Christian Match

Christian Match is met meer dan 2300 profielen van evangelische en reformatorische singles een van de grootste christelijke datingsites in Nederland. Jong en oud kunnen op deze site terecht voor het vinden van een geschikte date. Deze site behoort ook tot een van de meest veilige datingsites. Gebruikers kunnen er verzekerd van zijn, dat hun privac gegarandeerd is. Men kan op deze site ook andere christenen ontmoeten, nieuwe vrienden maken of samen verder in het geloof verdiepen. Deze site is ontwikkeld door Provident B.V uit Amersfoort. Oneway en Gospel.nl, zijn enkele van de andere sites, die door hetzelfde bedrijf zijn ontwikkeld in het verleden. De redactie van Christian Match heeft al jarenlange ervaring met christelijke datingwebsites en kan op basis daarvan niet alleen de veiligheid maar ook de privacy van gebruikers garanderen. Gebruikers hebben de geweldige optie om twee weken lang gratis een proefabonnement af te sluiten. Men kan dan gratis in contact treden met andere christelijke gebruikers op de site. Men kan onder andere gratis berichten sturen en of ontvangen, chatten met andere gebruikers of gewoon een smiley sturen. Nieuwe leden leren de site verkennen en omgaan met de diverse functionaliteiten. Na de proefperiode heeft men de mogelijkheid om het account te verlengen met een betaalde abonnement. Indien dat niet gebeurd, dan wordt men automatisch uitgeschreven van de site. Kortom, Christian Match is de top datingsite voor alle christelijke singles in Nederland.

Lid worden

Geinteresseerden kunnen snel en eenvoudig lid worden van Christian Match. Om lid te worden kan men op de website van Christian Match klikken op de optie 'Nu lid worden' of 'lid worden". Vervolgens komt men op een andere webpagina waar men enkele gegevens moet invullen zoals een gebruikersnaam, e- mail adres, wachtwoord naar keuze, geslacht en geboortedatum. In de tweede fase moet men enkele meerkeuze vragen beantwoorden, in de derde fase moet men een profiel tekst ingeven en in de vierde fase kan de gebruiker zijn of haar e- mail adres bevestigen. Hierna kan men gerust op zoek naar een perfecte match.


Gratis proefabonnement

Gebruikers hebben bij Christian Match ook de mogelijkheid om twee weken gratis en vrijblijvend profielen en foto's van honderden andere christelijke single gebruikers te bekijken. Men kan daarbij ook e- mails en e-cards versturen via het anonieme en veilige interne mailsysteem van deze datingwebsite. Men kan het ook simpel houden door alleen een knipoog te sturen naar de andere gebruiker, die men leuk vind. Men kan verder ook gezellig inloggen op de christelijke chat of discussies voeren op de forum van deze site, echter zonder enige verplichting.


Proefabonnement opzeggen

Gebruikers kunnen gratis gebruik maken van het proefabonnement van Christian Match voor een periode van 14 dagen. Als men niet kiest voor een betaalde abonnement, dan verloopt het gratis proefabonnement automatisch. Met dit abonnement krijgen gebruikers de gelegenheid om de site te ontdekken c.q. te verkennen. Verder hoeft men geen andere handelingen te plegen om het proefabonnement op te zeggen. Als men het lidmaatschap niet verlengd, dan wordt men automatisch uitgeschreven van de site. Indien men iemand heeft gevonden binnen die 14 dagen, dan kan men contact opnemen met de beheerders van de site om het abonnement tussentijds stop te zetten.


Instellingen wijzigen

Gebruikers hebben de mogelijk om op zeer eenvoudige wijze zelf hun gegevens te wijzigen. Dit kan men doen door te klikken op 'mijn account'. Na hierop geklikt te hebben, krijgt men het eigen profiel te zien. Men kan op 'meerkeuze- antwoorden wijzigen' kikken, indien men die optie wilt wijzigen. Verder kan men ook op 'foto's wijzigen' klikken indien men foto's aan het profiel wilt wijzigen of toevoegen. Profielteksten kan men wijzigen door rechts van de betreffende vraag te klikken op 'wijzigen', 'verwijderen' of 'toevoegen'. Men kan hier ook zaken als het wachtwoord, e-mail adres of regio wijzigen en nog veel meer instellingen aanpassen.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van deze site. Dit kan men doen door aan de onderkant van de startpagina van de site te klikken op contact. Na hierop geklikt te hebben, kan men ervoor kiezen om een e- mail te sturen naar de helpdesk of men kan nagaan of de vraag al beantwoord wordt in de vraagbaak.


Artikelen over Christian Match

Twee weken lang gratis op zoek naar een geschikte partner op Christian Match

Ben je eenzaam, ben je al een tijdje uit een relatie of wil je nu echt starten met een serieuze relatie? Wil je een nieuwe relatie welke gebaseerd is op de principes van het christendom? Dan ben je bij Christian Match op het juiste adres. Bij de eerste aanmelding kunnen gebruikers dan twee weken lang geheel gratis gebruik maken van de site. Men kan dus twee weken geheel gratis op zoek naar een ges ... [...]

Christian Match Reviews

  Nutteloos beheerders

  Na 2 jaar lang lid te zijn wordt je op ene dag. gewoon gewist omdat je iets doe of zou doen tegen de regels .. wat je niet doe of zo bedoel.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  echt triest dat de beheerders van cm alle berichten na lezen. als je alleen een voorstel doe in een chat. met betrekking tot contact leggen en voor gegevens en de vraag stel zou je dat is willen doen. is dat al tegen de regels.

  Bedoelde de Heer het zo?

  Per toeval ooit op deze site gekomen in 2007 dacht ik. Ik kreeg contact met een leuke meid van mijn leeftijd, en hoewel zij zeer christelijk was werden onze gesprekken op msn (whatsapp bestond nog niet) erg schuinig. Ze stuurde mij zelfs een zeer pikante foto van haar en we zochten elkaar op. Terwijl wij contact hadden, werd mijn account per abuis gesloten zonder enig commentaar van waarom. Ook de account van haar werd net als de mijne afgesloten. Zelfs 6 jaar na dato, wilde ChristianMatch mij nog geen reden geven waarom ze dit deden. Eng gedoe, en van mij mogen ze die lidmaatschap houden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Enge site

  Na wat ervaring met online dating heb ik nu het motto om snel af te spreken als er een klik is. Hier zijn de meeste daters blij mee. Op Christian Match kreeg ik ineens een mail van een medewerker dat ik te snel mijn contactgegevens doorgaf. Dit, terwijl op de christian match dating 'tips' pagina stond dat dit slim is om te doen als je gaat afspreken. Op mijn vraag waarom ze mijn mails lezen, en waarom ze mij iets adviseert wat tegen hun 'tips' pagina gaat, kreeg ik als antwoord dat als ik de 'regels' niet volg, mijn profiel verwijderd zou worden. Ik heb toen zelf maar mijn profiel verwijderd en abonnement beeindigd. Wat een schoffering.

  Sterke punten
  Mooie kleuren

  Zwakke punten
  Medewerkers lezen in berichtenverkeer tussen leden. Vrijwel uitsluitend gereformeerde leden.

  CM was een leuke site

  Mijn ervaring op CM. Ik heb er goede ervaringen, veel leuke mensen ontmoet, pittige discussies gehouden op het forum en veel geleerd.... Echter.....het laatste jaar is er veel ten nadele verandert.......Een pittige discussie mag niet meer zonder dat een moderator zich er mee bemoeit.......Zij bepaald wat je zegt of niet en helaas kijkt zij alleen naar wat je schrijft en niet waarom je zaken schrijft......Voor mensen die hun hoofd boven het maaiveld uit durven steken en een pittige discussie niet schuwen is CM op dit moment absoluut geen waardige site (de giga terugloop van de leden is er niet voor niets) Het is een site geworden met een forum waarin je over koetjes en kalfjes kan praten en vooral elkaar geen kritische vragen mag stellen (de messen scherpen heet dat). Doe je dat wel krijg je op een ban om op het forum te schrijven.....dus kritiek mag niet. Jammer dat een site zo aan het afglijden is.....Daar geef je toch je geld niet aan uit?

  Sterke punten
  je kan er leuke mensen ontmoeten.....

  Zwakke punten
  Die heb ik hierboven al opgeschreven.....

  weinig mannen van mijn leeftijd

  Nadeel weinig keus, staan ca 20 heren op van mijn leeftijd, staan er al vaak jaren op dus opnieuw lid worden heeft weinig zin. Erg streng, de heren zijn vaak ook zwaar op de hand, zwarte kousen kerk, als ik nog eens een mail krijgt staat die vol bijbelteksten, je kunt ook normaal kennis maken met elkaar om te beginnen.

  Sterke punten
  Weinig

  Zwakke punten
  Weinig heren

  topper

  ik ben inmiddels bijna 5 jaar lid geweest op Christianmatch. Wanneer je ruim de tijd neemt om met andere leden op een relaxte manier kennis te maken, kun je heel fijne (blijvende) contacten opbouwen. Er worden met regelmaat samen activiteiten ondernomen, waarbij leden elkaar in de groep op ontspannen wijze ontmoeten, zonder dat er direct de relatie-druk is. Wat mij betreft een heel gezonde manier van kennismaken, hoewel ik moet zeggen dat het officiele "daten" ook niet zo bij mij als persoon zou passen. Ik ben heel dankbaar voor de vele vriendschappen met mannen én vrouwen die ik bij Christianmatch heb ontmoet. Daarnaast is het voor mij ook waardevol geweest om andere single's te "spreken" om juist die dingen te delen die je na een scheiding als moeilijk ervaart. Er wordt met elkaar mee-gedacht en -gebeden; vooral bij wat langduriger persoonlijke contacten. Problemen met de organisatie heb ik nooit gehad en ik kreeg (zo nodig) binnen enkele dagen positief en prettig respons.

  Sterke punten
  een site die prettig "werkt" en overzichtelijk is. Het forum is openbaar, dat betekend dat iedereen, lid of geen lid, de berichten kan mee-lezen. Dat is wel iets om rekening mee te houden bij het mee-discuseren.

  Zwakke punten
  De kwaliteit van de site hangt enigzins af van de leden; dit kan per periode verschillen. Er zijn periodes dat we op de groeps-chat grote lol hadden, er zijn ook periodes dat mensen elkaar niet begrijpen of persoonlijke info gedeelt wordt op de groeps-chat. Vaak wordt er dan door CM wel actie ondernomen. Ik heb er geen spijt van dat ik zo lang lid ben geweest. CM is een TOP-site wat mij betreft.

  niks is wat het lijkt

  Beste mannen, ben voor de 2e keer lid geworden alszijnde proef voor 2 weken. Het valt mij op dat alle foto's van sommige vrouwen in de categorie 40/55 waarin ik zou vallen hun profielen bij hetzelfde zijn. Er zullen echt wel vrouwen met echte profielen tussen zitten maar ook een hoop fakers. Krijg 1 mailtje terug van een vrouw daarna niets meer, 1 dag later tips hoe ik het wel moet doen. Veel vrouwen kijken op mn profiel maar geen reactie..205 kijkers maar geen schrijvers of idd heel kort mailtje om mijn verwachtingen hoog te houden. Ik denk het een slimme organisatie is welke mn de mannen flink wat geld uit de goed gelovige zakken wil kloppen. Is absoluut geen aanrader.

  Sterke punten
  Site wat doet geloven of ze het beste met je voor hebben. Maar ondertussen .....

  Zwakke punten
  Alles. En het is niet dat ik spreek uit teleurstelling. Probeer het als man zelf maar eens uit en let vooral op de profielfotos. Lijken allemaal een beetje op elkaar, krijgt de zelfde antwoorden enz

  Top Site

  wat ik wel weet als deze site erg christelijk is en gaat om gelovigen met elkaar in contact tekomen moet men geen onderscheid maken wat geloof betreft er zijn ook 2 geloven die zich verbinden en dan toch een kerk zoeken waar zij zich beiden kunnen vinden ze gaan niet allebei naar hun geboorte kerk toe bijv gerformeerd en hervormd en zij voegen zich bij de evangeliese kerk ik vind ook wat schulkes zegt dat ookmrooms of wat geloof ook moet worden toegelaten CHRISTUS zegt zelf heb u naaste lief als u zelf als men dan zegt er zijn ook minder geloven hier wel gelovig maar gaan niet nar dekerk die laat men ook hier toe laat dan elk geloof hier toe ik heb op ander site,s gezeten met fijne contacten hier is ietskoeler en wel strenger benadeel en lid eerst met een mail als hij fout op zijn mailbox van am beter hij zich niet ban hem voor een bepaalde tijd wil je dat ook aangeven dan heeft erneuk neuken bitch asshole fuck fucking tijd zich erover te beraden dit is geen neuk neuken geil kontneuker kritiek op dit belid en de regels maar een paar aanpassingen zou welkom zijn er zijn er wel enkele maar ik noem ze niet er zijn erbij met foto en via webcam en met praten zonder typen van mij mag dat gebruikt worden bij mijn profiel en dat is er niet in verband met privecy maar van mij mag men dat bij mij zeggen we kunnen hem ook uitzetten en uiterlijkzegt ook wat als men zelf de stap niet durft te zetten dit kan misschien helpen

  Sterke punten
  Mooie site

  Zwakke punten
  niet echt

  ChristianMatch

  ChristianMatch is de grootste christelijke datingsite voor jong en oud, met meer dan 2300 profielen van evangelische en reformatorische singles. ChristianMatch is ook de veiligste datingsite: onze redactie heeft ondertussen jarenlange ervaring opgebouwd, terwijl je privacy bij ons gegarandeerd is. Bij ons kun je andere zieke christenen ontmoeten, nieuwe vrienden maken, en je geloof verdiepen. Of je nu vrijgezel bent of niet. Immers, iedereen houdt van leuk godverdomme god god god

  Sterke punten
  Ziet er goed uit

  Zwakke punten
  nee

  Leuk

  heb ik niet

  Sterke punten
  Veel mogelijkheden om contact te zoeken, prive maar ook in de chat, of op het forum. En heel veel leuke (vr) mensen

  Zwakke punten
  Als er wat is, of is fout gegaan (recent) kom je niet bij de redactie uit, of ze geven gewoon geen antwoord. Als je abo nog zo,n 2 weken geldig is wordt je er in ene afgepoeierd en wordt er beweerd dat je abo is verlopen. En contact krijg je niet meer, beslist niet met de redactie, en is op je fiool fluiten de enigste optie.

  Wel leuk

  Heb deze site twee weken geprobeert als proeflid! Dat viel opzich niet tegen, heb daarbij met zes dames contact gelegd... waarvan er drie terug reageerden...dat viel me niet tegen (omdat ik wel wat ervaring heb met datingsites, en het vaak een grote wespenest is).... het was alleen jammer dat ze de laatste week dan terug gaan reageren... waardoor het lijkt of proeft alsof er een adertje onder het gras ligt.... waardoor ik niet verder ben gegaan met een fullmember ship. Nou heb ik het idee dat er op deze site en ook Funky fish... wel meer vrouwen als mannen erop zitten... maar je zal als man nooit op 1 staan, neee dat is hij daar boven! en je hoort er niet bij als je minsten n keer in Afrika bent geweest..met een groeps foto met van die zwarte pietjes (ben niet aan het discrimineren hoor!) maar daar pronken de dames wel erg mee!

  Sterke punten
  * je kan zien of iemand zijn mail beantwoord! leuk detail * twee weken gratis!

  Zwakke punten
  * kans op oost-blok advances en mails, dus deze site is ook niet kraak vrij!

  Top site!

  Ik ben nu ruim een jaar lid en vind het een leuke druk bezochte site! Heb veel leuke contacten !en er is controle op ongewenst gedrag dit vind ik erg prettig,zo kan ik ongestoord leuke contacten hebben!

  Sterke punten
  De site is duidelijk/overzichtelijk ziet er leuk uit! Vlotte redactie! Actieve site,veel leden !

  Zwakke punten
  site kan af en toe wat traag zijn.

  geloos uiting

  wat ik wel weet als deze site erg christelijk is en gaat om gelovigen met elkaar in contact tekomen moet men geen onderscheid maken wat geloof betreft er zijn ook 2 geloven die zich verbinden en dan toch een kerk zoeken waar zij zich beiden kunnen vinden ze gaan niet allebei naar hun geboorte kerk toe bijv gerformeerd en hervormd en zij voegen zich bij de evangeliese kerk ik vind ook wat schulkes zegt dat ookmrooms of wat geloof ook moet worden toegelaten CHRISTUS zegt zelf heb u naaste lief als u zelf als men dan zegt er zijn ook minder geloven hier wel gelovig maar gaan niet nar dekerk die laat men ook hier toe laat dan elk geloof hier toe ik heb op ander site,s gezeten met fijne contacten hier is ietskoeler en wel strenger benadeel en lid eerst met een mail als hij fout op zijn mailbox van am beter hij zich niet ban hem voor een bepaalde tijd wil je dat ook aangeven dan heeft er tijd zich erover te beraden dit is geen kritiek op dit belid en de regels maar een paar aanpassingen zou welkom zijn er zijn er wel enkele maar ik noem ze niet er zijn erbij met foto en via webcam en met praten zonder typen van mij mag dat gebruikt worden bij mijn profiel en dat is er niet in verband met privecy maar van mij mag men dat bij mij zeggen we kunnen hem ook uitzetten en uiterlijkzegt ook wat als men zelf de stap niet durft te zetten dit kan misschien helpen MET VRINDELIJKE GROET HENK VAN WINKOOP

  Sterke punten
  ER IS WEL LUISTEREND OOR

  Zwakke punten
  SOMS IS GELOOF VER TE ZOEKEN ALS IK SOMS LEES ZELF BEN IK GEEN HAAR BETER MAAR ELKAAR TE ZWARTMAKEN MOET NIET KUNNEN GEEF ZO EEN OOK EEN MAIL

  CM, Een aanrader!

  Ruim een jaar ben ik lid geweest van Christian Match en het is me al die tijd goed bevallen. In de eerste instantie werd ik lid uit nieuwschierigheid, en vanwege de behoefte aan contact met gescheiden ouders. Ondanks dat ik niet op zoek was naar een partner, heb ik me steeds welkom gevoeld op CM. Zo heb ik op CM verschillende vrienden leren kennen, en onverwachts liep ik ook mijn vriend tegen het lijf met wie ik al een jaar heel gelukkig ben. Op iedere site, waar mensen communiseren, zijn wel eens strubbelingen met mensen onderling. Zo ook op CM. Maar gelukkig zijn er goede moderators die dit alles onder controle houden, en waar nodig, de relschoppers verwijderen van de site. Kortom: Ik kan CM aan iedere single aanraden.

  Sterke punten
  Een mooie en overzichtelijke site met veel mogelijkheden om te chatten, en goede moderators die de site schoonhouden

  cm is waar ie voor staat

  als positieve cm-er kan ik zeggen dat ik na enkele jaren dat ik hier zit fijne vriendschappen heb kunnen opbouwen en ook heb ik mijn man via cm leren kennen ik ben dus zeer te spreken over deze site en dat men ook staat voor hetgene ze zeggen als hun site ik kan deze siute dan ook zeker aanbevelen. en hoop dat velen er hun vrienden en partners mogen ontmoeten (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(K)

  Sterke punten
  * een site die er duidelijk en verzorgd uit ziet * makkelijk om alles te vinden en mee te werken * eerlijk naar hun leden toe * zich houdend aan hun standpunten * slecht en onbehoorlijk bedrag wordt aangepakt door bv tijdelijke of volledige ban ( verwijdering van de site) * mensen worden gewaarschuwd voor men tot daden overgaat * forum wordt opgeschoond als er slechte of onbehoorlijke dingen ge-uit worden

  Zwakke punten
  * bij drukte op bv de chat wordt de site traag * ook de zogezegde rode balk waardoor je niet verder kunt op de chat als het erg druk is ,dit is wel eens irritand * jammer dat niet al hun activiteiten in centraal nederland gehouden wordt de afstanden kunnen wel eens reden zijn om dan niet in de mogenlijkheid zijn om mee deel te nemen.

  super site

  Hallo , ben nu bijna 2 jaar lid , bevalt me hier super , heb hier veel vrienden aan over gehouden , ga naar alle uitjes als het kan , kan met veel mensen vreugde en verdriet delen das zo mooi , heb dus alleen maar positief over de site .

  Sterke punten
  vind het erg belangrijk dat er ingegrepen word , als het uit de hand loopt , sommige mensen horen niet opzon site verpesten het voor de rest , de sfeer is dan weer goed .

  Zwakke punten
  geen

  Gezellige site

  Ik zit nu 9 maanden op CM. Ik ben lid geworden om contacten te krijgen met anderen en eventueel een partner te vinden. Ondertussen mag ik zeggen er echte vriendschappen op na gehouden te hebben, deze zijn zeer waardevol.Nog steeds zit ik met veel plezier op de site, tuurlijk is er wel eens wat zoveel mensen zoveel verschillende meningen. Wat ik heel leuk en ontspannend vind dat zijn de ontmoetingen door cm leden georganiseerd zoals, picknicks en strandwandelingen. Zelf heb ik een BBQ van de zomer georganiseerd zo leer je op een leuke ontspannen manier nieuwe mensen kennen. De redaktie is zeer goed als je een klacht indient worden deze serieus behandeld en indien iemand zich misdraagt krijgt deze een waarschuwing en zonodig een ban daar heb je het dan zelf na gemaakt!! (K)(Y)

  Sterke punten
  Goede redaktie die openstaan voor je mening en snel handelen op klachten. Een gezellige open site met een forum waarop je je mening kan geven en kan discuseren tevens is er een chatroom waar je met velen tegelijk kan praten hierdoor is het makkelijk contacten te leggen.

  Zwakke punten
  soms is het erg druk op de site waardoor deze wat traag is.

  gezellige site

  Sinds een jaar ben ik lid van Christian Match. Ik heb enorm leuke kontakten opgedaan via deze site. Regelmatig worden er uitstapjes georganiseerd door zowel de organisatie als door leden zelf. Kontakt is natuurlijk ook mogelijk via de site, waar zowel op het forum als via de chatbox met andere leden gesproken kan worden over tal van onderwerpen, soms heel serieus, soms ook gewoon luchtig en ontspannen. Natuurlijk is niet iedereen het altijd met iedereen eens waardoor de discussie soms vrij fel kan worden. Hiervoor zijn gelukkig redelijk strakke spelregels afgesproken, wanneer mensen anderen niet met respect behandelen kan een zgn "ban" worden opgelegd, wat indhoud dat iemand een bepaalde periode niet meer mee kan doen met de discussie. Met deze maatregel wordt zover ik heb meegemaakt heel zorgvuldig omgegaan, waardoor de sfeer over het algemeen erg leuk en gezellig blijft.

  Sterke punten
  leuke website, goede controle waardoor respect voor elkaar wordt gewaarborgt. Gezellige uitjes, waardoor het doel: contacten leggen, goed wordt behaald.

  Zwakke punten
  soms wat traag.

  Christianmatch een leuke site

  Ik ben ruim 2 jaar lid van cm. Het bevalt me goed daar. Ik heb er al enkele vriendschappen er door gekregen. Ik ben daar lid geworden om contacten te krijgen met andere christenen, en dat is zeer geslaagd. Ik heb enkelen echt leren op de uitjes die de leden zelf organiseren. En dat er mensen verwijderd worden van de site heeft te maken met hun eigen gedrag, wie zich niet aan de regels houd en bedreigingen uit naar de leden of naar de redactie van de site die ligt eraf. (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

  positief

  (Y)na een aantal jaren op cm gezeten te hebben kan ik zeggen dat ik via deze site fijne vriendschappen gekregen heb die zeker waardevol zijn,leuke contacten door uitjes die onderling door cm leden georganiseerd werden en worden (H)(yeah)en via cm ook mijn aanstaande man ontmoet ,wij zullen deze zomer in het huwelijk treden,waarbij oa 2 van onze cm vrienden getuigen zullen zijn. dus cm werpt zeker zijn positieve vruchten af als je je zelf ook maar positief insteld en opensteld voor fijne contacten,leuke gesprekken en uitjes bezoekt.

  Sterke punten
  cm zegt eerlijk dat men zowel voor vriendschappen als relaties bouwen staat. de site is duidelijk em makkelijk door te surfen. forum is openbaar en heeft vele mogenlijkheden voor topics waar men discussies kan voeren, ook al is men het wel eens niet met elkaar eens,en zijn er natuurlijk altijd wel mensen die anders reageren dan wij zouden verwachten,maar dan is het weer aan jezelf hoe je daar op reageerd. ik ervaar ook duidelijk bescherming van cm ;door leden die zich onfatsoenlijk of bedreigend gedragen te verwijderen(hetzij tijdelijk of voorgoed)

  Zwakke punten
  dat de uitjes georganiseerd door cm zelf toch wel aan de prijzige kant zijn. en dat deze uitjes niet altijd in centraal nederland gehouden worden waardoor het voor een aantal leden moeilijk is om eraan deel te nemen

  ook geslaagd!

  ik ben eigenlijk enkel lid geworden van cm voor vriendschappelijke contacten. Toch groeide zo'n vriendschappelijk contact uit tot een relatie, gevolgd door een huwelijk en een dochtertje. En op ons huwelijk waren 2 vriendinnen die we ook op cm hebben leren kennen onze getuiges. Ik heb het altijd erg naar mn zin gehad, ook na mijn huwelijk ben ik nog lange tijd lid geweest. Er worden ook door de leden zelf regelmatig uitstapjes georganiseerd die ik als heel gezellig heb ervaren en waar ik leuke contacten heb opgedaan. In de beginperiode van mijn lidmaatschap vond ik vooral de contacten met andere gescheiden ouders erg fijn. Net als op andere sites is er ook op cm wel eens wat, maar ik voelde me altijd heel serieus genomen als je dit meldde bij de redaktie.

  Incompetente medewerker(s)

  Al na amper een paar weken werd ik al door een "clubje" leden (7 dames en 1 man) op 'de korrel' genomen en zeer onvriendelijke wijze bejegend. Zowel op het Forum alswel in de Lobby. Na herhaaldelijke klachten mijnerzijds werd ik niet serieus genomen door ene Judith Schaap (moderator) Door haar zeer partijdig oordeel werd ik herhaaldelijk opgezadeld met een ban. Ik had het idee dat ik buitengesloten werd. Door mijn hoog begaafdheid werd ik door het "clubje" van 7 dames en 1 man steeds weer onderuit gehaald en kreeg uitlokkende op en aanmerkingen toe bedeeld. Door hun "Ivoren Toren" gedrag van medewerker(s) van Christianmatch werd mij onmogelijk gemaakt verweer te voeren. Ook mijn verzoek voor een persoonlijk gesprek werd niet ingewilligd. Deze site verdiend een zeer koude douche en kan deze site dan ook beslist niet aanbevelen. Het zou eens tijd worden dat er van hogerhand beter toezicht moet komen op deze site. Ik overweeg Christianmatch in rechte te betrekken. Daartoe zal ik advies vragen bij een Raadsman.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen.

  Een site die mij resultaat opleverde

  Ben je opzoek naar een relatie in reformatorisch / protestants / evangelische kring, dan zou ik je deze site aanraden. Zo niet dan heb je weinig te zoeken op deze site. Ik zelf heb van af 2004 tot en met 2007 in totaal 3 verschillende datingsite's gebruikt. Via deze datingsite heb ik mijn huidige vrouw ontmoet. We hebben al 3 jaar een relatie en zijn 2 jaar alweer getrouwd en verwachten binnen kort ons tweede kind. Mijn ervaring is misschien wat gedateerd maar hoe je het ook wend of keert het is zeer succesvol geweest.

  Profielafwijzing; geen reakties

  Helaas heeft ook Crosspoint zich schuldig gemaakt aan profielafwijzing op basis van geloof. Je moet neerzetten wat het geloof voor jou betekent en indien dit niet overeenkomt met wat Crosspoint wil zien, wordt je van de site verwijderd. Dus Christian Match staat hierin niet alleen. Helaas reageert er vrijwel niemand op je profiel op ChristianMatch en dat ligt niet aan mijn account aangezien ik hierover meer reacties heb gehad na wat rondvragen. Mensen zijn volgens mij bang om afgewezen te worden. Het is nogal gepolijst. Op opzoeknaarjou reageren mensen wel gewoon oftewel voor een relatie of voor vriendschap, maar volop reacties met exact hetzelfde profiel. Mensen zijn meer ontspannen. ChristianMatch is op zich een leuke site, maar er wordt niet of nauwelijks op elkaar gereageerd. Jammer! Was wel erg verbaasd en teleurgesteld om te merken dat mensen daadwerkelijk ruzie met elkaar maken op het forum...

  Sterke punten
  Goede opties op de site.rnSite ziet er mooi uit.rnZo te zien voldoende inschrijvingen om iemand te kunnen vinden. Echter...zie zwakke punten.

  Zwakke punten
  Vrijwel geen reakties.rnMensen wachten af of voelen zich blijkbaar te goed, of niet..., om met elkaar te mailen. Hierdoor ga je je af vragen of de profielen wel echt zijn, vooral als je op een andere christelijke site met exact hetzelfde profiel wel reacties krijgt.rn

  Onchristelijk

  Christen match discrimineerd indien je mensen zegt wat de bijbel werkelijk zegt over kinderdoop en over de behoudenis. Ook al komen mensen er door tot Jezus Christus, dit mag je niet zeggen. Want dan schoffeer je mensen. Verder is je privacy niet gewaarbogt want men leest alles mee Zonder waarschuwing wordt je dan van de site gehaald, en ben jij je geld kwijt. Ik zou aanraden om niet op Christian Match te gaan staan


Bezoek Christian Match

Schrijf je eigen review