Reviews van deze auteur

rustige site

Review over ChristelijkContact

Vrij rustige site... en daar bedoel ik mee, dat het geen druk bezochte site is... meestal zijn er circa 18 mensen online gemiddeld. Je moet verder geen hoge verwachtingen hebben qua dating en gaat het hier voornamelijk om het contact met elkaar hebben.

Sterke punten
Gratis!
GRATIS!

*gratis kuffel versturen (soort ijzerbreker)
*gratis bericht(ten) versturen

Zwakke punten
* veel profielen (waarbij de aanmaker al lang niet meer online is geweest)
* weinig aktiviteit

Wel leuk

Review over Christian Match

Heb deze site twee weken geprobeert als proeflid! Dat viel opzich niet tegen, heb daarbij met zes dames contact gelegd... waarvan er drie terug reageerden...dat viel me niet tegen (omdat ik wel wat ervaring heb met datingsites, en het vaak een grote wespenest is).... het was alleen jammer dat ze de laatste week dan terug gaan reageren... waardoor het lijkt of proeft alsof er een adertje onder het gras ligt.... waardoor ik niet verder ben gegaan met een fullmember ship.

Nou heb ik het idee dat er op deze site en ook Funky fish... wel meer vrouwen als mannen erop zitten... maar je zal als man nooit op 1 staan, neee dat is hij daar boven! en je hoort er niet bij als je minsten n keer in Afrika bent geweest..met een groeps foto met van die zwarte pietjes (ben niet aan het discrimineren hoor!) maar daar pronken de dames wel erg mee!

Sterke punten
* je kan zien of iemand zijn mail beantwoord! leuk detail
* twee weken gratis!

Zwakke punten
* kans op oost-blok advances en mails, dus deze site is ook niet kraak vrij!

91 procent kans!!!???

Review over SpeedDaten.nl

De laatste keer dat ik er was had ik geen matches!
Dus is de slagzin ''91 procent kans op een match'' een teaser of eigenlijk liever gezecht een leugen. want bij 90% moet je toch minstens 1 match hebben.

Dan kan je beter het eerlijker houden en een slagzin gebruiken als; ''50% kans als jij als deelnemer de andere 50% inzet''.

Sterke punten
*ben niet hellemaal negtief de eerste keer had ik 2 matches.
*Twee dranjes bij de speedate
*variatie's aan deelnemers (Hbo, Mbo, Lbo) leuk!

Zwakke punten
slechte parkeer gelegenheden
vals beloftes (zie boven), maar daar hebben meer datingorganisatie's last van.

Best gezellig!

Review over FlitsDate

Hoi, heb nou 3x meegedaan aan z'n avond (2x Rotterdam, 1x DenBosch), laatste x was in september 2010 en moet zeggen mijn ervaringen zijn positief. Als je binnen komt krijg je echt het Sinterklaas gevoel (kom maar binnen met je knecht!) en sommige mededaters zijn wel in voor een praatje en je krijg ook nog een (gratis)drankje (die dan wel bij de prijs inbegrepen zit). Dan begin het daten en mag wel zeggen de meesten hebben niet z'n serieuse insteek en willen meer een gezellige avond hebben.

Negatief punten: is dat er wel veel mensen erg hoog opgeleid zijn en er mekaar naar de kroon ermee steken; HBO, ICTers, Universitair, Dokter, professor, ze zitten er gewoon tussen en ja dat nemen ze wel erg mee in hun eissen pakket. In drie minuten beginnen ze te vertellen wat ze gestudeerd hebben en ja dan is de tijd opeens om. Vrouwen komen vaak met een hele ploeg (omdat ze alleen niet durfen) en tussen de kerels zitten er ook plaatboeven tussen.

Sterke punten
* gezellig
* vaak variable mensen (klein, groot, breed)
* Organisatie is hartelijk
* goeie routebeschrijving op de site

Zwakke punten
* men beld niet van te voren of de avond wel/of niet doorgaat
* hoog opgeleiden mensen (te veel)

reacties:

Review: de2 , gratis datingside???????

Hej Janneke

Ik was er twee jaar geleden ook ingetuind (met betaald inschrijven).
Ben er vanaf gekomen toen ik mijn bank belde om afschrijvingen naar Be2 te blokkeren, toen kregen ze koudwater vrees... maar niet voordat ze nog een maand wisten af te schrijven (het zijn viezeriken!) .. misschien een idee voor jouw!

grt Leon

Review: ook mn geld kwijt??

Hey Rob.

gewoon een mail sturen naar het programma Radar.. misschien dat die er aandacht aan gaan weide.
Of een brief of mail naar de Ombudsman ofzo...
het is kommer en kwel

Review: Best gezellig!

Ach Dirk, je moet het gewoon treffen, als er gemiddeld 25 dames zitten zullen er altijd wel 5 of 6 vrouwen erbij zitten die je wel aanspreken. Aan het einde van de avond rij je naar huis met in gedachten van; het is graag of niet voor de dames die ik heb aangekruist.. wat dat betreft moet je gewoon een plaat voor je kop hebben.

Nou je hebt vast toch wel eens een boefje in je midden gehad; bv iemand die eerst het eene zegt en dan eigenlijk weer wat anders, dat noem ik een plaatboef. (en daar bedoel ik mee vreemd gedrag) daar liepen er wel een paar van rond.

Review: Dikke plus!

Hoe duur is dat nou z'n inschrijving? bv voor 1 jr?
Ben geneigd me ook in te schrijven..