Reviews van deze auteur

CM, Een aanrader!

Review over Christian Match

Ruim een jaar ben ik lid geweest van Christian Match en het is me al die tijd goed bevallen. In de eerste instantie werd ik lid uit nieuwschierigheid, en vanwege de behoefte aan contact met gescheiden ouders. Ondanks dat ik niet op zoek was naar een partner, heb ik me steeds welkom gevoeld op CM. Zo heb ik op CM verschillende vrienden leren kennen, en onverwachts liep ik ook mijn vriend tegen het lijf met wie ik al een jaar heel gelukkig ben.
Op iedere site, waar mensen communiseren, zijn wel eens strubbelingen met mensen onderling. Zo ook op CM. Maar gelukkig zijn er goede moderators die dit alles onder controle houden, en waar nodig, de relschoppers verwijderen van de site.
Kortom: Ik kan CM aan iedere single aanraden.

Sterke punten
Een mooie en overzichtelijke site met veel mogelijkheden om te chatten, en goede moderators die de site schoonhouden

reacties:

Review: Incompetente medewerker(s)

Als ik hier ook even mijn mening mag geven over CM...
Dit is een hartstikke leuke site, met veel hartstikke leuke mensen, waar clubjes en kliekjes enkel bestaan in de geest van achterdochtige mensen, maar er in werkelijkheid niet zijn.Ik kan iedereen aanraden om lid te worden van CM, puur voor de gezelligheid die er over het algemeen is. Zelf ben ik lange tijd lid geweest om die reden,zelfs ook nadat ik mijn vriend er heb leren kennen, totdat er een moment aanbrak dat oa Gibby, met zijn blijkbaar aangenomen chatdochter de gezelligheid kwamen verstoren. Dit was voor mij een van de redenen om weg te gaan op CM. Maar nu deze mensen verdwenen zijn, raad ik zeker iedereen aan om eens een kijkje te nemen op CM. Na de negative geluiden hier over deze site, vond ik het hoog tijd om CM juist een pluim te geven voor de site die ze opgebouwd hebben. zeker geen koude douche, maar zeker een heerlijk warme, ook voor de moderator die overduidelijk zijn/haar best doet om CM zo leuk te houden als het is.

Review: Incompetente medewerker(s)

Nee Gezinus, Ik heb me gewoon heel persoonlijk, enorm geïriteerd aan je reacties en die van je pleegdochter oid. Daar hebben anderen niets mee te maken. Zoals je na kunt vragen ben ik niet beinvloed door roddels, omdat ik mezelf tot roddelen niet wil verlagen. Wat ik er mee wil zeggen is dat je negative review op CM niets te maken heeft met de kwaliteit van de moderators of de site, maar meer met je eigen gedrag op de site, wat gewoon hoogst irritant was. Overheersend irritant genoeg voor mij om mede daardoor van CM te vertrekken.

Review: Incompetente medewerker(s)

Gibby,
Mogen we nu eindelijk eens weten wie er tot het door jou gehate clubje behoren?

Review: Incompetente medewerker(s)

Beste Gibby,

Ik ben het met Griffin en Johannes eens. Er is geen mens die persoonlijk iets tegen jou heeft. Zolang men jou niet persoonlijk kent kan dat ook niet, maar men gaat enkel in het verweer tegen jouw reacties. Ik vind het heel jammer dat je het persoonlijk opvat allemaal, terwijl men enkel je reacties afkeurt.

Misschien, als je iets positiver in het leven gaat staan, en dit hele gebeuren na een tijdje weer eens terug leest, zul je inzien dat het niet aan CM lag, maar aan de reacties van jouw kant.
Er is niemand die jou de grond in wil trappen, men wil je enkel wijzen op het feit dat je reacties niet zijn zoals ze uit christelijk oogpunt zouden moeten zijn.