Paiq - 778 Reviews

  1. Paiq informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Interview
  6. Paiq Reviews
Paiq Logo

69.8% aanbevolen, 778 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Paiq Details

Hits: 32331

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 778

3.5 stars, 778 Reviews

Paiq Opzeggen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.


Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (778):

Paiq

Paiq - soepelen ingang

0

Review:
Paiq heeft een mooie onderkoelde toonzetting. Je hebt meerdere manier om een eerste contact te leggen. Die manieren (profiel, quiz, speeddate) vullen elkaar goed aan.
De rust maakt dat iedereen (zoekende en gezochte) een bewuste afweging kan maken én kan doorpakken als je voelt dat het goed is.

Sterke punten:
Overzichtelijke opbouw van de site

Zwakke punten:
Jammer dat er niet meer en snellere manieren zijn om credits te verdienen.

Horst beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Geen valse beloften op Paiq

0

Review:
Ik ken geen andere datingsite waar je met een gratis lidmaatschap wat kunt. Andere sites beloven je gratis lidmaatschap. Ja duh, dat klopt, maar als je op iemands profiel reageert ga je betalen. Bij Paiq is dat anders. Je kunt ook als niet betalend lid echt contact met iemand maken. Wil je veel contacten leggen, dan kan je credits kopen. Heel duur is dat niet en als je eens een tijdje minder wilt daten, dan blijven je credits bestaan. Kom daar elders eens om. Daar is de keuze tussen een duur abonnement voor een maand of een abonnement waar je een jaar aan vast zit.

Ook is het leuk dat je via Paiq met elkaar een op een kunt chatten en elkaar zo een beetje kunt leren kennen zonder dat je direct je identiteit hoeft prijs te geven.

Sterke punten:
De quiz. Zo kun je op een leuke manier nieuwe contacten leggen. Je moet er natuurlijk wel een beetje verstand voor hebben om er iets leuks van te maken, maar dan is het een mooi speels instrument.

Peter beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Geweldig, beste site ooit!

0

Review:
Ik heb nog nooit op een andere datingsite gezeten hoor, maar Paiq is echt geweldig! Wat ik het leukste vind is dat je niet hoeft in te vullen wat je zoekt, dus die cliché dingen als 'ik zoek een intelligente man' kun je achterwege laten. Je vult gewoon van te voren een aantal vragen in. Aan de hand van mijn antwoorden, kijken ze wie het beste bij mij past en met die persoon word je dan gematcht. Ik kreeg iemand toebedeeld en zag alleen een vage foto. Naarmate je langer chat, wordt de foto steeds meer zichtbaar. Het grappige was dat ik gelijk al aardig verrast was door wat de persoon schreef, dat het eigenlijk niet meer uitmaakte hoe hij eruit zou zien. Het was een leuke man, maar op straat zou ik hem niet uitgezocht hebben. Ik wilde hem zeker beter leren kennen. Daten is een leuke hobby hoor, en zeker op deze manier via Paiq! Groet DKD.
P.s. Ik lees net een review van een man hierboven, maar dat is volstrekt het tegenovergestelde van mijn review. Misschien hebben mannen inderdaad minder keus en de vrouwen des te meer.

Sterke punten:
Je hoeft geen profiel in te vullen.
Je wordt gematcht.
Makkelijk in gebruik.
Geen kosten (als je niet meer dan gebruikelijk doet).
Mooie opzet van de site.
Mogelijkheid om te chatten met de crew van Paiq.
Goede service van het team van Paiq; bereidheid om mee te denken.

Zwakke punten:
Als je eerder contact met iemand heb gehad en je hebt jouw profiel verwijderd en je meldt je weer aan, is het niet meer mogelijk deze persoon terug te vinden. Maar soms heb je een hele goede website beheerder....;-).

DD beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Nieuw

0

Review:
Whooooo!!!
Whoepie

Sterke punten:
Erg orgineel

Zwakke punten:
Even wennen mis als fossiel support

Chiel Heer beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - leuke dating site/app

0

Review:
een site die zonder betalingen al gelijk heel bruikbaar is. Als je perse wilt, dan kan je wel voor een aantal gunsten credit bij kopen maar als je gewoon de tijd hebt, dan is dit zonder deze credits al heel bruikbaar.

Werkt leuk met matches waarmee je gelijk kunt chatten maar die je nog niet gelijk kunt zien. Na een aantal berichten kan je elkaars foto's zien en als het je wat credits waard is, dan kan je dat moment naar voren halen.

Ook heel leuk de quizz waarmee je vragen kunt voorleggen. Een paar mulitple choice en een paar open vragen. Op basis van de antwoorden kan je iemand kiezen om mee te chatten.

Sterke punten:
gelijk chatten met goede matches

Zwakke punten:
geen foto upload in de chats

Ronald beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Top site

1

Review:
Een geweldige datingsite waar eerst het innerlijk aan bod komt. Als je een tijdje met elkaar chat worden de foto's van die persoon duidelijker en zie je met wie je chat. Erg leuk en origineel. Je wordt niet meteen op je uiterlijk beoordeeld.

Sterke punten:
Duidelijk en overzichtelijk. Je kan echt gratis in contact komen met leuke mensen.

Zwakke punten:
Je moet wel geduld hebben om iemand te zien, maar dan weet je ook weer een hoop van die persoon.

MdW beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - tevredenheid

0

Review:
Ben nu sinds 3 dagen op Paig en het bevalt mij goed erg discreet en ook goede mogelijkheden tot contact.

Sterke punten:
Voordelig, discreet en veilig

Zwakke punten:
Nog geen ontdekt

Nico beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - leuke site

0

Review:
hier leer je mensen eerst een beetje kennen voor je elkaar ziet

schorpioen beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Originele opzet, prima interface, verschrikkelijke

0

Review:
Een review zegt meer als ik eerst iets over mijzelf vertel. Bij deze.
Ik ben een mannelijke man, flink bovengemiddeld uiterlijk en intelligentie. In het echte leven date ik de meer gewilde vrouwen. Door omstandigheden en vooral nieuwsgierigheid aan de slag met paiq. Hieronder lees je mijn bevindingen.

Oppervlakkigheid regeert. Vragen als wat is je "favoriete" huisdier niet naar wens van dame (volwassen tussen 25 en 35) in kwestie beantwoorden (meestal hond of kat) en je wordt uit het niets geblokkeerd.

Ook kan je ogenblikkelijk gevraagd wordt of je bereid bent voor haar te verhuizen en op korte termijn van kinderen wil voorzien. Wees voorbereid grote beslissingen te nemen op basis van iemand die je een paar bits en bytes kent.

Elk niet welgevallig antwoord kan zonder pardon leiden tot een pop-up "gebruiker heeft je geblokkeerd"

Verder moet je een perfect verhaal klaar hebben over hoe je droomdate eruit ziet, je perfecte weekend en ideale vakantie. Elke kleine afwijking in beleving van de gebruiker zal worden opgevat als volledige ongeschiktheid van de partner. Een open antwoord daarentegen ook.

Als normaal beschaafd persoon zal je van de ene verbazing in de andere vallen. Zoveel mensen, zoveel paiqers. Of zeg maar zoveel karikaturen.

Tot slot ga je beter niet te-veel af op iemands foto's, hoe verleidelijk ook. Iemand met een matige webcam foto kan er wel eens verrassend goed uitzien en omgekeerd is die hoogscorende knapperd zomaar een kampioen beeldmanipulatie, of zijn haar foto's van jaren terug uit haar glorietijd. Of je kwa uiterlijk kan matchen weet je pas op date. Zoals bij elke site ook hier een beroepsrisico.

Ben je een niet "te" knappe man met een hele dikke huid, heeeeel veel tijd en geduld om grote volumes af te werken voor dat ene pareltje, of ben je misschien zelf niet zo beschaafd, dan is deze site mogelijk iets voor jou.


Sterke punten:
-Gegarandeerd matches
-Direct contact
-Relatief weinig nepprofielen. (Ze zijn er wel.)

Zwakke punten:
-Dames zitten massaal op de koninginnestoel met jeukend vingertje op de ban knop
-Flink deel populatie zijn de z.g.n. undateables, of wannabe golddiger
-Filteren keihard op de meest banale micro-details
-Weinig beschaving en kortaf
-Oppervlakkigheid regeert
-Verradelijke foto's, fysiek aantrekkelijkheid niet te bepalen

Paiq

Paiq - Slecht!

0

Review:
Begin er niet aan! Je betaalt veel geld voor een account en kunt hier vervolgens niks mee! Echt enorm waardeloos.

Sterke punten:
Ik kan oprecht niks bedenken.

Zwakke punten:
Alles. Je kunt niks met deze site!

Anna beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Paiq