Reviews van deze auteur

gezellige site

Review over Christian Match

Sinds een jaar ben ik lid van Christian Match. Ik heb enorm leuke kontakten opgedaan via deze site. Regelmatig worden er uitstapjes georganiseerd door zowel de organisatie als door leden zelf.

Kontakt is natuurlijk ook mogelijk via de site, waar zowel op het forum als via de chatbox met andere leden gesproken kan worden over tal van onderwerpen, soms heel serieus, soms ook gewoon luchtig en ontspannen. Natuurlijk is niet iedereen het altijd met iedereen eens waardoor de discussie soms vrij fel kan worden. Hiervoor zijn gelukkig redelijk strakke spelregels afgesproken, wanneer mensen anderen niet met respect behandelen kan een zgn "ban" worden opgelegd, wat indhoud dat iemand een bepaalde periode niet meer mee kan doen met de discussie. Met deze maatregel wordt zover ik heb meegemaakt heel zorgvuldig omgegaan, waardoor de sfeer over het algemeen erg leuk en gezellig blijft.

Sterke punten
leuke website, goede controle waardoor respect voor elkaar wordt gewaarborgt. Gezellige uitjes, waardoor het doel: contacten leggen, goed wordt behaald.

Zwakke punten
soms wat traag.

reacties:

Review: Incompetente medewerker(s)

Dat Gezinus niet al te positief is kan ik me wel voorstellen, helaas heeft hij de reactie van de moderator echt aan zichzelf te wijten.