Miracle Match - 16 Reviews

Last updated: 24 april 2019
Miracle Match Logo

76.5% aanbevolen, 16 Reviews

  1. Miracle Match informatie
  2. Miracle Match Reviews
  3. Schrijf ook een review over Miracle Match

Niet tevreden over Miracle Match? Probeer dan eens Opzoeknaarjou.

Miracle Match informatie

Ben je eenzaam, single en verlang je graag naar een partner? Ben je christen en heb je graag dat je partner ook christen is? Dan ben je bij MiracleMatch op het juiste adres. Hier zijn er een aantal christelijke singles, die allen op zoek zijn naar een partner met hetzelfde geloof. Op deze site kan men ook terecht om nieuwe personen te leren kennen, bijbelstudiepartners te vinden of gewoon voor een leuk en goed gesprek met andere gebruikers.

Op deze site kan men snel en eenvoudig een gratis profiel aanmaken. Men heeft de mogelijkheid om meer over zichzelf te vertellen middels foto's, essays en meerkeuzevragen. Het profiel van gebruikers is alleen zichtbaar voor andere personen, die zich ook hebben ingeschreven op deze site. Nadat men zich heeft ingeschreven kan men direct actief op zoek naar andere christelijke vrijgezellen. Men heeft de mogelijkheid om de profielen te doorzoeken middels het ingeven van een persoonlijke voorkeur. Men kan andere profielen opzoeken middels het ingeven van een gewenste leeftijd, afstand tot de eigen woonplaats en kerkelijke gezindte. Middels het anonieme chatsysteem van deze site kunnen gebruikers in contact treden met elkaar. Men kan leuke berichten voor mekaar sturen, elkaar beter leren kennen en eventueel afspreken. Bij SamenChristen is het leren kennen van andere christelijke singles niet alleen eenvoudig, maar ook gezellig en leuk. Ontspannen en spannend tegelijk.

Deze site wordt beheerd door christenen. Dit betekent dan ook, dat Bijbelse normen en waarden hoog in het vaandel worden gehouden. De beheerders van deze site zijn geen voorstander van wegwerprelaties of de zogenaamde snel daten en scoren relaties. De beheerders van deze site proberen een platform te bieden aan de single christenen om via deze site andere single christenen te leren kennen en gaande weg een duurzame relatie op te bouwen. Ben je single, heb je behoefte aan een relatie en of een nieuwe partner en wil je een duurzame relatie opbouwen? Meld je dan snel aan bij MiracleMatch.nl

Miracle Match Details

Hits: 3419

URL: http://www.miraclematch.nl/

Categorieën: Christelijke Dating

Reviews: 16


Maak nu een gratis account aan op Miracle Match

Miracle Match reviews (16):

Miracle Match - Geweldig leuke site

0

Review:
Heel leuke site, goede ervaringen en gesprekken gehad. Nu de liefde van mn leven gevonden hier!
Veel actieve leden en de site werkt heel makkelijk.

Sterke punten:
Makkelijke site
Veel actieve leden
Geen ongewenste mail
Gratis

Janet beveelt Miracle Match aan bij vrienden/bekenden

Miracle Match - hokjesgeest bij aantal leden. Geen open mind en ge

0

Review:
jammer. Sjoerd doet zijn best een mooie site te bouwen maar er zijn hier mensen die achter mensen aangaan die popie jopie doen. Het zijn niet allemaal christenen op de site want ik merk dat ze liever naar de mond van anderen praten dan zich richten op Gods woord. Ik voel me hier ook niet welkom. Men moet me niet. Enkelen hebben naar mijn profiel gekeken maar maar geen like gegeven. Terwijl anderen meerdere likes hebben. Ik heb een bruine huidskleur en denk dat het deels hiermee te maken heeft. Ook heb ik 4 stukjes geschreven maar ik denk dat ik klaarblijkelijk te veel met de dingen van de Heer bezig ben want liever scharen ze zich achter een ander die oeverloos schrijft over 1 onderwerp en de vrouwen op zijn hand krijgt die hem aanbidden ipv God. Ik vind de leden bevooroordeeld, niet fair, noch hartelijk en niet puur van hart. De paar goeden nagelaten.

Sterke punten:
gebruiksvriendelijke site

Zwakke punten:
weinig interactie, populistische leden zonder diepgang, geen echte christenen,

tamar beveelt Miracle Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Miracle Match - Ik ben er alweer klaar mee. Gratis of niet.

1

Review:
Deze week lid geworden van deze site. Heeft niet lang geduurd moet ik zeggen door negatieve ervaringen.

Ten eerste het zoekprofiel. Ik vulde wat voorkeuren in waaronder afstand, niet roken, en vooral: geen kinderen. Wat schetst telkens mijn verbazing. Elke keer dat ik de zoekopdracht activeer blijkt dat 90% van de vrouwen in het resultaatscherm toch 'ja' bij het onderdeel kinderen heeft staan. Dus niet 'kinderwens', maar echt in het bezit zijnde van kids.

Ten tweede het aantal mensen dat het fatsoen heeft terug te schrijven. Bedroevend, in een woord. Ik schreef een leuke mail naar 8 vrouwen. Slechts een reageerde positief, maar na een tweede mail mijnerzijds heb ik van dit 'spookprofiel' (zo mag ik het toch wel noemen) nooit meer een noemenswaardige reactie gehoord.

Ik vraag me zo langzamerhand af of al deze profielen wel op waarheid berusten en of de site eigenaar geen dubbele agenda hanteert met deze 'gratis' site. Bijvoorbeeld reclame inkomsten of iets dergelijks.

Ik ben er weer klaar mee in ieder geval. Op naar de volgende illusie op datingsitegebied.

Sterke punten:
Op het oog persoonlijke welkomsboodschap van de beheerder

Zwakke punten:
Aangemaakte zoekprofielen kloppen niet (ik zocht op geen kinderen, en iedereen blijkt mama). Verder is de respons van vrouwen minimaal. Dus als man begint de irritatiefactor snel een grote rol te spelen.

Pieter beveelt Miracle Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Miracle Match - Succesvol

0

Review:
Via deze weg willen wij de beheerders heel erg bedanken voor het mogelijk maken van een betrouwbare en goede website. Enige tijd geleden kwamen wij elkaar tegen op mm en er was meteen een klik. We besloten om elkaar in het echt te ontmoeten en spraken af bij sea life. Het was erg gezellig en de klik die we via mm ervaart hebben was er in het echt ook. We willen iedereen die via deze site op zoek is naar een date bemoedigen met dit verhaal. Het werkt echt en hopelijk vinden jullie ook het geluk net als wij.

Groetjes
Sione en Bianca

Bianca beveelt Miracle Match aan bij vrienden/bekenden

Miracle Match - Beste datingsite binnen christelijk spectrum

0

Review:
Leukste site, binnen het christelijke spectrum.
Vriendelijke en waakzame begeleiding, en een leuke sfeer tussen mensen onderling.
Oprechtheid hoog in vaandel, en alle mogelijkheden die je van een goede datingsite kunt verwachten.

Sterke punten:
Ook met gratis account VOLLEDIG functioneel,
geen addertjes onder het gras,
geen irritante beperkingen voor gratis leden.

Zwakke punten:
minpunt als je ZELF niet christelijk bent:

Sterk christelijk georienteerd, wat merkbaar bepaalde groepen mensen beperkt om in te stromen.

Geen zwak punt op zich, waarschijnlijk zelfs een sterk punt als je zelf christen bent.

Rob C beveelt Miracle Match aan bij vrienden/bekenden

Miracle Match - De meest leuke contact site

0

Review:
Het is een leuke site. Ik heb op vele contact sites gezeten, maar deze is erg warmte vol. Ik kreeg gelijk een hartelijk welkom, door de beheerder en van sommige leden. Je kan iemand een cadeautje geven, een roos, of een kus...
Leuk hoor!

Sterke punten:
Er wordt hardop gedacht aan verbetering : leden mogen mee helpen aan verbeteren van de site! Nou, waar heb je dat? Volgens mij nergens! Er wordt echt geluisterd naar de leden. Je hebt zelfs persoonlijk contact met de beheerder( alleen via de mail )
Je kan privé chatten of met anderen. Je kan je chat nalezen.
Foto' s worden van de leden apart getoond, ook als de site door je zelf is afgesloten.
Op heel veel sites heb je ruzie of onenigheid onder de leden. Dat heb ik hier nog niet kunnen ontdekken!

Zwakke punten:
Pft...tja...er is altijd wel iets te wensen, net zoals in het gewone leven......
Ik heb nog geen zwakke punten kunnen ontdekken en er wordt hard gewerkt aan een nog mooiere site.

Ga zo door Miracle Match !!!

Nellie beveelt Miracle Match aan bij vrienden/bekenden

Miracle Match - ik had al een review geschreven op deze beoordelin

0

Review:
.ik kan deze niet verwijderen. Beheerder, wilt u dit doen?

Sterke punten:
.

Zwakke punten:
.

Gert-Jan beveelt Miracle Match aan bij vrienden/bekenden

Miracle Match - Fijne site

0

Review:
Een fijne site, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. En eindelijk ook eens voor gratis leden toegankelijk. In tegenstelling tot vele andere sites die dat beweren, maar na het invullen van je naam direct om geld zeuren.

Sterke punten:
Overzichtelijk, redelijk bezocht en serieuze mensen aanwezig. Vragen aan webmaster worden snel en goed beantwoord.

Zwakke punten:
Het is niet altijd even duidelijk als een privechat binnen komt.

Erik beveelt Miracle Match aan bij vrienden/bekenden

Miracle Match - zit gen beweging in bij deze site

0

Review:
nee nee nee de beheerder kan zijn stinkende best doen wat hij wil maar op deze site loopt hellemaal niets de personen reageren niet of zijn wereld vreemd ik heb nog nooit zoiets raars meegemaakt krijg ook als je betaalt geen uitgebreid bestand te zien het blijft gewoon hetzelfde wat je ook probeert om daar verandering in te brengen wat ze zelf aan dragen

Sterke punten:
in het begin kreeg ik altijd en fatsoenlijk bericht terug van een zekere sjoerd maar ja nagelang ik mij toch ging uitspreken over het een en ander ja toen was en werd het stil ja en dat ken ik ik heb jammer genoeg met zo een persoon omgegaan inmijn leven na het overlijden van mijn echtgenoot van zulke mensen hou ik helemaal niet van stiekum en snieky en dat onder de paraplu van o o wat zijn wij toch zo fijn gelovig gadverdamme

Zwakke punten:
loopt niks hier de site is niet in beweging komt hoofzakelijk denk ik van die personen die zich hier dan toch op enige manier willen profileren maar ja heeft toch weinig resultaat achteraf.

grtechen beveelt Miracle Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Miracle Match - Leuke site

0

Review:
MiracleMatch is een leuke site om contact te maken met andere christelijke mensen. De communicatie is vriendelijk en gezellig.

Sterke punten:
Verschillende mogelijkheden tot contact
Vriendelijk
Goede service

Bianca beveelt Miracle Match aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Miracle Match

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Miracle Match aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Miracle Match aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Miracle Match


Home » Christelijke Dating » Miracle Match