Funky Fish - 16 Reviews

Last updated: 27 februari 2020
Funky Fish Logo

61.5% aanbevolen, 16 Reviews

 1. Funky Fish informatie
 2. Informatie over Funky Fish
 3. Betrouwbaarheid Funky Fish
 4. Inschrijven Funky Fish
 5. Kosten Funky Fish
 6. Opzeggen Funky Fish
 7. Funky Fish Reviews
 8. Schrijf ook een review over Funky Fish

Niet tevreden over Funky Fish? Probeer dan eens Opzoeknaarjou.

Funky Fish informatie

Funky Fish is met meer dan 15700 leden de populairste community en datingsite voor christenen. Ben jij ook op zoek naar christelijke vrienden, een relatie of date? Maak dan nu je eigen visakte aan. Je kunt gratis gebruik maken van FunkyFish

Funky Fish Details

Hits: 6373

URL: http://www.funkyfish.nl/

CategorieŽn: Christelijke Dating

Reviews: 16

Informatie over Funky Fish

Funky Fish is niet alleen een datingsite, maar ook een online community voor protestanten en katholieken. Ben je katholiek, gereformeerd of evangelisch, dan ben je bij Funky Fish goed terecht als je in contact wil komen met andere vrijgezellen. Gezamenlijk kun je evenementen organiseren, een christelijke geloofsgemeenschap te vinden of een blog te starten. Zo zie je maar dat FunkyFish veel meer is dan alleen een datingsite!

Funky Fish is een gebruiksvriendelijke en een overzichtelijke website waar je alles kan vinden waar je naar zoekt. Dit is de reden waarom Funky Fish erg populair is, de datingsite vormt tevens één van de grootste online platforms voor christenen!
Ruim 27.000 leden hebben zich al aangemeld bij Funky Fish sinds de oprichting in 2002. Ongeveer 80 procent van de FunkyFish leden is single.

Betrouwbaarheid Funky Fish

Om gebruik te maken van de website moet je je eerst inschrijven en een profiel aanmaken. Hiervoor moet je persoonlijke gegevens invullen. Funky Fish gaat vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens en zal nooit zonder jouw toestemming gegevens met derden delen. Indien je wel toestemming geeft om jouw gegevens te delen, dan deelt Funky Fish jouw gegevens alleen aan relevante partners om relevante koopjes aan te bieden. Heb je hier geen interesse in en wil je dit niet? Dat is geen probleem, want je kunt dit gewoon weigeren.

De professionele en goed beveiligde database van Funky Fish zorgen tevens dat dit een veilige en betrouwbare website is om te gebruiken. Niemand kan jouw gegevens inzien, slechts enkele medewerkers van Funky Fish hebben toegang tot de persoonlijke gegevens.

Inschrijven Funky Fish

Wat Funky Fish anders maakt dat andere datingsites, is dat je bij Funky Fish welkom bent vanaf de leeftijd 16 jaar. De meeste datingsites hanteren een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar oud.
Omdat Funky Fish niet alleen een datingsite is, maar ook een online community is voor christenen, is de website ook dus bereikbaar voor mensen van 16 en 17 jaar.

Het is erg makkelijk om je in te schrijven. Het enige wat je hoeft te doen, is het inschrijfformulier in te vullen op de website van Funky Fish. Het inschrijfformulier is eenvoudig en snel te vinden op de home pagina en verschijnt automatisch nadat je op ĎGratis inschrijvení hebt geklikt. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld moet je ook nog een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Tevens wat voor geslacht je hebt, tot welke stroming van het christendom je behoort en je leeftijd.

Wanneer je alles hebt ingevuld en hebt ingestemd met de algemene voorwaarden, kun je het inschrijfformulier versturen. Je ontvangt daarna een e-mail met een link om je aanmelding te bevestigen. Zodra je aanmelding bevestigt is, kun je verder met het invullen van je profiel. Je profiel maak je compleet door het uploaden van wat leuke foto's, een persoonlijke tekst en gegevens zoals je lengte, leeftijd en gewicht.

Kosten Funky Fish

Het is zowel mogelijk om gratis gebruik te maken van Funky Fish als met een betaald lidmaatschap. Vanzelfsprekend heb je met een betalend lidmaatschap meer mogelijkheden op Funky Fish dan als gratis lid.

Met een betaald lidmaatschap kun je gebruik maken van de volgende extra voordelen:
- Een grote mailbox. Je kan berichten verwijderen, leden blokkeren.
- Je hebt controle over wie jou wel en geen berichten kan sturen.
- Een fotoalbum.
- De mogelijkheid om jouw profiel te stijlen naar jouw smaak.
- De mogelijkheid om interessegroepen op te richten.
- Je hebt een gastenboek op je profiel.
- De mogelijkheid om in privé te chatten.
- De mogelijkheid om activiteiten te organiseren.
- Je kan zien wie jouw profiel heeft bezocht.
- Anoniem profielen bekijken.
- Een nieuwspagina starten.

De tarieven van een betaald lidmaatschap van Funky Fish zijn:
- 12 maanden voor 39,50 euro.
- 6 maanden voor 29,50 euro.
- 3 maanden voor 19,50 euro.
- 1 maand voor slechts 9,95 euro.

De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de website voor de actuele prijzen.

Opzeggen Funky Fish

Je kunt je op ieder gewenst moment voor je account opzeggen bij Funky Fish. Wanneer je dit doet, wordt jouw lidmaatschap de eerstvolgende werkdag officieel beëindigd nadat Funky Fish het verzoek heeft ontvangen.

Om je account te beëindigen, moet je de volgende stappen volgen:
1) Log in bij Funky Fish op de homepagina.
2) Ga vervolgens naar jouw profiel op Funky Fish en kies voor de mogelijkheid om je registratie te beëindigen.
3) Wanneer je uitschrijving is voltooid, ontvang je een bevestiging via e-mail. Je bent officieel uitgeschreven bij Funky Fish wanneer je deze bevestiging hebt gehad.


Maak nu een gratis account aan op Funky Fish

Funky Fish Acties & Nieuws

 • 31 augustus 2018 Funky Fish brengt singles met een christelijke achtergrond bij elkaar
    Funky Fish behoort tot een van de grootste christelijke datingsites en singles community. Ben je single en christen van geloof? Heb je behoefte aan een partner en wil je graag, dat jullie hetzelfde geloof belijden? Dan ben je bij Funky Fish op het juiste adres. Funky Fish biedt gebruikers een online platform om met elkaar in contact te treden en elkaar beter te leren kennen. Personen van d Lees verder

Funky Fish reviews (14):

Funky Fish - Onbeschoft

1

Review:
Funky Fish heeft zonder opgaaf van reden mijn profiel geblokkeerd en reageert niet op de vraag waarom zij dit gedaan heeft.
Ook boekt zij het door mij betaalde lidmaatschapsgeld niet terug.

Met andere woorden: Censuur, oplichting en diefstal.

Dus wanneer je op zoek bent naar een klik, klik dan even door.

Zwakke punten:
censuur
oplichting
diefstal

Job beveelt Funky Fish NIET aan bij vrienden/bekenden

Funky Fish - Funky Fake Fish bedonderd, bedriegt en blokkeert!

1

Review:
Wat een gare ''dating''site is Funky Fish, zeg, BAH!

Eind 2018 heb ik een leuk, fris profiel aangemaakt met foto en een leuke lap tekst naar waar ik op zoek ben. Eerst de kat uit de boom kijken en dus begonnen met een leuke basisprofiel.

Geleidelijk en medio november heb ik toch gekozen voor een Goudvis aangezien ik TOEN ineens heel veel berichtjes kreeg, en bij zodra ik een Goudvis had, bleven berichtjes uit en was men ineens op zoek naar seksueel contact i.p.v. een relatie. Funky Fish is dus zeker niet christelijk, al beweert men wel zo!

Enfin, ik dus millioenen berichtjes sturen naar dames van alle leeftijden van 22 tot 40, maar nee hoor, niemand die maar ook één klein berichtje terugstuurt, en dat terwijl men ''Goudvis'' is waar ik een berichtje naar stuur.

Oké, leuk en aardig en misschien één leuke dame van in de 40 die lekker spontaan is en waarmee ik fijne contact mee hield tot op de dag van vandaag. Dus zoeken, zoeken, zoeken, schrijven, schrijven, schrijven en maar niets (!!!) ontvangen!

Boos en wel -en door mijn aankomende drukke tentamenweken - heb ik toen besloten om even rust te nemen en geen Goudvis te worden. Per ongeluk heb ik mijn profiel opgewaardeerd naar Goudvis en naar aanleiding daarvan ik toen Funky Fish verzocht mijn Goudvis stop te zetten, die dag zelf op de 19e, en gezegd dat het een stomme misvatting was en ik dus ook niets heb aan een Goudvis aangezien ik even rust wil en elders mijn date zal zoeken bij de café, etc, en mocht dat niet gaan, dat ik dan later terug zal komen voor een Goudvis en het te heroverwegen. Dus in de tussentijd heb ik wel een terechte en tevens zeer beschaafde tekst neergezet in mijn profiel en gezegd: ''dat ik het raar vind dat vrouwen helemaal niet reageren, of alleen op seksueel gebied''.

Geheel toevallig nadat ik dit naar hen mailde en kritiek uitte op mijn profiel, vrijheid van meningsuiting (!), werd de wereld te klein en blokkeerde Funky Fish mijn profiel. Sedertdien is mijn profiel dus verdorie geblokkeerd en heb ik naar aanleiding daarvan vragen gestuurd, maar GEEN één die op mijn vragen en klachten reageert, dus nu vernomen hier een grote beklag van te maken en mensen: zoekt elders uw vriendin of vriend, want Funky Fish is FAKE! Funky Fake beter gezegd! Ridicuul en een gotspe dat Funky Fish zo arrogant kan zijn en mijn nog lopende Goudvis account geblokkeerd heeft.

Ik eis mijn 9.95 die ik voor niets betaald heb en dat mijn profiel verwijderd moet worden, ik laat mij niet bedonderen door een zogenoemde ''groot datingplatform'' met niemand achter de pc's die fatsoenlijk en binnen 2, 3 dagen inhoudelijk kan reageren!

Sterke punten:
Dat de site er hoe dan ook gestructureerd en fris uit ziet.

Zwakke punten:
1). NIET christelijk;
2). Vrouwen zijn vaak fake robots en sturen enkel bericht zodra je geen Goudvis bent, zodat je het wordt en vervolgens je negeren!
3). Vrouwen willen, als ze met je in gesprek geraken, alleen maar (porno) seks;
4). Je mag kennelijk geen normaal beschaafde kritiek uitten;
5). Je wordt, als échte profiel, zonder enig pardon geblokkeerd;
6). Funky Fish reageert TOTAAL niet op berichtjes en klachten;
7). Ene Amber van de ''service'' contact center stuurt een onduidelijk bericht en negeert je daarna suf!
8). Je krijgt als man (zelfs als vrouw heb ik me laten vertellen) NOOIT een bericht, ook al pas je van alles aan!!!
9). Funky Fish is niet gelovig, ondanks dat men zogenaamd ''christelijk'' is;
10). Vrouwen eisen te veel en verwachten de ''prins op het witte paard''.
11). Herroeping is na een begane fout ineens niet mogelijk.
12). Liever elders daten, je verspilt je tijd en geld voor niets, een illusie;
13). Geen chat mogelijkheid, want je krijgt toch nooit antwoord!!!!!

Mm beveelt Funky Fish NIET aan bij vrienden/bekenden

Funky Fish - betrouwbaar en leuk

0

Review:
Ook ik ben single en ben geen kroegtijger o.i.d. . Daardoor is het lastig om mensen die net als ik dezelfde interesses hebben te ontmoeten.
Met Funky Fish is dat wel gelukt. Je kan zelf uitjes verzinnen en op de site plaatsen, bv een boswandeling of fietsen of klimmen. Op deze uitjes komen verschillende mensen op af, maar wel allemaal aardige en die je respecteren. Ook worden er vakanties geregeld, ik ben dit jaar met hun mee geweest en dat was heel leuk.
Ik heb nog niet gemerkt dat hier nepprofielen opstaan, bij andere site heb ik daar mijn twijfels over.

Sterke punten:
Zelf uitjes verzinnen om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben.

Jaap beveelt Funky Fish aan bij vrienden/bekenden

Funky Fish - Top ! Goedkoop ! Betrouwbaar !

0

Review:
Funky Fish is een top site met een open cultuur ! Ik heb er positieve ervaringen mee en leuke positieve contacten opgedaan en meerdere (leuke) dates !

Er staan géén fake profielen op en als die er al op staan, dan worden die snel verwijderd !

Het is ook een soort community met blogs, filmpjes, chat, gastenboek onder je profiel, reageren op foto's en groepen op onderwerp. Er worden veel spontane activiteiten door leden georganiseerd. Tevens organiseert FF ieder jaar enkele feesten die snel zijn uitverkocht.

Natuurlijk heerst er op FF een - zeg maar - datingsite-cultuur: mensen die niet of vreemd reageren. Dat heb je overal, echter FF is laagdrempelig en informeel en contact leggen met gelijkgezinden is relatief gemakkelijk vind ik.

In vergelijking met andere sites is FF goedkoop !

De negatieve reacties hierboven herken ik niet ! FF is beslist een aanrader !

Sterke punten:
Informele open cultuur.
Goedkoop.
Gemakkelijk contacten leggen omdat je via verschillende wegen kunt reageren of een ander, zoals gastenboek, blogs, reactie op foto's, berichten sturen, forum, groepen en chat.
Steeds meer mogelijkheden.
Veel leden die hun partner op FF hebben gevonden blijven (community cultuur).
Erg veel relaties ontstaan via FF.

Zwakke punten:
Klein puntje: Onbetaalde leden die weinig mogelijkheden hebben tot het leggen van contacten of reageren op berichten.
Verder geen zwakke punten !

Johan beveelt Funky Fish aan bij vrienden/bekenden

Funky Fish - Bedrog

1

Review:
Volgens mij klopt er iets niet aan de site.
Al 5 jaar geleden ingeschreven en al 4 jaar niets meer mee gedaan tot ik ineens een reactie kreeg van een leuke vrouw (foto).
Na een lange chat kreeg ik ineens de vraag of ik wel betalend lid ben. Ze wist ook het maandelijkse bedrag te noemen.
Omdat ik ontkennend hierop antwoordde wilde ze niet verder chatten en werd deze verbroken.

Dus volgens mij is dit een nep profiel om mensen over de streep te trekken maar betalend lid te worden. Verschrikkelijk als je bedenkt dat hier z.g.n. christenen achter zitten

Callant beveelt Funky Fish NIET aan bij vrienden/bekenden

Funky Fish - Alleen veel jongeren

1

Review:
Site is overzichtelijk en goedkoop.

Groootste nadeel voor ouderen van boven de 35 jaar zijn er erg weinig profielen.

Meeste voorkomende geloofsrichting is: Evangelisch, Baptist en Anders.
Erg weinig mensen met als achtergrond: PKN, Hervormd, Gereformeerd.

Het woord: Christen zijn en elkaars geloofsrichting leren accepteren en van elkaar leren, is bijna uitgesloten.
Er word bijna aleen een serius contact gezocht met gelijk denkenden.

Dit was voor mij de belangrijkste reden om mij uit te schrijven.

Sterke punten:
Overzichtelijk en is met foto gratis te gebruiken.
Wel is dan het sturen van berichten beperkt.
Voor een eerste contact is dit goed mogelijk

Zwakke punten:
Voor mijn boven de 35 jaar - heel weinig inschrijvingen

Bepaalde geloofsrichtingen zijn overheersend aanwezig. En deze mensen zijn echt niet op zoek naar iemand met een andere geloofsrichting.

Piet beveelt Funky Fish NIET aan bij vrienden/bekenden

Funky Fish - funky fish: leuk als het werkt...

0

Review:
Funky Fish is een superleuke site, heb er al veel leuke vrienden gemaakt de afgelopen jaren. De site is niet duur en de mensen die erop zitten zijn over 't algemeen betrouwbaar. Nadeel is wel dat het inschrijven moeizaam gaat. Het is me al een paar keer overkomen dat ik nadat ik me had ingeschreven op geen enkele manier kon inloggen, op mailtjes en verzoeken werd niet gereageerd. Ik beveel deze website aan, want als je eindelijk toegang hebt is het de moeite waard!

Sterke punten:
betrouwbaar
creatief opgezet
goedkoop

Zwakke punten:
inschrijven gaat erg moeizaam
met het proefabonnement ben je erg beperkt in wat je kan doen op de site

beth beveelt Funky Fish aan bij vrienden/bekenden

Funky Fish - Funky Fish nept je!

8

Review:
De website ziet er leuk uit. Aanmelding is gratis en je kan zelfs een ander contacteren totdat een van de medewerkers, die zich voordoet als iemand die een relatie zoekt in welke vorm dan ook,van FF je mailbox binnen 2 dagen vol mailt.Er zit nl. een addertje onder het gras bij dat gratis...Je kunt zelf geen berichten verwijderen en wordt dus min of meer gedwongen om een abbo te nemen. Goudvis zal en moet je worden om je berichten te kunnen verwijderen en meer berichten te kunnen lezen. De berichten worden door FF niet verwijderd zodat 'gratis' geen 'gratis'blijft. Foto's worden zogenaamd gescreend, maar vaak zie mensen die erg 'ver weg' zijn op de foto of waarvan de borsten goed in beeld zijn. Hoezo christelijk??? Als je serieus bent wat betreft je geloof als christen, moet je hier dus niet zijn; zoniet, is het een leuke optie met beperkingen!

Sterke punten:
Veel activiteit op de website

Zwakke punten:
Nepprofielen
Gratis, is niet echt gratis
Geen christelijke site

Funky Fish - Funky Fish is absoluut 1 van de betere dating/comm

1

Review:
Hallo,

Sinds 2006 ben ik aktief op Funky Fish en ik kan niet anders stellen dat dit absoluut 1 van de betere sites is op het gebied van dating en ontmoeten. De open en ongedwongen sfeer die er hangt, maakt dat je vrijwel gelijk thuis voelt onder de mede gelovigen/christenen.

Hoewel Funky onder de noemer datingsite gezien word, heb ik het er zelf nooit zo ervaren. Tuurlijk heb altijd mensen die speciaal opzoek zijn naar de ene. Maar bij Funky Fish ligt het hele daten gebeuren niet zwaar op de voorgrond. Het heeft meer als doel andere gelovigen/christenen bij elkaar te brengen als zijnde een grote vriendenclub. Maar als daar een date of evt. een relatie uitvoort komt dan is het ook mooi en draagt het extra bij aan het doel..

En dat Funky een succes is op datings gebied, en het vinden van een partner voor het leven, is een feit! Nu heb ik zelf nog niemand echt concreet gevonden of ontmoet.. (moet daar wel bij zeggen dat ik zeker de eerste 5 jaar, na mijn scheiding, ook niet open stond danwel opzoek was) ..., maar ik ken tal van voor beelden waarbij Funky zeer zeker een succes is en waar huwelijken uit voort zijn gekomen en zelfs daaruit de zo gezegde 'Funky-baby's' geboren zijn ;)

De grootste deel van mijn christen-vriendenkring heb ik te danken aan Funky Fish.. Te meer omdat een groot aantal leden ook aktief zijn om buiten Funky om ontmoetingen te organiseren, de zo gehete 'uitjes'. Dit zijn mooie aangelegenheden om andere Funky Fishers op ongedwongen wijze te ontmoeten.

Verder heeft de site de mogenlijkheid om op een soort forum achtige manier te delen met anderen over je interesses d.m.v. zo gehete 'scholen' en kan je blogs delen met anderen over dat wat je zoal bezig houd.

Een ander plus punt is dat het vrij laag drempelig is, wat wilt zeggen dat je gratis kan deel nemen, zij het beperkt (gratis deelnemer kan max. aantal berichtjes sturen en ontvangen per dag) en voor een bedrag van 29,95 heb je een jaarlang een full-lidmaatschap.

Ik ben zeer te spreken over Funky Fish en verwerp zeer de uitspraak dat er nep-profielen zijn.. Met dien verstande, er zullen altijd mensen zijn die zich anders voor doen wie ze zijn. Echter hanteren ze bij Funky daarvoor een heel streng beleid. Moet er geconstateerd worden dat iemand 'nep' is word het profiel (akte) geblokkeerd en/of verwijderd. Ook ten aanzien van onjuist gedrag naar andere leden word niet getollereerd en volgd het zelfde bij of een waarschuwing. Het Funky Fish team zijn vrijwillers die zelf ook aktief zijn op de site en ook geregeld op meetings/uitjes te ontmoeten zijn.. En dat maakt juist dat Funky Fish zo persoonlijk is, je leert vrij snel de mensen kennen.. Mits je aktief word en bent.

Ach en zo kan ik wel even door gaan... Je zult er zelf maar eens moeten komen kijken... Het is zeer verslavend kan ik je vertellen hahaha.

Mvg Remmie

Sterke punten:
- Laag drempelig
- Open en ongedwongen sfeer
- Groten deels gratis
- Aktieve leden, veel uitjes her en der in het land
- Betaalde deel is betaalbaar
- Hangt een ongedwongen sfeer
- Behulpzaam team
- Veel persoonlijke contacten
- En nog veel meer...

Zwakke punten:
Ik kan er zo geen bedenken...

Remmie beveelt Funky Fish aan bij vrienden/bekenden

Funky Fish - BELACHELIJKE KUTSITE

0

Review:
Er zitten VELE neppe profielen tussen. Mensen, laat je geen zand in de ogen strooien.
Zoek liever iemand op een feest of in een café. Lekker to the point ipv praten met mensen die vaak niet eens bestaan.
PUUR BEDROG!!!!!

Schrijf ook een review over Funky Fish

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Funky Fish aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Funky Fish aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Funky Fish


Home Ľ Christelijke Dating Ľ Funky Fish