positief

(Y)na een aantal jaren op cm gezeten te hebben kan ik zeggen dat ik via deze site fijne vriendschappen gekregen heb die zeker waardevol zijn,leuke contacten door uitjes die onderling door cm leden georganiseerd werden en worden
(H)(yeah)en via cm ook mijn aanstaande man ontmoet ,wij zullen deze zomer in het huwelijk treden,waarbij oa 2 van onze cm vrienden getuigen zullen zijn.
dus cm werpt zeker zijn positieve vruchten af als je je zelf ook maar positief insteld en opensteld voor fijne contacten,leuke gesprekken en uitjes bezoekt.

Sterke punten
cm zegt eerlijk dat men zowel voor vriendschappen als relaties bouwen staat.

de site is duidelijk em makkelijk door te surfen.

forum is openbaar en heeft vele mogenlijkheden voor topics waar men discussies kan voeren, ook al is men het wel eens niet met elkaar eens,en zijn er natuurlijk altijd wel mensen die anders reageren dan wij zouden verwachten,maar dan is het weer aan jezelf hoe je daar op reageerd.

ik ervaar ook duidelijk bescherming van cm ;door leden die zich onfatsoenlijk of bedreigend gedragen te verwijderen(hetzij tijdelijk of voorgoed)

Zwakke punten
dat de uitjes georganiseerd door cm zelf toch wel aan de prijzige kant zijn.
en dat deze uitjes niet altijd in centraal nederland gehouden worden waardoor het voor een aantal leden moeilijk is om eraan deel te nemen

Bezoek Christian Match Reviews over Christian Match

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Christian Match
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden