Bedrog??

Heb mezelf ook maar eens op Lexa aangemeld en ik heb, zo stom als ik was, een premium-account genomen. Met hun lidmaatschappen zijn ze bij Lexa erg slinks, want met een Full-membership kun je in principe helemaal niks! Je kunt wel berichten sturen, maar niet-leden kunnen die niet eens lezen!!! Wat is dan nog het nut van een FULL-membership (noem het dan niet zo)??? Daarom heb ik maar eens een Premium geprobeerd.
Precies datgene, wat iedereen hier zegt, gebeurde bij mij ook. De eerste dagen krijg je nog wel bezoekjes, maar na een week valt het praktisch stil. Ik heb ondertussen in een week tijd al bijna 15 berichten en enkele tientallen flirts gestuurd naar verschillende vrouwen en al enkele honderden profielen bezocht, maar tot nog toe heeft 0% !!! van degenen die ik bezocht of een bericht gestuurd heb, de moeite gedaan om mijn profiel te bekijken. 90% van de mensen die mij bezocht hebben komt uit het buitenland en/of is meer dan 10 jaar ouder dan ik!
Dan ga je heel erg aan jezelf twijfelen... Je komt bijna tot de conclusie dat je dan wel zó lelijk moet zijn dat geen van die honderden vrouwen het de moeite waard vindt om mijn profiel te gaan bekijken. Aan de andere kant heb ik toch echt niet alleen de allerknapste vrouwen bezocht, want die gaan toch alleen maar voor de Brad Pitts en George Clooneys op de site. Ik heb als test ook profielen bezocht van wat minder knappe vrouwen en zelfs die doen nog niet eens de moeite om mij te bezoeken.

Kortom: ik kan maar 1 conclusie trekken. Lexa is puur bedrog en geldklopperij, en laat je zelfvertrouwen compleet verdwijnen!

Sterke punten
Veel leden, als je knap bent vindt je hier vast snel een klik

Zwakke punten
Geldklopperij, vage abonnementen, puur bedrog, alleen aanmelden als je jezelf knap vindt, want de vrouwen op deze site gaan alleen maar voor goud!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

reacties

Ja inderdaad Lexa is bedrog, ik kwam er vandaag achter, ik moest om mn berichtjes te lezen van de mannen die bij me zouden passen kwa karakter , na mijn lange persoonlijkheidstest eerst flink wat geld op hoesten door een member aan te maken.Wat ik dus NIET deed.Ik ben woest, ze maakte je eerst lekker door te zeggen gratis.En na de berichten die je kreeg bij lexa.nl van die personen die contakt met mij wilden, kon ik alleen de 2 woordjes lezen , ik moest eerst geld ophoesten en veel eer ik de rest kon lezen.Heb meteen mn acount weggehaal,en klacht geschreven van hoe zij de de boel belazeren. Ik heb me zo ingezet en 2 uur was ik bezig met mn persoonlijkheid test..
Paula

Beste Stefan,

Als Full member van Lexa.nl kun je zoals je begrijpt veel meer dan iemand die free member is. Berichten sturen en lezen hoort daar bijvoorbeeld ook bij. Iemand die dus free member is kan geen berichten versturen, dus is het logisch dat free members jouw berichten niet kunnen lezen en ze dus ook niet reageren. Dat is alleen voorbehouden aan Lexa members die een betaald membership hebben. Wat betreft de bezoekfrequentie van jouw profiel, dat is iets dat wij natuurlijk niet kunnen beinvloeden. Dat is van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld een goede en duidelijke foto van jezelf en een leuk en aantrekkelijk geschreven profiel. Dat zijn de dingen waar je mee kunt opvallen. Mocht je nog vragen hebben, dann kun je 6 dagen per week contact opnemen met onze Customer Care afdeling via gratis telefoonnummer 0800 350 3500.

Succes met daten via Lexa.nl.

Groeten,

Lexa.nl

Beste Paula,

Je hebt een persoonlijkheidstest gedaan en dat houdt in dat jij je ingeschreven hebt bij Lexamore.nl ipv Lexa.nl. Lexamore.nl is ons andere product en daar hoort een persoonlijkheidstest bij. Op basis van deze test wordt je gematched met een aantal singles die op basis van jouw interesse en kartaktereigenschappen het beste bij je past. Ook hierbij heb je als full member veel meer mogelijkheden dan iemand die free member is. Mocht je nog vragen hebben, bel dan even met onze Customer Care afdeling op telefoonnummer 0800 350 3500.

Succes!

Groeten,

Lexa.nl

Relatieplanet is net zo beroerd als Lexa, merk ik al.

Lexa = oplichting: daten is contact maken, en dat kan niet gratis bij Lexa terwijl ze wel pretenderen gratis te zijn.

Mijn advies: niet inschrijven en zeker niet betalen!

Inschrijven en zoeken is bij ons gratis. Om contact te maken dient eerst een full membership afgesloten te worden. Daar doen we niet geheimzinnig over en op onze homepage staat precies vermeld wat gratis bij ons kan.

Groeten,

Lexa.nl

Ik wil wel even reageren op de antwoorden van Lexa.nl hier. Toen ik gratis lid werd, kon ik inderdaad geen berichten zelf besturen, alleen flirts. Verder kon je wel alles lezen. En in de mailtjes die je kreeg stond netjes WIE je profiel bezocht had, WIE met je geflirt had en kon je alle berichten die je kreeg ook gewoon lezen EN er normaal op antwoorden.

Sinds een jaar is dat allemaal minder geworden. Steeds werden er ZONDER ENIGE VORM VAN BERICHT steeds meer opties bij de gratis leden weggehaald. En al deze verhalen hier lezende waarschijnlijk alleen maar meer betalende leden te krijgen, die dan dus nog niet eens alles kunnen zo te lezen. In al die tijd ben ik overspoeld met aanbiedingen van Lexa.nl om nog goedkoper een Full Membership aan te schaffen. De laatste maanden heb ik nooit meer zo'n mail gekregen, maar zijn wel alle gratis opties bij me geblokkeerd en krijg je zo'n commerciele pop-up om een membership te kiezen om iets wat voorheen gewoon kon, nu betaald te kunnen doen.

Als Lexa.nl echt een beetje ballen heeft, luistert ze serieus naar deze klachten en is ze ook zo flink om de gratis opties voor de gratis leden ook weer terug te zetten.

Lexamore=pure oplichting! Zoals enkele mensen al schrijven; eerst lekker maken met gratis inschrijven en persoonlijkheidstest maar om berichten van anderen te kunnen lezen moet je eerst betalen! Ik heb hun truucje wel door: ben je free member dan krijg je zogenaamd reacties van blijkbaar geinteresseerde profielen. Dit is nep, omdat ik het heel verdacht vind dat je meteen nadat je gereageerd hebt op een profiel, je enkele uren later al een reactie krijgt; al is dat midden in de nacht! Lexamore: jullie zijn complete oplichting! Zoals bijna alles in Nederland blijkbaar oplichting is. Ik maak hier een zaak van! Wees gerust. Stelletje idioten.

Beste mensen: trap hier niet in!

Zelfde verhaal bij mij, aangemeld, betaald en na een week valt het stil. Niemand reageert en mijn goed onderhouden profiel met scherpe foto wordt vooral door 50+ers en mensen uit Zuid Amerika bezocht.

Niet betalende leden kunnen geen berichten sturen en ontvangen. Waar betaal ik dan godverdomme voor? Waarom krijg ik dan de mogelijkheid hen berichten te sturen, waarom krijg ik hen uberhaupt te zien? Bij 'zoeken' heb je niet eens de mogelijkheid niet-betalende leden te negeren!

Die constante spam voor 'uitgebreide' diensten (allemaal dingen die je verwacht gewoon te krijgen als je voor een lidmaatschap betaalt) is ook extreem irritant. Echt een kutstreek om dat pas na je aanmelding duidelijk te maken.

Ik word er een beetje ziek van dat die vuile oplichters al die zoekende mensen gewoon misbruiken, door hun berichten te gebruiken om meer leden te werven. Ik wou dat ik dit gelezen had voordat ik mijn geld weg gegooid had. Helaas kan ik ook niet echt een goed alternatief vinden...

Goed zo heren, want het is allemaal bedrog. flirtwereld is ook bedrog.100% zeker. De meeste profielen bestaan niet eens. Het zijn moderators die jou flirts en/of berichtjes sturen. Vaak is het te herkennen aan ouwe-wijven terminologie zoals "schat" of "lieverd" in het eerste bericht. Ga na, hoe snel noem jij iemand schat? Let ook eens op dat men nooit concreet antwoord geeft op een vrij heldere vraag en dat men nooit wil mailen 'uit privacy overwegingen'. Vroeger had je ook charlatans. Die gingen van stad tot stad om mensen waardeloze producten te verkopen die aangeprezen werden als wondermiddel etc. Deze sites maken misbruik van het feit dat mensen eenzaam zijn. Er wordt tijd dat hier tegen opgetreden wordt. Het is gewoon bedrog en volgens mij hebben we hier handelswetten voor. Ik bedoel, de euro's die ik betaal zijn wél concreet genoeg? Kom in opstand gasten, we zijn meer waard dan bedrogen te worden door deze slinkse geldwolven.

Ik heb me nu ongeveer 2 weken ingeschreven bij lexa, een beetje rond kijken en berichtjes sturen ging allemaal prima, Maar nu ik naar lexa.nl wil kom ik vanzelf op lexamore en dat wil ik helemaal niet. Ik heb nu 25 euro voor een maand betaald terwijl ik niet eens op de site van lexa terecht kan komen.. lexa is eerste klas afzetting gegarandeerd!

Ter aanvulling nog wat oplichterij: teksten waarin je negatief bent over Lexa of waarin je alleen maar zegt dat de site voor jou niet echt lekker werkt worden gewoon niet geaccepteerd.

Als je stopt met betalen dan wordt je hele profiel verwijderd in plaats van omgezet naar gratis (die indruk wordt in ieder geval heel sterk gewekt) en je moet eerst door een hele collectie 'weet je het echt zeker?' en 'al je mail en contacten gaan verloren!' meldingen heen.

Een screenshot van een aanbod dat Lexa mij deed voor weer een of andere extra dienst (tegen extra kosten uiteraard) die mij aan meer 'mannen' zou helpen (ik ben zelf man en hetero, Lexa zit vol met dit soort fouten) werd ook direct verwijderd.

Lexa is een hele slechte deal! Als je er toch voor gaat, zorg dan dat je gelijk dubbel betaalt zodat je overal bij kan, maak er de tijd die je hebt zo veel mogelijk gebruik van en zeg het dan weer snel op, want je net-iets-voordeligere 3 maanden lidmaatschap wordt (zonder bericht) automatisch verlengd met het duurste betaal-per-maand model >.<

== LEXA AUTOMATISCHE INCASSO STOPZETTEN ==
Lexa maakt het heel moeilijk om de automatische incasso stop te zetten. Door de schijn op te wekken dat je niet de automatische incasso, maar je hele account stopzet, proberen ze de stopzetting te annuleren. Hieronder beschrijf ik hoe je de incasso kunt stopzetten:

Ga naar Mijn account >> mijn instellingen >> Mijn membership beheren >> log in >> account beeindingen >> doorloop de enquête en blijf op volgende klikken, ook als er “bedankt voor het invullen staat” >> Je ontvangt een mail waarin staat dat de automatische incasso is geannuleerd (en niet je account, zoals ze beweren).

Verder is het belangrijk dat je anderen wijst op het gevaar van Lexa. Je kunt dit het beste doen door een lage rating (1 vd 5 sterren) in te vullen op review websites zoals trustpilot.com . Google schat een website met veel lage ratings namelijk in als een onbetrouwbare website, met als gevolg dat lexa lager in de zoekresultaten terechtkomt.

Succes!

bah ! wat een lelijke site ik maak account om iemand te kunnen vinden om te daten en misschien een toekomst te hebben! moet ik eerst member worden om mijn FLIRTS,CHATS,BEZOEKERS te bekijken wat een onzin en ook nog per maand 25 euro is niet te geloven en je kunt het niet zo maar opzeggen... nou wat ik nu doe wachten tot ik een oplossing heb om mijn chats te kunnen lezen.... IEMAND enig idee hoe dat kan zonder dat ik een member word???

bah ! wat een lelijke site ik maak account om iemand te kunnen vinden om te daten en misschien een toekomst te hebben! moet ik eerst member worden om mijn FLIRTS,CHATS,BEZOEKERS te bekijken wat een onzin en ook nog per maand 25 euro is niet te geloven en je kunt het niet zo maar opzeggen... nou wat ik nu doe wachten tot ik een oplossing heb om mijn chats te kunnen lezen.... IEMAND enig idee hoe dat kan zonder dat ik een member word???

full membership afgesloten allah, maar dan komen er onverwachts extra kosten bij? vondt een membership al duur zat, alles terug laten boeken door de bank. accountant regelt verder alles af..

LEXA is EEN ZEER TWIJFELACHTIGE SITE!

Uiteraard is Lexa geen filantropische instelling, maar LEXA MANIPULEERT.

Eerst 2 maandjes (vanaf medio augustus 2014) met een gratis Lexa-membership de kat uit de LEXA-boom gekeken.
Gezien de "ENORME INTERESSES VAN DE DAMES" - althans volgens de van Lexa ontvangen E-mails - toch maar een "full membership" afgesloten voor 3 maanden en vervolgens nog 4 keer een maand laten doorlopen.

Even terzijde. Er ging iets mis op Lexa, waardoor de maandelijkse verlenging werd omgezet in een membership voor 6 maanden. Mailcontact met Lexa gehad en het membership voor 6 maanden zou geannuleerd worden. Een bedrag van € 59.94 was inmiddels afgeschreven. Lexa E-mailt hierover: "U ontvangt de terugbetaling van 59,94 euro in 4 tot 8 weken op uw rekening. De reden dat het langer duurt, is omdat we werken met een tussenbedrijf die onze betalingen doet. De terugbetalingen kunnen administratief gezien helaas niet sneller verwerkt worden." Incasseren kan per omgaande, terugbetalen duurt IETS (?) langer; nu maar afwachten, of er inderdaad wordt terugbetaald.

Mijn "full membership" was door het voorgaande inmiddels omgezet in een gratis membership (per 05 mei 2014); uiteindelijk moet ik me héél gelukkig prijzen, dat ik geen betalend LEXA-member meer ben.

Maar toen begonnen ook zo'n beetje mijn problemen met Lexa.

Omdat ik inmiddels (even) GRATIS MEMBER was, wilde ik dit DUIDELIJK LATEN WETEN aan de mijn pagina bezoekende members en heb daarom onderaan mij profieltekst vermeld:
=== 1 ===
"P.S. Dames, ik ben (even) geen "Full Member" meer, dus aan jullie berichtjes sturen is er niet bij, maar laat gerust een berichtje met een E-mailadres achter."
=== 1 ===

Dit werd mij kennelijk door Lexa niet in dank afgenomen en ik kreeg het volgende bericht:
=== 2 ===
"Je persoonlijke omschrijving was in strijd in met onze Algemene Voorwaarden en met het algemeen geldend taalgebruik op Lexa.nl. We hebben daarom je persoonlijke omschrijving gewijzigd. De tekst is vanaf nu zichtbaar op je profiel."
=== 2 ===

Wat Algemene Voorwaarden? Wat "algemeen geldend taalgebruik op Lexa.nl"?
Ze KLETSEN dus maar wat bij (Customer Care van) Lexa.
En dus Lexa om uitleg gevraagd.
Hun reactie:
=== 3 ===
In uw bericht aan ons geeft u aan dat u niet eens bent met de reden waarom uw profieltekst is geweigerd.

Ik heb uw profiel "Nixes_98" geopend en de reden van het weigering van uw profieltekst was omdat u aan members liet weten wat de STATUS van uw membership is.

Dit gaat tegen onze algemene voorwaarden in, waar u mee akkoord bent gegaan toen u een profiel op onze website plaatste.
=== 3 ===

HELEMAAL NIKS IN STRIJD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN!
Dus weer een bericht aan Lexa.
=== 4 ===
"Het woord STATUS komt in uw algemene voorwaarden zelfs in het geheel niet voor. Onderstaand het Artikel 3 betreffende "Gedrag van Consumenten". Ook hierin (en ook elders) staat geen enkele regel, waaraan u zou kunnen ontlenen, dat ik "TEGEN UW ALGEMENE VOORWAARDEN INGA".
=== 4 ===

Uiteindelijk heeft Lexa mij dan toch toegestaan om de zin betreffende de STATUS van mijn membership op te nemen. Ik moest de gewijzigde profieltekst dan wel via Customer Care indienen.
Alleen, bij de eerst volgende aanpassing van mijn profiel werd de betreffende zin WÉÉR VERWIJDERD.

Steeds meer echter waren er allerlei RARITEITEN van Lexa tevoorschijn gekomen.

Lexa schermt met vele members, maar een groot deel van deze members is GRATIS MEMBER en is dus niet relevant voor de totstandkoming van een contact en/of relatie.
Zelf heb ik zo'n 250 members een (uitgebreid) bericht gestuurd en van ca. 30% heb ik een reactie ontvangen, waarvan 29% "géén interesse" had en ca. 1% goed was voor verder contact.
Ik kan me niet voorstellen, dat 70% van de (Nederlandse) dames zo onbeschaafd c.q. onhoffelijk is om géén bericht terug te sturen; mede gezien de soms uiterst botte reacties. Ik houd het er zelf maar op, dat slechts met 20 tot 30 % van de members op Lexa ook werkelijk een communicatie kan ontstaan.

Dan maar eens op zoek naar de "Premium Members".
Het bleek, dat ik inderdaad berichtjes aan "Premium Members" kon sturen (na langdurig zoeken uiteindelijk 5 "Premium Members" gevonden), maar dat ik de REACTIES van deze "Premium Members" NIET KON LEZEN, hoewel dit wel NADRUKKELIJK staat op de Lexa-site, waar het "Premium Membership" WORDT AANGEPREZEN: "De voordelen van de optie Premium: ........... Deze (gratis) members kunnen dan: ........., De berichten die jij hen stuurt lezen en beantwoorden, ........."

Er kan natuurlijk altijd iets misgaan, dus heb ik voor de zekerheid de door mij aangeschreven "Premium Members" nog een keer een berichtje gestuurd met het verzoek via mijn E-mail te reageren. Tijdens deze laatse handelingen bleek mijn account door Lexa plotseling GESLOTEN / VERWIJDERD te zijn; dit werd bevestigd door een E-mail van Lexa met de mededeling, dat ik "de Algemen Voorwaarden niet heb nageleefd".

Toen maar een "3-dagen gratis" membership aangemaakt en nogmaals contact met de 5 "Premium Members" opgenomen. Dit account werd GESLOTEN / VERWIJDERD, omdat ik 2 accounts zou hebben, hetgeen (terecht) niet is toegestaan. Maar dit was ONZIN, omdat mijn eerder account door hun al was gesloten / verwijderd. Vervolgens krijg in van Lexa - ca. 12 uur later - weer een E-mail, dat DITZELFDE ACCOUNT is GESLOTEN / VERWIJDERD (maar dat was het dus al 12 uur eerder), nu met de reden: "vanwege het versturen van ongepaste berichten waarbij je andere Members hebt beledigd." Wederom grote ONZIN!

Omdat ik dus geen membership meer had, heb ik nogmaals een "3-dagen gratis" membership"aangemaakt en aan één member het volgende berichtje verstuurt:
=== 5 ===
Dag "******",


Alweer ik.

Op een of andere manier gaat er steeds iets mis met mijn account. Ik ontving wel een E-mail van Lexa, dat ik op di. 20 mei 2014 om ca. 22u10 een bericht van "******" had ontvangen, maar toen ik je bericht wilde lezen was mijn account plotseling afgesloten / verwijderd. De (werkelijke) reden is mij volstrekt onduidelijk.

Zou je zo vriendelijk willen zijn je eerdere bericht(en) aan "Nixus_98" c.q. ****** naar mijn E-mailadres ****** te sturen of contact op te nemen via mijn Facebook-pagina onder ****** (uit ******)?

Bij voorbaat dank.


Met vriendelijke groet,
******
=== 5 ===
Ook nu werd dit account door Lexa GESLOTEN / VERWIJDERD met de al eerder gebruikte reden: "belediging members". Ik kan echter niets beledigends ontdekken in het bericht. Wederom dus grote ONZIN!

Nog maar weer eens een berichtje aan de Lexa Customer Care (?) om nadere informatie.
Hun reactie per E-mail:
=== 6 ===
Van deze berichten ondervinden niet alleen members hinder, maar ze hebben bovendien als enige doel om Lexa.nl in een kwaad daglicht te stellen.

Het gaat hier om de berichten met het onderwerp:
"Zou je - als "PREMIUM Member" - zo vriendelijk willen zijn om even mee te werken aan een onderzoekje c.q. testje betreffende Lexa? Het kan ook in jouw eigen belang zijn."
=== 6 ===

Zoals mij inmiddels al bekend was, steeds weer NIETSZEGGENDE EN NIET TERZAKE REACTIES VAN LEXA.
Ik acht het zelfs NIET UITGESLOTEN, dat Lexa ZELF FAKE-(Premium-)Members inzet.
Waarschijnlijk worden berichten tussen members onderling "volautomatisch" gecontroleerd op bepaalde kernwoorden, E-mailadressen en dergelijke en daarna mogelijk door medewerkers persoonlijk gecontroleerd.
Naar mijn mening wordt hiermee de PRIVACY van de members GESCHONDEN.
Het ENIGE DOEL van deze controles door Lexa is te VOORKOMEN, dat members snel hun BETAALD MEMBERSHIP OPZEGGEN en/of hun NEGATIEVE ERVARINGEN betreffende Lexa zullen DELEN.

En dan om nog maar te zwijgen over al die andere (kleine) ergernissen, zoals:
= teksten intikken is een ramp (steeds weer ontbrekende tekens; te ondervangen door de tekst dit eerst in een tekstbestandje te tikken en daarna te kopiëren en te plakken);
= bij het (geavanceerd) zoeken op leeftijd krijg je zowat "alle leeftijden";
= bij het (geavanceerd) zoeken niet de mogelijkheid hebben om de leeftijdscategorie, waarvoor de gezochte partij belangstelling heeft;
= het ontvangen van matches (via "Belijk ..."), die buiten de door jou gewenste leeftijdscategorie vallen;
= etc..

EEN GOEDE RAAD: ZOLANG LEXA NIET MEER RESPECT TOONT VOOR DE (BETALENDE) GEBRUIKERS VAN LEXA, LEXA LINKS LATEN VOORAL ! ! !


Met vriendelijke groet,
Nixus_98

Ik ben sinds 3-4 maand full member van Lexa en het valt mij ook tegen hoeveel respons je krijgt. Ik ben best een leuke vent om te zien en mijn profiel zit ook wel aardig in elkaar vind ikzelf meer op mijn humorische berichten krijg ik maar weinig weerwoord. Of de dames zijn te onbeleefd om te reageren of lexa bedreigd de boel. Wel krijg ik veel bezoeken maar daar schiet niemand wat mee op, je wilt tenslotte contact maken leuke dames.

Ik ben sinds 5 maanden een "full member" bij Lexa. Helaas kan ik niet zeggen dat ik op Brad Pitt lijk maar volgens mij ben ik ook niet de lelijkste die op deze aarde rondloopt...Mijn profiel heb ik redelijk uitgebreid ingevuld en ook heb ik meerdere foto's geplaatst (7).

In het begin ging het aardig goed met de bezoekersaantallen dus ik kreeg er zin in! Ik begon dus ook berichtjes te schrijven naar dames maar geen enkele reactie, nul komma nul. Dat is natuurlijk wel vreemd; je mag toch wel verwachten dat er iemand eens een keer wat terugschrijft, al zijn het maar een paar woordjes ("sorry, geen interesse..."). Eén van de oorzaken hiervan is waarschijnlijk dat een heleboel dames gratis member zijn en die kunnen deze berichten helemaal niet lezen...en ik kan niet zien welk lidmaatschap ze hebben (alleen een premium lidmaatschap wordt aangeven bij een profiel). Ik wil helemaal geen berichten sturen naar gratis members want dat levert mij toch niets op. Lexa gebruikt dus de betalende members om de gratis members lekker te maken en over te halen om ook te gaan betalen. Dat is KLOTEN!

Ik betaal niet om Lexa verder te helpen, ik betaal elke maand om eventueel iemand te kunnen ontmoeten die ook serieus bezig is. En om dat goed te kunnen doen, is het noodzakelijk om te zien wie wel en wie niet betaald, oftewel wie wel mijn berichten kan lezen en wie niet en wie wel kan antwoorden en wie niet. Als ik kan zien wie er betalend member is dan kan ik ook beter inschatten wat de waarde is van mijn zoekopdrachten. Al met al vind ik Lexa hierom absoluut geen aanrader, nog één maandje en dan is het abonnement afgelopen :)

LEXA OPZEGGENPRAKTISCH ONMOGELIJK

[email protected] klacht opzeggen lijkt de enige manier om op te zeggen. Daar ze bij opzegging (alleen mogelijk via pc) met enquetevragen komen en je dan niet opgezegd hebt en weer een maand wordt afgeschreven. Oplichters wat ons (andere leden gesproken) betreft.

Dit blijf ik met elke man bespreken die mij benadert. Dat zijn er veel. Want er zitten veel mannen op en bijna geen vrouwen schijbt. Krijg ik toch nog wat terug voor mijn geld. Rechtvaardigheid!

Heb mijn liefde gevonden bij lexa. Heeft wel meer dan 4 maanden tijd gekost. Maar diegene die ik gevonden heb is dat wachten en zoeken waard.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden