Reviews van deze auteur

Gevaarlijke site! Gebruik deze site niet!

Review over Opzoeknaarjou

Deze website is een wespennest vol ongure types! Van het contact dat je dat hebt is 95% alleen uit op seks, of je geld. Het barst er van de nepprofielen met mannen die je telefoonnummer ontfutselen en je gaan stalken zodat ze weten wat je verdient, waar je woont en wanneer je wel/niet thuis bent. Ik raad deze website ernstig af! DIT IS GEEN CHRISTELIJKE SITE!!!

Sterke punten
GEEN!!!

Zwakke punten
ZIE BOVEN

reacties:

Review: Goede site, betrouwbaar

Review is waarschijnlijk door de redactie zelf geplaatst! Alle jonge vrouwen wil ik waarschuwen voor deze site, het is een gevaarlijke site vol fake-profielen die uit zijn op seks of je geld.

Review: Niet betrouwbaar

Helemaal eens, ik heb meerdere (het is toch niet te geloven, als het er nou 1 was) slechte ervaringen met mannen en daar ook over gemaild. OZNJ reageert daar op met een standaard mail, de profielen van deze mannen (betalende leden, dus pas op!!!) staan er nog en er wordt niks gedaan. Pas zeer op hier als jonge vrouw!! OZNJ maakt het niks uit. Tja, het is hun verdienmodel, zo verdienen deze ‘christenen’ hun geld. Maar ze dragen wel verantwoordelijkheid, vind ik, als het mis gaat.

Review: Leuke en fijne datingsite!

Onbegrijpelijk! Dit is vast een review door de redactie zelf geschreven. Elke jonge vrouw die ik ken en hier een profiel had, heeft zeer negatieve ervaringen. Pas op!

Review: Leuke en fijne datingsite!

Onbegrijpelijke review! Dit is een zeer slechte site! Elke vrouw die ik ken met een profiel heeft hele negatieve ervaringen met ongure mannen die uit zijn op seks, verkrachting of geld, je stalken en bestelen. Dit is waarschijnlijk een review van de redactie zelf!

Review: leuke site

Geloof deze review niet, waarschijnlijk van de redactie zelf. Dit is een gevaarlijke site en ik wil iedere jonge vrouw oproepen zichzelf zeer te beschermen hiervoor, beter geen profiel maken!

Review: Veel leuke reacties

Beste Corne, waarschijnlijk omdat je een man hebt, heb je geen idee hoe het is om als vrouw op deze site te zitten. Vrouwen, pas op! Geen profiel op deze site maken, 95% van de profielen is fake. Je bent hier zeer kwetsbaar en er wordt gemeen achter je aan gezeten om je het bed in te krijgen of je te bestelen!! Echt, pas zeer op!!