Date & Match

Date & Match Relatiebemiddeling onderscheidt zich door te werken met karakter-eigenschappen. Door deze werkwijze hebben wij een zeer hoog slagingspercentage! Tevens heeft Date & Match Relatiebemiddeling meer dan twaalf jaar ervaring in huis in de relatiebemiddeling.

Date & Match Reviews

  Oplichting!

  Ze beloven van alles , maar eigenlijk wordt je gewoon opgelicht! Trap er niet in mensen. Ze beloofde mij 4/5 bemiddelingen , waarvan ik maar 1 ontmoeting heb gehad. Zij was ook nog eens 10 jaar jonger en woonde 80km verderop. Niet echt een match dus helaas. Verder kost het ook ruim €1000. Je wordt gewoon opgelicht.

  Sterke punten
  Welke?

  Zwakke punten
  Communicatie
  Aantal bemiddelingen

  Teleurstellend

  Ik had me ruim een jaar ingeschreven bij Date&match.
  Ik heb één voorstel gekregen welke niet was waar ik op zoek naar was.
  Verder niets meer gehoord

  Sterke punten
  Vriendelijke mensen

  Date-match ik voel me opgelicht

  Na een aantal online dating sites geprobeerd toch nog een keer de stap gewaagd.
  De site sprak mij erg aan en na een fijn telefoongesprek bleken de kosten ook erg mee te vallen.
  en een intake gesprek gevoerd. Wat ik heel prettig vond was dat de consulente thuis langskwam.
  Ze was heel professioneel in haar aanpak en houding.

  Na betaald te was er totale radio stilte. Ondanks herhaaldelijk aandringen van mijn kant, kwamen er 1 voorstel en daarna weer totale radio stilte en geen voorstellen.

  Bij de intake werd gezegd dat het geen probleem zou zijn om mij te matchen.. maar daar is niets van gebleken. Ik had absoluut niet het gevoel dat ik persoonlijk hun aandacht had. Voor het enorme bedrag dat zij rekenen had ik veel meer verwacht. Een teleurstellende ervaring. En voel me opgelicht.

  Sterke punten
  Mooi en overtuigend verhaal om hun product te verkopen.

  Zwakke punten
  Date voorstellen duren erg lang!
  De klant is hier zeker geen koning.
  Veel te Duur voor de dienstverlening die ze leveren/NIET leveren.

  Positief

  Na een aantal online dating sites en een erg duur relatiebureau toch nog een keer de stap gewaagd.
  De site sprak mij erg aan en na een fijn telefoongesprek bleken de kosten ook erg mee te vallen.
  Wel wat duurder dan online, maar daar krijg je een erg persoonlijke begeleiding voor terug. Vergelijkbaar met ander bureaus zijn de kosten een stuk lager.
  Ik heb na 1 maand een goed voorstel ontvangen van een vrouw die echt bij mij past. Vorige week de eerste date gehad en nu maar hopen dat het een klik blijft.

  Sterke punten
  Persoonlijke benadering
  Lage kosten vergeleken met andere bureau's

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt

  IK VOEL ME OPGELICHT!!

  Na een goed en overtuigend gesprek ben ik in zee gegaan met Date en Match.
  Na twee prima dates bleef het helaas lange tijd stil!!
  Na enige belpogingen en een antwoord van, het laat zich niet dwingen, heb ik helaas een aangetekende brief moeten sturen met een ingebrekestelling.
  Toen kon het echter wel……..
  Ik kreeg weer een voorstel, maar de dame in kwestie zij vroegtijdig af, waardoor mij werd verteld dat dit als date gelde. In mijn ogen echter niet, omdat ik er niets aan kan doen dat de dame in kwestie heeft afzegt!!
  Daar een discussie over moeten voeren, en in het ongewis gebleven verstreek echter weer de tijd.
  Tot vorige week.......
  Door privé omstandigheden de telefoon niet op kunnen nemen, en netjes een berichtje gestuurd dat ik volgende week zou terug bellen, kreeg ik te horen dat als ik niet snel zou reageren ook dit voorstel was vervlogen.
  Helaas heb ik weer mijn rechtsbijstand moeten inschakelen na onfatsoenlijke berichtjes van het dating bureau.
  De rechtsbijstand heeft de zaak netjes aangehoord, en mij schadeloosgesteld.
  Helaas laten deze gezien de kosten het er bij zitten, maar ik voel me opgelicht!!
  Laat een gewaarschuwd mens hierbij zeker tellen voor twee, en ga niet in zee met dit dating bureau.

  Mvg Marcel.

  Sterke punten
  Mooi en overtuigend verhaal om hun product te verkopen.

  Zwakke punten
  Date voorstellen duren erg lang!
  Zijn zeer onfatsoenlijk aan de telefoon en met berichtgeving.
  De klant is hier zeker geen koning.
  veel en veel te voor de dienstverlening die zei leveren.

  Gezocht en gevonden bij Date & Match

  Na verschillende mislukte relaties heb ik de hulp ingeschakeld van relatiebureau Date & Match.
  Al snel had ik een kennismakingsgesprek gemaakt en kwam de consulente bij mij thuis. Ik moet zeggen dat ik dit als erg fijn heb ervaren en meteen een goed gesprek met haar had. Je merkt dan ook dat ze veel ervaring in huis hebben en alle tijd voor je nemen. Dit heb ik niet altijd zo ervaren want heb ook met diverse relatiebureaus gesprekken gevoerd.
  Na zes weken kreeg ik mijn eerste voorstel. Dit was een leuke ontmoeting maar de aantrekkingskracht ontbrak.
  De tweede ontmoeting was de juiste match!
  Een man waarbij ik meteen een klik voelde en waarbij ik mezelf kon zijn. Wij hebben nu samen vijf maanden een relatie en het voelt super goed. Over drie weken gaan we dan ook samen op vakantie. We zijn zo gelukkig en blij dat we door Date & Match elkaar hebben ontmoet.
  Tijdens de bemiddeling hebben we veel contact gehad met beiden consulenten ( matchmakers). Ze waren erg betrokken en hebben ons goede adviezen gegeven waardoor ik ook mezelf beter heb leren kennen.
  Ik ben dan ook erg tevreden over de matchmakers van Date & Match. Meiden heel erg bedankt!

  Groetjes Jessica

  Sterke punten
  Werken professioneel en deskundig.
  Hebben veel ervaring in huis
  Leuke ontmoetingen gehad.
  Ik heb Date & Match als zeer betrokken ervaren.
  Vergeleken met andere relatiebureaus vragen zij een normaal tarief..

  Slechte ervaring

  Na een gesprek waarin veel werd beloofd, heb ik het afgelopen jaar slechts 2 van de afgesproken 4 afspraken gehad. De eerste met een leuke man, die eigenlijk niet echt meer op zoek was en de tweede met een man, die echt in het geheel geen match was. Ondanks herhaaldelijk aandringen van mijn kant, kwamen er geen andere voorstellen. Bij de intake werd gezegd dat het geen probleem zou zijn om mij te matchen.. maar daar is niets van gebleken. Ik had absoluut niet het gevoel dat ik persoonlijk hun aandacht had. Voor het enorme bedrag dat zij rekenen had ik veel meer verwacht. Een teleurstellende ervaring.

  Sterke punten
  Een goed persoonlijk intake gesprek

  Zwakke punten
  duur, geen kandidaten, geen aandacht, geen contact - radio stilte

  Erg blij met het resultaat

  Sinds november heb ik mij in laten schrijven bij relatiebemiddeling Date & Match. Ik ben geslaagd bij de tweede date. De eerste date was een erg leuke man alleen was er jammer genoeg geen klik vanuit zijn kant. De tweede date die ik heb ontmoet is nu de man waar ik een leuke relatie mee heb. Ik ben zo blij dat het goed voelt. Wij zijn Date & Match erg dankbaar voor dit goede resultaat. Jullie hebben echt jullie best gedaan! Ik kan dit bureau zeker aanraden voor de singles die op zoek zijn naar een betrouwbaar, goed bureau.

  Sterke punten
  *goede en duidelijke communicatie
  * investeren veel tijd in hun klanten
  *leuke dates gehad

  Zwakke punten
  *Heb ik niet kunnen ontdekken

  Een schot in de roos

  Persoonlijk was ik nogal sceptisch als het gaat om dit soort bureau's. Toch de stoute schoenen aangetrokken en een intake gesprek gevoerd. Wat ik heel prettig vond was dat de consulente thuis langskwam. Ze was heel professioneel in haar aanpak en houding.

  Er zijn verschillende afspraken en gezellige uitstapjes geweest en bij de 2e date was het raak. De vonk sprong eigenlijk al direct over op het moment dat wij elkaar zagen. Alles sluit gewoon perfect op elkaar aan. Onze karakters passen ook echt perfect bij elkaar. Wat dat betreft complimenten aan de consulente. Je moet het vak toch wel verstaan om dit goed te kunnen!

  Wat wij ook heel plezierig vinden is de nazorg die zij aan ons besteed. Ze heeft een aantal keer nog contact met ons gehad om te vragen of alles naar wens is verlopen en nog steeds verloopt.

  Namens Marina en mij wil ik onze consulente enorm bedanken voor haar tomeloze inzet!

  Sterke punten
  - Persoonlijke aanpak
  - Echte ervaring in het kijken naar karakterprofielen
  - Nazorg
  - Duidelijk

  Zwakke punten
  N.v.t.

  Na de betaling is geen enkele belofte nagekomen

  Ik heb een zeer slechte ervaring met dit bemiddelingsbureau. De website ziet er veelbelovend uit, maar helaas heeft de consulente dit niet kunnen waarmaken. Nadat de betaling was overgemaakt kwamen er niet passende matches en als ik hier niet mee af wilde spreken (totaal geen matches) dan werd ik persoonlijk beledigd en lag het volledig aan mij. De benadering van de consulente is zakelijk, kil en als een date negatief is dan ligt het altijd aan jou en dan date je met een verkeerde insteek, ben je te kritische of dan tovert ze een ander verwijt uit de hoge hoed.

  Vlotte babbel en snelle praatjes, maar ondanks de veelbelovende matches, heb ik nog niet eerder zulke slecht passende dates gehad.

  Sterke punten
  In eerste instantie lijkt de consulent begripvol, maar zodra de betaling is overgemaakt blijkt niks waar te zijn van hetgeen beloofd is.

  Zwakke punten
  Consulent die niet goed luistert, slechte matches, veelbelovende en aansprekende website, maar helaas niet waar kunnen maken, slechte begeleiding voor en na de date (voor en na de date ben ik meerdere malen persoonlijk beledigd en zijn er kwetsende opmerkingen gemaakt). Ik ben halverwege gestopt met de relatie bemiddeling, omdat ik niet het idee had dat ik hier de man van mijn dromen zal kunnen vinden.
  Ik heb de consulente ervaren als zakelijk, kil en beledigend

  De eerste date was gelijk raak!

  Als je er aan toe bent jezelf in te schrijven bij een relatie bureau moet je een keuze gaan maken bij welke je dat gaat doen. Ik heb verschillende sites bezocht en uiteindelijk heel bewust voor Date & Match gekozen. Het persoonlijke gesprek aan huis spreekt mij erg aan en mede gevoed door de professionele aanpak van de coach heb ik de stap in een nieuwe fase van mijn leven gezet.

  De eerste date was gelijk raak!

  Na verschillende afspraken en uitstapjes buitenshuis zijn we bij elkaar thuis geweest en vrij snel in een ongedwongen sfeer in contact gekomen met elkaars vrienden en familie. Het voelde allemaal zo vanzelfsprekend en goed aan dat het leek alsof we elkaar al jaren kenden. We staan elke keer weer versteld van elkaars meningen, karakter eigenschappen en gedachten zo goed passen we bij elkaar. Hieraan kun je zien dat de werkwijze van Date & Match goed werkt en dat de coach zijn/haar werk serieuze neemt. Regelmatig neemt zij nog contact op om te informeren of alles nog naar wens verloopt. Door deze vorm van “nazorg” kun je zien dat je niet zomaar een nummer bent en dat er oprecht gekeken wordt naar welke vorm van ondersteuning behoefte is. Ik wil mijn coach langs deze weg dan ook bedanken voor haar goede zorg en werk die zij geleverd heeft. Dus voor de mensen die nog twijfels hebben kan ik alleen maar zeggen, durf een nieuwe stap in je leven te zetten want de kans op een plezierig en gelukkig leven bestaat echt.

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak.

  Intake gesprek bij je thuis.

  Begeleiding en interesse, ook na je date.

  Zwakke punten
  Ben ik nog niet tegengekomen.

  100% lof over dit bureau.

  Ik wil bij deze Date&Match ontzettend bedanken voor de vooral persoonlijke en professionele aanpak bij het zoeken van een partner.
  Het traject werd erg serieus genomen.
  Na een persoonlijk en uitgebreide intake waar ze alle tijd namen om mij goed te leren kennen,zijn ze voor mij aan de slag gegaan.
  Daaruit is een mooie relatie ontstaan.
  Voor mij was de oprechte interesse een heel sterk punt.
  Dus 100 % lof over Date&Match.
  Niet twijfelen gewoon doen!

  Sterke punten
  Kennis van zaken.
  Oprechte interesse.
  Mensenkennis.
  Goede begeleiding.

  Zwakke punten
  Geen punten kunnen ontdekken!

  Mooie ervaring met grote gevolgen!

  Voorlopig ben ik erg tevreden met mijn match! Klinkt wat praktisch, maar uiteindelijk ben ik geslaagd en zeer tevreden!

  Wellicht gestuurd door het mooie resultaat,maar ik ben uiterst tevreden. Zou het niet geslaagd zijn, dan spreekt bij mij de persoonlijke aanpak erg aan!

  Via deze weg raad ik het iedereen aan! Twijfel je, dan begrijp ik dat als geen ander, maar hoop dat je de stoute schoenen aantrekt!

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak
  Langdurige ervaring

  Zwakke punten
  Resultaat beïnvloed de beoordeling.

  Geslaagd!!

  Na een paar vervelende ervaringen op verschillende datingsites ...toch de stap gezet om me in te schrijven bij een echt bureau. En ja het maakt echt het verschil! Je merkt dat er bij dit bureau echt naar de persoon zelf wordt gekeken...waardoor je veel leukere dates hebt!!! Ik heb 3 dates met 3 hele leuke vrouwen gehad en met de laatste heb ik nu ook een relatie.

  Het type meiden die je ontmoet via dit bureau zijn toch anders dan de desperate datingsite types. Al met al...als je echt leuke vrouwen wilt ontmoeten, dan is dit zeker een aanrader.

  Sterke punten
  Leuk type vrouwen in het bestand!!
  Persoonlijke aandacht en profiel
  Werken met ervaren mensen, met mensenkennis

  Zwakke punten
  Zijn wel wat duurder dan datingsites

  Helaas niet gelukt

  Is mij aangeraden door bekenden. tevreden over dat ze aan huis komen voor (gratis) intake. Echter, dan pas krijg je de prijzen te horen en als je tijfelt over inschrijven, wordt het "Ja, maar ik ben helemaal hier naartoe gekomen.", dus wordt je eigenlijk gechanteerd tot inschrijving.

  Heb wel een aantal voorstellen gehad, leuke vrouwen, maar helaas was het niet helemaal wederijds, goed, kan k D&M niet aanrekenen. Wel leek het alsof ze weinig kandidatn van mijn leeftijd hadden, ook jammer dat de laatste van dance-muziek hield, da's een afknapper voor mij. Wel een leuke date gehad met haar. Helaas weinig voorstellen uit de randstad gekregen. (en ook geen foto vooraf)

  Sterke punten
  gegarandeerd aantal voorstellen gekregen
  intake bij je thuis

  Zwakke punten
  weinig keuze in mijn leeftijdscategorie?
  Niet gematcht op alle voor- en afkeuren

  Enorm goede ervaring met Date & Match

  Hallo allemaal,

  Graag wil ik jullie laten weten dat ik over Date & Match enorm tevreden ben.
  Ze zijn erg persoonlijk en je krijgt kwaliteit voorstellen. De begeleiding is goed, je kunt echt merken dat de consulenten er al jaren werkzaam in zijn en weten waar ze over praten. Ben nu 6 maanden gelukkig met een leuke man die ik via dit bureau heb leren kennen. Dit kan ik iedereen aanraden!

  Veel succes

  Sterke punten
  goede kwaliteit voorstellen
  zijn erg persoonlijk en nemen altijd de tijd voor je
  goede begeleiding
  hebben veel kennis op dit gebied

  Zwakke punten
  kan ik niet ontdekken

Bezoek Date & Match

Schrijf een review