Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo is het relatiebureau voor singles in Drenthe en Groningen. IndiviDuo helpt singles door via persoonlijke bemiddeling een partner te zoeken die bij ze past. Zo krijg je meer mogelijkheden voor een (lat-) relatie. Doordat IndiviDuo niet landelijk maar alleen in Drenthe en in Groningen actief is, zijn alle aangemelde singles door mij persoonlijk ingeschreven. Heel wat relaties zijn inmiddels hierdoor ontstaan! Bovendien organiseert IndiviDuo voor singles activiteiten. De deelnemers komen naar die activiteiten die zij leuk vinden waardoor zij veel gelijkgestemde singles ontmoeten.

IndiviDuo Reviews

  Eindelijk happy

  Dankzij individuo heb ik mijn huidige partner gevonden. Ik had bijna de hoop op een leuke relatie opgegeven. Joyce nam uitgebreid de tijd voor een intake en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Toen ik een match bleek te hebben, werd ik eerst onzeker. Dus in gesprek gegaan met Joyce en kreeg handvatten hoe ik kon omgaan met bepaalde situaties. Ben haar erg dankbaar.

  Sterke punten
  Neemt de tijd, vakkundig en goede coach!

  Zwakke punten
  Niets kunnen ontdekken.

  Slechte ervaring, geen reactie na intake

  Ik heb een uitgebreid en prettig intake gesprek gehad met Joyce. De kosten hiervoor waren 200 euro, welke ik direct heb betaald. Joyce zou gaan kijken in haar bestand of zij een leuke match voor mij zou kunnen vinden. Na 2 weken had ik nog niets gehoord en heb ik haar een appje gestuurd of ze me zou kunnen laten weten hoe nu verder. Helaas geen reactie en 3 dagen na het appje heb ik haar gebeld. Joyce gaf toen bij me aan dat ze na 1 maand wel kon aangeven of zij potentiële matches in haar bestand heeft voor mij. Echter, na ruim 6 weken heb ik nog geen enkele reactie van Joyce gehad. Ik heb Joyce 3 keer geprobeerd te bellen, maar ze neemt de telefoon niet meer op en ook reageert ze niet op mijn voicemail bericht of appje om mij terug te bellen. Nog nooit heb ik mij geroepen gevoeld om een negatieve review te schrijven over een bureau of iemand, maar ik voel me nu erg bedonderd en zal Individuo zeker niet aanbevelen aan anderen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komt afspraken niet na onbereikbaar

  liefdevol en betrokken

  Door de aangeboden activiteiten van Joyce maak ik op een ongedwongen, vrijblijvende manier kennis met anderen mensen. Deze manier vind ik prettig omdat ik me dan minder gespannen voel als bij een officiële eerste date. Tevens leer ik nieuwe lieve en interessante mensen ontmoeten waarvan ik met sommige nog steeds contact heb. Bij één van de activiteiten heb ik Joyce mogen ontmoeten en leren kennen als een oprecht geïnteresseerd persoon naar en in anderen mensen. Tijdens deze activiteit kreeg ik ondersteuning van Joyce en leerde ik om opnieuw te kunnen en mogen flirten om zo de aandacht van een bepaald persoon te kunnen krijgen. Zij gaf mij, door onze gesprekken, nog meer hulp en tips zodat ik me zekerder voelde van mezelf en vrijer voelde om een stukje meer van mijzelf te laten zien. Kortom, het juiste adres voor het vinden van een partner, maatje of nieuwe vrienden.

  Sterke punten
  Ontmoeten van nieuwe leuke mensen. Laagdrempelig en gastvrij Ondersteuning en begeleiding Genieten van het leven

  Zwakke punten
  geen

  gematcht

  Door goede bemiddeling vond ik bij de derde date de man waar ik mee verder wil. We zien zoveel overeenkomsten en zijn heel tevreden over IndiviDuo. We vonden dat ze veel tijd uittrok voor het intakegesprek en kregen adviezen waar we echt wat aan hadden.

  Sterke punten
  Niet duur tov andere bureau's Goede adviezen Betrokkenheid

  Zwakke punten
  Jammer dat IndiviDuo alleen nog maar in het Noorden is want mijn vriendin in Den Haag wilde zich ook meteen inschrijven.

  Tevreden

  Drie jaar geleden vertelde een vriendin mij al dat ze via IndiviDuo haar partner had ontmoet. Op dat moment was ik er niet aan toe om mij te laten inschrijven voor relatiebemiddeling. Ik vond dat ik zelf iemand moest kunnen vinden. Eindelijk durfde ik de stap te zetten en belde voor een kennismaking. Dat voelde zo goed, dat ik me liet inschrijven. Bij de eerste match was het al raak! Henk en ik zijn helemaal verliefd op elkaar.

  Sterke punten
  gratis kennismaking alleen in het noorden uitgebreid intakegesprek

  Zwakke punten
  geen

  Gelukkig

  Dankzij IndiviDuo heb ik mijn maatje gevonden. Volgende maand gaan we trouwen! Dank je wel Joyce voor alles wat je hebt gedaan voor ons.

  Sterke punten
  Tijd genomen voor intakegesprek Alle vragen beantwoord Adviezen gekregen

  Zwakke punten
  Geen

  Super blij

  Een half jaar geleden heb ik na een kennismakingsgesprek me ingeschreven bij IndiviDuo. De eerste match was meteen raak! We gaan volgende week officieel samenwonen.

  Sterke punten
  Dit bureau neemt alle tijd om je te leren kennen.

  Zwakke punten
  geen

  Slecht!

  Na mijn inschrijving al vlot een date, maar dat was geen match. Vervolgens gebeurde er niets meer, inmiddels zijn we een half jaar verder. Ik krijg geen respons op email dus geen tekst en uitleg waarom er niet meer wordt bemiddeld. Slechte zaak, weggegooid geld!

  Sterke punten
  Niet.

  Zwakke punten
  Zomaar einde bemiddeling, na een half jaar en 1 date. Geen reactie op email.

  Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo zorgde in één keer voor een passende partner!

  Joyce Boerkoel van IndiviDuo leerde ik kennen tijdens een wandeling die ze had georganiseerd voor singles. Ik was toen nog niet ingeschreven bij haar relatiebureau, maar ik mocht toch deelnemen aan alle activiteiten. Nadat ik diverse keren aan de activiteiten van Relatiebureau IndiviDuo had meegedaan besloot ik mij in te laten schrijven bij het Relatiebemiddelingsbureau. Binnen een week lag de eerste match op de deurmat. Het eerste telefoontje met Marja duurde meteen een half uur! We besloten elkaar snel te ontmoeten. We hadden allebei vlinders in ons buik en zagen elkaar bijna elke dag. We waren het heen en weer gerij al snel zat. Na 2 maanden gingen we samenwonen. En binnenkort nodigen we Joyce uit voor ons huwelijk!

  Sterke punten
  Veel sportieve activiteiten worden georganiseerd door IndiviDuo Via de activiteiten kan je laagdrempelig kennismaken met Joyce Boerkoel Joyce heeft echt mensenkennis, want het was mijn eerste match en dat gold ook voor Marja

  Zwakke punten
  geen

  geslaagde bemiddeling

  Dank zij de goede samenwerking tussen IndiviDuo van Joyce Boerkoel en Mens en Relatie heb ik een nieuwe partner gevonden waar ik tot nu toe erg gelukkig mee ben. Gezien de aktiviteiten die Joyce regelmatig organiseert moet het anderen zeker lukken een nieuwe relatie te vinden. Ik wens iedereen veel geluk voor de toekomst.

  Sterke punten
  Vele mogelijkheden bieden om mensen te ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe relatie

  Zwakke punten
  Geen. Gezien de geslaagde bemiddeling hoef ik voorlopig geen e-mail te ontvangen.

  Op zoek naar een lieve en betrouwbare partner? Hij is dichterbij dan je denkt

  Ik ken Joyce van de leuke activiteiten die zij organiseert voor haar vele singles. Door de activiteiten heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. Het zijn mensen zoals u en ik, hardwerkend, met of zonder kinderen en mensen die weten wat ze willen. Leuke mensen waarvan vele inmiddels goede vrienden zijn geworden. Er is niets zweverigs aan zoals bij dating sites online, waar je nooit weet of iemand echt diegene is die hij zegt te zijn of mensen die proberen je geld afhandig te maken. De eerste keer dat ik ging vond ik best een beetje eng, maar inmiddels heb ik zoveel lieve mensen leren kennen dat ik graag ga en weet dat ik hier perfect op mijn plek ben. Ik zou zeggen mensen zoek niet ver van huis wat dichtbij is te vinden.....

  Sterke punten
  Veel activiteiten, leuke mensen, laagdrempelig, Joyce is een goede gastvrouw die mensen aan elkaar voorstelt zodat je je niet verloren voelt als je naar een activiteit gaat, intieme sfeer, wordt niet gerookt bij de evenementen!

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek IndiviDuo

Schrijf je eigen review