Wil je graag nieuwe personen op een spontane en leuke manier leren kennen? Dan ben je bij Paiq op het juiste adres. Deze site pakt het helemaal anders aan dan de normale traditionele datingsites. Hierbij zijn de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen met een goede matching systeem. Je hoeft hier dus niet je profiel vol te schrijven met informatie over jezelf, maar je gaat direct een gesprek aan met een van de gebruikers van de site. Met behulp van kunstmatige intelligentie worden de foto's van de gebruikers al chattend scherper. Naarmate het gesprek vordert krijg je een beter beeld van de persoon met wie je aan het chatten bent. Wil je ook al chattend andere personen leren kennen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Paiq.nl. Je kunt dan middels het matchingssysteem andere personen leren kennen, je kunt meedoen aan speeddates, chatten en veel meer. Alle leden krijgen bij de aanmelding namelijk een gratis account toegewezen waarmee ze de site kunnen verkennen. Je hebt dus beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site met een gratis account. Wil je je kansen vergroten op het vinden van een succesvolle date en daarmede toegang krijgen tot alle functionaliteiten van de site? Dan kan dat middels een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits. Met Paiq kun je verder overal op pad. Je hebt niet speciaal een desktop nodig om de site te benaderen. Je kunt gerust met je mobiel, tablet of laptop, waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en hoe lang je wilt gebruik maken van de Paiq app. Zo hoef je je match niet lang te laten wachten op berichten en ben je dus 24 uur per dag en zeven dagen in de week beschikbaar voor leuke matches, die op je pad zullen komen. Spreekt dit je aan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Paiq.nl.

Opzeggen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.


Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.


Betrouwbaarheid

Paiq heeft geen datingsite keurmerk, maar is wel lid van thuiswinkel waarborg. Paiq geeft op haar website ook een duidelijke uitleg waarom de site sinds 2014 geen datingsite keurmerk meer heeft. Datingsite keurmerk was in het verleden eigendom van de acht grootste datingsites, waaronder Paiq. Het doel van het keurmerk was eerlijke datingsites met goede dienstverlening. Omdat niet alle datingsites hetzelfde doel nastreven, heeft Paiq toen besloten zich terug te trekken van het keurmerk. Ondanks dit gegeven lijkt Paiq een betrouwbare datingsite.


Inschrijven en inloggen

Inschrijven op Paiq is zeer eenvoudig. Geïnteresseerden moeten bij het inschrijven aangeven of ze een man of een vrouw zijn en of ze geïnteresseerd zijn in een man of een vrouw. Vervolgens moet men een e- mail adres opgeven en klikken op inschrijven. Men kan ook gebruik maken van een Facebook of Google+ account om zich in te schrijven op deze datingsite. De gegevens van gebruikers worden in dit geval dan automatisch ingevuld. Hierna krijgt men een e- mail toegestuurd om de inschrijving te bevestigen. Door op de link in de e- mail te klikken, bevestigd men de inschrijving en wordt men automatisch doorgestuurd naar de pagina waarop men een voornaam en wachtwoord kan invullen. Na het invullen van een naam en wachtwoord en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en het privacy beleid, kan men vervolgens de gegevens opslaan. Na het opslaan van de profielgegevens, moeten de gebruikers nog enkele basisvragen beantwoorden. In dit geval kan gedacht worden aan de leeftijd, woonplaats, hoogst genoten opleiding, lengte, gewicht, kinderwens en huidige relatiestatus. Het invullen van deze gegevens is nodig om de juiste matches te kunnen maken. Na het beantwoorden van de basis vragen, wordt men doorgestuurd naar de volgende twee pagina’s met vragen over de persoonlijkheid van de gebruiker. Hier gaat men onder andere na hoe het lid in de omgang is met andere personen, of men van feesten houdt of als men juist liever in een rustige omgeving is. Daarna krijgt men een vragenlijst, die betrekking heeft op intimiteit en gevoel. Hier wordt onder andere gevraagd of men al eens een serieuze relatie heeft gehad, of seks belangrijk voor de gebruiker is en of lichamelijke trouw een vereiste voor is. Na de vragenlijst over intimiteit en gevoel volgt een vragenlijst over levensstijl en visie, waarin onder andere wordt ingegaan op geloof en vrijetijdsbesteding. Na het invullen van de bovenstaande vragenlijsten wordt aan de gebruikers gevraagd om tenminste één goede foto up te loaden. Gebruikers zijn echter niet verplicht om een foto up te loaden. Hierna is het profiel aangemaakt en kan de persoon de matches op de site nagaan.


Mobiele app

Paiq beschikt ook over een mobiele app waardoor het voor gebruikers makkelijk is om nieuwe matches te vinden. Daarnaast is het ook makkelijker om ten alle tijden in contact te blijven met matches. De app geeft onder andere pushmeldingen wanneer men berichten ontvangt en wanneer contacten online zijn. De app is geschikt voor Iphone en Android toestellen. Daarnaast is er ook een desktopversie beschikbaar, welke gemakkelijk geïnstalleerd kan worden op een computer.


Uitschrijven

Leden die zich wensen uit te schrijven van Paiq kunnen via het menu naar de instellingen. Hierna kan met klikken op uitschrijven. Bij het uitschrijven wordt ook naar een reden gevraagd, waarna het wachtwoord ingevuld moet worden ter bevestiging. Hierna ontvangt de gebruiker een laatste e- mail van Paiq, waarin de uitschrijving van deze site wederom wordt bevestigd. Na uitschrijving van Paiq, worden alle persoonsgegevens verwijderd.


Paiq Review

De datingsite Paiq.nl heeft als voornaamste doel om mensen bij elkaar te brengen. Dit wordt gedaan middels een geavanceerde matching-systeem. Dit zorgt ervoor dat Paiq zich onderscheidt van andere datingsites. Paiq werkt niet meer met profieltjes, lange lijsten met fotootjes en verhaaltjes vol clichés. Het geavanceerde matching- systeem is een zelflerend systeem, die de beste matches voor gebruikers kiest. Uit de feedback van een aantal gebruikers is gebleken, dat het systeem zeer objectief is en voldoet aan de wensen van de gebruikers. Aan de hand van de menselijke eigenschappen kan het matching systeem van Paiq bepalen welke mensen wel en welke mensen niet bij elkaar zouden passen. Om aan de hand van de menselijke eigenschappen matches te maken is het van belang, dat gebruikers enkele vragen over zichzelf beantwoorden bij de inschrijving. Op basis van deze gegevens worden de beste matches voor gebruikers gekozen. De focus wordt op deze site meer gelegd op het chatten en niet (alleen) op het bekijken van profielen van leden. Gebruikers kunnen dus niet op eigen initiatief in contact komen met elkaar, maar op basis van de matches van het matching-systeem van Paiq. Het spannende van deze datingsite, is dat Paiq niet al te veel informatie prijsgeeft van gebruikers aan het begin van een gesprek. Naarmate het gesprek met de andere gebruiker vordert, worden foto’s en overige informatie zichtbaar. Hierdoor kunnen gebruikers anderen leren kennen zonder eerst een vooroordeel te hebben van de persoon. Gebruikers hebben twee mogelijkheden bij Paiq. Als eerst kunnen zij gebruik maken van Paiq fun. Dit houdt in dat zij gratis verrassende gesprekken en geregeld nieuwe matches tegemoet kunnen zien. Daarnaast kunnen zij ook gebruik maken van de opties als matching door Paiq, eerst kennis maken en daarna foto’s bekijken en veel meer extra mogelijkheden. Verder kunnen gebruikers voor een bedrag van 9.50 euro per maand kiezen voor Paiq select. Dit is bestemd voor mensen die gericht op zoek zijn naar een partner. Deze gebruikers hebben iedere dag een nieuwe match, hebben de mogelijkheid om de matching bij te stellen, kunnen matches van te voren accepteren en hebben onbeperkte mogelijkheden zoals speeddating en battledating.


Artikelen over Paiq

Paiq pakt het helemaal anders aan

  Paiq is een datingsite, die het helemaal anders aanpakt. Deze site beschikt over een slimme matchinsysteem, waardoor leden daadwerkelijk matches krijgen, die bij hen passen. Hierdoor hoeven leden geen grootschalige zoektocht op te zetten zoals dat het geval is bij andere sites. In het begin houdt Paiq wat informatie over de andere verborgen. Het doel hiervan is om het chatten veel leuker e ... [...]

Paiq nieuwtjes

Paiq heeft sinds kort een totaal nieuw design. Mooi blauw is niet lelijk zullen we maar zeggen :) Daarnaast is de manier waarop speeddates worden gekoppeld veranderd. Waar vroeger vaak door mannen voortdurend naar speeddates werd gezocht, en vrouwen zich lieten overspoelen door aanbiedingen, is het systeem nu symmetrisch. Beiden schakelen de speeddate functie in en wachten dan af. Als er een le ... [...]

Interview met Jelmer Feenstra van PaiQ.nl

Over Jelmer Feenstra Hoelang ben je al werkzaam bij Paiq en wat is jouw functie? Inmiddels is het bijna zes jaar geleden dat ik Paiq samen met mijn compagnon Frank van Viegen heb opgericht. Als mede-oprichter houd ik me met de meest uiteenlopende zaken bezig, waaronder het uitwerken van nieuwe concepten, het bepalen van de bedrijfsstrategie en de technische ontwikkeling van de site. Wat deed ... [...]

Paiq Reviews

  Goedkoop en duidelijk

  Goedkooopere datingsite is er niet! Bij Lexa betaal je dik 25€ oer maand dus ze maken 20€ per persoon winst dat x32000 die er sowieso betalend lid zijn. Reken maar uit. Lexa service is ook top! En helaas je hebt wel regelmatig met n match te maken die of niks zegt of weg gaat zonder te zeggen ik ga de nacht in ofzo. Als dan al je communicatie slecht is hoe dan in n relatie.

  Sterke punten
  Goede service en duidelijke aspecten.

  Zwakke punten
  Dat je zo lang moet wachten tot je n foto ziet! En verkeerde match die te ver weg woont terwijl je invult tot max zoveel km.

  Leuk!!!!

  Je leert elkaar eerst kennen voor de foto's erbij komen dat is wel cool. Leuke mensen die serieus opzoek zijn

  Sterke punten
  Niet beoordelen gelijk op foto.
  Annoniem chatten de eerste 5 minuten

  Zwakke punten
  Paar keer een abrupt einde van een gesprek gehad zonder even gedag te zeggen of dat het toch niet is was ze had gedacht...normen en waarden verhaal

  Over Paiq

  De dames zijn veel eisend dwz als man moet je er uitzien als 25,sportief lichaam en heel veel tijd kunnen steken in de dames. Ze vergeten dat je ook een baan hebt. Verder is het een leuke site en het paiq-team is heel behulpzaam

  Sterke punten
  De toegankelijkheid en de overzichtelijkheid

  Zwakke punten
  Geen openbare chatbox

  Leuk, je komt van alles tegen

  Super leuke site, al veel leuke contacten gehad.

  Serieuze dames bedroevend laag

  Het lijkt erop alsof er bij de dames niets, maar dan ook niets verkeerds mag gaan. Vertel je bijv. in een chat dat je voor een Hongaars tijdschrift schrijft, vormt dat voor sommigen al aanleiding om de chat te beëindigen. Misschien denken ze dat ik daarvoor elke maand naar Hongarije ga en dan een week niet thuis ben. Ze kunnen ook denken: “goh, wat leuk, eindelijk iemand die ondernemend is, maar toch even vragen hoevaak hij daarvoor weg gaat en hoelang dat meestal is!”. Kijk, dan ben je als vrouw serieus op zoek ipv mr. Perfect te moeten willen hebben!

  Sterke punten
  Makkelijk contact leggen.

  Zwakke punten
  Grote groep dames die meer wat aanrommelen en zelf een verwaande en passieve houding erop nahouden.

  Paiq is ok

  Geen nepprofielen

  Sterke punten
  geen verkapte oplichting

  Een leuke site

  Een leuke site waar met wat geluk en geduld leuke vrienden kan score.

  Sterke punten
  Iedereen kan vinden wat hij/zij zoekt

  Zwakke punten
  Ik kan zo snel geen zwakke punten ontdekken!

  Leuk via plaatjes en quiz

  Zonder jezelf in 1x bloot te geven kom je toch al pratend steeds meer van elkaar te weten. Hoewel het (helaas) nog niet gelukt is, spreekt de methode mij wel aan. [email protected]

  Sterke punten
  Laag drempelig

  Zwakke punten
  Zou ik zo nog niet weten

  Leuk via plaatjes en quiz

  Zonder jezelf in 1x bloot te geven kom je toch al pratend steeds meer van elkaar te weten. Hoewel het (helaas) nog niet gelukt is, spreekt de methode mij wel aan. [email protected]

  Sterke punten
  Laag drempelig

  Zwakke punten
  Zou ik zo nog niet weten

  Te losbandig met contacten

  Leuk en aardig dat je niet meteen elkaars foto ziet, maar zijn de foto's eenmaal zichtbaar, volgt alsnog de alom bekende ordinaire vleeskeuring en dan tellen de goede innerlijke eigenschappen van de ander opeens niet meer!).

  Sterke punten
  Je kunt contacten aangaan zonder abonnementen aan te gaan.

  Zwakke punten
  Je kunt de ander zonder reden uit jouw contacten kieperen (en daar wordt veel te veel misbruik van gemaakt). Laat diegene maar eens een reden noemen, waarop de ander nog een tegenreactie kan geven.

  Wat meer op inhoud daten

  Op Paiq moet je eerst een gesprek hebben voordat steeds meer over elkaar duidelijk wordt. Wat minder oppervlakkig dan swipe-apps.
  Op Paiq kun je prima ook zonder te betalen je marches vinden.

  Perfect systeem

  Het concept van Paiq is leuk. Eerst iemand leren kennen door te chatten en dan zie je pas de foto. Echter als je een meer dan schappelijk bedrag betaalt kun je de foto's direct zien. Ik denk dat dit vooral voor vrouwen prettig is.

  Als je iemand leuk vindt kun je die toevoegen aan je profiel. Het is eigenlijk een soort MSN lijst. En nu komt het mooiste. Heb je iemand toegevoegd die oervervelend blijkt te zijn dan kun je diegene verwijderen. En omdat Paiq niet met profielen werkt kan diegene je nooit meer vinden als jij dat niet wil.

  Heerlijk toch?

  Sterke punten
  Niet duur origineel en redelijk veilig.

  Zwakke punten
  In eerste instantie is het niet helemaal duidelijk hoe het werkt. Maar dat kan ook aan mij liggen.

  Review paiq

  Paiq vind ik een goede dating site/app omdat je niet zelf echt opzoek hoef te gaan naar profielen. Je krijgt elke week een macht als je het niet betaalde klant bent. Dan heb je nog quizzen die je worden voorgesteld die ook mogelijk machten met je profiel. Dan heb je nog de foto wedstrijd wat je hebt. Maar waarom ideaal vind van paiq is wel als er dan van beide kanten een macht is. Dat je niet gelijk op het uiterlijk kan uitgaan. Je moet eerst met elkaar in gesprek om de foto’s duidelijk te krijgen. Na x aantal berichten op en neer kun je elkaars foto’s pas zien. Dat vind ik wel heel erg fijn. Omdat je eerst iemand oppervlakkig moet leren kennen. Voordat je op het uiterlijk kan uitgaan. Het innerlijke van een persoon is voor mij belangrijker dan het uiterlijk. Maar voor mij moet er dan wel een macht zijn zoals inderlijke als uiterlijk. Maar paiq vind ik echt wel 1 van de beste dating apps/sites.

  Het zijn oplichters.

  Het zijn duidelijk oplichters. Veel zelf aangemaakte nepprofielen. Waarschijnlijk omdat er te weinig mensen op zitten mbt wat ze beloven

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Super

  Fijne app en gewoon niet teveel poespas

  geweldig

  Heerlijke site waar je eerst moet praten voordat je de tegenparty ziet verschijnen,leuk concept en serieuze mooie vrouwen,absoluut een aanrader..gevonden wat ik zocht,een lief.

  Sterke punten
  Foto's worden langzaam onthult naar mate je meer met elkaar praat.

  Zwakke punten
  Weinig

  De eerste goede (van veel)

  De eerste van veel datingsites waar niet door bots gereageerd wordt! Heb bijna alle sites geprobeerd. Zelfs zonder credits te gebruiken en ze zijn trouwens niet duur mocht je ongeduldig zijn. Ik ben geen fakes tegengekomen. Heel grote plus juist is dat iemand niet meteen op foto's beoordeeld kan worden. Sommigen zijn gewoon niet fotogeniek en maken op 'fotosites' minder kans. Houd de berichten kort dan komt de foto snel tevoorschijn. Inaktieve leden kan bijna niet anders kom je na een tijdje niet meer tevoorschijn. Regelmatig nieuwe leden. Top datingsite!

  Sterke punten
  Ook gratis goed bruikbaar, de quizen zijn leuk en leveren best profijt op, ook al zijn ze wel beetje standaard. Hoe creatiever hoe meer reacties!! Ook mbt je echte doel. Wees open! Roken, drinken, vakantie etc geef gewoon ja/nee aan in een regel van een vraag, niet als vraag zelf.

  Zwakke punten
  Zoeken op foto's gaat niet zomaar. Credits zijn nodig als je snel beet wilt hebben. Gaat op match-systeem, welke niet altijd goed uitkiest. Maar best goed!

  Niet teveel verwachten

  Voordeel is dat het in basis een gratis app is. Met het nodige geduld (tijdens een chat) worden foto's zichtbaar en ondertussen krijg je een beeld van iemand n.a.v. de chat. Dat is op zich prettig. Jammer dat de volledige chat (bijna een kwartier) eerst afgemaakt moet worden; tussentijds stoppen, wat heel soms niet anders kan, resulteert in een contact dat niet meer hersteld kan worden zonder credits. Het niveau van de dames laat te wensen over; ik zie er best redelijk uit, maar niet op een foto. Kennelijk is het uiterlijk, of de verwachting daarover, het belangrijkste! Ik heb geen profielfoto, wel waar ik zelf op sta. Op paiq lijkt het dan alsof je geen foto's hebt. Een afknapper is, en tegenwoordig beëindig ik de chat onder opgave van redenen, daarom als de allereerste vraag over de schijnbaar ontbrekende foto gaat. Zo ongelooflijk oppervlakkig. Dat is jammer!

  Sterke punten
  Gratis
  Redelijk wat mogelijkheden zonder betaling

  Zwakke punten
  De eerste chat tot het moment van contactpersoon moet geheel afgemaakt worden. Hierdoor kan de kans bestaan een hele leuke chat die je toch voortijdig moet beëindigen kwijt raakt.

  Gratis.. dat is het positieve

  Voordeel: geen makers die veel willen verdienen aan singles. Nepprofielen worden redelijk snel verwijderd.
  Nadeel: ik vraag mij af hoeveel mensen echt een relatie hier zoeken. Als het plaatje zichtbaar wordt word je acuut verwijderd. Een van de eerste vragen vaak of je wel ‘geil’ genoeg bent. Sorry mannen dat vraag je in de kroeg ook niet. Opleidingsniveau vrij laag.

  Sterke punten
  Zie boven

  Zwakke punten
  Zie boven

  Leuke datingsite

  Leuke datingsite waarbij je vantevoren niet weet hoe je gesprekspartner en eventuele date eruit ziet.

  Waardeloze site

  Het fijne van Paiq is dat het gratis is maar daar is ook alles mee gezegd. De matches die ik krijg zijn verre van goede matches. Veelal zeer oppervlakkig. 1 gesprekje en ze laten niks meer horen zgn zijn ze druk maar je ziet ze dan wel zowat continu online staan. Ik zit er puur voor vriendschap en heb dat ook zo ingevuld. Zodra ze dat horen, foetsie haha. Kort gezegd heel weinig interactie en wat er al mocht zijn is oppervlakkigheid ten top.

  Sterke punten
  Gratis site

  Zwakke punten
  alles

  No credits als je slim speelt

  5 sterren, verwacht niks aan ga gesprekken aan.

  Contacte ja, maar meestal ver

  Klinkt op zich leuk, eerst kennis maken, dan pas zien.
  Het aanbod is niet zo uitgebreid, interessante mensen wonen vaak meer dan 100 km ver weg, dat is jammer.

  Sterke punten
  Betere contacten dan op Tinder of Badoo (daar is veel sexdating)

  Zwakke punten
  Kandidaten wonen vaak te ver weg, en de zelfbedachte quiz lijken op elkaar.

  Zwak

  Erg weinig activiteiten

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Alles

  je review

  ik vind het wel een leuke datingsite alleen jammer dat er niet veel van limburg in zitten maar zo is alles wel leuk eraan gr brian

  Sterke punten
  de vragen lijst wat je kan maken

  Zwakke punten
  niet veel van limburg erin zitten


Bezoek Paiq

Schrijf een review