Christian Match - 29 Reviews

Last updated: 6 september 2019
Christian Match Logo

58.3% aanbevolen, 29 Reviews

 1. Christian Match informatie
 2. Lid worden
 3. Gratis proefabonnement
 4. Proefabonnement opzeggen
 5. Instellingen wijzigen
 6. Contact gegevens
 7. Christian Match Reviews
 8. Schrijf ook een review over Christian Match

Niet tevreden over Christian Match? Probeer dan eens Opzoeknaarjou.

Christian Match informatie

Christian Match is met meer dan 2300 profielen van evangelische en reformatorische singles een van de grootste christelijke datingsites in Nederland. Jong en oud kunnen op deze site terecht voor het vinden van een geschikte date. Deze site behoort ook tot een van de meest veilige datingsites. Gebruikers kunnen er verzekerd van zijn, dat hun privac gegarandeerd is. Men kan op deze site ook andere christenen ontmoeten, nieuwe vrienden maken of samen verder in het geloof verdiepen.

Deze site is ontwikkeld door Provident B.V uit Amersfoort. Oneway en Gospel.nl, zijn enkele van de andere sites, die door hetzelfde bedrijf zijn ontwikkeld in het verleden. De redactie van Christian Match heeft al jarenlange ervaring met christelijke datingwebsites en kan op basis daarvan niet alleen de veiligheid maar ook de privacy van gebruikers garanderen.

Gebruikers hebben de geweldige optie om twee weken lang gratis een proefabonnement af te sluiten. Men kan dan gratis in contact treden met andere christelijke gebruikers op de site. Men kan onder andere gratis berichten sturen en of ontvangen, chatten met andere gebruikers of gewoon een smiley sturen. Nieuwe leden leren de site verkennen en omgaan met de diverse functionaliteiten. Na de proefperiode heeft men de mogelijkheid om het account te verlengen met een betaalde abonnement. Indien dat niet gebeurd, dan wordt men automatisch uitgeschreven van de site. Kortom, Christian Match is de top datingsite voor alle christelijke singles in Nederland.

Christian Match Details

Hits: 6925

URL: http://www.christianmatch.nl/

Categorieën: Christelijke Dating

Reviews: 29

Lid worden

Geinteresseerden kunnen snel en eenvoudig lid worden van Christian Match. Om lid te worden kan men op de website van Christian Match klikken op de optie 'Nu lid worden' of 'lid worden". Vervolgens komt men op een andere webpagina waar men enkele gegevens moet invullen zoals een gebruikersnaam, e- mail adres, wachtwoord naar keuze, geslacht en geboortedatum. In de tweede fase moet men enkele meerkeuze vragen beantwoorden, in de derde fase moet men een profiel tekst ingeven en in de vierde fase kan de gebruiker zijn of haar e- mail adres bevestigen. Hierna kan men gerust op zoek naar een perfecte match.

Gratis proefabonnement

Gebruikers hebben bij Christian Match ook de mogelijkheid om twee weken gratis en vrijblijvend profielen en foto's van honderden andere christelijke single gebruikers te bekijken. Men kan daarbij ook e- mails en e-cards versturen via het anonieme en veilige interne mailsysteem van deze datingwebsite. Men kan het ook simpel houden door alleen een knipoog te sturen naar de andere gebruiker, die men leuk vind. Men kan verder ook gezellig inloggen op de christelijke chat of discussies voeren op de forum van deze site, echter zonder enige verplichting.

Proefabonnement opzeggen

Gebruikers kunnen gratis gebruik maken van het proefabonnement van Christian Match voor een periode van 14 dagen. Als men niet kiest voor een betaalde abonnement, dan verloopt het gratis proefabonnement automatisch. Met dit abonnement krijgen gebruikers de gelegenheid om de site te ontdekken c.q. te verkennen. Verder hoeft men geen andere handelingen te plegen om het proefabonnement op te zeggen. Als men het lidmaatschap niet verlengd, dan wordt men automatisch uitgeschreven van de site. Indien men iemand heeft gevonden binnen die 14 dagen, dan kan men contact opnemen met de beheerders van de site om het abonnement tussentijds stop te zetten.

Instellingen wijzigen

Gebruikers hebben de mogelijk om op zeer eenvoudige wijze zelf hun gegevens te wijzigen. Dit kan men doen door te klikken op 'mijn account'. Na hierop geklikt te hebben, krijgt men het eigen profiel te zien. Men kan op 'meerkeuze- antwoorden wijzigen' kikken, indien men die optie wilt wijzigen. Verder kan men ook op 'foto's wijzigen' klikken indien men foto's aan het profiel wilt wijzigen of toevoegen. Profielteksten kan men wijzigen door rechts van de betreffende vraag te klikken op 'wijzigen', 'verwijderen' of 'toevoegen'. Men kan hier ook zaken als het wachtwoord, e-mail adres of regio wijzigen en nog veel meer instellingen aanpassen.

Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van deze site. Dit kan men doen door aan de onderkant van de startpagina van de site te klikken op contact. Na hierop geklikt te hebben, kan men ervoor kiezen om een e- mail te sturen naar de helpdesk of men kan nagaan of de vraag al beantwoord wordt in de vraagbaak.


Maak nu een gratis account aan op Christian Match

Christian Match Acties & Nieuws

 • 14 september 2018 Twee weken lang gratis op zoek naar een geschikte partner op Christian Match
  Ben je eenzaam, ben je al een tijdje uit een relatie of wil je nu echt starten met een serieuze relatie? Wil je een nieuwe relatie welke gebaseerd is op de principes van het christendom? Dan ben je bij Christian Match op het juiste adres. Bij de eerste aanmelding kunnen gebruikers dan twee weken lang geheel gratis gebruik maken van de site. Men kan dus twee weken geheel gratis op zoek naar een ges Lees verder

Christian Match reviews (28):

Christian Match - Nutteloos beheerders

0

Review:
Na 2 jaar lang lid te zijn wordt je op ene dag. gewoon gewist omdat je iets doe of zou doen tegen de regels .. wat je niet doe of zo bedoel.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
echt triest dat de beheerders van cm alle berichten na lezen.

als je alleen een voorstel doe in een chat.

met betrekking tot contact leggen en voor gegevens en de vraag stel zou je dat is willen doen. is dat al tegen de regels.

Robbert beveelt Christian Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Christian Match - Bedoelde de Heer het zo?

4

Review:
Per toeval ooit op deze site gekomen in 2007 dacht ik.

Ik kreeg contact met een leuke meid van mijn leeftijd, en hoewel zij zeer christelijk was werden onze gesprekken op msn (whatsapp bestond nog niet) erg schuinig. Ze stuurde mij zelfs een zeer pikante foto van haar en we zochten elkaar op.

Terwijl wij contact hadden, werd mijn account per abuis gesloten zonder enig commentaar van waarom. Ook de account van haar werd net als de mijne afgesloten. Zelfs 6 jaar na dato, wilde ChristianMatch mij nog geen reden geven waarom ze dit deden.

Eng gedoe, en van mij mogen ze die lidmaatschap houden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Eyecatcher beveelt Christian Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Christian Match - Enge site

0

Review:
Na wat ervaring met online dating heb ik nu het motto om snel af te spreken als er een klik is. Hier zijn de meeste daters blij mee. Op Christian Match kreeg ik ineens een mail van een medewerker dat ik te snel mijn contactgegevens doorgaf. Dit, terwijl op de christian match dating 'tips' pagina stond dat dit slim is om te doen als je gaat afspreken. Op mijn vraag waarom ze mijn mails lezen, en waarom ze mij iets adviseert wat tegen hun 'tips' pagina gaat, kreeg ik als antwoord dat als ik de 'regels' niet volg, mijn profiel verwijderd zou worden. Ik heb toen zelf maar mijn profiel verwijderd en abonnement beeindigd. Wat een schoffering.


Sterke punten:
Mooie kleuren

Zwakke punten:
Medewerkers lezen in berichtenverkeer tussen leden. Vrijwel uitsluitend gereformeerde leden.

Rens beveelt Christian Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Christian Match - CM was een leuke site

1

Review:
Mijn ervaring op CM.
Ik heb er goede ervaringen, veel leuke mensen ontmoet, pittige discussies gehouden op het forum en veel geleerd....
Echter.....het laatste jaar is er veel ten nadele verandert.......Een pittige discussie mag niet meer zonder dat een moderator zich er mee bemoeit.......Zij bepaald wat je zegt of niet en helaas kijkt zij alleen naar wat je schrijft en niet waarom je zaken schrijft......Voor mensen die hun hoofd boven het maaiveld uit durven steken en een pittige discussie niet schuwen is CM op dit moment absoluut geen waardige site (de giga terugloop van de leden is er niet voor niets)
Het is een site geworden met een forum waarin je over koetjes en kalfjes kan praten en vooral elkaar geen kritische vragen mag stellen (de messen scherpen heet dat). Doe je dat wel krijg je op een ban om op het forum te schrijven.....dus kritiek mag niet.
Jammer dat een site zo aan het afglijden is.....Daar geef je toch je geld niet aan uit?

Sterke punten:
je kan er leuke mensen ontmoeten.....

Zwakke punten:
Die heb ik hierboven al opgeschreven.....

willemijn beveelt Christian Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Christian Match - weinig mannen van mijn leeftijd

0

Review:
Nadeel weinig keus, staan ca 20 heren op van mijn leeftijd, staan er al vaak jaren op dus opnieuw lid worden heeft weinig zin.
Erg streng, de heren zijn vaak ook zwaar op de hand, zwarte kousen kerk, als ik nog eens een mail krijgt staat die vol bijbelteksten, je kunt ook normaal kennis maken met elkaar om te beginnen.

Sterke punten:
Weinig

Zwakke punten:
Weinig heren

Christian Match - topper

0

Review:
ik ben inmiddels bijna 5 jaar lid geweest op Christianmatch. Wanneer je ruim de tijd neemt om met andere leden op een relaxte manier kennis te maken, kun je heel fijne (blijvende) contacten opbouwen. Er worden met regelmaat samen activiteiten ondernomen, waarbij leden elkaar in de groep op ontspannen wijze ontmoeten, zonder dat er direct de relatie-druk is. Wat mij betreft een heel gezonde manier van kennismaken, hoewel ik moet zeggen dat het officiele "daten" ook niet zo bij mij als persoon zou passen. Ik ben heel dankbaar voor de vele vriendschappen met mannen én vrouwen die ik bij Christianmatch heb ontmoet. Daarnaast is het voor mij ook waardevol geweest om andere single's te "spreken" om juist die dingen te delen die je na een scheiding als moeilijk ervaart. Er wordt met elkaar mee-gedacht en -gebeden; vooral bij wat langduriger persoonlijke contacten. Problemen met de organisatie heb ik nooit gehad en ik kreeg (zo nodig) binnen enkele dagen positief en prettig respons.

Sterke punten:
een site die prettig "werkt" en overzichtelijk is.
Het forum is openbaar, dat betekend dat iedereen, lid of geen lid, de berichten kan mee-lezen. Dat is wel iets om rekening mee te houden bij het mee-discuseren.

Zwakke punten:
De kwaliteit van de site hangt enigzins af van de leden; dit kan per periode verschillen. Er zijn periodes dat we op de groeps-chat grote lol hadden, er zijn ook periodes dat mensen elkaar niet begrijpen of persoonlijke info gedeelt wordt op de groeps-chat. Vaak wordt er dan door CM wel actie ondernomen. Ik heb er geen spijt van dat ik zo lang lid ben geweest. CM is een TOP-site wat mij betreft.

hannah beveelt Christian Match aan bij vrienden/bekenden

Christian Match - niks is wat het lijkt

0

Review:
Beste mannen,

ben voor de 2e keer lid geworden alszijnde proef voor 2 weken.
Het valt mij op dat alle foto's van sommige vrouwen in de categorie 40/55 waarin ik zou vallen hun profielen bij hetzelfde zijn.
Er zullen echt wel vrouwen met echte profielen tussen zitten maar ook een hoop fakers.
Krijg 1 mailtje terug van een vrouw daarna niets meer, 1 dag later tips hoe ik het wel moet doen.
Veel vrouwen kijken op mn profiel maar geen reactie..205 kijkers maar geen schrijvers of idd heel kort mailtje om mijn verwachtingen hoog te houden.

Ik denk het een slimme organisatie is welke mn de mannen flink wat geld uit de goed gelovige zakken wil kloppen.

Is absoluut geen aanrader.

Sterke punten:
Site wat doet geloven of ze het beste met je voor hebben.
Maar ondertussen .....

Zwakke punten:
Alles. En het is niet dat ik spreek uit teleurstelling.
Probeer het als man zelf maar eens uit en let vooral op de profielfotos.
Lijken allemaal een beetje op elkaar, krijgt de zelfde antwoorden enz

joep beveelt Christian Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Christian Match - Top Site

6

Review:
wat ik wel weet als deze site erg christelijk is en gaat om gelovigen met elkaar in contact tekomen moet men geen onderscheid maken wat geloof betreft er zijn ook 2 geloven die zich verbinden en dan toch een kerk zoeken waar zij zich beiden kunnen vinden ze gaan niet allebei naar hun geboorte kerk toe bijv gerformeerd en hervormd en zij voegen zich bij de evangeliese kerk ik vind ook wat schulkes zegt dat ookmrooms of wat geloof ook moet worden toegelaten CHRISTUS zegt zelf heb u naaste lief als u zelf als men dan zegt er zijn ook minder geloven hier wel gelovig maar gaan niet nar dekerk die laat men ook hier toe laat dan elk geloof hier toe ik heb op ander site,s gezeten met fijne contacten hier is ietskoeler en wel strenger benadeel en lid eerst met een mail als hij fout op zijn mailbox van am beter hij zich niet ban hem voor een bepaalde tijd wil je dat ook aangeven dan heeft erneuk neuken bitch asshole fuck fucking tijd zich erover te beraden dit is geen neuk neuken geil kontneuker kritiek op dit belid en de regels maar een paar aanpassingen zou welkom zijn er zijn er wel enkele maar ik noem ze niet er zijn erbij met foto en via webcam en met praten zonder typen van mij mag dat gebruikt worden bij mijn profiel en dat is er niet in verband met privecy maar van mij mag men dat bij mij zeggen we kunnen hem ook uitzetten en uiterlijkzegt ook wat als men zelf de stap niet durft te zetten dit kan misschien helpen

Sterke punten:
Mooie site

Zwakke punten:
niet echt

Cris beveelt Christian Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Christian Match - ChristianMatch

2

Review:
ChristianMatch is de grootste christelijke datingsite voor jong en oud, met meer dan 2300 profielen van evangelische en reformatorische singles. ChristianMatch is ook de veiligste datingsite: onze redactie heeft ondertussen jarenlange ervaring opgebouwd, terwijl je privacy bij ons gegarandeerd is. Bij ons kun je andere zieke christenen ontmoeten, nieuwe vrienden maken, en je geloof verdiepen. Of je nu vrijgezel bent of niet. Immers, iedereen houdt van leuk godverdomme god god god

Sterke punten:
Ziet er goed uit

Zwakke punten:
nee

Christian Match - Leuk

0

Review:
heb ik niet

Sterke punten:
Veel mogelijkheden om contact te zoeken, prive maar ook in de chat, of op het forum.
En heel veel leuke (vr) mensen

Zwakke punten:
Als er wat is, of is fout gegaan (recent) kom je niet bij de redactie uit, of ze geven gewoon geen antwoord.
Als je abo nog zo,n 2 weken geldig is wordt je er in ene afgepoeierd en wordt er beweerd dat je abo is verlopen.
En contact krijg je niet meer, beslist niet met de redactie, en is op je fiool fluiten de enigste optie.

Gerrit beveelt Christian Match aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Christian Match

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Christian Match aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Christian Match aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Christian Match


Home » Christelijke Dating » Christian Match