Reviews van deze auteur

Gezellige site

Review over Christian Match

Ik zit nu 9 maanden op CM. Ik ben lid geworden om contacten te krijgen met anderen en eventueel een partner te vinden.

Ondertussen mag ik zeggen er echte vriendschappen op na gehouden te hebben, deze zijn zeer waardevol.Nog steeds zit ik met veel plezier op de site, tuurlijk is er wel eens wat zoveel mensen zoveel verschillende meningen.

Wat ik heel leuk en ontspannend vind dat zijn de ontmoetingen door cm leden georganiseerd zoals, picknicks en strandwandelingen. Zelf heb ik een BBQ van de zomer georganiseerd zo leer je op een leuke ontspannen manier nieuwe mensen kennen.

De redaktie is zeer goed als je een klacht indient worden deze serieus behandeld en indien iemand zich misdraagt krijgt deze een waarschuwing en zonodig een ban daar heb je het dan zelf na gemaakt!!

(K)(Y)

Sterke punten
Goede redaktie die openstaan voor je mening en snel handelen op klachten.

Een gezellige open site met een forum waarop je je mening kan geven en kan discuseren tevens is er een chatroom waar je met velen tegelijk kan praten hierdoor is het makkelijk contacten te leggen.

Zwakke punten
soms is het erg druk op de site waardoor deze wat traag is.

reacties:

Review: Incompetente medewerker(s)

Met stijgende verbazing heb ik alles gelezen.
Gezinus ik snap niks van jou, een vriendin van je moest van cm af, hier had ze het volledig zelf na gemaakt niet door een clupje maar door ZICHZELF! Dat jij het daar niet mee eens bent moet jij weten maar om vervolgens het jezelf op cm zo moeilijk te maken dat je meer vijanden dan vrienden hebt gemaakt, ik snap het niet!!!
en ik zal het wel nooit snappen. Het enige wat ik nu denk waar ben je in vredesnaam mee bezig, een hetze tegen jezelf aan het kweken en meer respect voor cm hoe ze met jou zijn omgegaan!!!
Je wenst iedereen steeds Gods zegen toe?? Als je dit steeds doet dan stel ik voor dat je de bijbel eens goed leest want nergens staat dat wat jij nu doet goed is!!

Review: Incompetente medewerker(s)

Gezinus,

Ik ja IK maak zelf uit of ik op deze site reageer.
Jammer dat je zwelgt in zelfmedelijden, je had vrienden op cm geloof dat er zelfs een was die toen jij eens een ban had en in het ziekenhuis lag die persoon alle berichten doorgaf aan de cm-ers die op hun beurt meeleefden en blij waren toen je terug was op cm. Heb jij die persoon ooit fatsoenlijk bedankt daarvoor?
Jou kennende zoals ik je heb leren kennen op cm en hier twijfel ik daar ten zeerste aan.
Jij leeft voor jezelf en bent in je eer getast. man stop hiermee en houd de eer aan jezelf inplaats van je belachelijk te maken.

Review: Incompetente medewerker(s)

Oproer reacties?? valt daar waarheid onder die ik vertel??
Het probleem met jou is dat jij de waarheid geweld aandoet, en denkt alle waarheid in pacht te hebben. En ik weet meer van jou dan me lief is.
En of ik reageer bepaal ikzelf en niet JIJ!!!