Grappig.

Om te beginnen: tinder maakt gebruik van je facebook login. Advies: maak een special facebook account aan voor tinder, want welke foto's tinder uit facebook haalt is buggy. Met een nieuw facebook account kunt je dat goed regelen.

Verder is tinder wel grappig. Left/right swipen op basis van 1 - 5 foto's en evt een kleine omschrijving.

Sterke punten
-Snel wat contacten leggen.
-laagdrempelig.
-Ideaal voor de fotogenieken onder ons. (not me :( )

Zwakke punten
-medium nodigd uit voor oppervlakkige chats.
-pickup lines..
-je geeft veel informatie weg aan tinder, inclusief lokatie, die ze wellicht gaan verkopen.
-online spam (nog overzichtelijk)

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

reacties

Je kunt bij je profielinstellingen aanklikken welke foto's je wilt gebruiken en welke de openingsfoto is. Maar wat ik niet snap is dat sommige vrouwen daar dus totaal niet naar kijken. Zo zie je dan bijvoorbeeld een cartoon of een foto van hun kind, of ook onhandig: allemaal foto's van groepen en dan moet je maar gokken wie de dame in kwestie nu is...
Verder vermoed ik dat er nog wel eens wat fake tussen zit, te mooi om waar te zijn, beetje amerikaans achtig, en soms erg op elkaar lijkende profieltekstjes. 1 keer meegemaakt dat ik 'geen matches meer gevonden' kreeg, maar nu al weer een paar avonden meer dan honderd, wat ik dan ook weer verdacht vind.

@corn... gratis.. tja niet iedereen steekt evenveel tijd in een profiel, of hebben door dat je dat KUNT instellen.

Foto met kind? Dan weet je meteen dat ze een kind hebben, als dat een bewaar is kun je meteen NOPE'en toch. maken ze het makkelijk voor je.


Ik snap wel wat je bedoelt, maar een foto mèt kind is iets anders dan foto van alleen het kind. En eerlijk gezegd vind ik dat laatste niet ok. Het kind vraagt er niet om om op een datingsite of app geplaatst te worden. (nog afgezien van mogelijk misbruik van de foto door iemand met verkeerde bedoelingen...) En ik wil een eerste indruk op doen van de dame in kwestie, niet het kind. De kinderen komen ongetwijfeld snel ter sprake, maar zijn niet de focus van je 'zoektocht', toch?
Verder wilde ik aangeven dat als je alleen foto's van je kind en je hond plaatst, ik geen indruk van jou krijg.
Zou het dan toch ook zo kunnen zijn dat er, zoals de andere reviewer zegt, tinder profielen gemaakt worden van een persoon zonder dat die er iets vanaf weet?

Nu kom ik er zelfs een tegen "getrouwd met ..." en weer een andere met een trouwfoto...

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden