Opzoeknaarjou

Sinds begin 2005 biedt Opzoeknaarjou.nl een datingsite speciaal voor christenen. Deze grote groep in Nederland is vaak op zoek naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond en vind deze vaak moeilijk op algemene datingsites. Daarom worden heel veel christenen graag lid bij deze community, om zo in contact te komen met andere christenen door heel Nederland. Opzoeknaarjou groeit enorm en is momenteel al uitgegroeid tot 1 van de grootste christelijke contactsites in Nederland!

Op Zoek Naar Jou Video


Doelgroep

Opzoeknaarjou.nl een christelijke datingsite bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder, die serieus op zoek is naar vriendschap of een relatie. Door lid te worden van deze site komt men snel in contact met andere gebruikers die voldoen aan de eigen interesses, voorkeuren en eisen.


Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich snel en eenvoudig inschrijven op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, onder het kopje "gratis proeflidmaatschap!", een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze in te vullen. Verder moet men ook enkele persoonlijke gegevens invullen waarna er een bericht wordt verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Na de aanmelding bevestigd te hebben kan men direct opzoek naar een geschikte date.


Kosten

Gebruikers hebben de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van het gratis lidmaatschap. Echter zijn de mogelijkheden met zo een gratis account beperkt. Gebruikers, die gebruik willen maken van alle functionaliteiten van de site, hebben de mogelijkheid om hun account up te graden naar fullmember. De kosten voor een fullmemberlidmaatschap hangen af van de duur van het abonnement. Voor 6,58 euro per maand kunnen gebruikers al fullmember zijn bij Op Zoek Naar Jou dating.


Account verwijderen

Gebruikers die al een geschikte date hebben gevonden of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en rechtsboven op de pagina te gaan naar de gebruikersnaam. Hier vind men bij "account", de mogelijkheden om het lidmaatschap op te zeggen.


Contact gegevens

Provina Internet Services Maaiklinkstraat 27 4438 AM Driewegen Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e-mail sturen naar [email protected] of een bericht sturen via het online contact formulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op "contact". Hier kan men zijn of haar naam, e- mail adres en vraag of opmerking ingeven en versturen naar de klantenservice.


Artikelen over Opzoeknaarjou

Datingsite 'op zoek naar jou' zeer handig in gebruik

  “Op zoek naar Jou” staat ook wel bekend als de leukste christelijke datingsite van Nederland en is zeer handig in gebruik. Op de startpagina van de site kan men onder andere een proeflidmaatschap aanvragen, er staat informatie over de site verwerkt onder het tabje ‘over ons’, informatie over abonnementen, veel gestelde vragen en de contactgegevens van de beheerders ... [...]

Opzoeknaarjou Reviews

  Niet betrouwbaar

  Er zit al heel lang een man die niet te vertrouwen is Hij komt iedere keer opnieuw binnen als nieuw lid met een andere naam . Ik heb het verschillende keren gemeld aan de redaktie en dan word hij verwijderd .Ja dat zitten zijn gratis proefdagen er al op en komt hij even later weer opnieuw binnen als nieuw lid . Zo is hij altijd gratis lid Deze man is nog steeds actief en de redaktie reageert niet meer op mijn mail .Ook kwam er een keer een man binnen met de profielnaam Dikke lul ,en dat op een Chr site .Na 2 dgn werd hij verwijderd De profielen worden dus niet gekeurd voordat ze zichtbaar worden voor leden en er komt van alles binnen .Niet betrouwbaar dus ,en de openbare chat is ook weg maar de prijs is niet omlaag gegaan De site is erg saai

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar ,profielen worden niet gekeurd voordat ze zichtbaar worden voor leden
  Openbare chat is vewijderd
  Mailen gaat heel traag

  Slechte site

  Jammer fake

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Prijs en fake zijn

  Naam christenen

  Na 2 dagen lid te zijn geweest bij oznj hield ik het voor gezien.

  Het aantal (actieve) leden is minimaal. De mannen die reageerde kwamen op mij erg wanhopig over. Berichten blijven sturen ondanks dat ik aangaf geen interesse te hebben. En vervolgens beledigd zijn als je het nog een keer op een nette maar assertieve manier aangeeft geen interesse te hebben.

  Met één man dacht ik leuk contact te hebben, totdat hij herhaaldelijk in zijn gesprekken doelde op seks. Best raar voor een 'christelijke' datingsite.

  Verder zijn mannen van boven de 50 ook beledigd als je ze netjes meldt geen interesse te hebben. ( ik had hun dochter kunnen zijn).

  Geen enkel gesprek dat ik heb gehad ging over het geloof, ondanks dat ik hier op aanstuurde.

  Mijn conclusie: iedereen kan zich voordoen als christen. Misschien moeten de beheerders een betere controle uitvoeren om dit soort praktijken in de toekomst te beperken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig leden
  Slechte controle van de profielen
  Voldoet niet aan de verwachting van een christelijke datingsite.

  valse profielen

  Er komen valse profielen voor op deze site en als je lid bent trachten zij je met je in contact te komen om zó privégegevens van je te ontfutselen, dus zeker geen site voor echte christenen, veroorzaakt zelfs een Trojaans paard Win 32
  virusbesmetting in je computer..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  iedereen kan zich met een schijnprofiel en schijnnaam als lid profileren, er wordt schijnbaar niet op gecontroleerd...
  Gevaarlijke site dus.

  dating site

  er reageert bijna niemand op je
  sitte is traag
  de chat gedeelte van de sitte
  is zeer traag
  ik beveel niemand deze sitte aan

  Sterke punten
  al ben je catholiek of protestant iedereen is er welkom

  Zwakke punten
  de sitte is erg traag
  weinig reacties terug

Bezoek Opzoeknaarjou

Schrijf een review