waarvan hen aan hun verplichingen heeft voldaan" Bovendien had ik het hun niet gemeld.
Bij verdere verduidelijking werd mij aangegeven dat ik geen contact met het buro op mocht nemen omdat ik anders van "Stalking" zou worden beticht. Het stond me vrij een klacht in te dienen.

Kortom zijn mijn ervaringen met Ilse relatiebemiddeling bijzonder klantonvriendelijk. Vind ik de prijs-kwaliteitverhouding slecht en ervoer ik weinig professionele bemiddeling bij het vinden van een duurzame relatie.

De kwalificatie relatiebemiddeling dicht ik hen niet toe wellicht moeten ze gewoon een eigen datingsite beginnen, dan kunnen mensen een betere keus maken.

Schrijf ook een review over Ilse Relatiebemiddeling

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Ilse Relatiebemiddeling aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Ilse Relatiebemiddeling aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Ilse Relatiebemiddeling


Home » Relatiebemiddeling » Ilse Relatiebemiddeling