Reviews van deze auteur

Grappig.

Review over Tinder

Om te beginnen: tinder maakt gebruik van je facebook login. Advies: maak een special facebook account aan voor tinder, want welke foto's tinder uit facebook haalt is buggy. Met een nieuw facebook account kunt je dat goed regelen.

Verder is tinder wel grappig. Left/right swipen op basis van 1 - 5 foto's en evt een kleine omschrijving.

Sterke punten
-Snel wat contacten leggen.
-laagdrempelig.
-Ideaal voor de fotogenieken onder ons. (not me :( )

Zwakke punten
-medium nodigd uit voor oppervlakkige chats.
-pickup lines..
-je geeft veel informatie weg aan tinder, inclusief lokatie, die ze wellicht gaan verkopen.
-online spam (nog overzichtelijk)

Niet kunnen reageren om mails

Review over Lexa

De lexa site ziet er mooi en proffessioneel uit mijn complimenten. Het vervelende is dat wanneer je lid wordt dit een vrij eenvoudige procedure is.

Wanneer je vervolgens iemand een mail stuurt is de kans op reactie minimaal is dit komt door het feit dat een persoon niet kan reageren als hij gratis lid is. Het is namelijk alleen leden toegestaan om te mailen.

Wanneer je dit toch mogelijk wilt laten zijn moet je een addiotionele module aanschaffen etc.

Persoonlijk vind ik dit erg misleidend en niet van te voren duidelijk. Uiteraard zal het ergens in de algemene voorwaarden staan. Maar alsik een prijs zie en daarmee akkoord ga en er vervolgens achter kom dat dit een zo basis abonnement is dat je er eigenlijk niets aan hebt dan had ik het nooit gedaan.

Ik zou dus adviseren niet met Lexa in zee te gaan omdat ze niet duidelijk zijn en extra geld moet worden betaald wil je gewoon van de normale functionaliteiten zoals op iedere andere website gebruik wilt maken.

Groet,

Sterke punten
mooie interface

Zwakke punten
geadresseerde met een gratis membership kunnen niet reageren op je emails wanneer je zelf niet een extra abonnement op je gewone abonnement neemt, lijkt mij vrij essentieel.

Geslaagd!!

Review over Date & Match

Na een paar vervelende ervaringen op verschillende datingsites ...toch de stap gezet om me in te schrijven bij een echt bureau. En ja het maakt echt het verschil! Je merkt dat er bij dit bureau echt naar de persoon zelf wordt gekeken...waardoor je veel leukere dates hebt!!! Ik heb 3 dates met 3 hele leuke vrouwen gehad en met de laatste heb ik nu ook een relatie.

Het type meiden die je ontmoet via dit bureau zijn toch anders dan de desperate datingsite types. Al met al...als je echt leuke vrouwen wilt ontmoeten, dan is dit zeker een aanrader.

Sterke punten
Leuk type vrouwen in het bestand!!
Persoonlijke aandacht en profiel
Werken met ervaren mensen, met mensenkennis

Zwakke punten
Zijn wel wat duurder dan datingsites

reacties:

Review: Redelijk vrouw vriendelijk

@Dirk. Sommige dames willen gewoon aandacht en zijn te dom om een site te vinden waar geen fakers op staan. Ondertussen blijven er berichtjes binnen komen, dus aandacht genoeg. Het staat immers in de voorwaarden: de site is voor vermaak, inclusief fictieve profielen voor vermaak.

Review: NIET DOEN!!!!

Hoe is het mogelijk honderden euro's uit te geven zonder door te hebben dat je met profielen praat die niet zijn wat de foto's aangeven? Ik zeg niet dat je dom bent, ik ben oprecht nieuwsgierig hoe het komt dat er geen bellen gaan rinkelen. Want als je echt geld teveel had dan was het vinden van een echte date ook niet een heel groot probleem.