Paiq - 804 Reviews

Paiq: rated 3.5 stars based on 804 reviews
Last updated: 27 september 2016
Paiq Logo

69.5% aanbevolen, 804 Reviews

  1. Paiq informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Interview
  6. Paiq Reviews
  7. Schrijf ook een review

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Paiq Details

Hits: 32706

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 804

3.5 stars, 804 Reviews

Paiq Opzeggen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.


Paiq Acties en Nieuws

Paiq reviews (804):

Paiq - paiq

0

Review:
ik weet het nog niet. nu een weekje geprobeerd. de leuke dingen kosten allemaal geld.

Sterke punten:
makkelijk beginnen, leuk dat je altijd eerst contact hebt voordat de foto zichtbaar wordt

Zwakke punten:
100 dingen die geld kosten

Paiq - Superleuk

0

Review:
Op basis van de gesprekken die je voert krijg je de volledige foto te zien. Toch leuk om elkaar eerst wat beter te leren kennen. Ik heb lol in ieder geval.

Sterke punten:
- gratis
- leuk dat je een persoonlijksprofiel in kan vullen en dat je daarop gematcht word. al wat leuke matches gehad.

Zwakke punten:
- geen

paiqgebrui beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Betere datingsite betekent niet betere mensen

0

Review:
Dus ik heb al veel datingsites geprobeerd, en deze nu ook maar. Veel innovatieve manieren om te matchen, Speed dates, foto-toernooi, quiz.Je chat eerst met iemand, en daarna kun je de foto's pas zien. (of er extra voor betalen en ze gelijk zien)

Ga er alleen niet van uit dat dit gratis is, je gaat er toch wat geld aan uitgeven. Gebruik het met mate en het is alsnog vele malen goedkoper dan al die andere "datingsites".

Zoals eerder aangegeven leuke manier om te chatten. Of je hier ook iets meer als chatten uithaalt, dat weet ik tot nu toe nog niet. Hou er wel rekening mee dat een hoop mensen op welke datingsite dan ook er op zitten omdat ze die extra stap niet echt durven te zetten.


Sterke punten:
-Je krijgt veel voor weinig: een hoop datingwebsites gooien chatten of welke manier van contact dan ook achter een paywall. Dat doet Paiq niet, Top!
-Foto toernooi is leuk
- Geen gevoel van massaal solliciteren op alles, doordat het matchen je een beetje uit handen wordt gegeven.
-Ze maken geld door kleine betalingen ipv abonnementen (al hebben ze die ook, geen ervaring daarmee). Hierdoor is het meer een prepaid model: Je gaat er alleen wat geld aan uitgeven op het moment dat je het gebruikt.

Zwakke punten:
- Wederom een (optioneel) abonnement, waar ik het nut niet van inzie.
- Niet veel mensen voor speed-dates.
-

Mark beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Minder matches bij lidmaatschap

1

Review:
Na 2 jaar gratis lid te zijn geweest en elke week 5 matches gekregen te hebben, ben ik betalend lid geworden. Daarmee krijg je elke dag een matchvoorstel, en als beide partijen op ja klikken, kun je chatten. Klikt 1 van de 2 op nee, dan heb je geen match. De matches met de gratis leden heb je niet meer, dus kan het zomaar zo zijn dat je géén matches hebt die week.
Je zou toch denken dat je die 5 wekelijkse (gratis leden) matches zou behouden en daar bovenop dat matchvoorstel met een betalend lid elke dag. Maar dat is dus niet zo...
Dat een niet betalend lid minder matches krijgt, lijkt me logisch. Maar betalende leden enkel koppelen aan andere betalende leden slaat nergens op als dit minder resultaten oplevert.

Verder vind ik het paiq principe fantastisch, als gratis lid tenminste, want dan móet je chatten voor je iemand kunt zien. Veel leuker en spannender, voor een minuutje of 10 dan... De quiz vind ik een leuke nieuwe feature en ook de fotowedstrijd kan wel eens leuk zijn als je je verveelt...
Speeddate/chat is ook leuk af en toe, alleen later op de avond denkt men, zélfs op paiq, maar aan 1 ding.

Maar waarom ik via de quiz of fotowedstrijd geregeld mannen vind in de buurt met een goede paiqscore, maar die nooit voorgesteld worden via het matchingsysteem, is mij een raadsel. Iemand blijft misschien langer lid, maar het is een slechte reclame.

Sterke punten:
Ook als basic-lid zijn bijna alle onderdelen beschikbaar.
Leuk eerst chatten voordat je elkaar ziet.

Selectlid worden kost niet veel en is makkelijk opzegbaar.

Zowel een internetpagina als een app, erg fijn!

Zwakke punten:
Betalend lid worden kan minder matches opleveren en ook de gratis leden heb je dan niet meer in het matchingsysteem.

Veel basic-leden zijn niet meer actief, maar zijn vergeten de matching uit te zetten.

Ik zou paiq daarom alleen aanbevelen als basic lid, want het is wel een fijne datingsite/app.

Gys beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Overgewaardeerd

0

Review:
Omdat deze site er qua beoordeling erg positief boven de rest uitsteekt, dit eens geprobeerd.

Ik heb niet de moeite genomen om de site gratis te testen, maar ook betaald, blijft dit een vage site. Je betaald eerst eenmalig 10,- opstartkosten, daarboven ca 9,50 per maand. Na het invullen van een zeer uitgebreid profiel, krijg je dagelijks matches voorgeschoteld en daarnaast kun je door het spelen van spelletjes extra matches verkrijgen. Van voorgestelde matches kan je foto’s zien, maar wanneer je meer wil weten moet je via credits, die je beperkt heb, informatie kopen.

Ondanks dat ik een zeer duidelijk matchprofiel en selectie profiel heb ingevuld, krijg ik als 45 jarige man, in ca de helft vd gevallen vrouwen voorgesteld die 5-10 jaar ouder zijn en daar zit ik niet op te wachten, waarom vul ik anders bindende criteria in.

Wanneer je contact zoekt met de dames, blijkt vooral één ding en dat is dat de dames deze site vooral zien alles een chat site en niet als een datingsite. Vrouwen (hoog opgeleid naar eigen zeggen) die de gehele dag online zijn en waarbij je de ene dag reuze populaire bent in de vorm van niets zeggende berichten, om vervolgens in de dagen erna niets meer terug te horen en worden je berichten gewoon genegeerd.

Dit is geen datingsite, maar een betaalde chatsite voor vrouwen welke zich vervelen. Wanneer je hier je partner wil vinden wens ik je veel succes!

Sterke punten:
Een grappige manier van matchen

Zwakke punten:
Geen inzicht in wie er ingeschreven is
Vreemde betaal/abonnement structuur
Matching waarbij totaal geen rekening is gehouden met primaire wensen als leeftijd en afstand.
Vooral geschikt voor kwebbelende vrouwen, niet voor mannen welke opzoek zijn naar een vrouw die openstaat voor een relatie.

De reden dat de site zo populair lijkt, is dat vanuit de site je gevraagd wordt hier een review te schrijven. Vooral diegenen die al dat gechat wel leuk vinden, zullen daar op in gaan.

Brabander beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Over Paig

0

Review:
Eerlijk gezegd vind ik ondanks dat deze
Datingsite niet volledig gratis is
toch best wel een leuke uitdaging!

Want hier en daar heb ik toch
een paar keer leuke en minder leuke
contacten gehad met sommige vrouwen hier!

En ik denk dat het dat vaak aan je eigen ligt
hoe je deze site gebruik van maakt
Natuurlijk dat wat gratis toegankelijk is
is niet direct een wouw effect!
Maar...een start kun je regelmatig maken

Sterke punten:
1. Gratis Chatten
2. Regelmatig voor gesteld aan Iemand
3. Gratis de speeddating (al heb ik er nog geen gebruik van gemaakt)
4. Gratis Foto-Toernooi / best wel eens leuk te doen
5. Een eigen Quiz opstellen,waar anderen
gezellig op in kunnen gaan!

Zwakke punten:
Dat er word beweerd dat hij compleet Gratis is
Terwijl het helaas echter niet zo is
En best jammer ondanks dat het gratis
word aangeboden,dat er te weinig matches
voor worden gesteld,met dat wat jij zoekt!

Voor de rest valt weinig te klagen geloof ik
met dat wat er Gratis word aangeboden!

Dominiqeue beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Waardeloos...

11

Review:
Het systeem is goed. Foto verschijnt later na een tijdje chatten (mits je ervoor betaalt) maar kreeg tot nu toe alleen rare gasten. 3 dates met zigenaamde eerlijke mannen...een bleek getrouwd te zijn en zocht een scharrel voor erbij, een was erg open dat zijn hele traumatische jeugd, psychiatrisch verleden en herseninfarct aan bod kwamen en dit op een 1ste date! maar mij iets vragen kwam niet in hem op, en de laatste had autisme en had nooit gewerkt...kreeg toch bijstand dus waaarom werken. Pffff...
Dan de halve gare die een foto van hun penis sturen, de dyslectische vrachtwagenchauffeurs die geen woord zonder spelfout kunnen schrijven en ga zo door.
Doordat het gratis is, zeer laag drempelig.
Niet doen dus!

Sterke punten:
Chat mogelijkheid

Zwakke punten:
Blokkeerfunctie

Petra beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Alle tokkies verzamelen

0

Review:
Door de gratis karakter van de site lopen er veel tokkies rond. Er is een soort fotowedstrijd, wat je daar voorbij ziet komen.... Je zou het mannelijk geslacht bijna opgeven.

Verder schijnt er een wetenschappelijke koppel methode te zijn, maar dit slaat nergens op. Vooralsnog is de enige criteria de afstand, want geen van de matches voldoet aan mijn wensen.

Sterke punten:
Makkelijk toegangelijke, chatten is leuk.

Zwakke punten:
Profielen worden niet gecontroleerd. Zelfs een Elvis foto wordt er niet uitgevist. Veel mensen hebben dubbele profielen.

Handan beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Wie bepaald nou hier Paiq of ikzelf.

0

Review:
Ook hier moet je dus kosten,lees credits aanschaffen wat ik niet doe want jullie adverteren 100% gratis.Dus vrije keus om een eventuele leuke chat te krijgen is heel beperkt.Quizjes met vragen,een fotocontest en dan maar afwachten of je reactie krijgt anders gebeurd er niet echt veel of!!!!Credits aanschaffen voor premium lid.Credits voor interesses,Foto zien 29 credits anders wordt het 10 minuten een beetje vaag kletsen om elkaars foto of meer te kunnen bekijken dagen bezig voor je eigen lijstjes om uberhaubt de ander wat van je te weten te laten komen.

Sterke punten:
Ik heb ze nog niet kunnen ontdekken oke als je erg veel geduld hebt en de ander wil ook gewoon niet extra betalen heb je gemiddeld twee vage gesprekken.Het spijt me maar in de drie weken heb ik niet de sterke punten ontdekt waar jullie zo prat op gaan ja ik blijf toch critisch.

Zwakke punten:
Lijstjes,lijstjes,lijstjes waarom kun je niet zelf ontdekken zonder quizjes,fotokaarten,of jullie dagelijkse matchsysteem.Ik wil graag zoeken en ontdekken dat hoeven jullie echt niet te doen want wie dat uitzoekt en matcht heeft en dat hoor ik van de dames ook een raadselachtige en vreemde ideen waarom mensen een match hebben.Speeddate raakt kant nog wal 95% stopt na 1minuut of mensen klikken elkaar gewoon weg.Ik wil zo graag zelf een contact willen vinden hier en veel vrouwen ook waarom niet eens contact met een jonger of ouder iemand.Dus geef ik jullie toch op dit moment geen definitieve duim naar beneden Paiq.

Paiq - op merkeijk makkelijk

0

Review:
ik wist eerst nog niet hoe het zou gaan op de site.
maar nu een paar weken verder vind ik het een geweldige site.Sterke punten:
vele vrouwelijke leden kosteloos chatten
extra functies niet te duur

Zwakke punten:
heb ik maar 1 dat je geen foto mij je chat kan zetten

anton van beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Paiq