Paiq - 809 Reviews

Paiq: rated 3.5 stars based on 809 reviews
Last updated: 23 oktober 2016
Paiq Logo

69.4% aanbevolen, 809 Reviews

  1. Paiq informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Interview
  5. Paiq Reviews
  6. Schrijf ook een review over Paiq

Paiq informatie

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Paiq Details

Hits: 32779

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 809

Opzeggen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.


Paiq Acties en Nieuws

Paiq reviews (809):

Paiq - Tijdverspilling.

3

Review:
Een paar jaar geleden heb ik me een keer ingeschreven op Paiq als niet-betalend lid. En toen was ik er an sich best tevreden over. Regelmatig kreeg ik een match en het speeddate systeem werkte afdoende.

Maar nu is er het nodige veranderd op Paiq. Qua uiterlijk ziet de site er nog steeds hetzelfde uit. Maar qua matching en speeddating is het waardeloos. Bijna niemand reageert en als je contact hebt met iemand dan verloopt het stroef en onprettig. Er hangt een naar zuur sfeertje rondom de deelnemers.

Ook zie ik bij speeddates constant dezelfde namen voorbijkomen. Ik heb dan ook het vermoeden dat Paiq mensen heeft ingehuurd om klanten aan het lijntje te houden.

Als je een relatie of een goed gesprek zoekt dan is Paiq er niet de plek voor. Paiq is definitief over het hoogtepunt heen.Sterke punten:
-Leuk concept.

Zwakke punten:
-Matching werkt op alle fronten niet.
-Weinig serieuze deelnemers.
-Speeddates zijn bijna niet te vinden.
-De zeldzame reacties van anderen zijn vaak zuur en onsympathiek van toon.

Gibbon beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Aanrader

0

Review:
Via Paiq ben ik in contact gekomen met mijn vriend en ik ben erg blij met hem. Het was even zoeken (heb zeker 75 speeddates gedaan) maar het was de moeite erg waard. Ik vind Paiq echt een prettige website.

Sterke punten:
Heel veel leuke deelnemers, snel en de match score is redelijk accuraat (mijn vriend en ik scoorden 8.3).

Zwakke punten:
Je moet vaak iemand afwijzen en wordt zelf ook soms afgewezen, dat vond ik best heftig in het begin. Maar het wende wel.

Jessica beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Dit is geen dating site

6

Review:
Dit is een chatsite waarvan en honderden zijn. De mensen die je hier op tegen komt zijn helemaal niet uit op een date maar zijn in hoofdzaak verveelde huisvrouwen met een partner die "vrienden" zoeken om te kletsen.
Je hebt hier als man die een date zoekt - zeker als je niet single bent - niks aan. Je ontmoet in het gunstigste geval vrouwen die naar de kapper gaan; gehaktballetjes gaan draaien en soep gaan koken. En daarnaast mededelen dat ze weg moeten voor een afspraak met vier vriendinnen om te babbelen.
Zij begrijpen ook het begrip "date" niet. Men wil allen maar kletsen. Jammer van deze site.

Sterke punten:
Als je wilt chatten voor een paar euro? Prima. Maar dat kan elders veel beter. Zelfs iets antieks als ICQ gezien de mogelijkheid tot internationale contacten, staat op een veel hoger niveau.

Zwakke punten:
Aan opsomming komt geen eind. Dit is geen dating site.

Pepijn beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - is dit echt beter dan een normale dating site?

1

Review:
Over paiq zal ik niks herhalen wat al eerder is beschreven. Het lukt mij echter nooit om een foto helemaal zichtbaar te chatten. In de helft van alle gevallen word ik voor dat de foto's nog ongemozaiekt zijn door de chatster geblokkeerd, alsof je alleen maar perfecte antwoorden mag geven. Ik ben er per toeval twee matches tegengekomen die ik in het echte leven persoonlijk ken. Eentje date zo veel mogelijk jongens terwijl de ander het echt alleen deed voor de aandacht, zij had zelfs een betaald profiel. Ik hoorde van de eerste dat zij dagelijks matches krijgen voorgesteld, zelfs als gratis lid, en dat het onbegonnen werk is om al die mannen te woord te staan. En dan bedenk ik me nog eens dat er ook honderden mannen moeten zijn die ervoor betalen en voorstellen kunnen vrijkopen. Dat doet voor mij eigenlijk een beetje de deur dicht.

Sterke punten:
Paiq is uiteraard zeer toegankelijk en belooft door het garanderen van matches een verhoogde kans op datinggeluk.

Zwakke punten:
De toegankelijkheid is tevens ook het zwakke punt voor mannen. Op een "normale" datingsite is de drempel hoger met de zichtbaarheid van foto's en het schrijven van verzoeken. Hiermee wordt het voor de mannelijke vrijgezellen veel moeilijker dan bij andere dating sites.

Paiq - Speels en t werkt!

0

Review:
Paiq pakt het anders aan!
Ik denk dat door deze aanpak de dames die alleen maar berichtjes willen ontvangen om daar paar cent aan te verdienen op Paiq niet zitten, kunnen geen handel maken!

Ik vind leuk om quizjes in te vullen en resultaten op mijn quiz te zien!

ik ben positief!

Sterke punten:
schift kandidaten zodat er al min of meer klik is als je gaat chatten

Zwakke punten:
nog geen gevonden

Jeroen beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - paiq

0

Review:
ik weet het nog niet. nu een weekje geprobeerd. de leuke dingen kosten allemaal geld.

Sterke punten:
makkelijk beginnen, leuk dat je altijd eerst contact hebt voordat de foto zichtbaar wordt

Zwakke punten:
100 dingen die geld kosten

Paiq - Superleuk

0

Review:
Op basis van de gesprekken die je voert krijg je de volledige foto te zien. Toch leuk om elkaar eerst wat beter te leren kennen. Ik heb lol in ieder geval.

Sterke punten:
- gratis
- leuk dat je een persoonlijksprofiel in kan vullen en dat je daarop gematcht word. al wat leuke matches gehad.

Zwakke punten:
- geen

paiqgebrui beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Betere datingsite betekent niet betere mensen

0

Review:
Dus ik heb al veel datingsites geprobeerd, en deze nu ook maar. Veel innovatieve manieren om te matchen, Speed dates, foto-toernooi, quiz.Je chat eerst met iemand, en daarna kun je de foto's pas zien. (of er extra voor betalen en ze gelijk zien)

Ga er alleen niet van uit dat dit gratis is, je gaat er toch wat geld aan uitgeven. Gebruik het met mate en het is alsnog vele malen goedkoper dan al die andere "datingsites".

Zoals eerder aangegeven leuke manier om te chatten. Of je hier ook iets meer als chatten uithaalt, dat weet ik tot nu toe nog niet. Hou er wel rekening mee dat een hoop mensen op welke datingsite dan ook er op zitten omdat ze die extra stap niet echt durven te zetten.


Sterke punten:
-Je krijgt veel voor weinig: een hoop datingwebsites gooien chatten of welke manier van contact dan ook achter een paywall. Dat doet Paiq niet, Top!
-Foto toernooi is leuk
- Geen gevoel van massaal solliciteren op alles, doordat het matchen je een beetje uit handen wordt gegeven.
-Ze maken geld door kleine betalingen ipv abonnementen (al hebben ze die ook, geen ervaring daarmee). Hierdoor is het meer een prepaid model: Je gaat er alleen wat geld aan uitgeven op het moment dat je het gebruikt.

Zwakke punten:
- Wederom een (optioneel) abonnement, waar ik het nut niet van inzie.
- Niet veel mensen voor speed-dates.
-

Mark beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Minder matches bij lidmaatschap

1

Review:
Na 2 jaar gratis lid te zijn geweest en elke week 5 matches gekregen te hebben, ben ik betalend lid geworden. Daarmee krijg je elke dag een matchvoorstel, en als beide partijen op ja klikken, kun je chatten. Klikt 1 van de 2 op nee, dan heb je geen match. De matches met de gratis leden heb je niet meer, dus kan het zomaar zo zijn dat je géén matches hebt die week.
Je zou toch denken dat je die 5 wekelijkse (gratis leden) matches zou behouden en daar bovenop dat matchvoorstel met een betalend lid elke dag. Maar dat is dus niet zo...
Dat een niet betalend lid minder matches krijgt, lijkt me logisch. Maar betalende leden enkel koppelen aan andere betalende leden slaat nergens op als dit minder resultaten oplevert.

Verder vind ik het paiq principe fantastisch, als gratis lid tenminste, want dan móet je chatten voor je iemand kunt zien. Veel leuker en spannender, voor een minuutje of 10 dan... De quiz vind ik een leuke nieuwe feature en ook de fotowedstrijd kan wel eens leuk zijn als je je verveelt...
Speeddate/chat is ook leuk af en toe, alleen later op de avond denkt men, zélfs op paiq, maar aan 1 ding.

Maar waarom ik via de quiz of fotowedstrijd geregeld mannen vind in de buurt met een goede paiqscore, maar die nooit voorgesteld worden via het matchingsysteem, is mij een raadsel. Iemand blijft misschien langer lid, maar het is een slechte reclame.

Sterke punten:
Ook als basic-lid zijn bijna alle onderdelen beschikbaar.
Leuk eerst chatten voordat je elkaar ziet.

Selectlid worden kost niet veel en is makkelijk opzegbaar.

Zowel een internetpagina als een app, erg fijn!

Zwakke punten:
Betalend lid worden kan minder matches opleveren en ook de gratis leden heb je dan niet meer in het matchingsysteem.

Veel basic-leden zijn niet meer actief, maar zijn vergeten de matching uit te zetten.

Ik zou paiq daarom alleen aanbevelen als basic lid, want het is wel een fijne datingsite/app.

Gys beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Overgewaardeerd

1

Review:
Omdat deze site er qua beoordeling erg positief boven de rest uitsteekt, dit eens geprobeerd.

Ik heb niet de moeite genomen om de site gratis te testen, maar ook betaald, blijft dit een vage site. Je betaald eerst eenmalig 10,- opstartkosten, daarboven ca 9,50 per maand. Na het invullen van een zeer uitgebreid profiel, krijg je dagelijks matches voorgeschoteld en daarnaast kun je door het spelen van spelletjes extra matches verkrijgen. Van voorgestelde matches kan je foto’s zien, maar wanneer je meer wil weten moet je via credits, die je beperkt heb, informatie kopen.

Ondanks dat ik een zeer duidelijk matchprofiel en selectie profiel heb ingevuld, krijg ik als 45 jarige man, in ca de helft vd gevallen vrouwen voorgesteld die 5-10 jaar ouder zijn en daar zit ik niet op te wachten, waarom vul ik anders bindende criteria in.

Wanneer je contact zoekt met de dames, blijkt vooral één ding en dat is dat de dames deze site vooral zien alles een chat site en niet als een datingsite. Vrouwen (hoog opgeleid naar eigen zeggen) die de gehele dag online zijn en waarbij je de ene dag reuze populaire bent in de vorm van niets zeggende berichten, om vervolgens in de dagen erna niets meer terug te horen en worden je berichten gewoon genegeerd.

Dit is geen datingsite, maar een betaalde chatsite voor vrouwen welke zich vervelen. Wanneer je hier je partner wil vinden wens ik je veel succes!

Sterke punten:
Een grappige manier van matchen

Zwakke punten:
Geen inzicht in wie er ingeschreven is
Vreemde betaal/abonnement structuur
Matching waarbij totaal geen rekening is gehouden met primaire wensen als leeftijd en afstand.
Vooral geschikt voor kwebbelende vrouwen, niet voor mannen welke opzoek zijn naar een vrouw die openstaat voor een relatie.

De reden dat de site zo populair lijkt, is dat vanuit de site je gevraagd wordt hier een review te schrijven. Vooral diegenen die al dat gechat wel leuk vinden, zullen daar op in gaan.

Brabander beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Paiq