Wil je graag nieuwe personen op een spontane en leuke manier leren kennen? Dan ben je bij Paiq op het juiste adres. Deze site pakt het helemaal anders aan dan de normale traditionele datingsites. Hierbij zijn de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen met een goede matching systeem. Je hoeft hier dus niet je profiel vol te schrijven met informatie over jezelf, maar je gaat direct een gesprek aan met een van de gebruikers van de site. Met behulp van kunstmatige intelligentie worden de foto's van de gebruikers al chattend scherper. Naarmate het gesprek vordert krijg je een beter beeld van de persoon met wie je aan het chatten bent. Wil je ook al chattend andere personen leren kennen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Paiq.nl. Je kunt dan middels het matchingssysteem andere personen leren kennen, je kunt meedoen aan speeddates, chatten en veel meer. Alle leden krijgen bij de aanmelding namelijk een gratis account toegewezen waarmee ze de site kunnen verkennen. Je hebt dus beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site met een gratis account. Wil je je kansen vergroten op het vinden van een succesvolle date en daarmede toegang krijgen tot alle functionaliteiten van de site? Dan kan dat middels een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits. Met Paiq kun je verder overal op pad. Je hebt niet speciaal een desktop nodig om de site te benaderen. Je kunt gerust met je mobiel, tablet of laptop, waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en hoe lang je wilt gebruik maken van de Paiq app. Zo hoef je je match niet lang te laten wachten op berichten en ben je dus 24 uur per dag en zeven dagen in de week beschikbaar voor leuke matches, die op je pad zullen komen. Spreekt dit je aan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Paiq.nl.

Opzeggen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.


Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.


Betrouwbaarheid

Paiq heeft geen datingsite keurmerk, maar is wel lid van thuiswinkel waarborg. Paiq geeft op haar website ook een duidelijke uitleg waarom de site sinds 2014 geen datingsite keurmerk meer heeft. Datingsite keurmerk was in het verleden eigendom van de acht grootste datingsites, waaronder Paiq. Het doel van het keurmerk was eerlijke datingsites met goede dienstverlening. Omdat niet alle datingsites hetzelfde doel nastreven, heeft Paiq toen besloten zich terug te trekken van het keurmerk. Ondanks dit gegeven lijkt Paiq een betrouwbare datingsite.


Inschrijven en inloggen

Inschrijven op Paiq is zeer eenvoudig. Geïnteresseerden moeten bij het inschrijven aangeven of ze een man of een vrouw zijn en of ze geïnteresseerd zijn in een man of een vrouw. Vervolgens moet men een e- mail adres opgeven en klikken op inschrijven. Men kan ook gebruik maken van een Facebook of Google+ account om zich in te schrijven op deze datingsite. De gegevens van gebruikers worden in dit geval dan automatisch ingevuld. Hierna krijgt men een e- mail toegestuurd om de inschrijving te bevestigen. Door op de link in de e- mail te klikken, bevestigd men de inschrijving en wordt men automatisch doorgestuurd naar de pagina waarop men een voornaam en wachtwoord kan invullen. Na het invullen van een naam en wachtwoord en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en het privacy beleid, kan men vervolgens de gegevens opslaan. Na het opslaan van de profielgegevens, moeten de gebruikers nog enkele basisvragen beantwoorden. In dit geval kan gedacht worden aan de leeftijd, woonplaats, hoogst genoten opleiding, lengte, gewicht, kinderwens en huidige relatiestatus. Het invullen van deze gegevens is nodig om de juiste matches te kunnen maken. Na het beantwoorden van de basis vragen, wordt men doorgestuurd naar de volgende twee pagina’s met vragen over de persoonlijkheid van de gebruiker. Hier gaat men onder andere na hoe het lid in de omgang is met andere personen, of men van feesten houdt of als men juist liever in een rustige omgeving is. Daarna krijgt men een vragenlijst, die betrekking heeft op intimiteit en gevoel. Hier wordt onder andere gevraagd of men al eens een serieuze relatie heeft gehad, of seks belangrijk voor de gebruiker is en of lichamelijke trouw een vereiste voor is. Na de vragenlijst over intimiteit en gevoel volgt een vragenlijst over levensstijl en visie, waarin onder andere wordt ingegaan op geloof en vrijetijdsbesteding. Na het invullen van de bovenstaande vragenlijsten wordt aan de gebruikers gevraagd om tenminste één goede foto up te loaden. Gebruikers zijn echter niet verplicht om een foto up te loaden. Hierna is het profiel aangemaakt en kan de persoon de matches op de site nagaan.


Mobiele app

Paiq beschikt ook over een mobiele app waardoor het voor gebruikers makkelijk is om nieuwe matches te vinden. Daarnaast is het ook makkelijker om ten alle tijden in contact te blijven met matches. De app geeft onder andere pushmeldingen wanneer men berichten ontvangt en wanneer contacten online zijn. De app is geschikt voor Iphone en Android toestellen. Daarnaast is er ook een desktopversie beschikbaar, welke gemakkelijk geïnstalleerd kan worden op een computer.


Uitschrijven

Leden die zich wensen uit te schrijven van Paiq kunnen via het menu naar de instellingen. Hierna kan met klikken op uitschrijven. Bij het uitschrijven wordt ook naar een reden gevraagd, waarna het wachtwoord ingevuld moet worden ter bevestiging. Hierna ontvangt de gebruiker een laatste e- mail van Paiq, waarin de uitschrijving van deze site wederom wordt bevestigd. Na uitschrijving van Paiq, worden alle persoonsgegevens verwijderd.


Paiq Review

De datingsite Paiq.nl heeft als voornaamste doel om mensen bij elkaar te brengen. Dit wordt gedaan middels een geavanceerde matching-systeem. Dit zorgt ervoor dat Paiq zich onderscheidt van andere datingsites. Paiq werkt niet meer met profieltjes, lange lijsten met fotootjes en verhaaltjes vol clichés. Het geavanceerde matching- systeem is een zelflerend systeem, die de beste matches voor gebruikers kiest. Uit de feedback van een aantal gebruikers is gebleken, dat het systeem zeer objectief is en voldoet aan de wensen van de gebruikers. Aan de hand van de menselijke eigenschappen kan het matching systeem van Paiq bepalen welke mensen wel en welke mensen niet bij elkaar zouden passen. Om aan de hand van de menselijke eigenschappen matches te maken is het van belang, dat gebruikers enkele vragen over zichzelf beantwoorden bij de inschrijving. Op basis van deze gegevens worden de beste matches voor gebruikers gekozen. De focus wordt op deze site meer gelegd op het chatten en niet (alleen) op het bekijken van profielen van leden. Gebruikers kunnen dus niet op eigen initiatief in contact komen met elkaar, maar op basis van de matches van het matching-systeem van Paiq. Het spannende van deze datingsite, is dat Paiq niet al te veel informatie prijsgeeft van gebruikers aan het begin van een gesprek. Naarmate het gesprek met de andere gebruiker vordert, worden foto’s en overige informatie zichtbaar. Hierdoor kunnen gebruikers anderen leren kennen zonder eerst een vooroordeel te hebben van de persoon. Gebruikers hebben twee mogelijkheden bij Paiq. Als eerst kunnen zij gebruik maken van Paiq fun. Dit houdt in dat zij gratis verrassende gesprekken en geregeld nieuwe matches tegemoet kunnen zien. Daarnaast kunnen zij ook gebruik maken van de opties als matching door Paiq, eerst kennis maken en daarna foto’s bekijken en veel meer extra mogelijkheden. Verder kunnen gebruikers voor een bedrag van 9.50 euro per maand kiezen voor Paiq select. Dit is bestemd voor mensen die gericht op zoek zijn naar een partner. Deze gebruikers hebben iedere dag een nieuwe match, hebben de mogelijkheid om de matching bij te stellen, kunnen matches van te voren accepteren en hebben onbeperkte mogelijkheden zoals speeddating en battledating.


Artikelen over Paiq

Paiq pakt het helemaal anders aan

  Paiq is een datingsite, die het helemaal anders aanpakt. Deze site beschikt over een slimme matchinsysteem, waardoor leden daadwerkelijk matches krijgen, die bij hen passen. Hierdoor hoeven leden geen grootschalige zoektocht op te zetten zoals dat het geval is bij andere sites. In het begin houdt Paiq wat informatie over de andere verborgen. Het doel hiervan is om het chatten veel leuker e ... [...]

Paiq nieuwtjes

Paiq heeft sinds kort een totaal nieuw design. Mooi blauw is niet lelijk zullen we maar zeggen :) Daarnaast is de manier waarop speeddates worden gekoppeld veranderd. Waar vroeger vaak door mannen voortdurend naar speeddates werd gezocht, en vrouwen zich lieten overspoelen door aanbiedingen, is het systeem nu symmetrisch. Beiden schakelen de speeddate functie in en wachten dan af. Als er een le ... [...]

Interview met Jelmer Feenstra van PaiQ.nl

Over Jelmer Feenstra Hoelang ben je al werkzaam bij Paiq en wat is jouw functie? Inmiddels is het bijna zes jaar geleden dat ik Paiq samen met mijn compagnon Frank van Viegen heb opgericht. Als mede-oprichter houd ik me met de meest uiteenlopende zaken bezig, waaronder het uitwerken van nieuwe concepten, het bepalen van de bedrijfsstrategie en de technische ontwikkeling van de site. Wat deed ... [...]

Paiq Reviews

  Gratis.. dat is het positieve

  Voordeel: geen makers die veel willen verdienen aan singles. Nepprofielen worden redelijk snel verwijderd.

  Nadeel: ik vraag mij af hoeveel mensen echt een relatie hier zoeken. Als het plaatje zichtbaar wordt word je acuut verwijderd. Een van de eerste vragen vaak of je wel ‘geil’ genoeg bent. Sorry mannen dat vraag je in de kroeg ook niet. Opleidingsniveau vrij laag.

  Sterke punten
  Zie boven

  Zwakke punten
  Zie boven

  Leuke datingsite

  Leuke datingsite waarbij je vantevoren niet weet hoe je gesprekspartner en eventuele date eruit ziet.

  Waardeloze site

  Het fijne van Paiq is dat het gratis is maar daar is ook alles mee gezegd. De matches die ik krijg zijn verre van goede matches. Veelal zeer oppervlakkig. 1 gesprekje en ze laten niks meer horen zgn zijn ze druk maar je ziet ze dan wel zowat continu online staan. Ik zit er puur voor vriendschap en heb dat ook zo ingevuld. Zodra ze dat horen, foetsie haha. Kort gezegd heel weinig interactie en wat er al mocht zijn is oppervlakkigheid ten top.

  Sterke punten
  Gratis site

  Zwakke punten
  alles

  No credits als je slim speelt

  5 sterren, verwacht niks aan ga gesprekken aan.

  Contacte ja, maar meestal ver

  Klinkt op zich leuk, eerst kennis maken, dan pas zien.

  Het aanbod is niet zo uitgebreid, interessante mensen wonen vaak meer dan 100 km ver weg, dat is jammer.

  Sterke punten
  Betere contacten dan op Tinder of Badoo (daar is veel sexdating)

  Zwakke punten
  Kandidaten wonen vaak te ver weg, en de zelfbedachte quiz lijken op elkaar.

  Zwak

  Erg weinig activiteiten

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Alles

  je review

  ik vind het wel een leuke datingsite alleen jammer dat er niet veel van limburg in zitten maar zo is alles wel leuk eraan gr brian

  Sterke punten
  de vragen lijst wat je kan maken

  Zwakke punten
  niet veel van limburg erin zitten

  mooie machine

  Ik vind het een leuke site omdat je gratis veel kunt doen en eventueel betaald lidmaatschap goedkoop is en zeer inzichtelijk. Je kunt je doel goed aangeven en je bent snel aan het chatten.

  Sterke punten
  laagdrempelig

  Zwakke punten
  niet heel veel vrouwen van mijn smaak

  Troep is paiq

  Wat waardeloos app hun zegt eens niet waarom ik geblokkeerd bent .dan weet ik wat ik gedaan hebt .nou ik heb niks verkeerd gedaan .maar ik ben eerlijk geweest tegen mannen maar dat snap hun niet .omdat waardeloos rotzooi app .ik hoop dat veel mensen dat ook ziet .en deze app kan leren respect met mensen omgaan kan hun niet.

  Sterke punten
  Heb ik niet alleen slecht app is

  Zwakke punten
  Slecht rotzooi app

  Eenzijdig

  Weinig variatie. Fototoernooi vaak dezelfde profielen voorbij komen. Jammer dat je moet betalen voor scherp zicht. Als beelddenker meest belangrijk voor first impression!

  Sterke punten
  Fototoernooi

  Zwakke punten
  Match en overeenkomst in wat met zoeken... bijvoorbeeld serieuze relatie, trio, swingen, of gewoon nieuwe mensen ontmoeten!

  Nog afwachtend

  Wel al leuke contacten gehad het werkt wel

  Sterke punten
  Leuk maar zit hier al since begin

  Zwakke punten
  Weet niet

  Erg leuke site, omgekeerd date

  Hele fijne site; gebruiksvriendelijk en doordat je eerst kletst, zie je niet meteen elkaars foto. Die wordt steeds duidelijker. Aanrader!

  Top

  Leuke vriendschappen eraan overgehouden

  Sterke punten
  Gratis versie

  Zwakke punten
  Geen

  Paiq is leuk

  Paiq is een leuk datingsite waarbij je gedurende je gesprek steeds scherper de foto van je gesprekspartner ziet.\\r\\nIk heb een paar leuke gesprekken gehad en de blijvende date zit eraan te komen

  Sterke punten
  Focus is in eerste instantie op het gesprek en niet de foto.

  Zwakke punten
  Het is naar mijn idee nog niet heel bekend, waardoor er minder leden zijn.

  Erg leuk

  Dit is een leuke dating app , je kan elkaar hier leuke manier leren kennen en langzaamaan zie je elke huis foto.. Een aanrader!

  Fijn concept, full free optie

  Leuk concept. Uniek! Een Aanrader. Heeft veel potentie maar kan er nog veel meer uit halen om de site aantrekkelijk te houden! Oogt niet heel bekend en mogelijk daardoor niet een hele grote leden aantal te hebben. Zou graag wat sneller nieuwe mensen willen leren kennen. Wachttijden in de gratis optie zijn best lang!!

  Sterke punten
  Uniek, Geen vlees keuring maar echt op het innerlijk gericht.

  Zwakke punten
  Overheersend wit! en weinig opties om wat sneller nieuwe mensen te leren kennen.

  Valt tegen....

  De matchklopt 9 van de 10x niet...

  De meeste mannen zijn allen maar op een sex date uit en een sex chat🥱🥱zo kansloos... veel getrouwde mannen.

  Sterke punten
  🤔🤔🤔

  Zwakke punten
  Matches🙈🙈

  Parel in een zee van troep

  Verfrissende site met een bepaalde filosofie. Het daten gaat nu voor een groot deel om de innerlijk van de personen. Je kan matches maken door quizes te maken of doen, fotos te plaatsen en op de fotos van anderen te reageren. Ik vind dat leuk omdat de ander dan kan zien waar het bij jou allemaal om draait. Je krijgt bij het aanmelden 50 credits om te besteden en opwaarderen ziet er niet zo duur uit. Het systeem van credits besteden is echt slim bedacht want het draait namelijk niet om alles verbergen achter een koop knop, maar je kan de volledige site gewoon gebruiken alleen zijn dingen met credits net wat fijner. Eerlijk gezegd merk ik nog weinig echt de behoefte aan credits. Sommige acties kosten bijvoorbeeld alleen credits als je ze heel erg vaak doet. Als je gewoon eens in de zoveel dagen wat foto reacties doet etc dan besteedt je nooit een punt. Het is te veel om uit te leggen maar hoe kritiek ik ook ben ik vind dit gewoon een leuke site.

  Erg leuke site en gratis!

  Je bent met een profiel aan te maken zodat er gematched kan worden. Er zijn verschillende manieren om in contact te komen. Een quiz maken en contact maken bij leuke antwoorden, een quiz beantwoorden en rustig afwachten, speeddates komen soms heel leuke gesprekken uit voort en er worden matches gekoppeld waar je op kunt reageren of niet. Met chatten wordt de foto langzaam zichtbaar. Leuk, soms een lekker ding waar je niet meteen op af zou zijn gegaan misschien

  Sterke punten
  Ondersteuning van het team bv een scammer verwijderd voor mij

  Zwakke punten
  Kan ik niet vinden

  Leuke site

  Leuke site en niet van die sites die alleen maar op je geld uit zijn

  Sterke punten
  Het kost niet zoveel als ergens anders

  Zwakke punten
  Zou wat meer dames willen spreken

  Super site met allemaal serieuze mannen

  Ik heb de gratis versie. Je geeft aan wat je belangrijk vindt en in welke gradatie en daarmee betekent paiq ahv algoritme een match score. Door te chatten worden foto’s zichtbaar. Je wordt dus erg gestimuleerd om echt contact te leggen ipv vleeskeuring. Het werkt voor mij echt perfect. Veel leuke gezellige chats. Een enkele keer zit er een rare kwast bij, maar over algemeen reageert iedereen met respect. In ieder geval bij mij!

  Sterke punten
  Stimuleert het contact leggen. Hoe meer berichten je uitwisselt hoe scherper de foto. Ook is speeddaten mogelijk. Met 7 min chatten worden alle foto’s zichtbaar. Super leuke manier!

  Zwakke punten
  Voor mij niet negatief, maar als je niet zo van chatten bent kan het misschien zijn dat het dus min punt is. Anderzijds… aan jou om telefoonnummer te geven en door te gaan met bellen.

  Bijzonder weinig effectieve datingsite

  Bizar weinig actieve leden. Het kan soms dagen duren voor reacties, alvorens je het gezicht van iemand zit ben je soms 1,5 week verder. Zonder punten te kopen is het een waardeloze app. Met punten zul je teleurgesteld raken door de hoeveelheid gebruikers. Een datingsite met enorm weinig interactie.

  Zwakke punten
  Weinig interactie

  Weinig actieve gebruikers

  Duurt soms 1,5 week voor je iemand gezicht ziet

  Heel enthousiast

  Mijn date en ik zijn na 6 jaar inmiddels getrouwd!

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik. Gratis

  Hoewel nog steeds geen date, is jullie aanpak prima

  Op zich wel contacten gehad, maar helaas niet blijvend. De start was goed.

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  Ik zie graag een foto, maar ik snap jullie aanpak wel.


Bezoek Paiq

Schrijf je eigen review