Reviews van deze auteur

Weer foto verwijderd

Review over Tagged

Ik vind Tagged een leuke site om contacten te maken want dat heb ik persoonlijk ondervonden.Leuke uitnodiging in het buitenland bij leuke mensen.Wel eerst kennis gemaakt via skype of yahoo mess.Ik speelde vroeger maffia maar ben nu overgestapt naar pets.Wat stoort is dat tagged steeds heel normale plaatjes verwijderd terwijl er op sommige profielen zowat porno wordt getoond.Ik snap dat niet.Weet iemand of ze in jouw profiel kunnen kijken ook al is dat prive?Weet iemand of er een manier is om dit te omzeilen?Ik heb geprobeert via photobucket,imageshack en ook rechtstreeks vanaf mijn harde schijf foto's (normale) up te loaden maar helaas.Zelf als ik het bestand een andere naam geef.Ik wist wel dat die amerikanen heel preuts waren maar dit slaat echt alles.Als er compunerds zijn die dat weten, heel graag.

Sterke punten
Als je leuke contacten wilt maken en ook pets als een leuke tijdverdrijf ziet zou ik dat wel aanraden.

Zwakke punten
Mijn enige irritatie dat mijn leuke plaatjes worden geweigerd en ik dit niet via een andere html tag kan omzeilen.

helemaal eens! klote site van stelletje malloten!

Review over VrijChat

Ben net er op. En direct merk je op dat het fake is. Ik heb mijn 2 gratis berichtjes gebruikt en gelijk krijg je antwoord. Vreemd dat beide dames gelijk online zijn, maar goed, zou kunnen. Ik heb het maar gelaten en vandaag krijg ik van beide dame de zelfde vraag op het zelfde moment, namelijk: zullen wat leuks gaan doen?

Waar ik me aan irriteer is dat dit soort sites in Nederland gewoon mogen! het is fake, het is de klant bezodemieteren! Het is dus illegaal! Het zou strafrechtelijk aangepakt moeten worden. Zeker zou zo'n site uit de lucht gehaald moeten worden. En dat ze reclame mogen maken via facebook! Die is dan duidelijk ook niet helemaal OK als ze dit soort zaken niet checken.

Eens te meer zien we dat onze 'geliefde' staat niet kan of wil helpen!

Voor de makers van de site heb ik alleen een opmerking:
Ga gewoon werken zoals we allen doen, stelletje luiwammes. Door jullie gaat de economie achteruit en moeten we met z'n alle meer belasting gaan betalen.

Bedankt stelletje idioten!

Overigens: Bedankt voor deze reactie-site! Grootste initiatief!!

Sterke punten
Zie review tekst hier boven

Zwakke punten
Zie review tekst twee stappen hier boven

Erg expliciet.

Review over Passion.com

De vragen lijst om je profiel in te vullen is erg expliciet. En dus zijn veel reacties daarnaar. Ik heb een uitgebreide collect pikken, oneliners ("Hi..."), of reacties in de verkeerde taal in de berichten box in slechts 2 dagen. Als ik mijn profiel nederlands heb, schrijf dan een mooi verhaal in het nederland. Sommige reacties zijn bijna wanhopig, zou me niks verwonderd als die snel gescammed worden.

Profiel wordt elke keer gechecked als je het aanpast .niet te vaak doen, dan mag je niet chatten tot dat het gechecked is, maar van email in berichten doorgeven is geen probleem.

Ik kan als dame (kuch) met een gratis account wel reageren op berichten, maar niet zelf initieeren. Kan wel "flirten" , maar als de ander die niet ziet zou me dat niks verwonderen, flirts moet je bekijken door ergens een menu aan te klikken. had ik ook niet meteen door.

Sterke punten
-Gratis (voor vrouwen, als man kun je wellicht iets minder?)
-Veel mannen, veel reacties.
-profielen worden gechecked (waarop eigenlijk?)
-1 op de 20 berichten wordt wel geschreven door een man waar enige intelligentie achter zit. met 30-40 berichten per dag kun je dus wel wat vinden als vrouw

Zwakke punten
-2 gratis leden kunnen geen berichten uitwisselen. (betaald moet initieeren)
-Erg explicite reacties, vorm van het profiel lokt dat uit.
-Veel incomplete profielen, waar verhaal mist.
-Reacties zijn vaak onpersoonlijk, waarbij de schrijver er geen tijd in steekt.
-Niet aan te raden voor mannen. Ik heb reacties "eindelijk iemand die reageert" . Volgens mij kun je hier wanhopig van worden.
-Chat was te chaotisch voor mij. Werkt wel bij gratis mannen.

Lid

Review over Just2Match

Beste Single,

Sterke punten
Bij uitnodiging voor een vrijblijvend gesprek wordt alles vriendelijk uitgelegd,hoe de werkwijze in elkaar steekt, wat zij voor je kunnen betekenen!

Zwakke punten
Je wordt tijdens het lidmaatschap totaal niet begeleidt, zij zoeken d.m.v. jou zoekopdracht een persoon uit waarvan zij vinden dat dit matched met de door jou geleverde gegevens.Echter in de praktijk komt dit geheel niet overeen met wat ik zoek.Ze doen maar wat als hun de target maar halen van 3 voorstellen die zij garanderen.Na 3 voorstellen hoor je niets meer van ze, ook al ben je anderhalf jaar lid.Tussentijds bellen wordt afgedaan met dat ze druk op zoek zijn ( maar de kandidaat is nog op vakantie )of zit voor werkzaamheden in het buitenland.Zeer vaag allemaal.Vooral niet aan beginnen,zonde van je geld.

Revie

Review over Just2Match

:(

Sterke punten
Geen,men belooft heel veel tijdens het intake gesprek.Het komt professioneel over maar men werkt als een amateur die niet meer weet wat je zoekt en aan wie je graag voorgesteld wil worden.Je schrijft je in met het doel een persoon te ontmoeten die aan jou zoekopdracht voldoet.Echter in 3 van de 3 ontmoetingen( de minimale garantie van 18 maanden lidmaatschap) was er geen overeenkomst met mijn zoekopdracht.Ook de verhouding mannen&vrouwen die ingeschreven staan is scheef.Als je belt voor een tussentijds evaluatiegesprek heeft men de eerste drie weken geen tijd?De consulentes volgen elkaar in een hoog tempo op ( men heeft ook nog een gewone baan erbij ).Dus bij een intake gesprek is degene die je binnenhaalt je consulent die daarvoor dus rijkelijk voor wordt gespekt ( inschrijf geld 1695 euro ).Na 4 maanden is deze weg en krijg je een consulent toegewezen die niets van je weet,alleen staan er wat gegevens op een inschrijfkaart gekalkt met een desbetreffende foto ( die is gemaakt tijdens het intake gespek ) die men niet meer gebruikt omdat er een aantekening opstaat dat je al drie voorstellen heb gehad.Dus de 3 garanties heeft men voldaan.

Zwakke punten
Het werken met figuranten, je wordt voorgesteld aan een persoon die zelf niet op zoek is naar een relatie maar wordt ingehuurd door het bureau.De communicatie is bedroefend slecht.Je krijgt van je voorstel maar twee regeltjes met informatie en een telefoonnummer?Men zegt dat ze alleen zoeken in de regio waarvoor je hebt opgeven,echter in de praktijk van de drie voorstellen woonde de dichtsbijzijnde 120 km van mijn woonadres????? Ga niet met dit bureau in zee maar ga voor je geld lekker op vakantie, goed besteed.

reacties:

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

de mensen die hier nog steeds klagen, hebben jullie mijn reactie hierboven al geprobeerd? via het tor netwerk? al is het alleen maar om te kijken of je er zo wel in kan komen. Zoja, dan is de chat beschikbaar

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

ik vraag me af, hoe kan je geld kwijt zijn bij een zogenaamde date?
hoe pakken die lui dit dan aan? Je gaat toch geen geld geven aan onbekende die je nog nooit in het echt gezien hebt. Of je betaald toch nadat je sex met iemand hebt gehad?. sorry, ik kijk soms wel eens, maar date nooit vanwege mijn relatie. Ben benieuwd en ook anderen die dit lezen kunnen hiervoor gewaarschuwd worden.

Review: Bedrog??

Lexa = oplichting: daten is contact maken, en dat kan niet gratis bij Lexa terwijl ze wel pretenderen gratis te zijn.

Mijn advies: niet inschrijven en zeker niet betalen!