Funky Fish is met meer dan 15700 leden de populairste community en datingsite voor christenen. Ben jij ook op zoek naar christelijke vrienden, een relatie of date? Maak dan nu je eigen visakte aan. Je kunt gratis gebruik maken van FunkyFish

Informatie over Funky Fish

Funky Fish is niet alleen een datingsite, maar ook een online community voor protestanten en katholieken. Ben je katholiek, gereformeerd of evangelisch, dan ben je bij Funky Fish goed terecht als je in contact wil komen met andere vrijgezellen. Gezamenlijk kun je evenementen organiseren, een christelijke geloofsgemeenschap te vinden of een blog te starten. Zo zie je maar dat FunkyFish veel meer is dan alleen een datingsite! Funky Fish is een gebruiksvriendelijke en een overzichtelijke website waar je alles kan vinden waar je naar zoekt. Dit is de reden waarom Funky Fish erg populair is, de datingsite vormt tevens één van de grootste online platforms voor christenen! Ruim 27.000 leden hebben zich al aangemeld bij Funky Fish sinds de oprichting in 2002. Ongeveer 80 procent van de FunkyFish leden is single.


Betrouwbaarheid Funky Fish

Om gebruik te maken van de website moet je je eerst inschrijven en een profiel aanmaken. Hiervoor moet je persoonlijke gegevens invullen. Funky Fish gaat vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens en zal nooit zonder jouw toestemming gegevens met derden delen. Indien je wel toestemming geeft om jouw gegevens te delen, dan deelt Funky Fish jouw gegevens alleen aan relevante partners om relevante koopjes aan te bieden. Heb je hier geen interesse in en wil je dit niet? Dat is geen probleem, want je kunt dit gewoon weigeren. De professionele en goed beveiligde database van Funky Fish zorgen tevens dat dit een veilige en betrouwbare website is om te gebruiken. Niemand kan jouw gegevens inzien, slechts enkele medewerkers van Funky Fish hebben toegang tot de persoonlijke gegevens.


Inschrijven Funky Fish

Wat Funky Fish anders maakt dat andere datingsites, is dat je bij Funky Fish welkom bent vanaf de leeftijd 16 jaar. De meeste datingsites hanteren een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar oud. Omdat Funky Fish niet alleen een datingsite is, maar ook een online community is voor christenen, is de website ook dus bereikbaar voor mensen van 16 en 17 jaar. Het is erg makkelijk om je in te schrijven. Het enige wat je hoeft te doen, is het inschrijfformulier in te vullen op de website van Funky Fish. Het inschrijfformulier is eenvoudig en snel te vinden op de home pagina en verschijnt automatisch nadat je op ‘Gratis inschrijven’ hebt geklikt. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld moet je ook nog een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Tevens wat voor geslacht je hebt, tot welke stroming van het christendom je behoort en je leeftijd. Wanneer je alles hebt ingevuld en hebt ingestemd met de algemene voorwaarden, kun je het inschrijfformulier versturen. Je ontvangt daarna een e-mail met een link om je aanmelding te bevestigen. Zodra je aanmelding bevestigt is, kun je verder met het invullen van je profiel. Je profiel maak je compleet door het uploaden van wat leuke foto's, een persoonlijke tekst en gegevens zoals je lengte, leeftijd en gewicht.


Kosten Funky Fish

Het is zowel mogelijk om gratis gebruik te maken van Funky Fish als met een betaald lidmaatschap. Vanzelfsprekend heb je met een betalend lidmaatschap meer mogelijkheden op Funky Fish dan als gratis lid. Met een betaald lidmaatschap kun je gebruik maken van de volgende extra voordelen: - Een grote mailbox. Je kan berichten verwijderen, leden blokkeren. - Je hebt controle over wie jou wel en geen berichten kan sturen. - Een fotoalbum. - De mogelijkheid om jouw profiel te stijlen naar jouw smaak. - De mogelijkheid om interessegroepen op te richten. - Je hebt een gastenboek op je profiel. - De mogelijkheid om in privé te chatten. - De mogelijkheid om activiteiten te organiseren. - Je kan zien wie jouw profiel heeft bezocht. - Anoniem profielen bekijken. - Een nieuwspagina starten. De tarieven van een betaald lidmaatschap van Funky Fish zijn: - 12 maanden voor 39,50 euro. - 6 maanden voor 29,50 euro. - 3 maanden voor 19,50 euro. - 1 maand voor slechts 9,95 euro. De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de website voor de actuele prijzen.


Opzeggen Funky Fish

Je kunt je op ieder gewenst moment voor je account opzeggen bij Funky Fish. Wanneer je dit doet, wordt jouw lidmaatschap de eerstvolgende werkdag officieel beëindigd nadat Funky Fish het verzoek heeft ontvangen. Om je account te beëindigen, moet je de volgende stappen volgen: 1) Log in bij Funky Fish op de homepagina. 2) Ga vervolgens naar jouw profiel op Funky Fish en kies voor de mogelijkheid om je registratie te beëindigen. 3) Wanneer je uitschrijving is voltooid, ontvang je een bevestiging via e-mail. Je bent officieel uitgeschreven bij Funky Fish wanneer je deze bevestiging hebt gehad.


Artikelen over Funky Fish

Funky Fish brengt singles met een christelijke achtergrond bij elkaar

  Funky Fish behoort tot een van de grootste christelijke datingsites en singles community. Ben je single en christen van geloof? Heb je behoefte aan een partner en wil je graag, dat jullie hetzelfde geloof belijden? Dan ben je bij Funky Fish op het juiste adres. Funky Fish biedt gebruikers een online platform om met elkaar in contact te treden en elkaar beter te leren kennen. Personen van d ... [...]

Funky Fish Reviews

  Slecht

  Je word geblokkeerd zo uit het niets ..stuur dan ff een mail waarom dat is ..zo ga je niet met leden om

  Account geblokkeerd

  Na het aanpassen van mijn profieltekst waarin ik wat kritiek uitte op de site werd ik geblokkeerd. Was volgens in strijd met de algehele voorwaarden. Nadat ik aangaf dat te willen aanpassen bleven ze me blokkeren. Dag inschrijfkosten. Smerige pseudo-gristelijke oplichters. Fuck you

  Sterke punten
  Geen een

  Zwakke punten
  Stijve bende

  Funky fish is onbetrouwbaar

  Regelmatig komt het voor dat er gebruikers onnodig worden geblokkeerd op Funky fish, dit terwijl de gebruikers in sommige gevallen ook al in gesprek zijn. Helpdesk reageert nergens op. Ook doet Funky fish zich groot voor. Ik heb ervaren dat er maar enkele tientallen gebruikers actief zijn op Funky fish.

  Sterke punten
  er zit structuur in de site

  Zwakke punten
  er zijn weinig gebruikers actief
  zonder reden geblokkeerd
  helpdesk communiceert niet

  Varkenskoppen

  Trage, oude, almaar vastlopende site duurt een eeuwigheid.
  Valse foto`s zijn gekopieerd van andere datingsites of ergens van internet weg geplukt, hoofden en lichamen van veel mensen zijn in elkaar geplakt met fotoshop.
  Fakers zijn ook actief op andere datingsites, trap er niet in maar liever voor een real life ontmoeting.
  Wanneer je serieus opzoek bent naar een leuke partner zijn er veel betere alternatieven dan datingsites die geld willen verdienen aan singles. het is als iemand die drank of drugs gebruikt om zijn zorgen te doen vergeten maar mensen verder de afgrond in zal sleuren.

  Sterke punten
  Knap hoe de webcare zoveel mensen in deze neppe site weten te misleiden

  Zwakke punten
  Funky fish verspreid talloze virussen op computers
  Foto`s van leden worden opgeslagen in een database, wanneer mensen zich afmelden worden de pics misbruikt om de hoeveelheid (spook)leden te vermenigvuldigen.

  Te arrogant neppe bende

  Je bericht mensen je text word 3x gekopieerd super irritant inneens in mijn profiel foto weg en als je je afstand op 10km zet krijg je alsnog mensenbuit zwolle wat een kut website je word met de nek aangekeken hier de vrouwen if de nep profielen want er wordt niet gereageerd dacht dat christelijke mensen zo netjes waren maar het voelt niet zo hier .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oude rot site werkt bagger slecht

  Nutteloos.

  In 7 jaar tijd maar 1 keer iemand na super leuk contact in het echt gezien en harde afwijzing gekregen,
  voor de rest als je dichtbij komt haakt de vrouw af of je hoort niets of " met een ander bezig " en jaren daarna staat er nog steeds single op. Nep geldklopperij site.

  Sterke punten
  Nep.

  Zwakke punten
  Nep.

  Niet aan beginnen

  Al eens goud vis geweest te zijn op de site,
  Dacht ik op een regenachtige zondag, laat ik me weer is aanmelden
  Nou had graag veel positieve dingen hier neer willen zetten. Maar ook deze site weer ;
  het was niets, het is niets en wordt ook niet wat.
  Ondanks het een christelijke bedoeling moet zijn, wordt je ook hier als man geflest in de flessen post.
  Kom op deze site leuke dames tegen mooi geschreven profiel teksten
  Hoog opgeleide dames meestal geen kinderen.
  Al met al te mooi om waar te zijn.
  Meestal krijg je geen bericht, of als je bericht en krijgt is het zelfde riedeltje
  Ben al in gesprek met een ander
  Of heb jou bericht te laat gelezen maar je bent mijn type niet (frappant als ze niet op jou profiel geweest zijn om te lezen)

  misschien leuk om te vertellen dat ik een paar jaar geleden alle dames op de site die recent online waren geweest het zelfde berichtje stuurden (knip en plak werk)
  Ik werd toen geblokkeerd door de site omdat ik dezelfde berichten stuurden naar al die dames, mm dus ze lezen mee of moet de medewerkers van funky te veel de zelfde antwoorden terug sturen , zo dat ze door de mand vallen.
  Nou ik wil ook niet te langdradig wezen, kortom.
  Veel nep profielen, echte profielen aanwezig maar op 1 hand te tellen
  En dan moet je engelengeduld hebben om zo ver te komen om eens een keertje af te spreken.
  Als de Heren is wist dat zijn naam misbruikt wordt door de site,!

  Sterke punten
  Site is goed ontworpen en werkt prima,,

  Zwakke punten
  Belazer de mensen niet zo, en wees eens echt christelijk zoals de site zegt te zijn

  Bizarrr

  Wat een weirdo`s hier zeg``
  Is dit een datingsite of de muppetshow?
  Ik heb nog nooit zoveel inteelthoofden bij elkaar gezien, hahaha

  Lauwe datingsite

  Ik ben heel wat jaartjes af en aan lid geweest van funky, dus heb zeker wat ervaring met deze site.
  Ik ben verloofd ( niet via funky ) dus ben nu niet actief daar.

  Het kan een geschikte manier zijn om een christelijke partner te ontmoeten. Dit kan alleen als je beschikt over de gave van onderscheiding en als je een sterk karakter hebt.

  Profielen worden niet gecheckt op echtheid in geloof. Ik heb regelmatig profielen gezien van mensen die geen christen waren maar wel een christelijke partner zoeken omdat ze de christelijke normen en waarden mooi vinden. Dat lijkt mij niet de bedoeling.

  Ook zitten er veel mannen ( en soms ook vrouwen ) die op zoek zijn naar seksuele avontuurtjes. Ook dit vindt ik ongepast voor een website die zich christelijk noemt!

  Ik heb vele contacten daar gehad met hele rare en soms ook echt leuke oprechte christenen. Alhoewel ik via funky nooit een relatie hebt gehad heb ik wel leuke vriendschappen daar gesloten. Het is alleen zoeken naar een speld in een hooiberg.

  Ik voel mee met de mensen die zeggen beschadigd te zijn door deze site. Ik geloof zeker dat, dit kan gebeuren zeker bij mensen die nog relatief jong zijn in geloof. Er wordt weinig opgelet door de beheerders dus ik vindt dit echt belangrijk verbeterpunt!

  Ik zou funkyfish alleen aanraden aan iemand die al een tijd gelooft, die een goede achterban heeft die kan begeleiden in het date proces en die een gezonde dosis van onderscheidingsvermogen heeft. Dan kan je daar misschien liefde of een goede vriendschap vinden, als je weet hoe je tussen de regels moet doorlezen.

  poep

  Funky fish is een vrouw onvriendelijke perverse site, totaal niet Christelijk, waardeloze helpdesk, veel fake profiles, draait alleen om het winst oogmerk, steeds dezelfde saaie leden, kansloze en wanhopige types, over gedateerde foto`s, zeer moeilijk stop te zetten betaalde membership, kortom: de kans dat je hier een leuke partner tegenkomt is 0.0%

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  alleen maar

  Onbeschoft

  Funky Fish heeft zonder opgaaf van reden mijn profiel geblokkeerd en reageert niet op de vraag waarom zij dit gedaan heeft.
  Ook boekt zij het door mij betaalde lidmaatschapsgeld niet terug.

  Met andere woorden: Censuur, oplichting en diefstal.

  Dus wanneer je op zoek bent naar een klik, klik dan even door.

  Zwakke punten
  censuur
  oplichting
  diefstal

  Funky Fake Fish bedonderd, bedriegt en blokkeert!

  Wat een gare ''dating''site is Funky Fish, zeg, BAH!

  Eind 2018 heb ik een leuk, fris profiel aangemaakt met foto en een leuke lap tekst naar waar ik op zoek ben. Eerst de kat uit de boom kijken en dus begonnen met een leuke basisprofiel.

  Geleidelijk en medio november heb ik toch gekozen voor een Goudvis aangezien ik TOEN ineens heel veel berichtjes kreeg, en bij zodra ik een Goudvis had, bleven berichtjes uit en was men ineens op zoek naar seksueel contact i.p.v. een relatie. Funky Fish is dus zeker niet christelijk, al beweert men wel zo!

  Enfin, ik dus millioenen berichtjes sturen naar dames van alle leeftijden van 22 tot 40, maar nee hoor, niemand die maar ook één klein berichtje terugstuurt, en dat terwijl men ''Goudvis'' is waar ik een berichtje naar stuur.

  Oké, leuk en aardig en misschien één leuke dame van in de 40 die lekker spontaan is en waarmee ik fijne contact mee hield tot op de dag van vandaag. Dus zoeken, zoeken, zoeken, schrijven, schrijven, schrijven en maar niets (!!!) ontvangen!

  Boos en wel -en door mijn aankomende drukke tentamenweken - heb ik toen besloten om even rust te nemen en geen Goudvis te worden. Per ongeluk heb ik mijn profiel opgewaardeerd naar Goudvis en naar aanleiding daarvan ik toen Funky Fish verzocht mijn Goudvis stop te zetten, die dag zelf op de 19e, en gezegd dat het een stomme misvatting was en ik dus ook niets heb aan een Goudvis aangezien ik even rust wil en elders mijn date zal zoeken bij de café, etc, en mocht dat niet gaan, dat ik dan later terug zal komen voor een Goudvis en het te heroverwegen. Dus in de tussentijd heb ik wel een terechte en tevens zeer beschaafde tekst neergezet in mijn profiel en gezegd: ''dat ik het raar vind dat vrouwen helemaal niet reageren, of alleen op seksueel gebied''.

  Geheel toevallig nadat ik dit naar hen mailde en kritiek uitte op mijn profiel, vrijheid van meningsuiting (!), werd de wereld te klein en blokkeerde Funky Fish mijn profiel. Sedertdien is mijn profiel dus verdorie geblokkeerd en heb ik naar aanleiding daarvan vragen gestuurd, maar GEEN één die op mijn vragen en klachten reageert, dus nu vernomen hier een grote beklag van te maken en mensen: zoekt elders uw vriendin of vriend, want Funky Fish is FAKE! Funky Fake beter gezegd! Ridicuul en een gotspe dat Funky Fish zo arrogant kan zijn en mijn nog lopende Goudvis account geblokkeerd heeft.

  Ik eis mijn 9.95 die ik voor niets betaald heb en dat mijn profiel verwijderd moet worden, ik laat mij niet bedonderen door een zogenoemde ''groot datingplatform'' met niemand achter de pc's die fatsoenlijk en binnen 2, 3 dagen inhoudelijk kan reageren!

  Sterke punten
  Dat de site er hoe dan ook gestructureerd en fris uit ziet.

  Zwakke punten
  1). NIET christelijk;
  2). Vrouwen zijn vaak fake robots en sturen enkel bericht zodra je geen Goudvis bent, zodat je het wordt en vervolgens je negeren!
  3). Vrouwen willen, als ze met je in gesprek geraken, alleen maar (porno) seks;
  4). Je mag kennelijk geen normaal beschaafde kritiek uitten;
  5). Je wordt, als échte profiel, zonder enig pardon geblokkeerd;
  6). Funky Fish reageert TOTAAL niet op berichtjes en klachten;
  7). Ene Amber van de ''service'' contact center stuurt een onduidelijk bericht en negeert je daarna suf!
  8). Je krijgt als man (zelfs als vrouw heb ik me laten vertellen) NOOIT een bericht, ook al pas je van alles aan!!!
  9). Funky Fish is niet gelovig, ondanks dat men zogenaamd ''christelijk'' is;
  10). Vrouwen eisen te veel en verwachten de ''prins op het witte paard''.
  11). Herroeping is na een begane fout ineens niet mogelijk.
  12). Liever elders daten, je verspilt je tijd en geld voor niets, een illusie;
  13). Geen chat mogelijkheid, want je krijgt toch nooit antwoord!!!!!

  betrouwbaar en leuk

  Ook ik ben single en ben geen kroegtijger o.i.d. . Daardoor is het lastig om mensen die net als ik dezelfde interesses hebben te ontmoeten.
  Met Funky Fish is dat wel gelukt. Je kan zelf uitjes verzinnen en op de site plaatsen, bv een boswandeling of fietsen of klimmen. Op deze uitjes komen verschillende mensen op af, maar wel allemaal aardige en die je respecteren. Ook worden er vakanties geregeld, ik ben dit jaar met hun mee geweest en dat was heel leuk.
  Ik heb nog niet gemerkt dat hier nepprofielen opstaan, bij andere site heb ik daar mijn twijfels over.

  Sterke punten
  Zelf uitjes verzinnen om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben.

  Top ! Goedkoop ! Betrouwbaar !

  Funky Fish is een top site met een open cultuur ! Ik heb er positieve ervaringen mee en leuke positieve contacten opgedaan en meerdere (leuke) dates !

  Er staan géén fake profielen op en als die er al op staan, dan worden die snel verwijderd !

  Het is ook een soort community met blogs, filmpjes, chat, gastenboek onder je profiel, reageren op foto's en groepen op onderwerp. Er worden veel spontane activiteiten door leden georganiseerd. Tevens organiseert FF ieder jaar enkele feesten die snel zijn uitverkocht.

  Natuurlijk heerst er op FF een - zeg maar - datingsite-cultuur: mensen die niet of vreemd reageren. Dat heb je overal, echter FF is laagdrempelig en informeel en contact leggen met gelijkgezinden is relatief gemakkelijk vind ik.

  In vergelijking met andere sites is FF goedkoop !

  De negatieve reacties hierboven herken ik niet ! FF is beslist een aanrader !

  Sterke punten
  Informele open cultuur.
  Goedkoop.
  Gemakkelijk contacten leggen omdat je via verschillende wegen kunt reageren of een ander, zoals gastenboek, blogs, reactie op foto's, berichten sturen, forum, groepen en chat.
  Steeds meer mogelijkheden.
  Veel leden die hun partner op FF hebben gevonden blijven (community cultuur).
  Erg veel relaties ontstaan via FF.

  Zwakke punten
  Klein puntje: Onbetaalde leden die weinig mogelijkheden hebben tot het leggen van contacten of reageren op berichten.
  Verder geen zwakke punten !

  Bedrog

  Volgens mij klopt er iets niet aan de site.
  Al 5 jaar geleden ingeschreven en al 4 jaar niets meer mee gedaan tot ik ineens een reactie kreeg van een leuke vrouw (foto).
  Na een lange chat kreeg ik ineens de vraag of ik wel betalend lid ben. Ze wist ook het maandelijkse bedrag te noemen.
  Omdat ik ontkennend hierop antwoordde wilde ze niet verder chatten en werd deze verbroken.

  Dus volgens mij is dit een nep profiel om mensen over de streep te trekken maar betalend lid te worden. Verschrikkelijk als je bedenkt dat hier z.g.n. christenen achter zitten

  Alleen veel jongeren

  Site is overzichtelijk en goedkoop.

  Groootste nadeel voor ouderen van boven de 35 jaar zijn er erg weinig profielen.

  Meeste voorkomende geloofsrichting is: Evangelisch, Baptist en Anders.
  Erg weinig mensen met als achtergrond: PKN, Hervormd, Gereformeerd.

  Het woord: Christen zijn en elkaars geloofsrichting leren accepteren en van elkaar leren, is bijna uitgesloten.
  Er word bijna aleen een serius contact gezocht met gelijk denkenden.

  Dit was voor mij de belangrijkste reden om mij uit te schrijven.

  Sterke punten
  Overzichtelijk en is met foto gratis te gebruiken.
  Wel is dan het sturen van berichten beperkt.
  Voor een eerste contact is dit goed mogelijk

  Zwakke punten
  Voor mijn boven de 35 jaar - heel weinig inschrijvingen

  Bepaalde geloofsrichtingen zijn overheersend aanwezig. En deze mensen zijn echt niet op zoek naar iemand met een andere geloofsrichting.

  funky fish: leuk als het werkt...

  Funky Fish is een superleuke site, heb er al veel leuke vrienden gemaakt de afgelopen jaren. De site is niet duur en de mensen die erop zitten zijn over 't algemeen betrouwbaar. Nadeel is wel dat het inschrijven moeizaam gaat. Het is me al een paar keer overkomen dat ik nadat ik me had ingeschreven op geen enkele manier kon inloggen, op mailtjes en verzoeken werd niet gereageerd. Ik beveel deze website aan, want als je eindelijk toegang hebt is het de moeite waard!

  Sterke punten
  betrouwbaar
  creatief opgezet
  goedkoop

  Zwakke punten
  inschrijven gaat erg moeizaam
  met het proefabonnement ben je erg beperkt in wat je kan doen op de site

  Funky Fish nept je!

  De website ziet er leuk uit. Aanmelding is gratis en je kan zelfs een ander contacteren totdat een van de medewerkers, die zich voordoet als iemand die een relatie zoekt in welke vorm dan ook,van FF je mailbox binnen 2 dagen vol mailt.Er zit nl. een addertje onder het gras bij dat gratis...Je kunt zelf geen berichten verwijderen en wordt dus min of meer gedwongen om een abbo te nemen. Goudvis zal en moet je worden om je berichten te kunnen verwijderen en meer berichten te kunnen lezen. De berichten worden door FF niet verwijderd zodat 'gratis' geen 'gratis'blijft. Foto's worden zogenaamd gescreend, maar vaak zie mensen die erg 'ver weg' zijn op de foto of waarvan de borsten goed in beeld zijn. Hoezo christelijk??? Als je serieus bent wat betreft je geloof als christen, moet je hier dus niet zijn; zoniet, is het een leuke optie met beperkingen!

  Sterke punten
  Veel activiteit op de website

  Zwakke punten
  Nepprofielen
  Gratis, is niet echt gratis
  Geen christelijke site

  Funky Fish is absoluut 1 van de betere dating/communitie sites dan wel de beste

  Hallo,

  Sinds 2006 ben ik aktief op Funky Fish en ik kan niet anders stellen dat dit absoluut 1 van de betere sites is op het gebied van dating en ontmoeten. De open en ongedwongen sfeer die er hangt, maakt dat je vrijwel gelijk thuis voelt onder de mede gelovigen/christenen.

  Hoewel Funky onder de noemer datingsite gezien word, heb ik het er zelf nooit zo ervaren. Tuurlijk heb altijd mensen die speciaal opzoek zijn naar de ene. Maar bij Funky Fish ligt het hele daten gebeuren niet zwaar op de voorgrond. Het heeft meer als doel andere gelovigen/christenen bij elkaar te brengen als zijnde een grote vriendenclub. Maar als daar een date of evt. een relatie uitvoort komt dan is het ook mooi en draagt het extra bij aan het doel..

  En dat Funky een succes is op datings gebied, en het vinden van een partner voor het leven, is een feit! Nu heb ik zelf nog niemand echt concreet gevonden of ontmoet.. (moet daar wel bij zeggen dat ik zeker de eerste 5 jaar, na mijn scheiding, ook niet open stond danwel opzoek was) ..., maar ik ken tal van voor beelden waarbij Funky zeer zeker een succes is en waar huwelijken uit voort zijn gekomen en zelfs daaruit de zo gezegde 'Funky-baby's' geboren zijn ;)

  De grootste deel van mijn christen-vriendenkring heb ik te danken aan Funky Fish.. Te meer omdat een groot aantal leden ook aktief zijn om buiten Funky om ontmoetingen te organiseren, de zo gehete 'uitjes'. Dit zijn mooie aangelegenheden om andere Funky Fishers op ongedwongen wijze te ontmoeten.

  Verder heeft de site de mogenlijkheid om op een soort forum achtige manier te delen met anderen over je interesses d.m.v. zo gehete 'scholen' en kan je blogs delen met anderen over dat wat je zoal bezig houd.

  Een ander plus punt is dat het vrij laag drempelig is, wat wilt zeggen dat je gratis kan deel nemen, zij het beperkt (gratis deelnemer kan max. aantal berichtjes sturen en ontvangen per dag) en voor een bedrag van 29,95 heb je een jaarlang een full-lidmaatschap.

  Ik ben zeer te spreken over Funky Fish en verwerp zeer de uitspraak dat er nep-profielen zijn.. Met dien verstande, er zullen altijd mensen zijn die zich anders voor doen wie ze zijn. Echter hanteren ze bij Funky daarvoor een heel streng beleid. Moet er geconstateerd worden dat iemand 'nep' is word het profiel (akte) geblokkeerd en/of verwijderd. Ook ten aanzien van onjuist gedrag naar andere leden word niet getollereerd en volgd het zelfde bij of een waarschuwing. Het Funky Fish team zijn vrijwillers die zelf ook aktief zijn op de site en ook geregeld op meetings/uitjes te ontmoeten zijn.. En dat maakt juist dat Funky Fish zo persoonlijk is, je leert vrij snel de mensen kennen.. Mits je aktief word en bent.

  Ach en zo kan ik wel even door gaan... Je zult er zelf maar eens moeten komen kijken... Het is zeer verslavend kan ik je vertellen hahaha.

  Mvg Remmie

  Sterke punten
  - Laag drempelig
  - Open en ongedwongen sfeer
  - Groten deels gratis
  - Aktieve leden, veel uitjes her en der in het land
  - Betaalde deel is betaalbaar
  - Hangt een ongedwongen sfeer
  - Behulpzaam team
  - Veel persoonlijke contacten
  - En nog veel meer...

  Zwakke punten
  Ik kan er zo geen bedenken...

  BELACHELIJKE KUTSITE

  Er zitten VELE neppe profielen tussen. Mensen, laat je geen zand in de ogen strooien.
  Zoek liever iemand op een feest of in een café. Lekker to the point ipv praten met mensen die vaak niet eens bestaan.
  PUUR BEDROG!!!!!

  In een woord: Top!

  Echt een top site, maar alleen als je christen bent.

  Sterke punten
  - Gezellige sfeer
  - Veel members
  - Allemaal echte mensen achter de profielen
  - De crew bewaakt de boel actief om schuttingtaal tegen te gaan
  - Foto's worden gecheckt op rare dingen vóór ze geplaatst worden
  - Als gratis lid zelf getikte berichten versturen (beperkt tot 2 per dag, 300 tekens)
  - Chatfunctie toegankelijk voor gratis leden
  - Lid worden is cheap as can be (lijkt wel tegen kostprijs!)
  - De rest van de site!

  Zwakke punten
  - Voor niet-christenen niet heel interessant

  ehm... meer zwakke punten zijn er niet... top site gewoon!

  Funky Fish is een leuke gezellige site

  Via een vriend ben ik op de site terecht gekomen. Funky Fish is leuk ongedwongen en relax. Er zijn heel veel mogelijkheden om contacten te zoeken en eerlijk gezegd is dit denk ik de leukste site voor christelijke singles.

  Sterke punten
  Je kunt chatten, mailen en je profiel behoorlijk opmaken.
  Toevoegen van video's etc. als betalend lid.
  En er is een grote community.

  Zeker doen!

  Zwakke punten
  Kan er geen noemen

  eerlijk,ongedwongen, eenvoudig & goedkoop

  Over Funky fish,

  Via vrienden werd ik gewezen op funkyfish. Het mooie van Funkyfish is de ongedwingen sfeer, die er hangt op de site. Het fijne is dat de site erg overzichtelijk is. Je kunt je niet allen gratis inschrijven, maar hebt daarnaast nog redelijk veel contact met andere gebruikers van de site, funkyfish. Wanner je voor de pinuts bedrag van 22,50 euro ben je al een jaar lid ! Dit bedrag tel je al permaand snel neer voor een gladde normale dating site. Funky heeft naast de datingkant,vooral een communitykant, oftewel het bij elkaar brenegen van christenen uit allerlei hoeken en streken, met allerlei inslag van geloofsovertuigingen. het is verbazendwekkend hoe open en oprecht mensen zijn op de site van Funky fish.

  Funky fish is wat aankleding erg origineel, het is gebaseerd op de visjes,vermoedelijk afgeleid van het teken dat gebruikt werd in het romeinse rijk bij christenen uit de eerste eeuwen om met dit teken te laten zien waar kerkdiensten waren voor christenen, die samenkomsten bezochten,terwijl dat lang verboden was. het visteken werd daar voor gebruikt is een uitleg.

  Juist omdat er zoveel verschillende gelovige mensen op de site profileren om meer vrienden te maken of om te zoeken naar een levenspartner, allebeide kan.
  Speciaal is vooral de uitjes die met groepen wordt gemaakt en er wordt helemaal niet gek gekeken naar leeftijd, iets wat ik als single veertiger wel als prettig ervaar.
  Daarnaast is er volop gelegen om of 1 op 1 of in groepsverband te chatten.
  Het niet commeciele gevoel bij funky geeft een extra demensie, je ervaart dat mensen niet uit zijn op jouw centen.... iets wat andere sites toch erg sterk in het vaandel hebben. Kortom, funky fish is een uitstekende veelzijdige site die voor christelijke, maar ook niet christenenen van alle leeftijden een goede uitvalsbasis bied om nieuwe ongedwongen contacten te maken !!

  Met vriendelijke groet, G

  Sterke punten
  - overzichtelik
  -de redactie en team zijn erg behulpzaam met oplossen van problemen
  - de medewerkers zijn niet al te zakelijk.
  -er is geen belemmering bij inschrijving en je kunt redelijk snel al veel contacten maken
  - het jaarbedrag is niets vergeleken bij andere datingssite
  - de site is niet te gladjes opgezet, ze blijft bij de mensen.
  - op de site gedragen de mensen zich fatsoenlijk.
  - op de site zijn de mensen erg sociaal.
  - op de site word gevloek en anderedenegrerend gedrag niet getollereerd, zo krijg je een gevoel dat er respect is, ondanks dat de christenwereld indenkvorm vele verschillen kent , maar dat mag en kan ook, erg bijzonder !
  - er zijn doelbewuste scholen die onderwerpliefhebbers bijelkaar brengt en in korte tijd heb je contact met mensen die dezelfde interesses hebben als jij
  - Op de blogs worden er eerlijke commentaren gegeven door mensen van allerlei achtergrond.
  -mensen zijn niet vijandig op elkaar.
  -Er heerst een klimat van respect onder de mannen en vrouwen, daarnaast wordt er wel gedolt met begrippen en leuke onderwerpen.
  - Je eigen profiel kan heel persoolijk, maar ook rustig en vlak opgebouwd worden in de mate dat je dat zelf wil.
  - mensen worden totaal niet gepusht, wat je op andere sites wel vaak hebt.

  Zwakke punten
  Bijna niet,

  - mogelijk kan de site op bepaalde momenten uit de lucht zijn om opgewadeerd te worden.

  singles.

  Het is me vertelt dat FunkyFish.nl

  Goede christelijke site is .

Bezoek Funky Fish

Schrijf een review