Reviews van deze auteur

Na de betaling is geen enkele belofte nagekomen

Review over Date & Match

Ik heb een zeer slechte ervaring met dit bemiddelingsbureau. De website ziet er veelbelovend uit, maar helaas heeft de consulente dit niet kunnen waarmaken. Nadat de betaling was overgemaakt kwamen er niet passende matches en als ik hier niet mee af wilde spreken (totaal geen matches) dan werd ik persoonlijk beledigd en lag het volledig aan mij. De benadering van de consulente is zakelijk, kil en als een date negatief is dan ligt het altijd aan jou en dan date je met een verkeerde insteek, ben je te kritische of dan tovert ze een ander verwijt uit de hoge hoed.

Vlotte babbel en snelle praatjes, maar ondanks de veelbelovende matches, heb ik nog niet eerder zulke slecht passende dates gehad.

Sterke punten
In eerste instantie lijkt de consulent begripvol, maar zodra de betaling is overgemaakt blijkt niks waar te zijn van hetgeen beloofd is.

Zwakke punten
Consulent die niet goed luistert, slechte matches, veelbelovende en aansprekende website, maar helaas niet waar kunnen maken, slechte begeleiding voor en na de date (voor en na de date ben ik meerdere malen persoonlijk beledigd en zijn er kwetsende opmerkingen gemaakt). Ik ben halverwege gestopt met de relatie bemiddeling, omdat ik niet het idee had dat ik hier de man van mijn dromen zal kunnen vinden.
Ik heb de consulente ervaren als zakelijk, kil en beledigend

reacties: