Reviews van deze auteur

Gezellig avond maar daarna...

Review over FlitsDate

Ik ging zonder hoge verwachtingen naar de avond, en heb een gezellige avond gehad. Sommige zijn stil of verlegen en andere zijn een flapuit. Wat mij wel verbaasde is dat ik een aantal leuke gesprekjes heb gehad, maar dat ik niet één match had.
Daarnaast was er een vriendinnengroep 5 van de 13 vrouwen kende elkaar al. Na de speeddate bij de borrel en ze meerdere wijntjes ophadden hadden ze zich versproken, ze kwamen voor de lol. Flitsdate geeft aan dat ze dit waarderen want een vriendinnen groep zorgt een gezellige sfeer. Echt serieus kan ik dit niet noemen.

Sterke punten
mooie rustige locaties, mensen uit de regio

Zwakke punten
Vriendinnengroepen die voor de lol komen

betrouwbaar en leuk

Review over Funky Fish

Ook ik ben single en ben geen kroegtijger o.i.d. . Daardoor is het lastig om mensen die net als ik dezelfde interesses hebben te ontmoeten.
Met Funky Fish is dat wel gelukt. Je kan zelf uitjes verzinnen en op de site plaatsen, bv een boswandeling of fietsen of klimmen. Op deze uitjes komen verschillende mensen op af, maar wel allemaal aardige en die je respecteren. Ook worden er vakanties geregeld, ik ben dit jaar met hun mee geweest en dat was heel leuk.
Ik heb nog niet gemerkt dat hier nepprofielen opstaan, bij andere site heb ik daar mijn twijfels over.

Sterke punten
Zelf uitjes verzinnen om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben.

reacties:

Review: Leuk en verrassend

In een gekke bui en voor geen goud willen missen.
Ben je wel serieus opzoek?