Reviews van deze auteur

Spijt!

Review over Ilse Relatiebemiddeling

Ben onwijs teleurgesteld in dit bureau. Had in ieder geval verwacht een paar leuke contacten op te doen, geen enkele ontmoeting in 8 maanden. Een paar die mij niet aanspraken, maar ik kon foto's met een papegaai ook gewoon niet serieus nemen.

Sterke punten
? nee

Zwakke punten
De communicatie tussen het 'hoofdbureau' is heel beperkt via e-mail. Heb weinig matches gehad, zo'n 12 in 8 maanden waarvan verschillende van tevoren al niet aansloten (leeftijd, religie). Foto's met een papegaai vond ik dan weer minder aantrekkelijk. Heb spijt dat ik zoveel geld aan dit bureau heb uitgegeven, weinig tot niets voor terug gekregen. Heb uiteindelijk een paar keer contact gehad met dit bureau maar het lag allemaal alleen maar aan mij en ik moest niet zo kinderachtig doen!! Professionaliteit was ver te zoeken.

Verspilling van tijd, energie en veel geld! klantonvriendelijk en slechte prijs-kwaliteitverhouding

Review over Ilse Relatiebemiddeling

Bij een gewone datingsite heb je meer keuze en reactie dan bij dit bureau. Echt een verspilling van mijn tijd, geld en energie. Niet mee in zee gaan. Mooie verhalen in het begin maar als je eenmaal getekend hebt hoor je bijna niets meer van ze.

Sterke punten
De consulente (in het voortraject) vond ik vriendelijk en klantgericht, daarom ben ik hier ook mee in zee gegaan. Spijt van.

Zwakke punten
Je kunt van tevoren niets te weten komen over hun bestand en hoe groot dat is. Ik vermoed dat die erg klein is want je krijgt weinig matches toegestuurd. Je moet meteen een contract tekenen en daarna krijg je een brief waarin volgens hen alles in staat en die er vooral voor dient om geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen. Dat doen ze ook niet, ik heb op geen enkele manier de wil gevoeld of inzet gemerkt voor een duurzame relatie. Heb zelfs het idee dat ze dit in de avonduurtjes er even tussendoor bij doen om zo goed geld te verdienen (inschrijving was 1200 euro!!). Je krijgt geen begeleiding bij het schrijven van je voorstel. Ze noemen dit een presentatie maar het is een kopie van een paar woorden die je zelf invult. Als je ze wilt bellen zijn ze moeilijk te bereiken en kunnen ze alleen op hele specifieke tijden terugbellen. Ze hebben maandenlang mijn naam fout geschreven en mails naar een fout e-mailadres te sturen. Ik heb weinig voorstellen toegestuurd gekregen en nog minder die ook echt matchen. Uiteindelijk zeiden ze dat ik ook nog kosten moest betalen als ik me wou uitschrijven omdat ik zo ontevreden was.

reacties: