Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo is het relatiebureau voor singles in Drenthe en Groningen. IndiviDuo helpt singles door via persoonlijke bemiddeling een partner te zoeken die bij ze past. Zo krijg je meer mogelijkheden voor een (lat-) relatie. Doordat IndiviDuo niet landelijk maar alleen in Drenthe en in Groningen actief is, zijn alle aangemelde singles door mij persoonlijk ingeschreven. Heel wat relaties zijn inmiddels hierdoor ontstaan! Bovendien organiseert IndiviDuo voor singles activiteiten. De deelnemers komen naar die activiteiten die zij leuk vinden waardoor zij veel gelijkgestemde singles ontmoeten.

IndiviDuo Reviews

  Valt achteraf zwaar tegen.

  Intake was veel belovend en er werd goed geluisterd naar je verhaal en je wensen.
  Dit was net in de periode dat Mona het van Joyce overnam. Dus ook met beide dames een intake gesprek gehad.
  Daarna één date gehad die eigenlijk buiten mijn zoekgebied viel, maar je moet ook wat proberen natuurlijk. Het was geen probleem er zijn meer matches werd mij verteld.
  De eerste date is het niet geworden, daarna wegens ziekte? Van Mona even de boel op hold. Vervolgens hoor je helemaal niets meer, als je zelf mailt komen er alleen mailtjes terug hoe zwaar ze heeft hoe moeilijk het is, al met al een heel verhaal en ik zit nog alleen en ben mijn geld kwijt.
  Geeft een heel slecht gevoel.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Gebeurt heel weinig tot niets

Bezoek IndiviDuo

Schrijf je eigen review