Opzoeknaarjou

Sinds begin 2005 biedt Opzoeknaarjou.nl een datingsite speciaal voor christenen. Deze grote groep in Nederland is vaak op zoek naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond en vind deze vaak moeilijk op algemene datingsites. Daarom worden heel veel christenen graag lid bij deze community, om zo in contact te komen met andere christenen door heel Nederland. Opzoeknaarjou groeit enorm en is momenteel al uitgegroeid tot 1 van de grootste christelijke contactsites in Nederland!

Op Zoek Naar Jou Video


Doelgroep

Opzoeknaarjou.nl een christelijke datingsite bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder, die serieus op zoek is naar vriendschap of een relatie. Door lid te worden van deze site komt men snel in contact met andere gebruikers die voldoen aan de eigen interesses, voorkeuren en eisen.


Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich snel en eenvoudig inschrijven op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, onder het kopje "gratis proeflidmaatschap!", een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze in te vullen. Verder moet men ook enkele persoonlijke gegevens invullen waarna er een bericht wordt verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Na de aanmelding bevestigd te hebben kan men direct opzoek naar een geschikte date.


Kosten

Gebruikers hebben de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van het gratis lidmaatschap. Echter zijn de mogelijkheden met zo een gratis account beperkt. Gebruikers, die gebruik willen maken van alle functionaliteiten van de site, hebben de mogelijkheid om hun account up te graden naar fullmember. De kosten voor een fullmemberlidmaatschap hangen af van de duur van het abonnement. Voor 6,58 euro per maand kunnen gebruikers al fullmember zijn bij Op Zoek Naar Jou dating.


Account verwijderen

Gebruikers die al een geschikte date hebben gevonden of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en rechtsboven op de pagina te gaan naar de gebruikersnaam. Hier vind men bij "account", de mogelijkheden om het lidmaatschap op te zeggen.


Contact gegevens

Provina Internet Services Maaiklinkstraat 27 4438 AM Driewegen Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e-mail sturen naar [email protected] of een bericht sturen via het online contact formulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op "contact". Hier kan men zijn of haar naam, e- mail adres en vraag of opmerking ingeven en versturen naar de klantenservice.


Artikelen over Opzoeknaarjou

Datingsite 'op zoek naar jou' zeer handig in gebruik

  “Op zoek naar Jou” staat ook wel bekend als de leukste christelijke datingsite van Nederland en is zeer handig in gebruik. Op de startpagina van de site kan men onder andere een proeflidmaatschap aanvragen, er staat informatie over de site verwerkt onder het tabje ‘over ons’, informatie over abonnementen, veel gestelde vragen en de contactgegevens van de beheerders ... [...]

Opzoeknaarjou Reviews

Bezoek Opzoeknaarjou

Schrijf een review