Opzoeknaarjou

Sinds begin 2005 biedt Opzoeknaarjou.nl een datingsite speciaal voor christenen. Deze grote groep in Nederland is vaak op zoek naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond en vind deze vaak moeilijk op algemene datingsites. Daarom worden heel veel christenen graag lid bij deze community, om zo in contact te komen met andere christenen door heel Nederland. Opzoeknaarjou groeit enorm en is momenteel al uitgegroeid tot 1 van de grootste christelijke contactsites in Nederland!

Op Zoek Naar Jou Video


Doelgroep

Opzoeknaarjou.nl een christelijke datingsite bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder, die serieus op zoek is naar vriendschap of een relatie. Door lid te worden van deze site komt men snel in contact met andere gebruikers die voldoen aan de eigen interesses, voorkeuren en eisen.


Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich snel en eenvoudig inschrijven op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, onder het kopje "gratis proeflidmaatschap!", een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze in te vullen. Verder moet men ook enkele persoonlijke gegevens invullen waarna er een bericht wordt verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Na de aanmelding bevestigd te hebben kan men direct opzoek naar een geschikte date.


Kosten

Gebruikers hebben de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van het gratis lidmaatschap. Echter zijn de mogelijkheden met zo een gratis account beperkt. Gebruikers, die gebruik willen maken van alle functionaliteiten van de site, hebben de mogelijkheid om hun account up te graden naar fullmember. De kosten voor een fullmemberlidmaatschap hangen af van de duur van het abonnement. Voor 6,58 euro per maand kunnen gebruikers al fullmember zijn bij Op Zoek Naar Jou dating.


Account verwijderen

Gebruikers die al een geschikte date hebben gevonden of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en rechtsboven op de pagina te gaan naar de gebruikersnaam. Hier vind men bij "account", de mogelijkheden om het lidmaatschap op te zeggen.


Contact gegevens

Provina Internet Services Maaiklinkstraat 27 4438 AM Driewegen Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e-mail sturen naar [email protected] of een bericht sturen via het online contact formulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op "contact". Hier kan men zijn of haar naam, e- mail adres en vraag of opmerking ingeven en versturen naar de klantenservice.


Artikelen over Opzoeknaarjou

Datingsite 'op zoek naar jou' zeer handig in gebruik

  “Op zoek naar Jou” staat ook wel bekend als de leukste christelijke datingsite van Nederland en is zeer handig in gebruik. Op de startpagina van de site kan men onder andere een proeflidmaatschap aanvragen, er staat informatie over de site verwerkt onder het tabje ‘over ons’, informatie over abonnementen, veel gestelde vragen en de contactgegevens van de beheerders ... [...]

Opzoeknaarjou Reviews

  Ouderwets

  OZNJ is een starre website, een miezerig grapje word door het beheer al gauw bestempeld als on-Christelijke taalgebruik.
  Een modern mens kan zich niet vinden in de oubollige ideeën uit het verleden waarin alles dat een boer niet kent als SLECHT en `duivels` word beschouwd.
  Het liefst jagen ze met hooivorken en brandende fakkels achter zogenaamde heksen aan.
  Als het aan deze mensen had gelegen zaten we nu nog steeds in de Middeleeuwen, eigenlijk heel hypocriet omdat men zelf ook gebruik maakt van moderne gemakken, waaronder het internet.
  Maar wat verwacht je van een site die oordelen over anderen maar geen zelf reflectie heeft.

  Sterke punten
  1 ster, omdat ik geen 0 sterren kan geven.

  Zwakke punten
  tja...

  Fake

  Ik wil oznj nomineren voor de fake site award.
  Nog nooit eerder heb ik zo`n slechte datingsite bezocht.
  Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, schijnheilige neppers.

  Niet best

  Pas op, er zijn hier best veel mannen uit op seks. Ze zijn soms heel direct, anderen wat subtieler, maar wel manipulatief en proberen de druk op te voeren om bijvoorbeeld naaktfoto's te sturen. Dat verwacht ik niet op een christelijke datingsite. Als ik daar naar op zoek was geweest, dan was ik wel gaan tinderen ofzo.
  Je kunt deze mannen wel blokkeren, maar niet rapporteren volgens mij. Dus jij bent er dan vanaf, maar een volgende vrouw is de klos.

  Sterke punten
  Redelijk goed te betalen
  Er zijn ook wel normale types lid (helaas gee match)

  Zwakke punten
  Er wordt volgens mij niet goed gefilterd, je moet toch iemand makkelijk kunnen rapporteren zodat er snel ingegrepen kan worden.

  niet aan beginnen!

  Deze site maakt schaamteloos gebruik van nepprofielen om het ledenbestand op te vullen. De meeste mensen zijn tijden niet online geweest, er zitten hier figuren die niets beters te doen hebben dan de hele dag anderen te stalken, profielfoto`s worden niet gecontroleerd op echtheid, klaarblijkelijk zet oznj A.I. chatrobots in waardoor mensen steeds dezelfde voorgekauwde berichtjes van niet bestaande leden krijgen, er zit namelijk geen logica in antwoorden en veel reacties blijken doodleuk gekopieerd van andere zogenaamde personen.

  Sterke punten
  Leuk voor als je dronken of knetter stoned bent.
  Alleen voor mannen die een hoertje zoeken.

  Zwakke punten
  Teveel om hier te vermelden.

  Niet doen

  Mannen vraagen om naakt of willen sex. Site doet niets eraan. Heel site

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Site doet niets aan mannen op zoek alleen sex

  in en intriest

  Na 3 maanden lidmaatschap heb ik mijn profiel verwijderd.
  Deze site barst van de ongure mannen, foto`s worden niet gecontroleerd, ik heb geen goed woord over hoe mensen hier met elkaar omgaan!
  De leden van o.z.n.j moeten eens langs bij een psychiater, maar ik ben bang dat hij hen niet meer kan helpen bij hun schizofrenie!
  Verdoe je tijd niet aan deze suffe site en steek al helemaal geen geld in dit soort onzin.

  Luguber

  Op deze site heb ik meerdere traumatische ervaringen meegemaakt.
  Ik ben voor van alles uitgescholden door onbekenden, hallo schatje met jouw lekker sappig kutje en daar moet een piemel in! Vriendinnen van mij en buurtgenoten hebben soortgelijke walgelijke ondervindingen gehad. O.z.n.j heeft geen bestaansrecht meer!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Matig

  Ik had een reactie gekregen en wilde een berichtje terug sturen, helaas was geblokkeerd en moest lid worden om terug te kunnen antwoorden. Zeer vreemd, je mag gratis lid zijn , maar je kunt helemaal niks met deze site. Verder teveel negatieve reacties gelezen over deze datingsite en ga dus ook geen betalend lid worden, zonde van het geld

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bijna alles

  Gevaarlijke site! Gebruik deze site niet!

  Deze website is een wespennest vol ongure types! Van het contact dat je dat hebt is 95% alleen uit op seks, of je geld. Het barst er van de nepprofielen met mannen die je telefoonnummer ontfutselen en je gaan stalken zodat ze weten wat je verdient, waar je woont en wanneer je wel/niet thuis bent. Ik raad deze website ernstig af! DIT IS GEEN CHRISTELIJKE SITE!!!

  Sterke punten
  GEEN!!!

  Zwakke punten
  ZIE BOVEN

  Goede site, betrouwbaar

  Ik heb OZNJ ervaren als een goede, prettig werkende site, met een redelijk bestand aan christelijke leden. Soms een beetje traag op mijn mobiel, maar daar viel mee te leven. De site is niet hyperig en werkt daardoor mee aan waar die voor bedoeld is: normaal kennismaken en leggen van goede contacten.

  Sterke punten
  Goede normale site met christelijke leden.

  Zwakke punten
  Af en toe een profiel met verdachte intenties (maar waar is dat tegenwoordig niet), maar de site waarschuwt daar actief tegen en treedt ook op, geloof ik.

  Niet betrouwbaar

  Er zit al heel lang een man die niet te vertrouwen is Hij komt iedere keer opnieuw binnen als nieuw lid met een andere naam . Ik heb het verschillende keren gemeld aan de redaktie en dan word hij verwijderd .Ja dat zitten zijn gratis proefdagen er al op en komt hij even later weer opnieuw binnen als nieuw lid . Zo is hij altijd gratis lid Deze man is nog steeds actief en de redaktie reageert niet meer op mijn mail .Ook kwam er een keer een man binnen met de profielnaam Dikke lul ,en dat op een Chr site .Na 2 dgn werd hij verwijderd De profielen worden dus niet gekeurd voordat ze zichtbaar worden voor leden en er komt van alles binnen .Niet betrouwbaar dus ,en de openbare chat is ook weg maar de prijs is niet omlaag gegaan De site is erg saai

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar ,profielen worden niet gekeurd voordat ze zichtbaar worden voor leden
  Openbare chat is vewijderd
  Mailen gaat heel traag

  Fake profielen met stockfoto's

  Fake profielen met stockfoto's

  Leuke en fijne datingsite!

  Om eerlijk te zijn begrijp ik sommige reviews hier niet helemaal. Mijn ervaring met Opzoeknaarjou.nl is juist heel positief. Ik ben 2 maanden lid geweest en leuke contacten opgedaan. Vaak in eerste instantie via e-mail en uiteindelijk 2 keer een date gehad. Waarbij ik met mijn laatste date inmiddels een relatie heb :-).

  Zoals op elke datingsite zijn er ook hier natuurlijk personen waar ik nooit en te nimmer mee af zou spreken. Maar is dat eigenlijk op straat ook niet zo? Kortom, een beetje kieskeurig en realistisch zijn is belangrijk.

  Als laatste nog een tip: maak wat leuks van je profiel! Neem even de tijd om je vragen op een leuke manier te beantwoorden en plaats een paar leuke foto's. Dit scheelt echt al de helft en levert veel meer reacties op!

  Sterke punten
  * Goede en snelle support door de helpdesk
  * Praktisch alle leden zijn christen, dus wanneer je op zoek bent naar een christelijke partner is dat ideaal.
  * Alleen actieve profielen (ben bij een andere christelijke datingsite lid geweest die meer leden hadden, maar waar de helft al meer dan een jaar niet ingelogd is geweest. Tja...
  * Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

  Zwakke punten
  * Wanneer je in een regio woont waar relatief weinig andere christenen wonen zijn er minder leden actief.

  Slechte site

  Jammer fake

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Prijs en fake zijn

  Naam christenen

  Na 2 dagen lid te zijn geweest bij oznj hield ik het voor gezien.

  Het aantal (actieve) leden is minimaal. De mannen die reageerde kwamen op mij erg wanhopig over. Berichten blijven sturen ondanks dat ik aangaf geen interesse te hebben. En vervolgens beledigd zijn als je het nog een keer op een nette maar assertieve manier aangeeft geen interesse te hebben.

  Met één man dacht ik leuk contact te hebben, totdat hij herhaaldelijk in zijn gesprekken doelde op seks. Best raar voor een 'christelijke' datingsite.

  Verder zijn mannen van boven de 50 ook beledigd als je ze netjes meldt geen interesse te hebben. ( ik had hun dochter kunnen zijn).

  Geen enkel gesprek dat ik heb gehad ging over het geloof, ondanks dat ik hier op aanstuurde.

  Mijn conclusie: iedereen kan zich voordoen als christen. Misschien moeten de beheerders een betere controle uitvoeren om dit soort praktijken in de toekomst te beperken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig leden
  Slechte controle van de profielen
  Voldoet niet aan de verwachting van een christelijke datingsite.

  leuke site

  Ik heb leuke ervaringen met oznj, verschillende dates gehad en ook veel reacties op mails. Tuurlijk zitten er ook rotte appels tussen maar die zie je op iedere datingsite. Leuk is ook de chat waar je met iedereen contact kunt leggen en ook prive kunt chatten, zo hoef je niet meteen je mailadres te geven.

  Sterke punten
  -1 maand gratis lidmaatschap
  - veel leuke reacties
  - chatten (zowel in groepsverband als prive)

  Zwakke punten
  - je moet wel actief zijn

  Veel leuke reacties

  Ik heb goede ervaringen met Opzoeknaarjou. Ze hebben weliswaar niet het grootste aanbod, maar dit komt ook omdat je alleen lid kunt blijven als je ook echt actief bent op de site (dus niet zoals bij andere sites: veel leden, maar het merendeel is al maanden niet ingelogd geweest).

  Ook heb ik veel leuke reacties gehad van andere leden, de meesten nemen ook de moeite om op een berichtje te reageren. Wat wel grappig is: in mijn vriendenkring heb ik 2 vrienden die via Opzoeknaarjou in het huwelijksbootje zijn gestapt ;-).

  Kortom, wat mij betreft een aanrader!

  Sterke punten
  -Veel actieve leden van alle leeftijden
  -Hoge respons op berichten
  -Snelle reactie van het team achter de site bij eventuele problemen

  Zwakke punten
  -Af en toe zijn er mensen met valse profielen. Dit heb je echter op alle datingsites wel. Gewoon een kwestie van je gezonde verstand gebruiken.

  goede site

  Verschillende dates via deze site gehad, je moet goed zoeken want er zitten ook rotte appels tussen, maar mijn ervaringen met deze site zijn positief.

  Sterke punten
  - eerste maand gratis
  - een van de beste christelijke dating sites

  Zwakke punten
  - aanbod valt tegen

  valse profielen

  Er komen valse profielen voor op deze site en als je lid bent trachten zij je met je in contact te komen om zó privégegevens van je te ontfutselen, dus zeker geen site voor echte christenen, veroorzaakt zelfs een Trojaans paard Win 32
  virusbesmetting in je computer..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  iedereen kan zich met een schijnprofiel en schijnnaam als lid profileren, er wordt schijnbaar niet op gecontroleerd...
  Gevaarlijke site dus.

  dating site

  er reageert bijna niemand op je
  sitte is traag
  de chat gedeelte van de sitte
  is zeer traag
  ik beveel niemand deze sitte aan

  Sterke punten
  al ben je catholiek of protestant iedereen is er welkom

  Zwakke punten
  de sitte is erg traag
  weinig reacties terug

  Positief

  + 1e maand gratis!
  - weinig aanbod
  - weinig serieuze reacties

Bezoek Opzoeknaarjou

Schrijf een review