Reviews van deze auteur

topper

Review over Christian Match

ik ben inmiddels bijna 5 jaar lid geweest op Christianmatch. Wanneer je ruim de tijd neemt om met andere leden op een relaxte manier kennis te maken, kun je heel fijne (blijvende) contacten opbouwen. Er worden met regelmaat samen activiteiten ondernomen, waarbij leden elkaar in de groep op ontspannen wijze ontmoeten, zonder dat er direct de relatie-druk is. Wat mij betreft een heel gezonde manier van kennismaken, hoewel ik moet zeggen dat het officiele "daten" ook niet zo bij mij als persoon zou passen. Ik ben heel dankbaar voor de vele vriendschappen met mannen én vrouwen die ik bij Christianmatch heb ontmoet. Daarnaast is het voor mij ook waardevol geweest om andere single's te "spreken" om juist die dingen te delen die je na een scheiding als moeilijk ervaart. Er wordt met elkaar mee-gedacht en -gebeden; vooral bij wat langduriger persoonlijke contacten. Problemen met de organisatie heb ik nooit gehad en ik kreeg (zo nodig) binnen enkele dagen positief en prettig respons.

Sterke punten
een site die prettig "werkt" en overzichtelijk is.
Het forum is openbaar, dat betekend dat iedereen, lid of geen lid, de berichten kan mee-lezen. Dat is wel iets om rekening mee te houden bij het mee-discuseren.

Zwakke punten
De kwaliteit van de site hangt enigzins af van de leden; dit kan per periode verschillen. Er zijn periodes dat we op de groeps-chat grote lol hadden, er zijn ook periodes dat mensen elkaar niet begrijpen of persoonlijke info gedeelt wordt op de groeps-chat. Vaak wordt er dan door CM wel actie ondernomen. Ik heb er geen spijt van dat ik zo lang lid ben geweest. CM is een TOP-site wat mij betreft.

reacties:

Review: Incompetente medewerker(s)

wat heerlijk voor je, gibby, dat je weer in rustig vaarwater terechtgekomen bent;
ik wens je alle geluk voor de toekomst.