Paiq - 892 Reviews

Last updated: 13 november 2019
Paiq Logo

68.1% aanbevolen, 892 Reviews

 1. Paiq informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Betrouwbaarheid
 5. Inschrijven en inloggen
 6. Mobiele app
 7. Uitschrijven
 8. Paiq Review
 9. Paiq Reviews
 10. Schrijf ook een review over Paiq

Niet tevreden over Paiq? Probeer dan eens Lexa.

Paiq informatie

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Paiq Details

Hits: 34639

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 892

Opzeggen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.

Betrouwbaarheid

Paiq heeft geen datingsite keurmerk, maar is wel lid van thuiswinkel waarborg. Paiq geeft op haar website ook een duidelijke uitleg waarom de site sinds 2014 geen datingsite keurmerk meer heeft. Datingsite keurmerk was in het verleden eigendom van de acht grootste datingsites, waaronder Paiq. Het doel van het keurmerk was eerlijke datingsites met goede dienstverlening. Omdat niet alle datingsites hetzelfde doel nastreven, heeft Paiq toen besloten zich terug te trekken van het keurmerk. Ondanks dit gegeven lijkt Paiq een betrouwbare datingsite.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven op Paiq is zeer eenvoudig. Geïnteresseerden moeten bij het inschrijven aangeven of ze een man of een vrouw zijn en of ze geïnteresseerd zijn in een man of een vrouw. Vervolgens moet men een e- mail adres opgeven en klikken op inschrijven. Men kan ook gebruik maken van een Facebook of Google+ account om zich in te schrijven op deze datingsite. De gegevens van gebruikers worden in dit geval dan automatisch ingevuld. Hierna krijgt men een e- mail toegestuurd om de inschrijving te bevestigen. Door op de link in de e- mail te klikken, bevestigd men de inschrijving en wordt men automatisch doorgestuurd naar de pagina waarop men een voornaam en wachtwoord kan invullen. Na het invullen van een naam en wachtwoord en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en het privacy beleid, kan men vervolgens de gegevens opslaan.

Na het opslaan van de profielgegevens, moeten de gebruikers nog enkele basisvragen beantwoorden. In dit geval kan gedacht worden aan de leeftijd, woonplaats, hoogst genoten opleiding, lengte, gewicht, kinderwens en huidige relatiestatus. Het invullen van deze gegevens is nodig om de juiste matches te kunnen maken.

Na het beantwoorden van de basis vragen, wordt men doorgestuurd naar de volgende twee pagina’s met vragen over de persoonlijkheid van de gebruiker. Hier gaat men onder andere na hoe het lid in de omgang is met andere personen, of men van feesten houdt of als men juist liever in een rustige omgeving is. Daarna krijgt men een vragenlijst, die betrekking heeft op intimiteit en gevoel. Hier wordt onder andere gevraagd of men al eens een serieuze relatie heeft gehad, of seks belangrijk voor de gebruiker is en of lichamelijke trouw een vereiste voor is. Na de vragenlijst over intimiteit en gevoel volgt een vragenlijst over levensstijl en visie, waarin onder andere wordt ingegaan op geloof en vrijetijdsbesteding.

Na het invullen van de bovenstaande vragenlijsten wordt aan de gebruikers gevraagd om tenminste één goede foto up te loaden. Gebruikers zijn echter niet verplicht om een foto up te loaden. Hierna is het profiel aangemaakt en kan de persoon de matches op de site nagaan.

Mobiele app

Paiq beschikt ook over een mobiele app waardoor het voor gebruikers makkelijk is om nieuwe matches te vinden. Daarnaast is het ook makkelijker om ten alle tijden in contact te blijven met matches. De app geeft onder andere pushmeldingen wanneer men berichten ontvangt en wanneer contacten online zijn. De app is geschikt voor Iphone en Android toestellen. Daarnaast is er ook een desktopversie beschikbaar, welke gemakkelijk geïnstalleerd kan worden op een computer.

Uitschrijven

Leden die zich wensen uit te schrijven van Paiq kunnen via het menu naar de instellingen. Hierna kan met klikken op uitschrijven. Bij het uitschrijven wordt ook naar een reden gevraagd, waarna het wachtwoord ingevuld moet worden ter bevestiging. Hierna ontvangt de gebruiker een laatste e- mail van Paiq, waarin de uitschrijving van deze site wederom wordt bevestigd. Na uitschrijving van Paiq, worden alle persoonsgegevens verwijderd.

Paiq Review

De datingsite Paiq.nl heeft als voornaamste doel om mensen bij elkaar te brengen. Dit wordt gedaan middels een geavanceerde matching-systeem. Dit zorgt ervoor dat Paiq zich onderscheidt van andere datingsites.

Paiq werkt niet meer met profieltjes, lange lijsten met fotootjes en verhaaltjes vol clichés. Het geavanceerde matching- systeem is een zelflerend systeem, die de beste matches voor gebruikers kiest. Uit de feedback van een aantal gebruikers is gebleken, dat het systeem zeer objectief is en voldoet aan de wensen van de gebruikers. Aan de hand van de menselijke eigenschappen kan het matching systeem van Paiq bepalen welke mensen wel en welke mensen niet bij elkaar zouden passen.

Om aan de hand van de menselijke eigenschappen matches te maken is het van belang, dat gebruikers enkele vragen over zichzelf beantwoorden bij de inschrijving. Op basis van deze gegevens worden de beste matches voor gebruikers gekozen. De focus wordt op deze site meer gelegd op het chatten en niet (alleen) op het bekijken van profielen van leden.

Gebruikers kunnen dus niet op eigen initiatief in contact komen met elkaar, maar op basis van de matches van het matching-systeem van Paiq. Het spannende van deze datingsite, is dat Paiq niet al te veel informatie prijsgeeft van gebruikers aan het begin van een gesprek. Naarmate het gesprek met de andere gebruiker vordert, worden foto’s en overige informatie zichtbaar. Hierdoor kunnen gebruikers anderen leren kennen zonder eerst een vooroordeel te hebben van de persoon.

Gebruikers hebben twee mogelijkheden bij Paiq. Als eerst kunnen zij gebruik maken van Paiq fun. Dit houdt in dat zij gratis verrassende gesprekken en geregeld nieuwe matches tegemoet kunnen zien. Daarnaast kunnen zij ook gebruik maken van de opties als matching door Paiq, eerst kennis maken en daarna foto’s bekijken en veel meer extra mogelijkheden.

Verder kunnen gebruikers voor een bedrag van 9.50 euro per maand kiezen voor Paiq select. Dit is bestemd voor mensen die gericht op zoek zijn naar een partner. Deze gebruikers hebben iedere dag een nieuwe match, hebben de mogelijkheid om de matching bij te stellen, kunnen matches van te voren accepteren en hebben onbeperkte mogelijkheden zoals speeddating en battledating.


Maak nu een gratis account aan op Paiq

Paiq Acties & Nieuws

 • 29 oktober 2016 Paiq pakt het helemaal anders aan
    Paiq is een datingsite, die het helemaal anders aanpakt. Deze site beschikt over een slimme matchinsysteem, waardoor leden daadwerkelijk matches krijgen, die bij hen passen. Hierdoor hoeven leden geen grootschalige zoektocht op te zetten zoals dat het geval is bij andere sites. In het begin houdt Paiq wat informatie over de andere verborgen. Het doel hiervan is om het chatten veel leuker e Lees verder
 • 19 maart 2014 Paiq nieuwtjes
  Paiq heeft sinds kort een totaal nieuw design. Mooi blauw is niet lelijk zullen we maar zeggen :) Daarnaast is de manier waarop speeddates worden gekoppeld veranderd. Waar vroeger vaak door mannen voortdurend naar speeddates werd gezocht, en vrouwen zich lieten overspoelen door aanbiedingen, is het systeem nu symmetrisch. Beiden schakelen de speeddate functie in en wachten dan af. Als er een le Lees verder
 • 22 februari 2011 Interview met Jelmer Feenstra van PaiQ.nl
  Lees verder
 • 22 februari 2011 Interview met Jelmer Feenstra van PaiQ.nl
  Over Jelmer Feenstra Hoelang ben je al werkzaam bij Paiq en wat is jouw functie? Inmiddels is het bijna zes jaar geleden dat ik Paiq samen met mijn compagnon Frank van Viegen heb opgericht. Als mede-oprichter houd ik me met de meest uiteenlopende zaken bezig, waaronder het uitwerken van nieuwe concepten, het bepalen van de bedrijfsstrategie en de technische ontwikkeling van de site. Wat deed Lees verder

Paiq reviews (890):

Paiq - Is daar iemand?

4

Review:
Je kan berichten sturen wat je wil, er wordt bijna nooit gereageerd. Krijg je een keer contact, dan moet alles van jou uitgaan. Zij vraagt niks. Het is als trekken aan een dood paard.

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
Geblurde foto's werken niet. Het gaat uiteindelijk om het uiterlijk.

Art beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Waardeloos

1

Review:
Mischien leuk als je op zoek bent naar oudere vrouwen.

Sterke punten:
Gratis (maar dan heb je ook niets).

Zwakke punten:
* Veel matches met te oude vrouwen
* Foto bewonderaars gemiddeld 5 jaar ouder dan ik
* Je kunt geen score zien tijdens het foto beoordelen
* Eerste maand is 2x zo duur als normaal

Prey beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Goed

0

Review:
Meer gericht op contact dan op foto's of profieltekst. Daardoor verrassend leuke contacten.

Sterke punten:
Je wordt gemotiveerd om middels contrast te ontdekken hoe iemand is ipv aan de hand van foto's.

Zwakke punten:
Soms in eerste instantie onduidelijk hoe en functie werkt, echter vaak toch snel ontdekt door gewoon de stappen te volgen.
Reistijd beperking zou een mooie toevoeging zijn.

Gerwin beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - leuke eerlijke site

0

Review:
Ik vind het een leuke site beter dan vele andere,

Sterke punten:
gratis

Rob beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - paiq

0

Review:
Echt leuk maar kan beter bvb video en oudio berichten toe voegen

Sterke punten:
Goede service en goed koop

Zwakke punten:
Je kan makkelijk gratis punten krijgen door veranderen @mail adres te veranderen

m.aarnout beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - verbieden

2

Review:
Geen ervaring mee gelukkig ,het zou bij de wet verboden moeten worden datingsites het is een bron van oplichting welke je ook onder de loep neemt.

Sterke punten:
n.v.t.

Zwakke punten:
n.v.t.

Paiq - Goeie site

0

Review:
Het is een goede site je heb zo een match en gezellige gesprekken

Roy beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Erg leuk!

0

Review:
Ik heb 8 jaar geleden mijn absolute droomvrouw ontmoet via paiq. Helaas is zij overleden. Uit nostalgie ben ik maar weer eens een kijkje gaan nemen.
Ik kom eigenlijk wel heel erg veel leuke mensen tegen. Via matches en via de foto dinges.
Eerlijk oprecht en heerlijk om mee te kletsen.
Ik weet niet of ik nogmaals zo'n vrouw ontmoet als Robin, maar ik vind Paiq echt superleuk en vol met mooie mensen.
Ik hoor wel verhalen dat het aan de mannenkant soms wat minder is, das jammer, want het is een prachtige ontmoetingsplek.

Sterke punten:
Gratis, overzichtelijk, nauwelijks reclame. Het langzaam zichtbaar worden van de foto's
En van mijn kant de vele leuke oprechte lieve vrouwen die er een account hebben.

Zwakke punten:
Heb ik nog niet kunnen ontdekken!

Arjen beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Gekken pas op

3

Review:
Hoe kan je als vrouw je veilig voelen als je een bedreig krijgt en er na is chat weg.. en waarom. Dit is niet veilig politie kan ook niets

Sterke punten:
Sex. En geheime chat

Zwakke punten:
Chat kwijt. Verrassingen die niet leuk zijn. En geen locatie limit heel Nederland krijg je

Antonette beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Paiq-Gauw gezien

3

Review:
Had me ingeschreven op Paiq. Na een halve dag had ik het al gezien en heb me direct weer uitgeschreven. Wat een onduidelijke site! Foto's zie je niet. Ja als je er voor betaald. Zo wie zo zie ik dat credits gedoe niet zitten. Het overmatig aansporen om credits te kopen maakt op mij de indruk van een bedelaars site.
Ik zie Paiq als een lege straat op een hele koude winternacht.
Er valt niets te beleven!

Sterke punten:
Niet gevonden.

Zwakke punten:
Ja, heel veel.

Arty beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Paiq