Reviews van deze auteur

klantvriendelijkheid en verhouding prijs- kwaliteit

Review over Ilse Relatiebemiddeling

Ilse relatiebemiddeling maakt zich sterk door het hebben van deskundige begeleiding/ bemiddeling. Echter mijn ervaringen zijn: "schrijf je vooral in en laat verder niets van je horen".
Mijn ervaringen met Ilse relatiebemiddeling zijn bijzonder klant-onvriendelijk,vind ik de prijs-kwaliteitverhouding slecht en ervoer ik weinig professionele bemiddeling bij het vinden van een duurzame relatie.
De kwalificatie relatiebemiddeling dicht ik hen niet toe wellicht moeten ze gewoon een eigen datingsite beginnen, dan kunnen mensen een betere, objectievere keus maken.

Sterke punten
Persoonlijke en deskundige begeleiding waren belangrijk voor mij. Dit was bij aanvang ook het geval middels een psycholoog en bemiddeling in de buurt De testen en begeleiding waren goed echter...

Zwakke punten
Na eenmaal ingeschreven en betaald te hebben stopte degene die de bemiddeling deed en waar ik dus de eerste contacten mee had gehad met haar werk voor Ilse relatiebemiddeling. Dit werd overgenomen door iemand die 150 km verder kantoor hield. Het contact met deze persoon heb ik als erg negatief ervaren. (en uiteindelijk ook met de ondersteuning van het buro met de klachten die ik had)
Er werd mij bij herhaling aangegeven dat ik nergens recht op had. Verder werd mij gezegd dat ik onvoldoende actief zou zijn via datingsites???? Op grond waarvan men dit aangaf is me niet duidelijk mogelijk omdat ik hierbij geen hulp vroeg.
De enkele voorstellen die ik ontving pasten niet in de voorkeuren die ik had opgegeven (veel te oud of veel te ver van mijn woonplaats).
Ik had me op uiteindelijk op een datingsite ingeschreven op aandringen van het buro.

Op een gegeven moment werd ik op grond van het hebben van een kortstondige kontact, tot stand gekomen via internet, gemeld dat ik op basis daarvan werd uitgeschreven. Op mijn reactie dat er geen sprake was van een duurzame relatie, waar ik voor had ingeschreven, werd gereageerd: "Dan heb je toch een leuke tijd gehad" en : "Het buro maakt uit wanneer er sprake is van een duurzame relatie op basis waarvan hen aan hun verplichingen heeft voldaan" Bovendien had ik het hun niet gemeld.
Bij verdere verduidelijking werd mij aangegeven dat ik geen contact met het buro op mocht nemen omdat ik anders van "Stalking" zou worden beticht. Het stond me vrij een klacht in te dienen.

Kortom zijn mijn ervaringen met Ilse relatiebemiddeling bijzonder klantonvriendelijk. Vind ik de prijs-kwaliteitverhouding slecht en ervoer ik weinig professionele bemiddeling bij het vinden van een duurzame relatie.

De kwalificatie relatiebemiddeling dicht ik hen niet toe wellicht moeten ze gewoon een eigen datingsite beginnen, dan kunnen mensen een betere keus maken.

reacties: