Ja hoor !

Bert, Pieter en Corine werken zeker zelf bij VrijChat, beter bekend als de firma List En Bedrog.

Vooral Corine valt door de mand, haar taalgebruik is net zo slecht als in de reacties van de 'gewillige' dames.
En dan de opmerking dat de mannen die negatief zijn enkel uit zijn op vlees, hahaha, laat me niet lachen ! Als ik die site zo bekijk dan laat minstens de helft van de vrouwen daar hun blote poes zien. En de mannen zijn dan uit op vlees ?
Hahahahaha !!!

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Veel.

Bezoek VrijChat Reviews over VrijChat

2 reacties

Tja,

Dat ik en anderen die niet een zeikmening hebben en tevreden zijn opvatten als dat we werken voor die site zegt meer over zure zeiksnor dan in ieder geval over mij en waarschijnlijk ook over de andere twee;)

Het valt me op dat mensen die niet succesvol zijn op dating of chatsites bij à altijd verzuurde rare types zijn die de schuld van hun gebrek aan succes altijd buiten zichzelf leggen.


Succes met desperaat en zuur zijn en als ik nog één keer uitgemaakt wordt voor iemand die bij een list en bedrog zou werken, wat die site volgens mij niet is en waar ik nogmaals ook nog eens niet werk, doe ik aangifte wegens smaad. Ik verwacht dat de beheerder van deze review site deze onzin dan ook verwijderd.

Tabé

Misschien kan Vrijchat, of deze Bert daar nu wel of neit voor werkt, beter bang zijn dat ze zelf aangeklaagd worden.
Zeer eenvoudig is door iedereen aan te tonen dat vrijwel alle vrouwelijke profielen een foto bevatten die elkders van het internet geplukt is, simpelweg door de foto naar een ander Google-browservenster te slepen en dan Zoeken op afbeeldingen.
De meeste fotos zijn afkomstig van websites uit de Oekraine of Rusland, of van andere modellen- of pornesites.

Dit geccombineerd met de idiote prijzen voor korte chatberichtjes en de standaard antwoorden die van verschillende "vrouwen" soms letterlijk gelijk zijn -met dezelfde spelfouten- is voor iedere jurist bewijs genoeg dat dit inderdaad een oplichterssite is.

En Bert. als jij niet voor de site werkt waarom verdedig je Vrijchat dan met zoveel verve? Heb je bovenstaande profielfototest wel eens zelf uitgevoerd? Kost je misschien 5 minuten!

En voor wie echt wil daten, Facebook, Twitter, enz. zijn helemaal gratis en je kan berichten sturen zoveel je wilt!

Bezoek VrijChat Reviews over VrijChat

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VrijChat
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden