Teleurgesteld

Eeg teleurgesteld in dit bureau.

Matches via de mail die niet overeenkomen met verwachtingen. Na een forse betaling geen enkele ontmoeting gehad (!)

Vooraf had ik liever te horen te horen gekregen dat ze geen personen in hun bestand hebben die aan mijn ‘verwachtingen’ voldoen.

Het bureau gooit de klacht natuurlijk op het feit dat ik de matches afwijs. Niet gek als het niet overeenkomt met de punten die je op geeft.

Jammer, weggegooid geld wat mij betreft!!

Sterke punten
/

Zwakke punten
Zie bovenstaande

Bezoek Ilse Relatiebemiddeling Reviews over Ilse Relatiebemiddeling

8 reacties

Aangezien vrouwen op datingsites en apps gratis en voor niets keus in overvloed hebben, kun je jezelf afvragen waarom ze naar een heel duur en vaag bureautje gaan van een bijbeunende amateur. De reden is vermoedelijk dat deze vrouwen te veeleisend zijn. Teleurgesteld in het (in hun ogen) inferieure aanbod gaan ze naar een duur bureau. Een weldenkend man die voldoet aan haar eisenpakket is niet zo achterlijk om zich daar in te schrijven. Dit soort vrouwen worden uiteindelijk crazy catladies.

Een mooie vrouw van 29 jaar heeft geen relatiebureau nodig, die gaat wel een leuke studentenkroeg bezoeken. Die kan daar wel de hele avond gratis drinken en gratis een leuke vent mee naar huis nemen.

Een relatiebureau zal mensen actief bij elkaar moeten brengen, de boel regelen etc. Maar vrouwen hoeven geen initiatief te nemen maar worden wel bejaagd door mannen zolang ze niet het gezicht van een grizzlybeer hebben. Dus een relatiebureau neemt hen geen werk uit handen. Dat doen mannen namelijk al.

@MGTOW
Er zijn te weinig mannen en vrouwen ingeschreven om ze actief bii elkaar te brengen met bijvoorbeeld een boottocht. Te weinig keuze hebben ze, na afloop van een activiteit gaat iedereen alleen naar huis. Allemaal teleurgesteld in elkaar. Niemand voldoet aan de eisen. Vrouwen willen niet alleen naar een activiteit en willen dan hun vriendin meenemen die al een man hebben. Ook komt het vaak voor dat mensen niet komen opdagen en ook niet afzeggen.

Alleenstaande mensen actief bij elkaar brengen zal in de praktijk tegenvallen.

De groep mensen die zo veel geld gaat neerleggen bij een relatiebureau is klein. Dan moet dit ook nog eens verdeeld worden over een flink aantal bureaus. Je houdt per bureau dan veel te weinig over. Nouja, genoeg om er een leuk zakcentje bij te verdienen, maar te weinig voor de klanten. Klanten weten vooraf niet hoeveel mensen er ingeschreven zijn, geen enkele onafhankelijke instantie controleert dit ook.

De Consumentenbond wilt wel de relatiebureaus controleren maar dat willen de relatiebureaus niet. Die controleren liever door hun zelfopgerichte bureau waarvoor je eerst een flink bedrag moet betalen als je een klacht wilt indienen.

Beste Roos,

Allereerst wil ik benadrukken dat ik het vervelend vind dat je ons lidmaatschap niet afsluit met een partner, dan wel met een goed gevoel. Ik kan helaas niet herleiden wie je bent (je naam en leeftijd is in die combinatie of in variaties daarop niet bij ons bekend en ook de klacht kunnen wij niet in onze correspondentie terugvinden).


Op voorhand zijn wij transparant over onze werkwijze en wat je kunt verwachten. Wij schrijven mensen niet met valse verwachtingen in, want daar is niemand bij gebaat. Dus voor alle leden is duidelijk wat we doen, waar we voor staan en hoe we de bemiddeling benaderen. Desondanks komt het incidenteel voor dat er discrepantie ontstaat tussen verwachting en realiteit. Dat is voor alle partijen jammer. Voor jou vanwege de teleurstelling en voor ons om precies dezelfde reden, want wij streven uiteraard naar leden die we gelukkiger hebben gemaakt dan bij aanvang het geval was.

Mocht je (alsnog) behoefte hebben aan onze reflectie op jouw partnerbemiddeling en zoeken naar een fijne relatie, dan staan we daar voor open.

Transparantie met betrekking tot het aantal leden, toch cruciaal, ontbreekt.

Bezoek Ilse Relatiebemiddeling Reviews over Ilse Relatiebemiddeling

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Ilse Relatiebemiddeling
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden